Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

BEST COMBINATION EVER!!!! 🙂

Számomra annyira abszurd hogy valaki így ragaszkodik a gyógyszerekhez.. De ha neked így jó, akkor örülök! 🙂 

wink

Azt akarja! De én úgy megszerettem! laugh hogy nem hagyomdevil

Örülök,hogy jól vagysmiley. Cipralexet miér szeded? Gondolom leállítja majd a doki....

Munka vége, végre itthon. Beveszem a Jedi erő tablettát !! 😀 mert hogy holnap is munka... jó éjt

el van nézve 😉

Akkor viszont elnézést!Összekevertelek valakivel.sad

sose szedtem Cymbaltát. nem tudom honnan veszed. se kwentiaxot. tudom ugyan az a hatóanyaga mint a ketilept prolongnak....

George!Egy hónapja még a cymbaltát szedted ,a 60 mg-ost,plusz kwentiax 50-et.Már nem pörgetett egy idő után?A ketilept prolong 50mg engem kiütött egész napra,de ami még zavaróbb,hogy falásrohamokat csinált.Le is tettem gyorsan.Nem tudom,de az elején mintha a gyógyszerek erősebben hatnának,s aztán beállnak,s nincs akkora pörgés.Talán ezért tetted le a cymbaltát....Mellesleg nem tartom soknak,amit szedsz.Ez csak egy kombó,s tényleg működhet.Az eufóriád gyanús,pár hét múlva kiváncsi leszek,mit írsz.

 

 

 

 

Eszter, én is tartottam tőle, nem akartam antipszichotikumot szedni a Truxal után. Folyt a nyálam alvás közben, horkoltam. Valóban az első héten eléggé aluszékony voltam, aztán azt csináltam, hogy csak minden második nap vettem be, de aztán helyrejött az energiaszintem. Csak azt a 1 hetet kellet kibekkelni ami nem volt könnyű a munkahelyen. Másrészt az 50 mg nagyon kicsi adag a Doki is mondta, más 300- 600 mg-ot szed...azt már én sem vállalnám be.

Örülök, hogy működik! Nem leszel tompa a ketilepttől? Én ezért ki sem merem próbálni, rettegek, hogy ismét elveszítem az agyam nagy részét.