Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

névtelen üzenője

Lehet könnyebb lenne, ha szabadulnál az érzéstől tényleg. Ha akarod nem olvaslak, csak szólj!

Tudom milyen érzés... basszus!!!!! De, ha lecsillapodtál majd gondolkodj, hátha nem is az,aminek látszik...

na... én meg hárítok 🙁  sokszor mégis az... máskor meg nem az. Bárcsak tudnék segíteni!

Nem bírom, muszáj kiírni, muszáj szabadulni, meg lettem alázva, belémrúgtak, nem bírom ki, vagyis dehogynem csak annyira fáj. Miért csak a hibáim látszanak?

Nem bírom, muszáj kiírni, muszáj szabadulni, meg lettem alázva, belémrúgtak, nem bírom ki, vagyis dehogynem csak annyira fáj. Miért csak a hibáim látszanak?

Köszönöm Eszter

Már csak pár napig parkolok itthon, igyekszem kihasználni az időt. Takarítás helyett olvasok. Mindent. Az ötödik Sallytől Feldmárig bezárólag. Feldmárt mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen A szégyen és szeretet c. könyvét. M.o.-on van, 37 ezer másfél nap. Ez kicsit lelombozott. Gondoltam elmegyek mentálhigiénés szakembernek tanulni, hogy belülről bomlaszthassam a rendszert, bár a gy.p terén is van sok tennivaló.

Szép napot!!!

szia névtelen, mostantól remélem gyorsabb ez a rendszer -- lassan majd beletanulunk. írok helpet mindenhez

Próbálkozom a rendszerrel....szükségem van rá(tok). 5 hétig voltam kórházban és képzeljétek, a saját lábamon sétáltam be. Csak 1-2 nap zárt, utána jó volt. Most nehéz visszaszokni, jövőhéttől dolgozom, várom is meg nem is. A kezemet összeégettem, úgyhogy lesz magyarázkodni valóm. Olvasom az Ötödik Sallyt, érdekes, ezt legalább tudom olvasni. Meg vár még rám egy Feldmár könyv is. Feldmárt mindenkinek csak ajánlani tudom. Hát...ennyit rólam. Veletek?

mert? történt valami? vagy a gyszerekre gondolsz?

Baj van. Eladtam a lelkem egy kis lelki érzéstelenítésért cserébe

Baj van. Eladtam a lelkem egy kis lelki érzéstelenítésért cserébe

megvan az még valahol...

Régen voltam erre. 5 hét kórház, 2 hét adaptáció. Csak remélem nem rúgnak ki a munkahelyemről. Tompa vagyok...hogy elmúlik-e, a jó ég tudja. Szedálnak. Az én érdekem, tudom és a családomé. De mintha ellopták volna a lelkemet

majd kikelsz és csinálod 😉

Képzeljétek el, mostanában megint főzök. Ma pl. papritás krumpli lesz a menü. Persze csak ha felkelek az ágyból:-(( Annyi dolgom lenne...

jó, hogy jelentkeztél

sziasztok itt is, a férjem mghozta Rozált, a nagy gépet, így könyebben fogok netezni.

Hmmm :(((

és nagyon el is tüntél. mi van a lovakkal? szoktál velük lenni? lovagolni?

Haluzok rendesen.
Most éppen azt, hogy bogarak mászkálnak rajtam.
Tegnap éjjel szétszereltem a páraelszívót, mert hangokat hallottam belőle.
A falakból beszédet hallok.
Csütörtökön lesz egy hete, hogy az orvos megemelte a Ketileptet 450 mg-ról 600-ra.
Mindig ez szokott lenni, amikor megemeli.
De most már jó lenne, ha abbamaradna, mert baromira idegesítő, és idióta dolog, hogy nem létező bogarak miatt hadonászok.
Persze nekem nagyon is létezőek.
De mivel más nem látja rajtam kívül, és F. igencsak furán néz rám, rájöttem, hogy már megint haluzok.

Boni amoda írt a múltkor.

fél állásában tevékenykedik/vagy sem... és esténként iszogat.

Gratulálok a vizsgáidhoz!

Na ugye, megmondtam én, hogy sikerülni fog.

Nem mentem sehova, csak épp az agyam volt beszűkülve rendesen.

Azt se tudtam sokszor, fiú vagyok-e, vagy lány.

Sokszor nem értettem, mi folyik körülöttem, mit beszélnek mások, és ha kérdeztek, persze nem válaszoltam, mert magát a kérdést sem értettem.

Erre persze megharagudtak, mert azt hitték, direkt nem válaszoltam.

Most már jobb, talán hosszú távon is segít a gyogyi emelés.

A lamolepet emelte fel 300 mg-ra, meg a ketit 600-ra.

Ti is hiányoztatok nagyon

pussszzz nektek

Szia M., tényleg nagyon hiányoztál innen. Mi történt veled, mitől volt annyira rossz, azt lehet tudni? És hol voltál, miért nem tudtál jönni? Talán kicsit tudtunk volna segíteni. Tegnap reggel én is vágtam. Nem nagyot, csak úgy...aztán elmentünk strandra, az én lábam meg tele hegekkel:-((

Zsu, Boniról tudsz vmit?

szia M!

olvastam, hogy nem voltál rendben. meg írtad, megjöttél. az nem volt világos, hogy honnan... mert azt sem tudtam, hogy mentél volna valahova... 😉

persze, lehet úgy értetted, hogy visszatértél közénk. ja... és hiányoztál.

én, hogy hogy vagyok??? hmmm... meg vannak a vizsgáim. lediplomáztam. jól sikerült.

és most, hogy mindez meg van... épp kikészülök minden nap, minden délelőtt.

abbahagytam a fogyitabit mert szart se ért. közben az látszik, hogy azért az rendesen energizált, ha másra nem is volt jó.

és te? mostanság már jobban kicsit?

Hogy vagy Szörnyi?

Baromira elhanyagoltalak benneteket mostanában, de mentségemre szljon, nagyon szarul voltam heteken keresztül.

azért ha lehet, jelentkezz olykor!

időnként eleflejtünk reménykedni... aztán feladjuk a reményt.

a terapod megélheti ugyanazt a tehetetlenséget, amit te... vagy valami nagyon hasonlót. én a "kisközép" szakiságomban időnként pont azt a tehetetlenséget tudom nagyon nem szeretni... a nincs mit tenni, nem tudok segíteni, nem tudok változtatni... az rossz érzés... nagyon rossz. annál talán csak az rosszabb, amikor magamat sem tudom kimozdítani a "vélt" szarból...

emberkerülő???? :((((  pedig szeretnek téged, sokkal többen, mint gondolnád, mint érzékeled. vajon mennyi lenne az elég? vajon mennyi lenne a jó? vajon mennyi vagy milyen lenne az, amitől végre biztonságban és jól éreznéd magadí,

ez persze nem okoskodásnak volt szánva. magamtól is kérdem. nem tudom a választ.

én holnap 24-zek...

szerettem a "k" fórumon, hogy zárt. azért ezeken a nyílt fórumokon jobban kell(ene) vigyáznom

Köszi, megvagyok. Abbahagytam az antipszichot. Nagyon vacak, de vele is, akkor meg minek. Emberkerülő lettem. Már nem sóvárgok az "élő" emberek társaságára. Veletek jó beszélni, mert tudjátok miről van szó. Fáradt vagyok. Jövőhéttől 10 órázom, heti 3 napot. Egymásután. Aztán táboroztatok. Legalább nem lesz időm magamra. Nem akarok érezni semmit sem. Szétszabdaltam a lábam. A terapom...mi lenne, ha befeküdnék Vácra? Nem fekszem. Nem csinálok már semmit hogy jobb legyen. Azon egyszerű oknál fogva, hogy sosem lesz jobb

remélem meg vagyol!!! eltüntél...

Gratula a vizsgádhoz, tényleg!

Nagyon rossz volt. Rosszul lettem, lelassult a beszédem, nem tudtam gondolkodni, fura eufória, pont mint amikor valaki drogozik, csak nem volt hozzá drog. Mára elmúlt.

Program: Takarítás, torna. Majd jelentem hogyha kész vagyok, az segít hogy be is tartsamsmiley

Milyen volt?

Sikerult a vizsgam, nagyon orulok!

Mindjárt máris megyek terapra, szorítsatok...csak úgy, parázok

Én is sajnálom, de majd mész holnap. Ha tudsz, járj csak egy kicsit az utcán, olyan finom a levegő, vagy csak nézz ki az ablakon. Persze, nem tudom, milyen helyen laksz, lehet, valami zsúfolt, autó-emberzajos részen - felém viszonylag kihalt a környék, de kifejezetten szoktam élvezni, ha pl a bátyámnál este hallom a körút zaját.

Megszállt egy kis béke, de nehéz megtartani, holnap van az utolsó vizsgám, az egész egyetemből, a legnehezebb, és semmit se tanultam rá, a tanár egy paraszt, már egyszer buktam belőle. Nem is tudom, mire gondoljak.

Úgy fáj, hogy mennyi évet elpazaroltam az életemből, bárcsak végre kinyílna a szemem, és nyitva is tudnám tartani! Illetve, nem pazarlás, kemény tanulópénz..

Pár hét múlva kezdődik a bulimiás terápiám, úgy várom, reményremény..

Szájhősködtem...nem mentem futni. Már bánom

Látod mire nem képes egy kis futás:)

Látod mire nem képes egy kis futás:)

Elmentem futni. FANTASZTIKUS VOLT! epp ment le a nap, a duna szep nyugodt volt, boldog embereket lattam a parton, annyira jo volt!!

Remelem, rajuk lelsz. Bennem sem tul eros az eletkedv ma. Akkora balfasz vagyok. Elmegyek futni, hatha attol kicsit lenyugszik a tombolo lelkem.

Ti is antiszocialissa valtatok? Én lassan elveszítem a barátaimat.

Nagyon sajnálom. Jó hogy leírtad, mert az ilyen történeteken keresztül jut el az emberhez, hogy a tetteinek bizony következményei vannak és talán az nyög tőle, akit a legjobban szeretünk. Még mindig nem szeretek élni, de egy fokkal jobban vagyok. Azt hiszem, meg kell találnom azokat a pillanatokat amikért érdemes lenni

en semmit sem szeretnek erre mondani, mert nem tudom, mivel artok, mivel hasznalok,

 

de nekem nagyon szuksegem lett volna meg az edesapamra, pedig 20as eveimben jartam, megvolt mar a sulim, amikor megolte magat. nem tudom, neki valoban jott lett-e, de az en dolgomat nagyon megnehezitette vele. nagyon hianyzik, nagyon jol esne, ha csak melle fekudhetnek vagy megolelne vagy biztatna vagy valami. eppen ezen a napon tette meg.

szívesen mondanék valami biztatót... hacsak az nem lehet az, hogy talán nem meghalni szeretnél, hanem a rossz érzéseidet elpusztítani... és ez lehet, hogy egy ici picit jobban hangzik.

Sziasztok, minő újdonság: meg akarokhalni. Tényleg nem szeretném folytatni. De nem is tudom miért avatlak be benneteket.Talán azt szeretném, hogy lebeszéljetek, talán még mindig gyáva vagyok. Nem tudom befejeznim mindig csak szánalmas kisérletek...de azt hiszem, a fiamnak hiányoznék. Talán. Neki még sulit kell találnom. Aztán utánam az ozonvíz

M,... 🙁

Velem, a nagy rakás sz*r.

Mindig depis vagyok, elegem van mindenből, darabolok állandóan.

tök jó, hogy az egészségkártya erre is jó 😉

meg, h ott vannak végre veled a csemeték!!!!

hát... még kicsit ki kell tartani. de egy fokkal könnyebbnek tűnik

sziasztok, tűl vagyok egy hajtós napon. Nem vagyok valami fényesen...A jó hír: El tudom küldeni a kölyköket úszótáborba két hétre, ugynis lehet egészségkártyával fizetni. Másképp nem tudnám megoldani. Most végre itt van mindkét gyerkőc, már nagyon hiányzott a kis pókemberem.

Zsu, végre vége kicsit a fesznek, nem?

M., veled mizu, olyan régen láttalak erre

Szóval...nem tudom. Próbálok hinni ebben a gyógyszer dologban. Kicsit magam alatt vagyok. Nem baj, majd elmúlik

Nemsokára pihenhetsz...úgy néz ki, a serdolect jó lesz. Kellően tompít, így a haloperidolra sincs szükségem.

köszi

baromira nem könnyű...

én már ki vagyok halva... (nem akarok dolgozni menni!!!!!áááááá!!!!) de muszáj 🙁

Zsu, gratula!!!

Mindjárt megyek terapra, izgulok, nem tudom miről beszéljek. A fejem szanaszét áll. Kicsit depis vagyok, de remélem elmúlik. Ma tesztelem az új bogyót, kiváncsi vagyok. Remélem megszünnek a falásrohamaim is. Na, készülődök, csak beköszöntem

gratulalok! hajra! igazan 🙂

én ma beköttettem a szakdolgozatomat... leadom.

amúgy voltam már jobban is

sziasztok

nekem eleg rossz napom volt. ugy erzem, en szartam el, mint mindig. holnap vizsgazom, es egyaltalan nem erdekel. ez szornyu, ez az iskolabol az utolso vizsgam, miert adom fel mindig a vegen? tele vagyok hittel, remennyel, de a gyakorlatban csak tavolodom a celjaimtol.