Rádió ZH
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.01.16., 14:34Parrot néni, szuper voltál! Majd ha elmúlik a lámpaláz, múlik a félénkség is, de ilyen kis szende-szótlannak is nagyon helyes meg okos voltál! 🙂
Krisznek garatula az ötletért! Mindig sejtettem, hogy flúgos pali lehetsz. De ez megváltozott. Most már nem sejtés, bizonyosság. 😀 Semmi nem állíthat meg a világhír felé vezető úton.
Parrot néni, szuper voltál! Majd ha elmúlik a lámpaláz, múlik a félénkség is, de ilyen kis szende-szótlannak is nagyon helyes meg okos voltál! 🙂
Krisznek garatula az ötletért! Mindig sejtettem, hogy flúgos pali lehetsz. De ez megváltozott. Most már nem sejtés, bizonyosság. 😀 Semmi nem állíthat meg a világhír felé vezető úton.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.01.16., 14:20Azért én voltam a legjobb!Ötször mondtam,öhm,öhm,aztán eltűntem az éterből.Igaz? Igaz?Szörnyű volt visszahallgatni saját hangomat,no,ezt csak megjegyeztem.
Azért én voltam a legjobb!Ötször mondtam,öhm,öhm,aztán eltűntem az éterből.Igaz? Igaz?Szörnyű volt visszahallgatni saját hangomat,no,ezt csak megjegyeztem.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.16., 11:06rottenchrist -- örülj, hogy egyáltalán visszaeresztettünk a Búrára. Ha jó példa volnál arra, hogyan tudja az ember jól menedzselni a problémáját, úgy is, hogy felülbírálja az orvost, akkor azt mondanám, hogy halljuk a sztoridat. De amit én eddig láttam belőled, az nem inspiráló és senkinek nem javasolnám, hogy kövesse az utadat.
Rob elmondja, hogy ha hosszabban nem szedi a gyógyszereket, jön a schub. Ez az ő tapasztalata (is).
rottenchrist -- örülj, hogy egyáltalán visszaeresztettünk a Búrára. Ha jó példa volnál arra, hogyan tudja az ember jól menedzselni a problémáját, úgy is, hogy felülbírálja az orvost, akkor azt mondanám, hogy halljuk a sztoridat. De amit én eddig láttam belőled, az nem inspiráló és senkinek nem javasolnám, hogy kövesse az utadat.
Rob elmondja, hogy ha hosszabban nem szedi a gyógyszereket, jön a schub. Ez az ő tapasztalata (is).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.16., 10:59azért a roboman interjú kapcsán lenne egy megjegyzésem.
Elhangzik egy mondat 8:24 mp-nél:
"és arra szeretném felhívni a filgyelmet,hogy azért önszántunkból nem jó elhagyni a gyógyszereket,hanem érdemes konzultálni egy szakemberrel."
Ezt nem értem.Milyen szakemberrel kéne konzultálni?És miről?
Létezik a hagyományos értelemben vett "kezeletlen" -kezelt- skizofrénia?Gyógyszerelhagyás tudományosan orvosi módszerekkel alátámasztva?
mert ha nem,akkor ez az idézett mondat úgy ahogy van egy marhaság.
azzal áltatják,hitegetik az embert,hogy van valami ,amit nem tud,de -létezik-,de majd kérdezze meg a gyógyszerészét és kezelőorvosát...
én megkérdeztem,és könnyes búcsú lett a vége...szó sincs ilyesmiről ,egybehangzóan állította....
amúgy meg létezik ,elvileg létezik
a végső elszámolás kifejezésén jót nevettem.:)
azért a roboman interjú kapcsán lenne egy megjegyzésem.
Elhangzik egy mondat 8:24 mp-nél:
"és arra szeretném felhívni a filgyelmet,hogy azért önszántunkból nem jó elhagyni a gyógyszereket,hanem érdemes konzultálni egy szakemberrel."
Ezt nem értem.Milyen szakemberrel kéne konzultálni?És miről?
Létezik a hagyományos értelemben vett "kezeletlen" -kezelt- skizofrénia?Gyógyszerelhagyás tudományosan orvosi módszerekkel alátámasztva?
mert ha nem,akkor ez az idézett mondat úgy ahogy van egy marhaság.
azzal áltatják,hitegetik az embert,hogy van valami ,amit nem tud,de -létezik-,de majd kérdezze meg a gyógyszerészét és kezelőorvosát...
én megkérdeztem,és könnyes búcsú lett a vége...szó sincs ilyesmiről ,egybehangzóan állította....
amúgy meg létezik ,elvileg létezik
a végső elszámolás kifejezésén jót nevettem.:)
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.16., 10:16A többieknek: a gyógyszer nevét, mellékhatásait el lehet mondani (ha nem reklám célú...). És roboman blogját legalább hatszor el kellene mondani 🙂
A többieknek: a gyógyszer nevét, mellékhatásait el lehet mondani (ha nem reklám célú...). És roboman blogját legalább hatszor el kellene mondani 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.16., 10:12Robi -- szuper vagy! Szerintem nagyon sok embernek segíthet, amit elmesélsz. Kicsit sokat beledumálnak a többiek (ej, a szereplésvágy)...
Szerintem nagyon lényeges, hogy világosan kiderül, hogy szuper intelligens és teljesen normális ember vagy (a humorod kevésbé jön át, de azért majd eljönnek ide meg a blogodra!)
Robi -- szuper vagy! Szerintem nagyon sok embernek segíthet, amit elmesélsz. Kicsit sokat beledumálnak a többiek (ej, a szereplésvágy)...
Szerintem nagyon lényeges, hogy világosan kiderül, hogy szuper intelligens és teljesen normális ember vagy (a humorod kevésbé jön át, de azért majd eljönnek ide meg a blogodra!)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 21:53ja nem,csak így olyan egyszerűnek tűnik az egész
valóban ilyen egyszerű?
ja nem,csak így olyan egyszerűnek tűnik az egész
valóban ilyen egyszerű?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.01.15., 21:02nem, nem érzem. én lennék az első, aki megmondja, ha szar. sőt, ha egy kicsit is gyanús lenne, már rinyálnék. talán rajtam kívül nem tetszik senkinek. de én nagyjából ezt akartam mondani, és az adott körülmények között ez a legjobb, ami kisülhetett belőle. azt hiszem, nem egy mesemondó versenyen indultam, és nem is az akadémiai székfoglalóm volt.
persze, ha rosszul mértem fel a célokat, akkor sorry. ha valaki kinyilatkoztatást várt volna tőlem, extrákat, nyalánkságokat, érdekességeket... nos, akkor ez okozhatott némi csalódást, elimerem. nekem ez így korrekt. talán önzőség, de ez van.
nem, nem érzem. én lennék az első, aki megmondja, ha szar. sőt, ha egy kicsit is gyanús lenne, már rinyálnék. talán rajtam kívül nem tetszik senkinek. de én nagyjából ezt akartam mondani, és az adott körülmények között ez a legjobb, ami kisülhetett belőle. azt hiszem, nem egy mesemondó versenyen indultam, és nem is az akadémiai székfoglalóm volt.
persze, ha rosszul mértem fel a célokat, akkor sorry. ha valaki kinyilatkoztatást várt volna tőlem, extrákat, nyalánkságokat, érdekességeket... nos, akkor ez okozhatott némi csalódást, elimerem. nekem ez így korrekt. talán önzőség, de ez van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 20:07azért érzed robi...
miskolcon laktam,furcsán kezdtem el viselkedni,és egyszer csak a kórházban találtam magam
aztán megkaptam a diagnózist
🙂
tetszik az összeszedettséged
azért érzed robi...
miskolcon laktam,furcsán kezdtem el viselkedni,és egyszer csak a kórházban találtam magam
aztán megkaptam a diagnózist
🙂
tetszik az összeszedettséged
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 18:02köszi roboman! nagyon örült mindenki hogy "bejöttél a stúdióba" !
jó hangulatúra sikeredett!
köszi mégegyszer!
köszi roboman! nagyon örült mindenki hogy "bejöttél a stúdióba" !
jó hangulatúra sikeredett!
köszi mégegyszer!
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.01.15., 17:57asszem, jól sikerült. nem volt horror, nem volt gyógyszernév, nem volt antipszichiátria, nem volt ökörködés. viszont olyan nagyon világmegváltó dolgok sem voltak benne ezek híján. betudható ez annak, hogy akkor értem frissiben haza, és viszonylag józan voltam. a telefonban kicsit furcsa volt, de utólag visszahallgatva kerek egésszé állt össze sztem. 17 percet még ki is lehet bírni ép ésszel. nyilván nem volt benne semmi robomanes, semmi robi bloggeres, de az átlag skizó polgár kissé unalmas, de szerethető karakterét hoztam. sztem történelmi dolog, tekintve, h hangfelvétel rólam utoljára kb 8 éves koromban készült egy Petőfi vers kapcsán. aztán telefonálni meg nem szoktam, de ha mégis, empatikusan hallatok. jók voltak a kérdések, a válaszok hm... már történelem. ismeretterjesztően tömörek és általánosak. mit mondjak, megható. mondjuk lehet, h csak nekem. annyi, h kissé óvatos voltam. egyébként nem kell megijedni tőlem, tudok folyamatosan is beszélni, ha belelendülök de így volt jó, pontosabban így is jó volt. köszi mindenkinek.
asszem, jól sikerült. nem volt horror, nem volt gyógyszernév, nem volt antipszichiátria, nem volt ökörködés. viszont olyan nagyon világmegváltó dolgok sem voltak benne ezek híján. betudható ez annak, hogy akkor értem frissiben haza, és viszonylag józan voltam. a telefonban kicsit furcsa volt, de utólag visszahallgatva kerek egésszé állt össze sztem. 17 percet még ki is lehet bírni ép ésszel. nyilván nem volt benne semmi robomanes, semmi robi bloggeres, de az átlag skizó polgár kissé unalmas, de szerethető karakterét hoztam. sztem történelmi dolog, tekintve, h hangfelvétel rólam utoljára kb 8 éves koromban készült egy Petőfi vers kapcsán. aztán telefonálni meg nem szoktam, de ha mégis, empatikusan hallatok. jók voltak a kérdések, a válaszok hm... már történelem. ismeretterjesztően tömörek és általánosak. mit mondjak, megható. mondjuk lehet, h csak nekem. annyi, h kissé óvatos voltam. egyébként nem kell megijedni tőlem, tudok folyamatosan is beszélni, ha belelendülök de így volt jó, pontosabban így is jó volt. köszi mindenkinek.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 16:06holnap este nyolc után mindenki készítse be a rivotrilos üveget! jön a bipoláris szókimondó démoni hölgyemény!
holnap este nyolc után mindenki készítse be a rivotrilos üveget! jön a bipoláris szókimondó démoni hölgyemény!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 16:05a mai műsor innen vissza hallgatható:
a mai műsor innen vissza hallgatható:
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.01.15., 15:48Holnap viszont nyugtatókat be,jön egy őszinte bipoláris hölgy,aki nem fogja megválogatni a szavakat!!!!!!
Holnap viszont nyugtatókat be,jön egy őszinte bipoláris hölgy,aki nem fogja megválogatni a szavakat!!!!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 14:40A 13-ait megtaláltam. Tetszett. Parrotnak több, véleményem szerint okos/jó meglátása volt.
A 13-ait megtaláltam. Tetszett. Parrotnak több, véleményem szerint okos/jó meglátása volt.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 14:01Szó lesz skizofréniáról, leszázalékolásról, gondnokságról, bírósági tárgyalásról. Gyertek élőben is minnél többen hallgatni, úgy az igazán izgi! 😀
Tehát du 4:
Szó lesz skizofréniáról, leszázalékolásról, gondnokságról, bírósági tárgyalásról. Gyertek élőben is minnél többen hallgatni, úgy az igazán izgi! 😀
Tehát du 4:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 13:58Ma délután újra élőben jelentkezünk robomannal a célkeresztben! 😉
kb. du. 4 után hallható az élő műsor.
Ma délután újra élőben jelentkezünk robomannal a célkeresztben! 😉
kb. du. 4 után hallható az élő műsor.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 11:55Itt "csak" néhány archívumbeli műsor lesz. Az élő műsort, és a többi műsort megtaláljátok ha youtubeon rákerestek a Rádió ZH-ra! 😉
Itt "csak" néhány archívumbeli műsor lesz. Az élő műsort, és a többi műsort megtaláljátok ha youtubeon rákerestek a Rádió ZH-ra! 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 11:53Eszter engedélyével szemelvények a Rádió ZH archívumából újra kikerült felül a Rádió fül. A pszichológia/pszichiátria témakörben korrektebb műsorokat megtaláljátok itt a Búrán is tehát ezentúl!
Eszter engedélyével szemelvények a Rádió ZH archívumából újra kikerült felül a Rádió fül. A pszichológia/pszichiátria témakörben korrektebb műsorokat megtaláljátok itt a Búrán is tehát ezentúl!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.15., 11:43A Tilos szerk bizottság azt akarta, hogy én csináljak egy közéleti műsort, amibe beletehetek egy kis Búrát is. Amit itt spontán csinál Krisz és parrot, az jogilag sajnos nem fér bele a magyar rádiózásba; a Tilosban még csúnya szavakat se lehet mondani, aztán vannak rejtett reklámra vonatkozó tilalmak, mindenféle személyiségi jogi és rágalmazási problémák... Tehát, bár formálisan nem mondtuk még azt, hogy nem lesz a Tiloson Búra Rádió, mert közben tárgyalok valakivel, és gondolkodom, hogy mi lenne számomra ebben a felállásban érdekes, valószínűleg nem lesz a műsorból semmi. (Nekem semmi kedvem most közéleti műsort csinálni, de az egyébként is mitől lenne Búra...)
A Tilos szerk bizottság azt akarta, hogy én csináljak egy közéleti műsort, amibe beletehetek egy kis Búrát is. Amit itt spontán csinál Krisz és parrot, az jogilag sajnos nem fér bele a magyar rádiózásba; a Tilosban még csúnya szavakat se lehet mondani, aztán vannak rejtett reklámra vonatkozó tilalmak, mindenféle személyiségi jogi és rágalmazási problémák... Tehát, bár formálisan nem mondtuk még azt, hogy nem lesz a Tiloson Búra Rádió, mert közben tárgyalok valakivel, és gondolkodom, hogy mi lenne számomra ebben a felállásban érdekes, valószínűleg nem lesz a műsorból semmi. (Nekem semmi kedvem most közéleti műsort csinálni, de az egyébként is mitől lenne Búra...)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 10:01Idézet tőle: Kriszholdfény üzeni: ha minden igaz, holnap hazaengedik.
Köszönjük a visszajelzést! 🙂
Idézet tőle: Kriszholdfény üzeni: ha minden igaz, holnap hazaengedik.
Köszönjük a visszajelzést! 🙂
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.01.15., 08:06Krisz első adásban elhangzott gondolatára reagálnék, hogy a betegségtől, és a gyogyótól függetlenül kellenek a célok, és az önálló élet, ezzel egyetértek, csak annyi ebben a nehézség, hogy mikortól kezdhetünk bele ezek megvalósításába, mikor tekinthetjük önmagunkat stabilnak, szerény vélem ényem szerint ezt nehéz megtalálni, v meglátni v. megérezni, ui. mint mondják a hülyeség nem fáj, de én úgy gondolom, hogy ált számolhatunk komolyabb dolgok és sorsok esetén egy bő évtizeddel a betegség diagnosztizálásától kezdve, de mondjuk ebben már minden benne van. Csak annyi, hogy ha nincs szerencsénk, akkor addig állva hagy az élet, és elhúz mellettünk, de a sok szenvedés végül mindenképpen elnyeri jutalmát, márha túléljük ezt az időszakot - vagy nem... 🙂 - eme negyon bölcs gondolatok fogalmazódtak meg bennem a műsorok kapcsán, persze muszáj nekem mindent összefoglalni, analizálni, beledumálni, anélkül talán gyanús lenne, hogy nem is én vagyok az, csak vki bitorolja a nickemet
Krisz első adásban elhangzott gondolatára reagálnék, hogy a betegségtől, és a gyogyótól függetlenül kellenek a célok, és az önálló élet, ezzel egyetértek, csak annyi ebben a nehézség, hogy mikortól kezdhetünk bele ezek megvalósításába, mikor tekinthetjük önmagunkat stabilnak, szerény vélem ényem szerint ezt nehéz megtalálni, v meglátni v. megérezni, ui. mint mondják a hülyeség nem fáj, de én úgy gondolom, hogy ált számolhatunk komolyabb dolgok és sorsok esetén egy bő évtizeddel a betegség diagnosztizálásától kezdve, de mondjuk ebben már minden benne van. Csak annyi, hogy ha nincs szerencsénk, akkor addig állva hagy az élet, és elhúz mellettünk, de a sok szenvedés végül mindenképpen elnyeri jutalmát, márha túléljük ezt az időszakot - vagy nem... 🙂 - eme negyon bölcs gondolatok fogalmazódtak meg bennem a műsorok kapcsán, persze muszáj nekem mindent összefoglalni, analizálni, beledumálni, anélkül talán gyanús lenne, hogy nem is én vagyok az, csak vki bitorolja a nickemet
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.15., 08:06holdfény üzeni: ha minden igaz, holnap hazaengedik.
holdfény üzeni: ha minden igaz, holnap hazaengedik.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 06:11rám nincsen pozitív hatással ez a rádió,érdekes
parrot-tal skype-oltam elég sokat,de az privát beszélgetés volt
meg még pár emberrel beszéltem ,találkoztam innen (, kamionos,roboman,ovisista,kiscsillag,meg egy csomó mindenkivel chateltem email-eztem is)
holdfényt szeretném meglátogatni a kórházban ha már lehet és beengednek
rám nincsen pozitív hatással ez a rádió,érdekes
parrot-tal skype-oltam elég sokat,de az privát beszélgetés volt
meg még pár emberrel beszéltem ,találkoztam innen (, kamionos,roboman,ovisista,kiscsillag,meg egy csomó mindenkivel chateltem email-eztem is)
holdfényt szeretném meglátogatni a kórházban ha már lehet és beengednek
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.01.15., 04:55nem gondoltam, h ekkora hatással lesznek rám ezek a dolgok. mivel egyáltalán nem vagyok lelkesedős fajta. de tegnap, miután meghallgattam az 1. adást, olyan állapotba kerültem, hogy le kellett ültetni a fotelbe, aztán meg kidőltem, mint egy zsák krumpli. 6 órát aludtam egyfolytában, ami szinte csodaszámba megy. reggel meghallgattam a 2. adást. lenyűgöző. Parrot, Krisz, ez nagy királyság. "na, jó, dógozzatok, haggyámá"
nem gondoltam, h ekkora hatással lesznek rám ezek a dolgok. mivel egyáltalán nem vagyok lelkesedős fajta. de tegnap, miután meghallgattam az 1. adást, olyan állapotba kerültem, hogy le kellett ültetni a fotelbe, aztán meg kidőltem, mint egy zsák krumpli. 6 órát aludtam egyfolytában, ami szinte csodaszámba megy. reggel meghallgattam a 2. adást. lenyűgöző. Parrot, Krisz, ez nagy királyság. "na, jó, dógozzatok, haggyámá"
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.14., 22:30ma Péter sztoriját ismerhetitek meg a rádióműsorból.
Péter bipol, border diagokat kapott. ő mesél. mi hallgatjuk. parrot kérdez.
és a menedzser: Kriiiisssszzzzz
ma Péter sztoriját ismerhetitek meg a rádióműsorból.
Péter bipol, border diagokat kapott. ő mesél. mi hallgatjuk. parrot kérdez.
és a menedzser: Kriiiisssszzzzz
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.14., 22:27vége az élő műsornak.
visszahallgatható itt:
vége az élő műsornak.
visszahallgatható itt:
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2017.01.14., 21:17alakul a dolog! Eszter! eszembe jutott, hogy írtad pár hónappal korábban, hogy majd talán lesz a Tiloson valami műsor, lehet tudni ezzel mi a helyzet?
alakul a dolog! Eszter! eszembe jutott, hogy írtad pár hónappal korábban, hogy majd talán lesz a Tiloson valami műsor, lehet tudni ezzel mi a helyzet?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.01.14., 21:05parrot, szuper profi vagy 🙂
parrot, szuper profi vagy 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.14., 20:46nagyon megy a dolog gyerekek! gyertek hallgassátok! 😀
https://www.youtube.com/channel/UChDqj_syh1kE-3cPGcUu8UQ
nagyon megy a dolog gyerekek! gyertek hallgassátok! 😀
https://www.youtube.com/channel/UChDqj_syh1kE-3cPGcUu8UQ
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.14., 20:36indul a show!
indul a show!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.01.14., 19:45Nem annyira a szakmaiság a lényeg,inkább azt mondanám,ezek is mi vagyunk....Nincs semmi előre megbeszélve,hát....hol ilyen,hol olyan lesz.A lényeg,a hangunkat hallatjuk.
Nem annyira a szakmaiság a lényeg,inkább azt mondanám,ezek is mi vagyunk....Nincs semmi előre megbeszélve,hát....hol ilyen,hol olyan lesz.A lényeg,a hangunkat hallatjuk.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 13:47közben körbe érdeklődgetek, remélem parrot te is körbe kérdezel ki jönne még be! üdv. 😉
közben körbe érdeklődgetek, remélem parrot te is körbe kérdezel ki jönne még be! üdv. 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 13:46király, parrot néni! 😀
király, parrot néni! 😀
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 12:31Iratkozzatok fel és akkor azonnal értesültök az adásokról! Szép napot mindenkinek! 😀
Iratkozzatok fel és akkor azonnal értesültök az adásokról! Szép napot mindenkinek! 😀
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 12:30Az archívum szintén csak a YouTubeon lesz.
A Ma délelőtti adás itt:
Az archívum szintén csak a YouTubeon lesz.
A Ma délelőtti adás itt:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 12:28Az Élő Stream a továbbiakban csak közvetlenül a YouTuberól érhető el, innen:
http://www.youtube.com/channel/UChDqj_syh1kE-3cPGcUu8UQ/live
Az Élő Stream a továbbiakban csak közvetlenül a YouTuberól érhető el, innen:
http://www.youtube.com/channel/UChDqj_syh1kE-3cPGcUu8UQ/live
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.01.13., 11:48Krisz,azt ugye tudod,hogy a teljes nevemet bemondtad felvételkor?No problem.Az eleje jó,még nem is tudtuk,hogy elkezdődött.A közepén húz,mint a zobik úgy beszélünk.
Krisz,azt ugye tudod,hogy a teljes nevemet bemondtad felvételkor?No problem.Az eleje jó,még nem is tudtuk,hogy elkezdődött.A közepén húz,mint a zobik úgy beszélünk.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 10:05antipepit szedünk jó a kedvünk gyertek hallgatni 😉
antipepit szedünk jó a kedvünk gyertek hallgatni 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 09:32parrot jelzi analfabéta gyertek hallgatni minket élő online a rádió zh
parrot jelzi analfabéta gyertek hallgatni minket élő online a rádió zh
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 09:17Boszorkánynapi Különkiadás RÖGVEST ÉLŐBEN A Rádió ZH-n!
Boszorkánynapi Különkiadás RÖGVEST ÉLŐBEN A Rádió ZH-n!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.13., 09:16Ímé és lőn Január! Kezdjük a Showt!
Ímé és lőn Január! Kezdjük a Showt!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 21:25Holnap itt ülök reggeltől!!
Holnap itt ülök reggeltől!!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.12.29., 20:56Sziasztok!Holnap vesszük fel!A Trevorral készült interjú nem biztos,hogy sikerült,sajnos a kamerám bekapcsolva maradt.S természetesen mindent bepótolunk!!!!!!Szerettem volna,ha látszódok is,mivel annyira szép vagyok.
Sziasztok!Holnap vesszük fel!A Trevorral készült interjú nem biztos,hogy sikerült,sajnos a kamerám bekapcsolva maradt.S természetesen mindent bepótolunk!!!!!!Szerettem volna,ha látszódok is,mivel annyira szép vagyok.