Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Öngyilkosság

Idézet tőle: Kiscsillag

Jo ejszakat neked is!

Köszönöm Kiscsillag 🙂 megyek...

ok Atti. holnap újra a mezőnyön! Addig is megnyugtató álmokat MINDENKINEK!

Jó neked , hogy így gondolsz erre az egészre .

Idézet tőle: zuzu

harmony !

Neked volt öngyilkossági kísérleted ? Vagy vannak/voltak öngyilkossági gondolataid ?

zuzu, hát a meghalásra sokszor gondoltam már, szinte mindennap eszembe jut, de nem ölném meg magam. Túl értékes élményeket szalasztanék el, ha csak úgy "kilépnék". Nem akarok kiszállni, bár a küzdés sem erősségem, azért még vagyok 🙂

Idézet tőle: atti

Idézet tőle: harmony

10000betű? Jó hosszú.... és én meg nem figyeltem eléggé. De mindent át fogok tanulmányozni, mert érdekel. Rendszerint meghatározó dolgokat írsz.

Újat mondtam?Kilóg a laptopból az irományaim vége.(leér a földig)

 

szerencse hogy Földközelben vagyok 😉 Amugy nekem mindez új, talán azért, mert eddig valahol a Marson mászkáltam. Persze ezután is visszajáró látogatója leszek. egy kicsit offoltam, bocsi.

harmony !

Neked volt öngyilkossági kísérleted ? Vagy vannak/voltak öngyilkossági gondolataid ?

10000betű? Jó hosszú.... és én meg nem figyeltem eléggé. De mindent át fogok tanulmányozni, mert érdekel. Rendszerint meghatározó dolgokat írsz.

igen atti, remélem én is hogy a lényeget vettem ki a szövegből amit megosztottál. Én úgy érzem ma éberebb vagyok mint általában, s szeretnék valamit adni nektek és azoknak akik meghalni akarnak. A megoldás TI vagytok! Csak TI tudtok változtatni! Használjátok ezt. Ne féljetek, mert mindig létezik megoldás számotokra. Csak ne kínlódjatok, én ezt kívánom. Csak vegyétek észre a leHetőségeiteket. Hogy van más út. Tudom könnyű mondani de tudjátok: én sem "könnyen" beszélek. Szóval hajrá, én hiszek bennetek! Atti, remélem mindent helyesen értettem a szövegedből. Pár mondatod igen megfogott. 😉

Idézet tőle: atti

Idézet tőle: zuzu

Az élet soha nem könnyű .  Ez tény , hogy sok dolgon mentem keresztül  és  még nincs vége........ . És ráadásul veszítetem így már el valakit .

 Mit jelent ,hogy veszítettél el?

Azt jelenti , hogy egy hozzám közel állt személy öngyilkos lett .

Atti, tetszik amit írsz, teljesen rendben van. Szerintem a meghalás nem minden esetben megoldás, de sokan úgy érzik, csak ez maradt nekik. Én szeretek élni, pláne, ha van miért. De nem nyírnám ki magam. A "depresszió" egy állapot, amiből nem biztos hogy van kiút, de persze lehet enyhíteni a szenvedést. A "depresszió" szerintem egy olyan dolog, ami "mindenkit" érint - ha nem túlzok - de szerintem nem. Aztán léteznek gyógyszerek, amik hatásosak lehetnek, csak meg kell találni a megfelelőt. Sok megoldás létezhet, de csak egyetlen egy az igazi. Szóval remélem mindenki megtalálja a hozzá passzoló megoldást. És remélem ezzel eltűnnek a "késztetések" az öngyilkosságra.

Én is imádom a vizet, bár nem tervezem mostanában a strandot.. privizni annyit jelent, írok, úgy h csak én lássam, és az akinek szól, nem a közösbe írok.. elhiszem, h rosszulesett hogy azt mondták, h olyan vagy mint a tank, de te tudod, h jó szándék vezérelt, ezért rossz a neten beszélgetni, könnyen félre érthető... most már tényleg megyek reggel korán kelek szia jó éjt.

Idézet tőle: atti

Szia Deila!Hiányoltalak,most már sokadszor,igaz elköszöntem ,de mi a pálya?Ezt még megvárnám.

Szia Atti, csak fáradt vok sokat dolgozok, ma itthon voltam, de volt dolgom elég..mostanában nincs sok kedvem írni, tartok szünetet, de azért privizni bejövök.. 🙂 majd ha megjön a kedvem ismét csatlakozom hozzátok... 🙂 veled mi ujság?

Az élet soha nem könnyű .  Ez tény , hogy sok dolgon mentem keresztül  és  még nincs vége........ . És ráadásul veszítetem így már el valakit .

Okés!! Nm. Én tényleg tiszta szívemből kívánom , hogy amit szeretnél azt elérd és segíteni tudj az embereknek .

Az öngyilkosság nem csak úgy jön, hogy na nincs jobb dolgom akkor megölöm magam . Aki megteszi az nyomos okkal teszi . A düh az ilyen embereknek az életük része . Nem akkor alakul ki mikor megteszi . És sokan úgy gondolják , hogy hirtelen felindulásból ,dühből ölik meg magukat ezek az emberek , közben nem . És az ember nem fel dühödve dönt az öngyilkosság mellet hanem előtte dönt , ha meg közben akkor csak figyelem felhívás az egész nem pedig öngyilkosság . Persze kell valami ami erőt ad a vég kifejletséghez . És ha pont ez az  , akkor ez . Aki valóban öngyilkos akar lenni az előre tervez és biztosra megy aki meg nem akar meghalni az meg nem is fog mert az olyan módszert választ amiből vissza tud jönni .

 

 

 

Nem azt mondtam , hogy sorsukra kell hagyni ezeket az embereket . Hanem azt , hogy megkell nézni az életét aprólékosan és utána eldönteni , hogy mi a helyes . És még ekkor sem szabad minden áron rá dumálni , hogy mit kéne tenni . Lehet neki segíteni , de nem szabad helyette dönteni .

Az a lényeg , hogy segített 🙂 .

Eleinte januárba mikor felerősödtek a gondjaim , még nem jártam ide volt , h  óránként bepánikoltam  nagyon rossz volt

Nekem ez az oldal sokat segített az emberek itt elterelték a figyelmem a rossz gondolatokról.

atti, nem tudom, nekem szólt-e ez a keressek társat stb... Nekem nincsen semmi problémám. Boldog vagyok. Már.

De te ne közöld tényekként a gondolataidat! Mert mint említettem, ezek a reinkarnációs stb témák egyéni hit kérdései, és amit te írtál erről, azzal én például egyáltalán nem értek egyet, de én nem magyarázom felkiáltójellel az embereknek, hogy márpedig az úgy van, ahogy én mondom! Én csak elmondtam szelíden, hogy én hogy látom.

Nem tetszik a stílusod, olyan vagy mint egy tank...

Közbe írtatok ezt nem értem..Párommal összebalhéztam elég komolyan , aznap lelépett itthonról én meg nem is tudom mire gondoltam

kimosták a gyomromat, kaptam infúziót , és 24 órás megfigyelést utána pszichiátriára tanácsolnak de én hazajöttem ez még januárba volt

Kedves Atti !

Én komolyan irigyellek tényleg! Tudod mikor rámtörnek ilyen sötét gondolatok , nem tudok másokra gondolni.. Már voltam sürgősségin elég szánalmas volt a szitu , tudom h hiba volt .nem mondom h sha többé nem csinálnám , de remélem tudom türtőztetni magam.

Idézet tőle: atti

Én már felelek a fiamért is. És egy gyáva pöcs lennék,ha magára hagynám!Szumma :nem is gondolhatok az öngyilkosságra.Viszont aki megteszi nem gondol a szeretteire és azt sem tudjuk utána mi következik.Mint írtam az igazság odaát van.Én hiszem valamiféle segítség biztos van!És lehet ha kivesszük a követ a kerék elől elindul a kocsi.(Jó irányba)

 
És akinek nincs ? Mert pl.: eldobták a szülei vagy szexuálisan bántalmazták vagy piásak voltak a szülei és még számtalan dolgot sorolhatnák .  És ezért  a lelencben élt vagy nőt fel . Az akkor még is kire gondoljon ? Az akkor csak is saját magára számíthat és csak is a saját érdekeit nézheti .

Ennek a topik névnek semmi baja nincs . Nagyon is jó ez a név . Kell ilyen hely , hogy az ember még utolsó erejéből
" Cry for help " intézzen az ember társai felé . Mert sokaknak ez az utolsó esélyük , hogy segítséget kapjanak . És sok esetben segítséget is nyújt . Ezt senkitől sem szabad megvonni .

Idézet tőle: atti

Fellőttem a labdát.Az mr2-n megy az új balkánfanatic,és azon gondolkodom,aki most gondol az öngyilkosságra az egy barom!Hogy tudná ezt meghallgatni,19q gyógyszerrel.Nem fogadom el " nemember" szépen kifejtett gondolatait!Amiért kalapálok,egy pillanat alatt megváltozhat a helyzet és akár lehet jó is.Viszont ennyi szart beszedve már csak ábrándozhatsz róla.És ahogy olvasom a topikokat a magány az elkeseredettség a keserűség az iránymutató.Az energia átalakulásról annyit itt negatív energia van(mert csak energiát próbál gyüjteni és mivel nem tud ezért lesz öngyilkos) tehát nem szabadul föl energia.Ha nincs meg ez a léleknek nevezett vagy hívd bárminek energia akkor ez a lény nincs!!!!!! Ha nincs nem is fog se reinkarnálódni se átmenni egy másik létezésbe.Így írtam ,de jobban nem tudtam megfogalmazni.Nembeszélve azokról a nyomorultakról,akiket itt hagy.Itt is csak űrt hagy.Lehet ez a földön a feketelyuk!Be kell látnunk,az embereknek feladatuk van.Ne kérdezd,hogy akkor egy csecsemő miért hal meg!Lehet ő már teljesítette feladatát.De ha Te még nem, keress társat, sportolj,élvezd a lehetőségek szerint a valót. The true, is out ther..

Szia !


Neked volt már öngyilkossági kísérleted ? Vagy voltak állandó öngyilkossági gondolataid ? Ha nem akkor nem tudhatod milyen és mit él át az , az ember . Én tudom milyen......... . Megtudom ezeket az embereket érteni .  És senkinek sincs joga ítélkezni a másik ember felett . Minden ember magáért felel .

Engem meg hidegen hagy érzelmileg, ha valaki meg akar halni. Én is akartam. Nagyon. Sokáig. Sokszor. Tettem is érte. Túléltem. Kínlódtam, akartam továbbra is... Aztán hogy, hogy nem, sok év alatt, végre elmúlt. De ha nem beszélhettem volna róla, biztos megtettem volna. Kell, hogy az ember tudjon beszélni róla.

Én nem érzek sem sajnálatot, sem félelmet, sem dühöt, sem semmit... Együtt szoktam érezni sok emberrel, de az öngyilkosokkal nem. Nem gondolom, hogy ridegségből, egyszerűen én is keresztülmentem már ezeken az érzéseken, potnosan tudom milyen, és csak tudomásul veszem, ha valaki épp ott tart, hogy ezt éli meg. Nem bántom érte, nem gondolok rosszat, se jót, nem vált ki belőlem reakciót. Ha úgy alakul, akkor néha elbeszélgetek róla azzal, aki öngyilkosságon gondolkozik, talán tanácsot is tudok nagy ritkán adni, de úgy érzem nem tudok mást tenni, mint elfogadni. Támogatni még életében az öngyilkost, de ha úgy dönt megteszi, nem állhatok az útjába, ez az ő döntése.

Persze ez felvet bizonyos kérdéseket, mint például hogy ha látom hogy valaki öngyilkosságra készül, nem akadályoznám-e meg... Nos, ez szerintem helyzetfüggő. Ha le akar ugrani magasról, az egy pillanat műve, az ellen nem sokat tudnék tenni. De ha tudomásomra jut, hogy gyógyszert vett be, kihívom a mentőt minden valószínűség szerint. Ezek csak érzések, nem is tudom pontosan megindokolni, megmagyarázni... Az biztos, hogy személyfüggő is, mert van két ember az életemben, akit mindenáron megpróbálnék lebeszélni, visszatartani, megakadályozni, de ezt már önzőségnek tartom.

Vajon az is önző, aki megteszi? Mert mondjuk nem gondol a szeretteire, akiknek fájdalmat okoz? Azt gondolom, nem kötelező fájdalomként megélni ha egy hozzátartozónk megöli magát. Persze a hiánya, az rossz lehet. De úgy egyáltalán, a halált sem úgy kéne felfogni mint valami végzetes, csúnya, rossz dolgot... De ez már hit és hitrendszer kérdése, kinek milyen az értékrendje. Az enyém áldja a halált, még akkor is, ha önkezűleg történik, akkor is, ha a páromról vagy az édesanyámról van szó. Mivel emberből vagyok, valószínűleg én is szomorú lennék, hogy elment, és bizonyos hogy előbb-utóbb sírnék is, amikor már nagyon hiányzik. De ezzel együtt, ha már bekövetkezett, én ünnepelném is a váltást, ami számomra csak egy energiaátalakulás, és általa az emberi lélek Haza kerül, az igaz otthonába. És bármikor újra megszülethet emberként, ha úgy dönt, hogy akarja. De mondom, ez csak az én véleményem, amit soha senki nem tanított nekem, és ez az egész tényleg hit és sajnos sok esetben vallás (vallási dogmák) kérdése, van, aki elmebetegnek gondol emiatt, van aki eltévelyedettnek... Távol állnak tőlem a keresztény eszmék, és sajnálom ha ezzel megbántok valakit, de úgy érzem, hogy szerencsére.

Jó neked:) Mondjuk nyáron tény h keveset voltam beteg még strandra is jártam.

 

Egyébként nem értem h miért regisztráltak be ide segítők , nincsenek is itt

Rám a szélsőségek vannak rossz hatással, télen a hideg , ilyenkor a szél a szelet nagyon utálom, és nyáron a rekkedt hőségtél is szenvedek

Kellene valami kaját főzni , de nincs bennem erő , vettem 1forró zuhanyt nemrég ez kicsit ellazított , eléggé bevan borulva talán az idő is közrejátszik h szarul vagyok

Nem tudom máskor rivi elálmosított és akár nappal és este is tudtam aludni , most ilyenkor tudnék aludni de nem merek mert éjjel félek nem tudok elaludni mellesleg így se tudok.. a hülye gondolatok nem hagynak elaludni a hálóba se merek aludni , kanapén kuporgok a nappaliba mintha kötelező lenne

Leginkább levert vagyok , ingerült , zavart vagyok és olyanokat képzelek h bevettem 2doboz rivit , ilyen vágyak törnek rám.. Sajnos nincs pénz a telefonon nem tudom felhívni a kórházat. és ma kizárt h letudjak menni .Éjjel olyan feszült voltam , h zsibbadt az arcom , lehet h front is van én nem tudom, de nagyon nehéz.

Nagyon jó lenne , ma este emelni fogom a rivi adagomat megint 3ig voltam ébren szörnyű gondolatok jártak a fejemben.Azt se tudom Ballasiba h kell jelentkezni , totál kivagyok!

nincs arra pénzem , h buszozgassak csak úgy , egyenlóre csak azt tudom csinálni , h naponta elmegyek itthonról van , h egész messzire eljutok , még úgy is h közben pánikolok . Múltkor lementem halalkajáért és az elég messze van gyalog 40perc de ott annyira rámjött a pánik taxival kellett haza jönni800forintom bánta de azt hittem meghalok nagyon rossz volt azóta olyan messze nem megyek

amikor ezeket olvasom annyira vágyom rá h bekerülhessek 

Kedves Kiscsillag! 

Neked milyen volt Thalassa.ban hányan voltatok 1 szobába, milyenek voltak a kezelések ? Neked segített,? bocsi, ha már írtál erről sokmindent elolvasok itt és nem mindig emlékszem pontosan kinek az írását olvastam el.

Tegnap el voltam megnézni a filmet . Hát a vége nem várt fordulatot vet de az ellenére kurva jo volt . És arra jöttem rá , hogy minden csak elhatározás kérdése és az akaraton múlik . Bár szerintem sok esetben még mindig jobb megoldás az öngyilkosság mint egész életben szenvedni . Úgy le élni egy életet , hogy se hova nem tartozik az ember és minden naposok a fájdalmak , a szenvedések . Hát így nem lehet élni , meg az nem is élet .

Most sem tisztultam le, idegbajosabb vagyok, mint eddig. Még majd eldöntöm. Elegem van.

ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!ELÉG!

Soha sem könnyű az élet . De nekünk kell eldöntenünk , hogy harcolunk vagy feladjuk . Helyettünk senki sem harcolhat .

Azt hiszem reggelre sem lesz tisztább az agyam.... sőőt.

Jó éjt!

Szerintem aludj erre az egészre egyet, aztán majd tiszta fejjel végiggondolod. Meg itt is tudsz bátorítást szerezni tőlünk többiektől. Most megyek aludni. Szerintem te is tedd azt. 

Jó éjszakát és vigyázz magadra (próbáld meg)!

próbálom, de ezt sok minden felülírja.

Valamiféle választás mindig akad. Ha meg nem, akkor annak a választása, hogy hogyan kezeled az adott dolgot. Ne add fel még, itt sok mindenki meg van zuhanva, nem csak te. Próbálj az életben lévő szép dolgokra koncentrálni, amikor ennyire kivagy.

talán van. talán....

Kitartás! Választhatsz.. Még van választásod. 

Szerintem ébreszd fel...... nem fog megharagudni. 🙂

igen , alszik

Van valaki veled otthon?

annyira szeretlek! mert egy egyedi érző lélek vagy, aki ismeri a szenvedést és megérdemled hogy mindenki nagyon szeressen! (Őszintén írom!)