Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Az első rakétasiló mindegykinek. 😉

Oldal 1 / 4Következő

Hírdetés: Hogyan rontsunk el egy kapcsolatot, mielőtt lényegében kialakult volna?

hossza: 2/60 órától, 2 óráig (minimális kiszámlázott óradíj: kettő)

díjtábla: 20 ezer Forint óránként.

TANFOLYAM - abszólut sikert garantálunk.

emailcím: elb@ssza,hu

Jelenleg 1 felhasználó és 8 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Jelenleg 2 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Jelenleg 5 felhasználó és 4 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Mindig mindenki elünik. :O

Jelenleg 5 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Lao Ce-Tao Te King - Az Út és Erény könyve

http://www.youtube.com/watch?v=czQoRDklyaU

Amúgy bánom, hogy elkerüljük egymást.

Sziasztok!

oké

Éppen hívnak máshova. Sorry!

sziasztok, nem alvók! Kyle, és Rakéta!

Vedd kívételnek, engem fiúként is hasonló mentalitás mellett, (hát képzelheted) hívott meg lány! 😉

Ja és drága helynél ez a normális, mert nem verjük a másikat kölcstségekbe. - Az hogy az fizett aki meg hívott, ez nem egy meki.

Akit színházba hívok, attól sem várom el hogy fizesse a jegyét. Sőt.

MIT CSINÁLJAK?

Egy pasi elhívott egy kávéházba, de nem akarok pénzt költeni azt se tudom honnan szerzek össze pénzt mert tudom, hogy drága hely... Utálom ha mások fizetnek helyettem, de nem akarom lemondani a randit, mert még a végén félreérti, és sétálgatni egy idő után unalmas... :S

Nem szabad megélni az érzéseink és nem szabad okosnak és jól tájékozotna lenni! - itthon, megdönteni.

Jövő szeptember, és plus 2-5 hónapig bíztos nincs változás. :SSSSS

Rakéta aktivitás: 29.92%???

29I92

Csodált formálni megvégkép nem, legalábbis tartosan nem, jó hónapokon, éveken át eddig semmit. Csak könyveket olvasni, meg ilyenek.

Te rongyos életeken nőttem fel, most csoda, hogy "csak" élni nem tanultam meg?

Fáj a párkapcsolati magány. (???) - mi az nem folytottam ürességbe? - ÁÁáááÁÁÁÁzzzzzUUUh!!!!

PICSÁBA!!!!

Alone. :((((((((((((((((((

Jelenleg 6 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Jelenleg 6 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Jelenleg 3 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

Doctor Who most lépet ki másod magával.

Most 37 éves vagyok.

De a legjobb sztorim ezzel kapcsolatban az volt, amikor 13 évesen borostásan 176 centimmel a házban lakó 16 éves srác "Csókolómmal" köszönt. - elég kellemetlen volt neki szólni.

 

Most a többség 2-6 évvel nézz fiatalabbnak, mint 21 éve. 😉 Halál komoly. Igaz akkor az arcom is én is mindig halál komoly voltam, de azért nöttem azóta azért 2-3 centit. 😉

Velem együtt, miért mondod ezt?

Van egy másik erkölcs, azt a burzsujok maguk szabják meg, abba az is belefér hogy egy nyomorult kiszolgáltatott embert használjanak. Rohadékok, veled együtt.

Definíció van ezrével.

Erkölcs: Szerintem egy külső vagy belső szabályrendszerre alapuló (lásd például vallások, vagy gyerekkori külső behatások), felnőttkorra változatlanná vált irányelvek és tilalmak és kötelességek gyűjteménye, amihez az ember mindenáron tartani akarja magát.

Kiüresedett, hitehagyott vagy kedvetlen, valamiért a háromból kettőnek lennem kell. És ki dönti el, hogy melyik kettőnek? Ja és ott van a rendszeresen reménytelenség érzés melléjük.

Jöttem, láttam, meghaltam.

Veni, vidi, morti?

The Doors - Riders On The Storm (ORIGINAL!)

http://www.youtube.com/watch?v=lS-af9Q-zvQ

Nálam ez csak a második opció volt eddig. De lehet lassan az első lesz.

Én hamarosan, lehetőleg egy éven belül el akarok utazni és vándorrá akarok válni. Egy táskával, és csak úgy elmenni. Látni a világot, és utazgatni, és nem érdekel ha nincs pénzem, mert én ha éhen halok is akkor is szabad akarok lenni.

Beleestem en is abba a hibaba parszor min te ..... sajnos

Ugy porogsz mint egy labda David . te mindenkinek tudod a probemajara a megfelelo gyogyirt .

A lestrapalt , es agybajban edzett szakembereknek szamara is kihivas megtalalni minden bajra a megfelelo modszert ,ami gyogyit .

Te nem velemenyt alkotsz ( ez amugy egy bingo az interneten , vagy tukrozi valamennyire  a realis kepet , vagy nem ) hanem kisse  szemtelen magabistossaggal tanacsokat adsz .

Nekem is van tarsalgasi kenyszerem , de megprobalom altalanos dolgokra korlatozni a beszelgetes temakat az elso korben .Abban az esetben ha valaki a maganeleterol szeretne beszelgetni  , a gondjait megosztani valakivel , arra is figyelek , amit valojaban akar mondani , a szavakbol sokszor ki kell hamozni a lenyeget . Ha neked egy passzio az interneten segiteni , ezzel a felszinsseggel ami nalad tapasztalhato , nem igazan fog menni . Az erzelmek sok millio szalon futnak , sok ezer keresztezodessel es kanyarral , rendkivul igenybe veszi a szellemi kapacitast ( koncentraciot )a felszinesseg nelkuli figyelem  , a teljes rahangolodas a masik szemely probelmaira   ( azert lett belole szakma , nem mindenkinek van affinitasa )Talan meg egy hetet .vagy maximum harmat fogod megsegiteni az itteni forumozgatokat , utana gondolom tovabb allsz es keresel magadnak olyasmit ami jobban erdekel , a tobbiek maradnak a tuskevel amit hagytal nehany szo altal .

Ennyire nem egyszeru minden , de az altalad felvazolt kep azt mutatja , hogy szinte mindenre van gyors es hatekony megoldas . Termeszetesen igaz  is lenne  abban az esetben ha mindannyian robotok lennenk , es a szabvanyos megoldasok segitenenek mindenkin .

hát jaja, bár arra én mindig extra mód kíváncsi vagyok, ki mit ért erkölcs alatt, mert még soha senki nem tudott nekem adni egy definíciót .....

Ami az elmúlt tizenhat évben jó volt az egy évre is kevés lenne, és ami rossz dolog történ velem, az eddigi életembe, az háromba is sok lenne. És ezért én marha is felelős vagyok, mert 21 éves kortól magunk vagyunk felelősek a sorsunkért és a karmánkért.

Van nálam sok nagyobb b@lfasz, de azért én is díszpéldány vagyok ilyenekkel, mint az erkölcs, jó szándék és becsületesség másokkal szemben. - na azt hiszem ezekkel kurt@m el a legjobban. Ezeket a luxusokat nem engedhettem volna meg magamnak.

Angliába, és általában az Egyesül Királyságba aki teheti több mint féléves megélhetésre való pénzel, és jó nyelvtudással menjen, akkor szerezhet ott szakmát és mindjárt közel a dupláját keresheti a minimálbérnek, vagy többet!

Jók a jogosítványok is, mert akinek régebben szerzett buszos jogosítványa van, nem nézik, hogy használta-e, a buszsofőr lehet, megint sokal a minimálbér felet.

De a teherautó jogosítvány is remek, legtöbb helyen targonca vagy emelőlapos teherautó van, és a teherautós delivery-t ott jól fizetik.

Élek?

Ember embernek farkasa, visszont manapság egyre többen inkább hiénák vagy birkák lettek inkább.

Jó éjt! És köszi!

Sors: Meghalhattam volna csecsemőkoromban, tavaly, vagy most pár éven belül vagy egyedül magányosan nyolcvanas éveim derekán.

(karMA)

Tony Bennett 1963 The Good Life

http://www.youtube.com/watch?v=uZ6zVW3V1hc

"Madarat tolláról, embert barátjáról, országot állampolgáráról."

Caroline Henderson - Keeper Of The Flame

http://www.youtube.com/watch?v=i7KbKKgmgWA

Termékmegjelenítés, pontosabban fizetett termékmegjelenítés. Mint régebben a Dell.

Ha rákeresel adott cégre és nyilvános a géppark, vagy csak van online felület, ahol lekérheted, hogy mivel állsz szemben (számítástechnikailag), hát nem a legtöbb apache vagy windows és pc. A film és a valóág elégé más, az összes sorozatban Apple és ma már szándékosan leragasztott logós fizetett megjelenítés van az USA-ban, Franciaországban és Németeknél készült filmekben. A valós statisztikai arány, otthoni, céges és kormányzati egész más számokat mutat.

Te is tudod a film az nem valóság. Bár tény, amit az ember szívesen elhinne azt könnyen elhiszi. Ez rám is igaz.

Kettő állami beszerzések soha nem voltak ésszerűek, a PC-k szemetének joggal tartott Dell áradat, sem ami valóságban is ott volt szinte minden nyugati irodában, és amúgy lakásban is, a fizetési konstrukciók miatt (,bár mérege dárágán végül,) és mert az összes hollywoodi akkori filmben az volt.

Utolsó ma már az Apple egy PC-n futatott OS X operációs rendszer, méreg drágán eladva.

de Ámerikában csak a jónép. komoly cég csak Mc-t használ. Egy újság (általában) komoly cég. Nézz meg egy ami filmet: CIA, FBI, egyetemek: mindenhöl Mc...

Többség PC-s itt is, úgy hogy sokaknál nincs ott a com(m)and(o). 😉

Idézet tőle: Rakéta

Meg idő takarékosabb is.

(kijelve, utána ctrl+c és ctrl+v)

nálam comand (alma)+c és comand(alma)+v :DDD

Az élet csak szórakozik az emberrel.

Élet: Hát nem leírom, hogy nem lehet neki ultimátumot adni. Az Atya Úristen által minden oldalról szétk*rt rühes k*rva, más néven élet, csak nem elkezd szórakozni az emberrel???

Meg idő takarékosabb is.

(kijelve, utána ctrl+c és ctrl+v)

Remélem, Mária nem beírja ezt minden topicba,. hanem bekopizza... Úgy egyszerűbb!

Oldal 1 / 4Következő