Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

ó pszichológus

az mitol fugg, hogy valaki ferfihez vagy nohoz kell jarjon?


csak annyi, hogy ki milyenhez akar?

nekem azt mondta, hogy el kene mennem utoljara, lezarni, mert igy szoktak....de nem mentem.mit kell azon megbeszelni? es miert fizessek azert...


hagyd a francba, ugyis leszar, berbar

Aki tud Budán nem iszonyatosan drága tényleg nagyon jó terapot, kérem írja meg nekem priviben!!! Nem szeretnék semmi mást, mint beszélgetni! Nem érdekel a viselkedésterápia, a hipnózis és más ilyen flancos dolgok!

nyilvan megbeszeltek, meg akkor....


attol meg..

semmikepp nem ajanlanam, hogy addig masik terapeutat keressen. pontosabban csak akkor keressen ujat, ha marad is nala. mert annak ertelme nincs, hogy ott megszakitja, ha a szulesrol visszajon a regi.....

Berbar, elnézést, nem tudok itt lenni folyamatosan.

most olvastalak, és nagoyn szuper, amiket írsz!!!!!!!!!!!4

okos vagy, jó döntéseket hozol szerintem, és nagoyn tetszik ,hogy megmondtad a terapodnak, hogy ajajaj, kicsit lassabban, hello!!!

purify, sztem egy szülési szabadság az hosszú.....!!!!!!!!4

nem tudnál találni valakit arra az időre, amíg a terapod szülésin van???

"maradt a beszelgetes. aztan mar az sem, mert azt megtehetem massal is, ingyen"

Jó annak, aki megteheti.

Sajnos az én pszichológusom most szülési szabadságon van, pedig néha nagyon szükségét érzem, hogy beszéljek vele.

Igazából nekem a beszélgetés miatt fontos. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát a pszichológusomnak.

Kell egy ember, akinek elmondhatok mindent, MINDENT, ami csak kikívánkozik, legyen az egy átlagembernek a világ legundorítóbb dolga. Kell egy szakember, aki tudja, hogy a gondolataim nem gonoszságból fakadnak, hanem a személyiségemből, betegségemből és a mondataimat a helyén tudja kezelni, nem botránkozik meg rajtuk, nem kapcsolja össze saját magával, stb. Tehát kell egy felkészült ember, aki meghallgat és ha kérem, akkor elmondja az őszinte véleményét.

Ezért még fizetni is hajlandó vagyok. (Amikor éppen van pénzem.)

nekem a hipnozist kezdte, de en meg is mondtam neki, hogy kossz, de azt nem. maradtak a rajzolosdi baromsagok, nem csinaltam azt sem...maradt a beszelgetes. aztan mar az sem, mert azt megtehetem massal is, ingyen.


egyebkent szerintem a pszichologusok, a fiatal pszichologusok tobbsege nem olyan szinten elkotelezett a szakma irant. marmint nagyon a penz kerult eloterbe. es ezt nem basztatasbol mondom, tapasztalatbol...


es amugy ja. megmondhatod neki, csak abban benne van az a 'kockazat', hogy azt reagalja: 'jo, akkor nem tudunk egyutt dolgozni, keressen mast....' es kesz. neki kurva mindegy, majd jon egy masik kliens, es kesz. ok nem emberben gondolkoznak, hanem kliensben....ami epp ebben a szakmaban elegge odabaszo.


szerintem ne harcolj vele, te vagy a 'kiszolgaltatott' helyzetben, igy te szivhatod meg megjobban. a legbelul leszarja....szoval szerintem ne huzd az idod, ne koltsd a penzed feleslegesen, hanem probalkozz masnal, olyannal, aki a szamodra megfelelo modszerekben kepzett.


de mindegy. te tudod, az biztos, hogy ez az allapot elegge rombol teged, amit nem szabad, mert ettol fogod elitelni is oket, es veszed ez ala az osszes tobbit.

Azt is megmondhatod neki, hogy azért nem mentél órára, mert haragudtál rá.


hm. ez nagyon fontos lenne. az érzelmeket jó lenne, ha szavakba tudnád önteni, és kimondani neki. hm. ez óóóóriási lépés lenne.


 

Szia!

 

Ne aggódj én vagy ötöt fogyasztottam el.... Ilyen a világ. Elmennek, vagy nem olyanok akik hozzád passzolnak.... ezen ne gyötörd magad szerintem. Próbálj új vizekre evezni. Mondjuk én is nagyon nehezen váltok, amikor újhoz kerültem én voltam a néma levente. De aztán szép lassan kialakul a bizalom is. Drukkolok!!!! Sikerülni fog majd mással. Üdv.

Nekem is volt sok bajom a pszichológusommal és ott is hagytam, úgy egy éve. Hogy az én igényeim generálták a problémát, azt tudom. Azt nem tudom, reálisak-e ezek az igények, ha igen, megtalálom-e azt aki teljesíti, egyáltalán, lesz-e erőm a végtelenségig keresgélni, vagy reménytelen. Pedig tudom, hogy nem jó ez így, de nem merek semmit se lépni amíg nem érzem magam biztosnak.