Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Jó szó

Oldal 1 / 4Következő

.

Sediiit Sediiit imádom Sediiitet 🙂

"skizoaffektivzavar" ??? nem egészen az...

en sem vagyok skizo, ugyhogy sipirc innen

ja, ha ez is TE vagy... bocccsi, kerültem volna, mint ateista macska a

templom egerét... sajna én épp skizo nem vok.

ez az en topicom es hagyd beken ezt a topicot, nem szoktam beragni senkire, nekem csak segit szandekaim vannak, az hogy azzal amit irok kinek segitek azaz en dolgom

@körtefa imádom, amikor berágsz :DDD

pláne, h nem is a te topicod

csócsillak!!!

rotebeete

a baratom is burapajti PákAttila

kerdeztem tole a burahoz van koze? azt mondta igen, de ne beszeljunk rola(egy esemenynek)

neki van roka komaja

Sedit: már jó érzés csak rágondolni. jó ember - ezt ált. megérzem, és ami belülről jön, sosem hazudik! és Seditről ezt elmondhatom, hogy jó ember, és kedves. hasznosnak tartok minden percet, amit vele töltök. sok újat és érdekeset tanulok tőle. igazi "búrapajti". 🙂

köcce, lonelymaster, vidám a maga humorával és nagyon kedves az emberekkel

pozitiv emberseges igazsagos ezeket gondolom rola igy latatlanban.

kortefa kedves erdekes eros

Brendon inkább irjál valakiről egy jó szót.Te már voltál , és most te is jöhetsz.Biztos vannak itt akiket kedvelsz, mondjuk a pedok, pl. lonely.

Nem fog válaszolni. Értelmeset biztosan nem. Nem sok értelem hagyja el a "billentyűzetét", de ráadásul a legnagyobb offoló pont ő. Olyan topic nincs, amit már jó néhány alkalommal szét ne offolt volna. 🙂  Ha igaza van, ha nincs....

byebye lola

Spell! Te meg se szólalj arról,hogy ki hová írkáljon,mert amikor kikapcsolt az a hülye agyad,ide más nem volt hajlandó még csak írni sem,az egész búra a Te köpködéseddel volt tele.És nekem ne célozgass itt te kis retek!! Gyomorforgató vagy komolyan.

egy képkeretet raktam be, annak értelmében hogy vajon lehet-e nekem is normális párkapcsolatom, vagy csak hiú ábrándokat fogok kergetni életem végéig(?)

nem vagy buta ember, a több szerintem a témába vágott.

(attól még jogos, és ezt meg lehet beszélni a beszélgetések vagy társalgó vagy off topicban is.)

.

.

ez a topic nem az alkoholizmus kitárgyalására való, nem tudom nektek miért jó az hogy normális moderáció és segitő szakember nélkül müködő burát szétbarmoljátok és az idejövők nem tudnak rendesen bekapcsolódni.Ha megkérhetnék mindenkit használja rendeltetésszerüen a topicokat.Menjetek a beszélgetés vagy társalgó topicba.

lola mondhatna egy jó szót a férjéről ha már elkötelezte vele magát és vele akar együtt élni

Kleo a nárcisztikus barátjáról, rotebeete a nárcisztikus rokonáról és igy tovább ha valakinek még van itt van itt mondanivalója a magánéletéről, mert nem erre lett létrehozva a topic.

úgy vezetni akkor is bűn

de amúgy ma már asszem mentesítő körülmény ha ittas vagy vmilyen szer hatása alatt vagy...nővérem jogász, ő magyarázott vmit, fel volt háborodva...

nem a pia volt mentesítő körülmény, hanem a lelki bajai... hogy az asszony bejelentette h el akar válni tőle, stb.. és emiatt ivott...

a törvény szerint a piás állapot nem mentesítő körülmény...

én csak reménykedem benne, hogy az ilyen emberek helyrepofozzák magukat. én biztos elásnám magam... sőt, ilyen lelkiismerettel én kinyírtam volna magam a börtönbe kerülésem első napján. nem tudnám elviselni, hogy megöltem egy egész családot. habár tudom, hogy idáig el se jutnék, hogy egyrészt leigyam magam bánatomban...másrészt kocsiba üljek...

"Rossz volt a lelkiállapota" - hát ezek bolondok. Sok mindent megértek, azt is, ha valaki annyira szar passzban van, hogy szétissza az agyát, de bemákolva minek ül be a kocsijába? Más kérdés, hogy ha nekem lenne ilyen ember a társaságomban, tuti elverném az autó közeléből is, önbíráskodás ide vagy oda... Ha meg akar halni, elég baj, de az ő baja, de másokat ne öljön meg a hülyeségével.

Amúgy ez a fajta nyúlós felelőtlenség tükröződik abban is, hogy az ilyen ember miért tologatja a felelősséget, miért a piát hibáztatja a saját baromságáért. A pia önmagában nem bánt, az, akivel a gáz van, az bizony az ember, aki megissza. Azt kell az ilyennél elérni, amit Te írsz, hogy átbillenjen a bűntudatba, és elkezdjen gondolkozni. Akkor megvan a megoldás is meg a büntetés is egyben, mert szembesülve azzal, hogy valóságos halálokat okozott az elvont marhaságával, hirtelen nagyon szar lesz neki - és hogy ebből a szar helyzetből kikerüljön, elkezd értelmes ember módjára állni a világhoz. Ehhez persze kell egy kötélidegű pszichomanus, aki nem adja le a vállvonogató piás hülyét négy végigvállvonogatott ülés után...:)

"Uram, az Ön összes betegségének az alkohol az oka." – Végre, doktor Úr, valaki nem engem hibáztat!"

nem tölti belénk senki, kocsiba ülni meg végképp nem kényszerít...

A börtönben a gázolók, balesetet okozók, annyira nem foglalkoznak a tettükkel, hogy az már vérlázító. Higgyétek el, van tapasztalatom ilyenekről...  A piát hibáztatják. 

gondolom, akkor az elkövetőt bezáratná legalább életfogytiglanra... pont előtte egy évvel törölték a halálbüntetést, szóval arról lecsúszott volna a kedves jogász úr.

az az igazság, hogy apámon nem csodálkozom... szörnyű gyerekkora volt (anyja születésekor meghalt, az egész család őt hibáztatta a halálárt... egy pici babát...) pár éves koráig gyerekotthonban nevelkedett, és úgy nőtt fel, hogy azt hitte, az édesanyja neveli. 14 évesen, amikor ment a személyiért jött rá, hogy nem is Csaba a neve, hanem Béla... aztán hidegzuhanyként szépen sorjában kiderült, hogy az anyja csak a nevelőanyja... és azért nagyon nagy teher lehet egy gyereknek, ha azzal szembesül, hogy azért nem szeret a családom, mert engem hibáztatnak, amiért meghalt az anyukám... én ezért vagyok elfogadó apukámmal. mert tudom, hogy nagyon nehéz volt neki. egyedül a nővérét szerette, ők elválaszthatatlanok voltak. és erre egy alkoholista fasz kinyírta őket... szal szar az élet néha egyesekkel.

ha gonosz lennék: mit mondott volna a T. Ügyész Úrelvtárs, ha az ő családjával történik ilyen?

Ja.Hordja a terhet biztos. Örül hogy megúszta...részegen vezetni..hihetetlen...

ez az, és ezt egy "átlagember" is tudja... én is elmentem nyugdíjba 31 év meló meg munkanélküli után, és számos ember megmondta a pofámba: jól játszottad a dilist

pedig hát... azért normális sem vagyok, spec. épp skizo nem, de azon kívül szinte minden szerepel a lapomon...

nálunk nem ilyen durván, de otthon is mindenért én voltam a hibás

na itt hagyom abba mert ez ami jönne túlságosan fáj

apám nővérének az egész családják egy alkesz pasi ölte meg. anya, apa és egy 4 éves kisgyerek. 2 év börtönt kapott a részeg sofőr, arra hivatkozva, hogy rossz volt a lelki állapota és ezért eregette a torkán az italt mostanság. egy egész család veszett oda, ő meg csak 2 év börtönt kapott... tudjátok, mit mondott az ügyész a családtagjainknak? "megértem, hogy el vannak keseredve... de értsék meg, a holtakat nem hozhatjuk vissza. az élőket kell védeni."

lenne okom gyűlölni a részeg alkoholistákat. de bízom benne, hogy ez az ember, aki ma már szabadon éldegél, egész élete végéig hordhatja ezt a terhet, hogy megölt egy családot. ennél nagyobb büntetés aligha lehet.

Én már nem szedek semmit.

igen, mert abszolút "normális" ember nincs, ebből él pl. a gyógyszeripar

aztán tényleg egyre zavartabbak leszünk

a borderline sem betegség. csak egy személyiségtípus, amit nehéz elviselni. a baj akkor van, ha ez szélsőséges, más betegséggel is párosul mint pl. depi, stb.

Modern kori hablaty. Felelősség alóli kibúváshoz hasznos, ha jószerével mindenféle személyiségtípust betegségnek jegyeznek be. Jól jöhet egy bűncselekménynél mint felmentő tétel, egy nyugdíjaztatásnál... Ma már minden személyiségjegy benne van a betegségek könyvében.  

Akkor meg mindenki személyiségzavaros,meg skizo,meg depis....

apu nem iszik, nincs semmi szenvedélye. csak folyton baszogat mindenért. ha elbaszik valamit a munkában, mi vagyunk a hibásak. emlékszem, kicsi voltam, rosszul vágott el valami lemezt és én kaptam ki érte... 🙂 anyám reakciója: ne törődj vele, tudod, hogy apád ilyen... persze, egy 4 éves biztos megérti, hogy azért kapott ki, mert az apja elrontott valamit. mert van benne logika, az a lényeg.

amit rettentően utálok benne, az a fajgyűlölet. minden este kibaszott nárci filmeket néz, isteníti hitlert, pusztuljanak a zsidók, stb. ötödik osztályos voltam mikor feltettem egy intelligens kérdést: mi van apa, ha te is zsidó származású vagy, csak nem tudsz róla? DURR akkora pofont kaptam, hogy a padló adta a másikat.
aztán olyan is volt, hogy egy nagy saválló tömböt segítettem arrébb vinni. apám leejtette a földre, pislogni nem volt időm, csak arra emlékszem, hogy megfogta a fejem és belebaszta a saválló tömbbe.. én meg elájultam.

na ezek a nagyon fasza nárci emberek.

személyiségzavarnak minősül... a barátnőim/barátaim szerint is bunkó, így, szimplán és még piás is

Ez nem betegség ,ne máááár....simán parasztok!!

iiigen, a parancsolgatás... magyarán: csicskáztatás meg megalázó hangnem és még ő tud jól megsértődni...

Én is elkezdtem a neten nézelődni,azt is ami az én pszichiátriai lapomon szerepel(titok) ,és csak ide jutottam a búrára megint...minden út ide vezet ba.meg...

Lola itt a kórkép:  Nárcisztikusság jellemzői a következőek: önmagát nagyzolásos módon fontosnak hangoztatja az illető, sikerről, korlátlan hatalomról fantáziál, önmagát különlegesnek véli, másoktól elvárja, hogy csodálják és ennek megfelelő bánásmódot vár el, éppen ezért csak kihasznál másokat és empátiát nem mutat irányukban, öntelt és másokra irígy.

😀 így is lehet fogalmazni... de csak szebb úgy, hogy nárcisztikus (önimádó) személyiség

még segíteni is csak azért, hogy magát fényezze vele

és a kóla/üdítő majdnem annyiba kerül, mint a sör... mert reggelihez sör (fuj), ebédhez sör, meló után sör, kisunicumhoz sör, és még a sörhöz is sör; 1 hónap alatt már kikészített, nyomattam a xanaxot a sörrel, K. O. sör 1formán jár, itt hagyott egyet nekem tegnap este a hűtőben, azóta is ott van

na, ő sohasem másnapos és csak ritkán részeg, akkor persze még jobban kötözködik

egy tuti, többet én nem kezdek nárcival. elegem volt, hogy valaki parancsolgat nekem, uralkodik rajtam, megaláz, belém rúg, és istennek képzeli magát. mert neki mindig igaza van. többet nem hagyom magam így eltaposni.

nálunk fater ilyen. sztem sokban közrejátszik egyébként a bordi kialakulásában egy nárci ember. sztem...

jéééé..ez ismerős.De ez betegség? Mert én ezt betudtam" beképzelt bunkóságnak.."

Oldal 1 / 4Következő