Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Panaszkönyv

amarilla, tőled is elnézést kérek! az adminok tudják törölni, de fejlesztés volt, így nem szándékosan de törlődtek dolgok, mert fejlesztés és javítás volt az oldalon, így egy bizonyos időpontra törlődött vissza minden... mégegyszer, elnézést!!

Eltűntek a legutóbbi blogbejegyzéseim...

miért? és kinek van lehetősége törölni őket?

eszter ide jössz és beszélgetsz velem

szia lipuszandi!

szerintem írj a Segítség! topikba, mert itt főleg moderátori ügyekről van szó.

 

eszter

Szép napot mindenkinek!

 

Régen jelentkeztem, nagyon régen.

Most is az autista kisfiam ügyében írok, kérnék segítséget.

Alvászavara és erősödő kényszerei miatt úgy döntöttünk, gyógyszeres segítséghez folymaodunk. Perdox oldatot kapott, mivel aprócska ( még csak 20 kg) mindössze 0,25 ml-t este. Kérdésem: Van valakinek tapasztalata ennél a szernél?

 

Előre is köszönöm ha válaszoltok, Andi

Én utánam aztán ne takaritsál, és kikérem magamnak ezt a sértő hangnemet, vagy belelövök a plafonba, aztán a lábad következik.


Pl. magyarázd már el hogy a 2.sodik hszben mi a panansz.Olvasni tudsz.Semmi.Az mégis bent marad.Az enyém ben van panasz, ebbe a topicba illi, ha még sem tudsz olvasni, elmagyarázom és ujra bemásolom ide.A 7. hzsben sincsen panasz, legalábbis nem irja le kiből vagy miből van panasza,csak annyit hogy valamilyen okból rosszul érzi magát, talán az agresszii, idegesség,düh topicba illet volna telejsen nagybetükkel és társalogni nem akar, az csak tölti itt az üres teret a szarjával ahogy addig is tette, mig az enyémről lenne mit beszélgetni.


Bemásoljam és elmagyarázzam hogy mi benne a panasz?

Én tudom hova lett. Töröltem.Tájékoztatás nem is lesz, ha nem látod azért van mert nem ide való, és nem kell mégegyszer beírnod, mert nem véletlen tűnt el. Általában a topicok címe jelzi milyen beszélgetések vannak ott és milyen témákat érint. Ha zavar, ne olvass bele. Elég sokat takarítok utánad, így megkérlek gondold át mit írsz mert az én türelmem is véges. A szabályzat szerint már rég nem kellene itt lenned. Örülnék ha nem kellene figyelmeztesselek többet, mert kénytelen leszek élni a jogommal, kizárjalak. Ne menj olyan topicba ami zavar.

Nemtudom hova ltt az előző hszem, tájékoztaás nincs, mit mondtam kimentem a WC.re mert folyk  f..szpomból valami.Panasz volt pedig ajavából és nem értem hogy egy olyan hitvány és undoritó topic mit keres itt mint a vaginizmus hol ismétlem vknek az  pszihiés probléma hogyan tudj minél ltöbb ujjpercét feldugni magának, és azt tükörben még nézegessem.Épa pornót néze, és ki is kapcsoltam hogy ideöjjek.

ELEGEM VAN!!!!

Alkalmazkodok a lehetőségekhez.. Nagyon megszerettem itt. Természetesen építő kritikáimat is (amennyiben lesznek) közzé fogom tenni.

Miért gondolod, hogy gúnyolódok?

Jó, hogy te itt vagy nekünk és rávilágítasz dolgokra.A gúnyolódást kifelejtettem.Köszi.

Külön köszönet, hogy lehet beszélgetni is.

Minden nagyon jó, az üzemeltető aranyos, a moderátorok igazán jól végzik a dolgukat. Öröm ide járni, és megosztani a tapasztalatainkat. Hálásak vagyunk az üzemeltetőnek, hogy egy ilyen remek helyet biztosított nekünk,Külön köszönet a moderátoroknak, akik nélkül pokol lenne itt az élet.


Pompás tanácsokat kapunk a kitűnő szakemberekektől.


Mióta ide járok, azóta sok értékes emberrel ismerkedhettem meg. Lassan a gyógyszereimet is el fogom hagyni. Csak így tovább.


És mindent köszönök.