Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Érezted már úgy, hogy több személyiséged van?

Idézet tőle: 242

system crasher, szerintem nem lehet lefordítani. én észreveszem a szervezetek, intézmények, cégek anomáliáit, problémáit. ahol más siránkzozik, én megoldandó problámákat látok. ezért volnam auditor, tanácsadó stb.

van egy ilyen című movie: nagyon tanulságos

https://www.imdb.com/title/tt8535968/

https://variety.com/2019/film/reviews/system-crasher-review-systemsprenger-1203132471/

Megnéztem. Köszönöm. Asszem ilyen szomorút még soha nem láttam. 

Ragaszkodom az egy személyiségemhez, inkább a körülmények, a testi kémiám hánynak ide-oda hangulatban, fizikai érzésekben. Jó is lenne azt mondani néha, hogy tudod, ez a hülye ez nem is én voltam igazából, hanem a másik énem, ne haragudj rá.
Egyszer utaztam vonaton jó hosszan, és a szomszéd ülésen (amolyan közös ülős személyvonat volt) diákok voltak, azon beszélgettek, hogy "ki is az, akiben több személyiség van?", erre a válasz az volt, hogy a buszmegálló 😀
Akkor volt divat az Ötödik Sally c. regény is éppen.

system crasher, szerintem nem lehet lefordítani. én észreveszem a szervezetek, intézmények, cégek anomáliáit, problémáit. ahol más siránkzozik, én megoldandó problámákat látok. ezért volnam auditor, tanácsadó stb.

van egy ilyen című movie: nagyon tanulságos

https://www.imdb.com/title/tt8535968/

https://variety.com/2019/film/reviews/system-crasher-review-systemsprenger-1203132471/

 

 

Mi a a system crasher? 

érdekes ez a topic.

nem éreztem.

de azt igem, hogy több viselkedési rétegem van, kb. mint a hagyma héjai

-apaszerep (2 gyerek)

-gyermekszerep (anyám még él)

-vezetői/irányítói szerep (felsővezető voltam)

-beteg szerep - na ez érdekes, mert az orvosokkal kapcsolatban nem állok "alattvalói" minőségben, eü-i diplomám is van, tudásilag sokszor alázom őket, 20 éve foglalkozom, pszichológia, pszichiátriával, háziorvosom engedelmes robot módjára írja fel a gyógyszereket, beutalókat amiket kérek

-törvénytisztelő állampolgár

-system crasher állampolgár, aki az őt érő sérelmeket bizony jogi útra tereli és megnyeri

-férfi/házastárs szerep, ez már kuka mert elváltam

Akkor most lehetséges, hogy valakinek van egy jó énje meg egy rossz énje (nem magamra gondolok)?

Nem éreztem, de végleteket én is könnyen megélek. Exborderlineosként ez talán normális. 😀

Pedig nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos alaptermészetem van. Amit szeretek is.:)

Hát, "klasszikusan", mint Hitchcock Psycho-jában vagy a Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ban, olyan nincs. De percenként váltogatom a bunkót és az intellektüelt... A qrvát és az erkölcsöst stb.
De tudom... Ez talán inkább a border 🙁 Az is snassz.

Talán éreztem, de ez inkább több lelkiállapot egymás után. Ez a ripik jaj most szar kedvem van, jaj most jó, jaj most mi van? Ez a depis kaka, mikor amúgy minden ok, de szoszerint pislogsz egyet és már elment az életkedved.

Olykor nehéz megérteni saját magad, hogy most ez tényleg te vagy e vagy valaki más. De ezek az állapotok vajon azt jelenthetik, hogy több személyisége van az embernek, vagy csak idióta hullámzó. Nálam valószínű utóbbi. 

Lehet, ez olyan vallási hülyeségnek hangzik, de érdekes. Én hallottam egy olyat, hogy elméletileg a több személyiség az előző életek maradványaiból alakul ki, valamely korábbi tör elő sűrűn, vagy alkalmanként, úgy, mint tényleges személyiség, nem úgy, mint pl. adottság (kreativitás, különleges kézség valamihez, megmagyarázhatatlan fóbia, vagy fília, stb..) Érdekes téma lehet, kár, hogy nem vizsgálják még annyira. Pár éve, mikor meditációt gyakoroltam, akkor gyakorlat végén néha voltak ilyen furcsa érzések, amik úgy kipattantak néhány másodpercig..gyakorlat közben az agy tulajdonképpen egy „standby” állapotban van, amit igen nehéz fenntartani, magyarul nem gondolkodsz, max. a légzésedet figyeled, mint valami „órajelet”, közben egy teljesen semleges dolgot figyelsz (tehát nem csukott szemmel), pl. a tök fehér falat...nagyon érdekes , és kifejezetten pihent, kellemes állapotot lehet elérni nagyjából 5 perc után, de az marha nehéz dolog, itt rájöhetsz, mennyire nem tudod kontrollálni az egyszerű gondolataidat a saját fejedben...viszont, mondják azt is, hogy ezek a korábbi személyiségek nem sok mindenre jók, mivel ha korábbi életről beszélünk, az olyan, mintha egy 30 évvel ezelőtti túrórudis csomagolást nézegetnénk azon elmélkedve, hogy milyen jó volt, ami benne volt, és megint azt akarnánk, hogy legyen még benne ugyanaz..ha rossz tudatállapotban törnek rád ezek a furcsa emlékek, okozhatnak problémákat...legalább is, ezen verzió szerint. Szerintem egy személyiségem van, a mostani, aktuális, de ha tényleg létezik a lélekvándorlás, akkor halálom után is csak egy, és az aktuális személyiségem lehet, amit abban az életben kifejlesztettem, csakhogy az millió tulajdonságban nyilvánulhat meg, magyarul ilyen is lehet, meg a gyökeres ellentéte is...nekem most pont ilyen, szélsőségek között működik, de úgy gondolom, ez ugyanaz.

Sziasztok, nekem nincs többszemélyiségem, Hála Istennek.

Ja igen,így már értem. Mindig tudatos amit csinálok úgy értem tudatosulnak belőlem a tetteim,viszont úgy érzem ezek az oldalak elkülönülnek. Érdekes érzés,az fix. :))

A "klasszikus" például olyan is, hogy az egyik személyiség jobban/kevésbé tud valamit, mint a másik, más az érdeklődési köre, más dolgokat szeret (ruha, kaja, pia), más a zenei ízlése, ilyesmik. Neked színes, sokoldalú és érdekes személyiséged lehet inkább - szerintem. 🙂

Nem klasszikus? Ergo? 🙂

Ha az egyik tud a másikról, az nem klasszikus többszörös személyiség, úgy vélem. 🙂

Barátaim,ismerőseim szoktak ezzel poénkodni hogy olyan vagyok mint egy kaméleon,mindenhova be tudok illeszkedni hogy ilyen sokoldalú vagyok,érdekes hogy pont a beilleszkedéssel van sokszor problémám,én úgy érzem. 😀

Én inkább sokszor azt érzem hogy több nagyon sokoldalú a személyiségem, van amikor a teljesen reális,logikus oldalam van előtérben,de ha olyan kedvem van,vagy olyan helyzet ami megkívánja,akkor azt artisztikus oldalam kerül előtérbe. Ez mindig változik. 🙂 

Hát ja!

Talán néha, vagy mi.

http://www.youtube.com/watch?v=esrNyIg_SMI

éreztem, de nincs, már tudom

 

Szerintem igenis te vagy a képen, és ez is szép. Baj? 🙂

Nem vagyok szakértő, csak egy depis fickó, de a többszörös személyiség létezése dokumentált tény. Viszont sokkal ritkább, mint gondolja a sok dilettáns laikus, akik még egy rendes üldöztetéses hiedelemrendszert vagy suicid késztetést sem képesek produkálni. 😀 Tehát a Psziho című filmben látott -- fantasztikusan zseniális művészi munkával megformált -- személyiség csak elvétve előforduló különlegesség.

Kicsiben azonban mindenki ismeri ezt, és alkohol sem kell hozzá. Kivel ne fordult volna még elő, hogy ilyesmit gondoljon magában: Te jó ég, mi volt velem tegnap? Mintha nem is én lettem volna. Hogy lehettem ennyire elővigyázatlan / óvatlan / szemét állat / önző/ túlságosan adakozó / ?  És még lehetne sorolni.

Ti egyébként hisztek a létezésében?

Nem, én azt szoktam érezni, hogy egy igazi sincs. 🙂

(most eszembe jutott az új terapeutám: - Nem szeretek a gyerekkoromra gondolni.  - És akkor most miért mosolyog???)

Nem, nem szedek semmit... Alkoholt iszok olykor, de azt mindenki szokott.

Én úgy gondolom, hogy vannak olyan dolgok amiket nem tudok összeilleszteni sem a jelenbeli énemmel, sem a saját múltammal.

Ja, és a képen nem én szerepelek. 🙂

szedsz valamit ?kábítószer?alkohol?gyógyszer?

igen,de gyorsan elkell hesegetni az ilyen gondolatokat és nem foglalkozni ienekkel sztem 🙂

Amúgy miért Te úgy érzed neked több van? És ez miben nyilvánul meg?

Te vagy a képen ?

 

Üdv itt!

N.