Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Más fiúk is szoktak "nyávogni", vagy hasonló baromságokat mondani egy mondat után? Én rászoktam erre, de sajnos le kell szoknom.

Nekem nyávoghatsz. Nem fogok visszaugatni. 🙂

Engem az se zavarna, ha többen összejönnénk, és állatkertet csinálnánk magunk körül. Nagyon élvezném. 🙂

Pont ilyen szokásom nem volt. De sok egyéb más igen. Nyávogni a macskánknak szoktam. 🙂 Sőt, mindenféle mást is. Leggyakrabban cincogom neki. Persze ő erre már fel sem figyel. 

És ilyen az amikor Luis "más"....

Spellbound! 

Attól függ szerintem. Hogy beteges-e ez a dolog, mindenki maga dönti el.. Én szerintem, ha nagyon idős nőkre buksz, akkor már nevezhető betegesnek, de gondolom mindenkinél mást jelent a beteges kifejezés mögötti értékrend. Szerintem, ha nem túl idős nőkhöz vonzódsz, akkor nem beteges ez a dolog - legalábbis számomra. Az, ha 5-10 évvel idősebb nőhöz vonzódsz szerintem az még belefér. Én így gondolom legalábbis. Persze attól is függ ki-ki mennyi idős. 

negativ tünetet volt, paranoid skizofrénia és volt simplex is, elvileg irtak téveszméket is de azt én nem hiszem el, azt velem sose beszélték meg csak papiron kaptam meg

szerinted is beteges a vonzalmam? szerinted mi benne a beteges? Én kamaszkoromban is vonzódtam az idősebb nőkhöz, de nem jobban mint a fitalokban

aztán meg a lelket kell szeretni és nem a testet, bár azt mindenki szereti ha szépnek találják

de ez valami nyavalygós topic lenne, ahogy animeboy mondaná, nyaaa

nekem is van skizofrén diagom

ha hülyeséget irok bárkitől szivesen veszem a helyesbitést, akár most is, gondolom ha azt mondom várom még nem fogom megkapni, csak hogy én is fejlódjek valamit

miben vagyok tapintatlan?

én nem tartom beteges vonzalomnak, mások lehetnek az ideáljaink, bár akkora vonzalmam már nincsen, inkább türelmesen várok, lehet a semmire, attól még lehet gyakorolnom

nem gúnyolom ki  a homokat, de nekem más értékeim vannak és tény hogy nem látom benne a szépséget és az élet értelmét, nem tudom miért jó szenvedni, azért vannak erről régi filozófiák

járok kezelésre

Kiscsillag te átlagember vagy, nem vagy dilinyós

spellbund02, szerintem te dilinyósabb vagy, mint én, pedig én skizofrén vagyok.

mégsem irok össze ennyi hülyeséget és tapintatlanságot, kezdve Eszterhez füzödö beteges vonzalmadtól a homoszexuálisok kigúnyolásáig. javaslom kezeltesd magad.

akkor betegek, de van akinél a betegség butasággal is társul, azt én dilinyósnak gondolom

Elvileg igen, csak olyan lenézően hatott. És ez zavart. Nem magam miatt, inkább a többiek miatt.

Jó, de ezt is csak az veszi magára, aki annak gondolja magát nem?

Ez a "dilinyós" kifejezés szerintem is durva. Ha azok lennénk mind, már rég nem lennénk szabadlábon.

nem szereted az öregedő bört és a ráncokat, én igen, illetve nem zavar

biztos a babapopsi után rajongsz

nem érzem ugy hogy könnyen fogok találni társat az életben, mert egy lánnyal sem ismerkedek, nem lenne miről beszélgetni, nincs olyan foglalatosságom, iskola, munka ami alapján ismerkedhetnék, itt a dilinyósok között sem találok senkit és kétlem hogy valaha is máskép lenne.Régen volt mindegy aki szimpatikus volt, ő eltünt.Meg van a Babarczy, csak ugye az más esett, ő rám se bagózik.

A barátaimnak az iskolával meg ki tudja honnan kialakult baráti köre, nekem meg itthon a munkanélküliségben nem, e miatt szomorú vagyok, mert nem szoktam beszélgetni, a szüleimmel meg nem szeretek élni egyáltalán.Mostanság rosszul esik az egyedüllét, ezzel jár az iskolakerülés.Na meg a pénztelenség.

beszélhetnél animeboyal , mert lehet arra soorsra fog jutni mint te hogy nem lesz párja

te csak nézelődni szeretsz vagy várod is hogy legyen valami? ha felnőttekkel kezdenél az nálad előrehaladás lenne?

még reégen vagy 5 éve nyávogtam, mert akkor volt olyan lány társaságom aki szeretet nyávogni, aztán vele ezt kiélhettem, én szerettem, nálam ez partnerfüggő és kedvesnek találom, de nem idétlen dolgokat mondok a mondat végén, régen nem nyavalyogtam már, de akkoriban a barátaim megszóltak miatta és volt aki nyafinak hivott emiatt

Idézet tőle: spellbound02

hány  éves vagy?

én szeretek nyávogni ha van rá alkalmam, de nem ugy hogy a mondat után teszek valamit .ha van hozzá társaság.Mindenkinek vannak furcsa dolgai, de te gészen sulyos eset lehetsz, még szerencse hogy idetaláltál és erre egy külön forumot hoztál létre.

spell,te is nyávogsz...???,:DD

Szia, én is megerősíhetem, hogy a szexuális beállítottság nem akarat kérdése. Ez már valamikor eldőlt és legjobb, ha az ember megbékél vele, utat enged neki és amennyire lehet, kiteljesedik benne és élvezi.

szia. köszi a kedves szavakat. a blog ajánlatot megköszönöm. igazad lehet ebben. mondom hogy nem mindig van ez, csak bizonyos idönként jön elő bennem hogy nem akarok meleg lenni, de aztán megint akarok 🙂 ennyi. a nyávogással meg sztem nem csinálok semmit hagyom, a barátnőim szerint cuki, és amúgy meg az sem zavar:) erre jutottam.

Olyan emberről hallotam aki ugatott(szó szerint mint 1 kutya,) neki egy pszichiáter segített 

kigyógyulnia az ugatásból,szerintem a nyávogásodrol szakember  segítségével te is könnyedén letudnál szokni :-))

Milyen unalmas lenne az élet ha egyformák lennénk...!

ugatunk,nyávogunk,talán még olyan is van aki röfög,vagy éppen brummog...:DD

Egyetértek Nememberrel és Kiscsillaggal is. Gyerek: sok meleg pasit ismerek, akik "elnyomták" magukban ezt  (idősebbek, mert 40-60 éve aztán tényleg totál tabu volt ez a téma) megházasodtak, lettek gyerekeik. Majd mind elváltak, valaki csúnyán, nagy kiborulások, kiátkozások közepette, valaki csendben, titokban.

Ez egy nemi identitás, ezzel együtt születünk. Az egy közhiedelem, hogy valaki attól lesz meleg, mert a meleg bácsi/néni rossz példát mutat neki. Az említett barátom hetero szülők gyereke, ismerem jól a szülőket, anyukája nem verte korbáccsá sodort bugyival, nem lengette előtte a melleit, nemiszervét, apukája sem "tűnt el  rejtélyes fiúkkal". Nem kapott zord vallásos nevelést sem, nem verték, nem alázták. Sőt, kiváló szülőknek tartom őket. A barátom mégis melegként jött a világra.

Kurucot meg csak annak ajánlok, aki kiegyensúlyozott, tudja mit tartson a világról, magáról.

Anime rengeteg fiatal meleg srácnak van blogja, ajánjlak egyet priviben? Őt rendszeresen olvasom.

Idézet tőle: spellbound02

en nem vagyok meleg, csak szolok, de keresd meg LonelyMastert a pedofil topicban, ő buzi pedofil, bár lehet túl koros vagy már neki, gondolom nehéz kapcsolatokat kialakitani

tegyél is a melegség ellen, talán ha egy szép lánnyal lefeküdnél, hátha segit

milyen cuki dolgokat szeretsz? nehogy én is elkapjak még valamit

nem gond hogy ide irtal, ez bura ilyen érdekessegekkel van teli, csak szerintem egy idő után nem fognak ide irni sokan

én lányok társaságában szerettem nyáávogni

Jóképű vagy? ha igen kérd meg egy lány barátodat hogy mentsen meg a melegségtől

Van egy barátom, 15 éves korom óta ismerem. Nagyon erőltette, hogy ne legyen meleg, mert a szülei, meg a világ. Belém egy időben szerelmes volt, egyszer lefeküdtünk volna, de nem volt erekciója és emiatt nagyon bőgött. Nem értettem miért, 19 voltam, de vigasztaltam, azt hittem sokat ivott vagy stresszel.  (Bocs, ha ez az info sért valakit). Aztán szerencsére később egy okosabb ex-évfolyamtársnője, akivel együtt élt, megmondta neki, hogy ne küzdjön ezzel, ne akarjon hetero lenni, mert tönkreteszi magát is, mást is.

A barátom azért később elment pszichológushoz is, mert hiába volt akkor már végzett orvos, nagyon nagy műveltségű felnőtt ember, mégis voltak szégyenérzetei. A pszichológus helyretette. Évek óta boldog párkapcsolatban él, egybe is keltek. A szülei először sokkot kaptak, apja-anyja bőgött, de elég szépen, okosan elfogadták, hogy ez van, továbbra is szeretik a barátomat és a párját is. Nagyon kedves, művelt pár.

Hogy jön ide a gyerek téma? Nem mindenkinek kell hogy legyen gyereke... És még ha úgy is lenne, megoldható szex nélkül már...

A kurucinfon köztudottan üldözik a melegséget, ne hallgass rájuk, nincs igazuk.

fiatalkorban lehet hogy ez látszik az egyik boldogságnak, de lehet értékesebb dolgokat is találni mint a szex

akkor nemember ki fogja megszülni a gyerekét?

Egy cikket olvastam a kuruc.info-n annó és ott volt egy doksi film, amiben mondták. nem tudom, én szeretek meleg lenni, de néha őgy érzem ez nem normális, főleg mikor kiverem, és utána, olyan rosszt, bűntudat, és ilyenkor megfogadom hogy SOHA többé, aztán mégis...

Nem tudjátok, hogy melegnek lenni úgy is lehet, hogy nincs semmilyen tapasztalata még (szex, csók, bármi testiség)? Miért kell ezért kinevetni? Spellbound, szerintem fogalmad sincs, miről beszélsz... Attól még hogy magára erőszakolná a dolgot és lefeküdne egy nővel (már ha képes lenne rá), nem változna meg benne a fiúk iránti vonzódás.

animeboy, ki mondta neked, hogy elnyomható? és miért kellene elnyomni? nincs ebben semmi rossz

jerez, te szereted a cherry?

nem volt még, sajnos:( úgy 6. ban amikor elkezdett érdekelni a szex, pl tesin mindig néztem, de csak fél szemmel a fiúkat mert ha sokáig néztem ruha nélkül üket alsóban, akkor.. baj volt, és nem akartam lebukni.

És volt már kapcsolatod fiúval? pl csókolóztál már?? És mikor döbbentél rá hogy a pasikat szereted?? :DD

Szoktam pornüt nézbi, pl : doggyboys, teachtwinks, homoemo, és persze japán filmeket. és köszönöm az idősebb nőket is kihagyom, mert a női melltől, és alaktól....k... ez van. én sosem szerettem a nőket, és mindig fiú oszt társaimba vagyok szerelmes. ennek ellenére néha rámjön hogy kűzdök ellene, és próbálom elnyomni, mert állítólag elnyomható, megváltoztatható. Am az animékben szeretem a cukiságot, meg a yaoik ban. olyanokat nézek ahol cuki fiúk vannak. ennyi.

persze hogy nemtudom milyen annak lenni mert nem vagyok az

még csak 15 éves srác, bármikor szerelmes lehet egy lányba és elmúlhat

lehet hogy idősebb nőkkel kellene kezdenie, ha az vonzóbb számára, fiatalabb korosztály már más kategoria

szoktál pornó oldalakat nézni, az nem olyan cukiság, de van benne nyávogás bőven?

spellbound, ez a tanács csak arra vall, hogy nem tudod milyen melegnek lenni...

animeboy, szerintem ne próbálj a melegség ellen tenni. szétkürtölni nem kell, ésszel kell bánni ezzel, mert az emberek gonoszak tudnak lenni, és tényleg, akár fizikailag is bántanak... De ne akarj kifordulni magadból! Úgysem fog sikerülni! 🙂

en nem vagyok meleg, csak szolok, de keresd meg LonelyMastert a pedofil topicban, ő buzi pedofil, bár lehet túl koros vagy már neki, gondolom nehéz kapcsolatokat kialakitani

tegyél is a melegség ellen, talán ha egy szép lánnyal lefeküdnél, hátha segit

milyen cuki dolgokat szeretsz? nehogy én is elkapjak még valamit

nem gond hogy ide irtal, ez bura ilyen érdekessegekkel van teli, csak szerintem egy idő után nem fognak ide irni sokan

én lányok társaságában szerettem nyáávogni

Jóképű vagy? ha igen kérd meg egy lány barátodat hogy mentsen meg a melegségtől

Bocsánat, ha rossz helyre írtam, és ha nem kellett volna fórumot létrehoznom, csak nem tudtam hova tegyem. bocsi. 15 éves meleg fiú vagyok, de a meleg ségem ellen néha próbálok még tenni. ez a dolog úgy kezdődött hogy szeretem az ilyen cuki dolgokat, és elkezdtem csinálni aztán ez lett belőle...

hány  éves vagy?

én szeretek nyávogni ha van rá alkalmam, de nem ugy hogy a mondat után teszek valamit .ha van hozzá társaság.Mindenkinek vannak furcsa dolgai, de te gészen sulyos eset lehetsz, még szerencse hogy idetaláltál és erre egy külön forumot hoztál létre.