Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szorongásos zavarok

AlfórumokLegutóbbi bejegyzések
Generalizált szorongásos zavar (GAD)Ezt a rendellenességet a mindennapi események miatti túlzott aggodalom jellemzi olyan mértékben, ami már zavarja a személy jólétét és életvitelét.1 topik · 372 bejegyzésLegutóbbi bejegyzések: Szorongás · 2 év · Kiscsillag
AgorafóbiaEzt az állapotot a nyilvános helyek széles skálájától való kifejezett félelem jellemzi.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Szociális szorongásos zavarEz egy meglehetősen gyakori pszichológiai zavar, amely a megfigyeléstől vagy az ítélkezéstől való irracionális félelemmel jár, és megnehezítheti az iskolai, munkahelyi és egyéb szociális környezetben való tevékenységeket.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Specifikus fóbiákA négy fő típusa: természeti események (vihar), orvosi (vizsgálatok, beavatkozások, berendezések), állatok (kutyák, kígyók, bogarak) és szituációk (kis helyiségek, otthonról való távozás).0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
PánikbetegségEzt a pszichiátriai rendellenességet pánikrohamok jellemzik, amelyek gyakran a semmiből és minden ok nélkül törnek ránk. Emiatt a pánikbetegségben szenvedők gyakran szoronganak és aggódnak az újabb pánikroham lehetősége miatt.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Szeparációs szorongásos zavarEz az állapot a szorongásos zavarok olyan fajtája, amely a kötődő személyektől való elválással kapcsolatos túlzott mértékű félelemmel vagy szorongással jár.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Még nincs topik!