Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Sorica topikja

Nem, 2009-ben jártam a Hegyen, aztán Nyíregyen voltam egy piszológus nőnél párszor, de valahogy lógva maradt a téma, mert a hegyi egyénimhez képest elég álmatag volt.

Kicsit úgy vagyok vele, hogy a világbank nem rogyott rám, hogy maszekhez menjek, a Hegyen ki tudja, most mi van, államiban meg még amikor a Hegyet találtam, akkor voltam tárgyalni, és háááátööö. Doki már ott, a beszélgetésen elkezdte pufogtatni a paneljeit, hátha attól jobb emberismerőnek néz ki, levegőben lógatva íratta alá velem a papírt, hogy beszéltünk (=tényleg olyan aláírásom lett, mint egy félanalfabéta elmebetegnek) stb. Akkor, abban a lelkiállapotban nem volt humorom még a nyilvánvaló hivatalnoki trottyossággal is hadakozni. Aztán lett a Hegy, elbeszélgetésen elmondtam, miújság van, mire végigmondtam a litániát, már mondta is a néne, hogy osztály.

Egy-egy ilyen problémára meg pláne nincs érkezésem azonnal segítségért rohangálni. Mondjuk ennek az I.-s történetnek az elején már megjárta az eszemet a lógus, mert annyira hülye vagyok ezekhez a kapcsolati dolgokhoz, hogy hirtelen azt se tudtam, mi van. 

sorica123

Jársz most valami kezelésre?