Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Dalsan

köszönöm.

paroxetine-t (más néven, de nem jut eszembe) szedtem én is, rövid ideig jó volt. ezt a hülye dalsan-t a nem kissé begyepesedett házidokiom írta fel, mert gondolja, h az apám 3 hónappal ezelőtti halála miatt magam alatt vagyok, de hát mit oldhat meg egy gyógyszer? tényleg magam alatt vagyok, 100 méterrel kb. , de a tizenötödik dilibogyó nem lesz jó semmire. most próbálok nélküle megmaradni valahogy.

En Escitalopram hatoanyagu SSRI-t szedek ami a Te gyogyszered szarmazeka. Nalam bevalt, de az ilyen jellegu a gyogyszerekre nem reagal minden szervezet egyforman. Elotte Paroxetin hatoanyagu gyogyszert kaptam - ez egyaltalan nem segitett, csak a mellekhatasoktol szenvedtem, mas betegeknel viszont o a nyero valasztas. Szoval meglatod, mikent hat majd es ez alapjan allitja be az orvos a jovoben..

Sok sikert es jobbulast kivanok!

udv

MB

OK. köszi, h legalább komolyan vetted  a kérdést, nem úgy, mint a kolléga a másik topikban. azt hiszem, tök fölösleges most már azon gondolkoznom, hogyan éljek. mindegy .

Serotor néven szedtem ugyanezt. Kevésbé vált be, igaz nálam az SSRI gyógyszerek monoterápiában soem voltak elég hatékonyak.  Eddig a Zoloft Rexetin Cipralex és a Serotor volt. Tehát az én esetemre nem lehet alapozni.