Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Gerincbetegsegek , Fajdalmak , Alternativ gyogymodok

azért ezekkel a kígyómérgekkel óvatosan, mert pl. a lányom allergiás rájuk, mint a darázscsípésre, szóval először kis felületen próba, és legyen otthon kálcium/kálciumszandóz pezsgőtabletta

10 v 15, a 20 már "ipari" töménység

Szivesen . Eloszor csak par masodpercig hagyd a borodon mert nagyon eget , ovatosan kell banni vele . kozvetlenul pedig a nyaki csigolyakra ne tedd .

Közben megtaláltam hogy almaecetről van szó és nem sima ecetről, köszi.

Jó még a kinai Tigris tapasz is  és olcsóbb, patikában kapható, de nekem legjobban 1-2 Algopyrin csillapitja, mkost is rajtam van egy kámforillatu pakolás, orvos irta de nem valami szuper. A csontkovács mostanság nem is jutott eszembe, de most fogok egyet keresni.

a boltbol veszek szimpla almaecetet , fogalmam sincs hany szazalekos ....

Épp most küzdöm erős gerincfájdalommal,  ecetbe reszel  tormáról van szó? Ecet 10 %-os, v. 20?

Ugy tudom ezt a tiszta alkoholban áztatott fokhagymát cholesterin csökkentésére használják, a férjem csinált egy kurát mikor fiatalabb volt, hatásos volt, az utóbbi 70 fölött már nem.

😀 ismerős...

megboldogult apósom csinált magas vérnyomás ellen szeszbe áztatott fokhagyma kúrát (sztem a szesz miatt), no, a vérnyomása nem ment le, de kiült a bőrére is a fokhagymaszag, úgyh anyósom napjában többször hányt tőle...

Engem nem zavar a szaga , es a kornyzetem sem panaszkodott meg .A tormanak a szaga nem is erzodik csak az ecete . Egy percnel ugysem tudod tobbet a fajos reszen tartani mert kimarja a borod , aztan le lehet mosni . Nekem sokszor segit .

Meg a macskakaki:)

az büdi lehet... annál csak az almaboros hányás büdibb fokhagymásan

Torma es ecet szaga van , azt hiszem meg mindig elviselhetobb torma szagot belelegezni mint a sok  gyogyszert magamba tomni 

Ja,bocsi,nem erre írtam,hanem az almaecetes tormás témára.

Partiumi reszen lakom , A keresztapam roman volt soha eleteben nem tanult meg magyarul rendesen , borzalmasan torte a magyart, de en imadtam , o is engem . Tatinak becezett ( ekezetes a-val )Halala elott ket nappal meglatogattam  , rettenetesen le volt fogyva de mikor beleptem elmosolyodaott majd nyujtotta a kezet felem es erotlen hangon annnyit mondott , hogy te is itt vagy vegre tati . Nagyon szerettem ot es valahol megnyugtat a tudat  , hogy sikerult tole elbucsoznom 

nem büdi 

Na annak jó illata lehet:) Én egy fürdősót vettem nemrég,ami "állítólag " ellazítja az izmokat.Hát nemhogy nem múlt el a fájdalom,de még jól ki is szárította a bőröm.

A lányom a térdére Flector gélt használ, és jó. Nekem a japán módszerű csontkovács volt jó... azóta is voltam nála, más ügyben, de azon csak az idő segít.

Sajnos a gerinfajdalmak  szinte minden embert erintenek , vannak sulyosabb es kevesbe sulyos esetek . Mikor az idegszalak csipodnek be   vagy kerulnek gyulladasba a fajdalom sokszor elvislhetetlen , attol is fugg a gerinc melyik reszen alakul ki .

Engem nagyon sokat kezeltek es nagyon keves eredmennyel . A flektor tapaszt meg nem hasznaltam de maga a gyogyszer nekem eleg jo volt . Ki lehet probalni a tapaszt is persze .

Mivel sok gyogyszert szedek elkezdtem kutatni millyen eszkozoket vetett be a nepi gyogyaszat a fajdalmak ellen , nekem segit neha a reszelt torma  amit par percig gezbe gongyolve aztatok almaecetbe . majd igy teszem ra a fajos reszre . Csip ,mar  , eget de pillantok mulva erzed hogy csillapodik a fajdalom .

Amikor én először elmentem csontkovácshoz,már épp kezdtem volna ellazulni úgy 15 perc után,erre megszólal:" egészségére,6000 forint lesz"..mi??? nem is nyúltál hozzám,épp csak szétzúztad  a törzsem...aztán amikor felálltam,éreztem azt a könnyű érzést,ahogy léptem. Nekem is sokat fáj,én a fájdalomcsillapítókat nem szeretem,gyógyszerellenes vagyok.Nekem egy forró fürdő tesz csodát,de csak aznap jó.Flector tapasz milyen?Próbálta valaki?

Én sosem hittem a "csontkovácsokban", amíg a rendellenes nyakcsigolyám miatti többhetes féloldali hátizomgörcsöt helyre nem rántotta egyetlen mozdulattal a lányom dzsiu-dzsicu edzője. Azalatt a mozdulat alatt 3 helyen roppant, és évek óta nincs igazán baj vele. Mivel ő "gyógyító", ingyen volt. Aki komolyan csinálja, nem kér érte pénzt (nem fér össze a dolog etikájával), de ilyen személyt mindenkinek magának kell találnia. 

Megbízható, de drágát azért lehet találni, de én nem ajánlom, mert nincs személyes tapasztalatom róla...

Az ember ahol tudd segít. időm meg mint a tenger. 

Románia vagy Erdély vagy Partium? Tudom az államhatárra írod. Van román rokonod? - én csak a Felvidékért harcolok.

(Erdélyország hosszan független volt, remélem újra az lesz, mert az úgy kerek.)

Kedves vagy 

Megoldom a gyogyszer ugyeket .Itt felirjak aztan van aki at szokott menni , ha van kocsi es ha van penz . Amugy romania  , most van koszonom .

#10

É hol az az itt? Mert ha gondolod nullszaldósan küldök neked postaiután véttel. A maccera meg az én költségem.

Ujabb es ujabb gyulladascsokkentot es fajdalomcsillapitot kell kiprobalnom mivel a szervezetem nagyon hamar hozzaszokik egy tipushoz , A Felectort kaptam valakitol itt nalunk nem lehet beszerezni , szamomra eleg jo .

Nekem isiászom volt, olyan félévig leginkább nem lábra állós. Lencsényi csontszilákal a gerinc csatornában, no z márfelszívodot, a hele meg félig fort be még csak. 

Ha fáj ez megoldaj és  gyuladást is csökkenti. 

http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/diclac_50_mg_g_gel/5449

100g-os DICLAC 50 mg/g gél 1031 Ft kb. ötöd annyiba kerül mint a reklámozott FLECTOR 10 mg/g gél, mert ötször annyi hatóanyag van benne.

Kíméleteen mozgatni kell és természetes kálcium forrásokat fogyasztani. 

Valoszinuleg a csontkovacsok ismerik ezeket a csavarasokat ,azok akik kepzettek es tapasztaltak , valamint anatomiai ismeretuk is van . Te ne kiserletezzel magadba ilyen dolgokkal . A gerinced melyik reszen vannak a problemak ? Mostanaban egy kendo es egy szek segitsegevel nyujtom a nyakamat , hogy az osszepreselodott csigolyak kozul kiszabaditsam az idegeket . Nemileg segit .

Nem tudja valaki a nevét ennek a csodacsavarásnak?

Ez a csavarás nekem is beválik mindíg.Meg hát nekem a csontkovács folyamatosan a nyakamat akarja kitörni ,félelmetesen recseg,ropog,de ő nagyon érti a dolgát,csak hát 15 perc ...kevésnek érzem mindíg..no nem pénzben ..

Egy kollégámat a csontkovács úgy "helyrerakta", hogy kórházba került, és  hónapokig nyakrögzítőben kellett élnie.

Nekem a hagyományos módszer vált be klasszikus isiászra: izomlazító tabletta, fájdalomcsillapító, melegentartás, fekvés, és mikor jobban lettem, gyógytorna. Ez utóbbi volt a legjobb, átalakította a mozgásom, a beidegződéseim.

Ja, és az öreg reumatológus doki úgy megreccsentette a derekam, hogy azonnal jobban lettem tőle. Ez valami csodafogás, a térdem kellett felhúzni, belefűzte a karját, és megcsavart valahogy. Ez csodát tett, de utána lazán le tudtam menni a rendelőintézet lépcsőjén.

Ajánlom próbáljátok ki a pránanadit .

Nem merek csontkovacshoz nni , bennuk sem bizom . A gyogytornaszom azt mondja eleg szepen haladok , a derekam is engedett es orulok , hogy ezzel nem huzom harom honapot .. Mikor kezd enyhulni a fajdalom , kezd enyhulni a buskomorsagom is de nem kiabalom el..Azt hiszem mar magamra kentem egy vagon olajat meg kremet de igazabol ez a specialis gyogytorna hasznal valamit  .  O dolgozik inkabb  es nem en , probalja a nyaki izmokat megeroseteni es  megszabaditani a csigolyakat a teher alol . A koponyamat mar nem viseli el a nyakam   mert nagyon sok esz szorult bele .dddddd 

Nekem a gerincemmel van baj,de nekem nem jött be az akupunktúra,egyenesen rosszul voltam tőle.. viszont a csontovács helyrehozta amit lehetett,3 havonta járok,15 perc,de utánna semmi gondom nincs jó ideig.Amikor fáj,bekenem gyógynövényes krémmel,ami ellazítja ,meg hát torna kellene de nincs időm rá. Ezek a lassú hajlongások nekem idegölő gyakorlatok.