Munka -- internetes és egyéb: ha tudtok munkalehetőséget, ide írjátok!
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.03.06., 09:26Ja értem. Szóval belinkelsz itt egy olyan oldalt aminek az égvilágon semmi köze ahhoz az üzlethez amit ajánloik, és mondod, hogy piramisjáték. Ez nagyon logikus valóban. Azt a kérdést tedd fel magadban: van e egyáltalán olyan lehetőség amire nem mondod csípőből hogy "piramisjáték"? mert szerintem nincsen. Az interneten mindenről írnak mindenfélét, de az a valóságot nem mindig tükrözi. Lehet hogy ez a cikk éppen helytálló, de semmi köze ahhoz amit én mondok. Vannak jelek arra ami utalhat arra mi a piramisjáték és mi nem. Egyáltalán tudják az emberek mi a piramisjáték? Nem hiszem. Különben nem írnának butaságokat róla. A piramisjáték illegálisan csak a befizetett tagok pénzéből él, nincs mögötte valós cég. Itt van, sőt szolgáltatás is: adatbiztonság és ezzel kapcsolatos termékek. Meg lehet nézni.
Ok, dolgozz bejelentve egy gyárban, én meg szépen megkeresem magam.
Ja értem. Szóval belinkelsz itt egy olyan oldalt aminek az égvilágon semmi köze ahhoz az üzlethez amit ajánloik, és mondod, hogy piramisjáték. Ez nagyon logikus valóban. Azt a kérdést tedd fel magadban: van e egyáltalán olyan lehetőség amire nem mondod csípőből hogy "piramisjáték"? mert szerintem nincsen. Az interneten mindenről írnak mindenfélét, de az a valóságot nem mindig tükrözi. Lehet hogy ez a cikk éppen helytálló, de semmi köze ahhoz amit én mondok. Vannak jelek arra ami utalhat arra mi a piramisjáték és mi nem. Egyáltalán tudják az emberek mi a piramisjáték? Nem hiszem. Különben nem írnának butaságokat róla. A piramisjáték illegálisan csak a befizetett tagok pénzéből él, nincs mögötte valós cég. Itt van, sőt szolgáltatás is: adatbiztonság és ezzel kapcsolatos termékek. Meg lehet nézni.
Ok, dolgozz bejelentve egy gyárban, én meg szépen megkeresem magam.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.03.04., 07:17Kedves Búrások!
Azt kérdezném, ki az, aki szívesen dolgozna, de csak otthon tud és csak időnként, ezért teljesen kötetlen, otthon végezhető munkára lenne szüksége!
A csalódást megelőzendő: nem tudok ilyen munkát, de gondolkodom.
Eszter
Kedves Búrások!
Azt kérdezném, ki az, aki szívesen dolgozna, de csak otthon tud és csak időnként, ezért teljesen kötetlen, otthon végezhető munkára lenne szüksége!
A csalódást megelőzendő: nem tudok ilyen munkát, de gondolkodom.
Eszter
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.24., 12:26Oké, visszavonulok, ha ez antipatikus. Számítottam egyébként rá, hogy sok negatív komment lesz, máshol se jobb az arány. A topic maradjon meg más jellegű munkáknak, nem fogok többet írni erről.
Oké, visszavonulok, ha ez antipatikus. Számítottam egyébként rá, hogy sok negatív komment lesz, máshol se jobb az arány. A topic maradjon meg más jellegű munkáknak, nem fogok többet írni erről.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.02.24., 11:22enumate, ne erőltesd már itt a búrán, ez már nagyon szánalmas.
Ha olyan klassz dolog, mint ahogy állítod, akkor nem reklámozod, sőt. Az eddigi bevételedből veszel 10 TB-ot a gépedbe és szép csendben meggazdagodsz. Rosszul látom? Ugye még mindig nem érted miben veszel részt?
De figyelj csak. Én annyira nem értek a web-hez, ezért bocsánat a tudatlanságomért.
Informatikai "vállalkozás", melynek profilja az adattárolás. De nincs saját tárhelye, ez még nem is annyira fura. Még az sem fura, hogy mint angliában bejegyzett cég, honlapjuk átirányítással a németországi Nüremberg-be, majd "hátországként" az amerikai Seattle-be, majd Moszkvába vezet. Ami viszont kicsit fura: biztonságos adattároláshoz én nem 256 bites titkosítást használnék, ők igen. Hires közösségi oldal 512 bites titkosításról lassan 1024 bitesre áll. Biztonságos adattároláshoz én nem egy olyan nyílt globális hálózatot használnék, amelyre bárki, bármilyen géppel, eléréssel és szándékkal használhat(TOR, Darknet), hanem minimum egy DMZ mögötti tárhelyfarmot, zárt halózaton.
Ez a játék kedves enumate, jóval többet vesz el, mintsem azt gondolnád. "Kölcsönadott" személyazonosság...pfff....és még fizettél is azért, hogy jól átbasszanak....tényleg nem érted, ugye?
Nem is merem leírni milyen domain neveken keresztül fejtettem vissza az ip címeket.
enumate, nem baj, ha közveszélyesen vagy hülye, de azt ne a búrán tedd. Mint mindenhol, itt is vannak reményvesztett és az élet terheitől elfáradt emberek, ne akard őket félrevezetni, kihasználni.
enumate, ne erőltesd már itt a búrán, ez már nagyon szánalmas.
Ha olyan klassz dolog, mint ahogy állítod, akkor nem reklámozod, sőt. Az eddigi bevételedből veszel 10 TB-ot a gépedbe és szép csendben meggazdagodsz. Rosszul látom? Ugye még mindig nem érted miben veszel részt?
De figyelj csak. Én annyira nem értek a web-hez, ezért bocsánat a tudatlanságomért.
Informatikai "vállalkozás", melynek profilja az adattárolás. De nincs saját tárhelye, ez még nem is annyira fura. Még az sem fura, hogy mint angliában bejegyzett cég, honlapjuk átirányítással a németországi Nüremberg-be, majd "hátországként" az amerikai Seattle-be, majd Moszkvába vezet. Ami viszont kicsit fura: biztonságos adattároláshoz én nem 256 bites titkosítást használnék, ők igen. Hires közösségi oldal 512 bites titkosításról lassan 1024 bitesre áll. Biztonságos adattároláshoz én nem egy olyan nyílt globális hálózatot használnék, amelyre bárki, bármilyen géppel, eléréssel és szándékkal használhat(TOR, Darknet), hanem minimum egy DMZ mögötti tárhelyfarmot, zárt halózaton.
Ez a játék kedves enumate, jóval többet vesz el, mintsem azt gondolnád. "Kölcsönadott" személyazonosság...pfff....és még fizettél is azért, hogy jól átbasszanak....tényleg nem érted, ugye?
Nem is merem leírni milyen domain neveken keresztül fejtettem vissza az ip címeket.
enumate, nem baj, ha közveszélyesen vagy hülye, de azt ne a búrán tedd. Mint mindenhol, itt is vannak reményvesztett és az élet terheitől elfáradt emberek, ne akard őket félrevezetni, kihasználni.
Idézet tőle: nemsanyi ekkor: 2016.02.24., 10:38Nem tudom mi keresni valója van itt ilyen embereknek mint ez az eumate,rákeresve erre a
nagyszerű "munkalehetőségre" egyértelmű miről van szó.Szerintem lelkiismeret furdalás nélkül kitiltható
Nem tudom mi keresni valója van itt ilyen embereknek mint ez az eumate,rákeresve erre a
nagyszerű "munkalehetőségre" egyértelmű miről van szó.Szerintem lelkiismeret furdalás nélkül kitiltható
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.24., 09:44Ez a piramisjáték dolog nagyon sok embernek a fejében egy óriási zavar: először is, amit én ajánlok amögött valós termékek, és folyamatok állnak. Én adok valamit, és kapok érte valamit. Ez definíciószerűen nem piramisjáték. A felépítése hasonlít a piramisra, de ez megtévesztő. Egy munkahelyen is van egy nagyfőnök, utána menedzserek, és kisfőnökök, meg beosztottak. Tiszta piramisjáték az egész! Ezt a szót azokra a tiltott tevékenységekre használják, amikben nincs valós termék, vagy szolgáltatás, és csupán egymás pénzét osztjuk ki, és az alulról befizetett összegekből tudjuk építeni a rendszert, ami persze az exponenciális növekedés miatt igen hamar bedől, mert elfogynak az új tagok. Ez valóban tiltott. Ettől különbözik az mlm, ami nem tiltott, sőt amerikában elég nagy része a cégenknek így értékesít. Ez csak érdekelté teszi a fogyasztót hogy továbbajánlja az üzletet. Olyan mintha a kedvenc pékségemben nekem azért fizetnének hogy ajánljam másnak is. Így kevésbé központosított a marketing, és sokkal dinamikusabban terjed a hálózat. Ez egy létező, valós üzleti modell. Ez tény.
Ami azt illeti, hogy aki a piramis tetjén van, az jól jár, a többi meg szív, ez igaz lehet a legtöbb üzletre, és azokra amik már jó pár éve működnek, mert ott tényleg csak az aljára lehet bekerülni. Ugyanakkor meg kell jegyezni hogy akiknek ez fekszik, azok még ott is tudnak eredményesek lenni. A kairos, amit ajánlok azért más, mert itt úgy is lehet keresni ha nem vesz részt valaki hálózatépítésben aktívan, csak szimplán bérbeadja a számítógépét, és a feltételeknek eleget tesz. Nem kell a hálózat tetején lenni, nem kell jókor jó helyen lenni, akkor is lehet profitálni az üzletből. Sokakat ez fog meg.
Mindenki ezt csinálná: igen, én sem értem miért nem. Te pl. miért nem? Itt egy ellenpélda hogy te nem vagy mindenki, tehát nem mindenki csinálja ezt. Egyébként meg azért nem mindenki, mert csak bizonyos mennyiségű tárhelyre van szüksége a cégnek, tehát nem végtelen mennyiségre, ezt a honlapon mindig közzé is teszik, hogy mennyit lehet bérbeadni az adott pillanatban. Ez naponta változhat.
Amit Zsolt mondott, abba van igazság. Én is jártam efféle mlm gyűlésekre, ahol tapsoltak, mosolyogtak. Nem mondom hogy teljesen badarság, de valóban szeretnek sarkítani néha, de direkt átverésről, és hazugságról nem hallottam még. Ez olyan, hogy az apróbetűs részt nem mondják el, de az még nem hazugság.
Kezdetben minden új dologra ráugranak, és gyanusítják hogy átverés. Így volt ez az online kereskedelem hajnalán. Aztán szépen megszokják, majd az életük részévé válik. Nem állítom biztosan hogy ezzel a céggel is így lesz, mert nem vagyok jós, lehet hogy kevés megrendelőjük lesz, és bedől szisztéma. Ezt sose lehet tudni. Csak annyit állítok, hogy amit eddig én megtapasztaltam, hogy egy nagyon korrekt, pontosan fizető mlm cég.
Ez a piramisjáték dolog nagyon sok embernek a fejében egy óriási zavar: először is, amit én ajánlok amögött valós termékek, és folyamatok állnak. Én adok valamit, és kapok érte valamit. Ez definíciószerűen nem piramisjáték. A felépítése hasonlít a piramisra, de ez megtévesztő. Egy munkahelyen is van egy nagyfőnök, utána menedzserek, és kisfőnökök, meg beosztottak. Tiszta piramisjáték az egész! Ezt a szót azokra a tiltott tevékenységekre használják, amikben nincs valós termék, vagy szolgáltatás, és csupán egymás pénzét osztjuk ki, és az alulról befizetett összegekből tudjuk építeni a rendszert, ami persze az exponenciális növekedés miatt igen hamar bedől, mert elfogynak az új tagok. Ez valóban tiltott. Ettől különbözik az mlm, ami nem tiltott, sőt amerikában elég nagy része a cégenknek így értékesít. Ez csak érdekelté teszi a fogyasztót hogy továbbajánlja az üzletet. Olyan mintha a kedvenc pékségemben nekem azért fizetnének hogy ajánljam másnak is. Így kevésbé központosított a marketing, és sokkal dinamikusabban terjed a hálózat. Ez egy létező, valós üzleti modell. Ez tény.
Ami azt illeti, hogy aki a piramis tetjén van, az jól jár, a többi meg szív, ez igaz lehet a legtöbb üzletre, és azokra amik már jó pár éve működnek, mert ott tényleg csak az aljára lehet bekerülni. Ugyanakkor meg kell jegyezni hogy akiknek ez fekszik, azok még ott is tudnak eredményesek lenni. A kairos, amit ajánlok azért más, mert itt úgy is lehet keresni ha nem vesz részt valaki hálózatépítésben aktívan, csak szimplán bérbeadja a számítógépét, és a feltételeknek eleget tesz. Nem kell a hálózat tetején lenni, nem kell jókor jó helyen lenni, akkor is lehet profitálni az üzletből. Sokakat ez fog meg.
Mindenki ezt csinálná: igen, én sem értem miért nem. Te pl. miért nem? Itt egy ellenpélda hogy te nem vagy mindenki, tehát nem mindenki csinálja ezt. Egyébként meg azért nem mindenki, mert csak bizonyos mennyiségű tárhelyre van szüksége a cégnek, tehát nem végtelen mennyiségre, ezt a honlapon mindig közzé is teszik, hogy mennyit lehet bérbeadni az adott pillanatban. Ez naponta változhat.
Amit Zsolt mondott, abba van igazság. Én is jártam efféle mlm gyűlésekre, ahol tapsoltak, mosolyogtak. Nem mondom hogy teljesen badarság, de valóban szeretnek sarkítani néha, de direkt átverésről, és hazugságról nem hallottam még. Ez olyan, hogy az apróbetűs részt nem mondják el, de az még nem hazugság.
Kezdetben minden új dologra ráugranak, és gyanusítják hogy átverés. Így volt ez az online kereskedelem hajnalán. Aztán szépen megszokják, majd az életük részévé válik. Nem állítom biztosan hogy ezzel a céggel is így lesz, mert nem vagyok jós, lehet hogy kevés megrendelőjük lesz, és bedől szisztéma. Ezt sose lehet tudni. Csak annyit állítok, hogy amit eddig én megtapasztaltam, hogy egy nagyon korrekt, pontosan fizető mlm cég.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.24., 09:41De nem kell ebbe részt venni, rengeteg más interenetes lehetőség is van, csak meg kell tudni különböztetni az ocsút a búzától. Saját terméket lehet eladni online, vagy eladni más termékét saját weboldallal, és értékesítési csatornákkal. Ezt tanítják sok helyen. Ha valakinek "gyanús" ez, akkor mehet olyan helyekre, amik már több éve működő lehetőségek. Igaz, azzal több munka van, de ott fel se merül a gyanu, és nem kell félni amiatt hogy átverik.
De nem kell ebbe részt venni, rengeteg más interenetes lehetőség is van, csak meg kell tudni különböztetni az ocsút a búzától. Saját terméket lehet eladni online, vagy eladni más termékét saját weboldallal, és értékesítési csatornákkal. Ezt tanítják sok helyen. Ha valakinek "gyanús" ez, akkor mehet olyan helyekre, amik már több éve működő lehetőségek. Igaz, azzal több munka van, de ott fel se merül a gyanu, és nem kell félni amiatt hogy átverik.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.24., 09:27Nem kell befizetned semmit. Pont az a lényeg hogy azért kapsz csak 25 ezret mert nem fizetsz be, de a személyazonosságod "kölcsönadod".
Nem kell befizetned semmit. Pont az a lényeg hogy azért kapsz csak 25 ezret mert nem fizetsz be, de a személyazonosságod "kölcsönadod".
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.02.24., 09:04Egy ismerősöm neten (és telefonon) végzett munkát egy nemzetközi szakfolyóiratnak, egyfajta ügyfélszolgálatos volt, az előfizetőkkel tartotta a kapcsolatot. Kb fél év volt a betanulás, ami sok energiát és rengeteg pénzt emésztett föl, a munkaideje nagyjából egész nap tartott. Csak kitűnő nyelvismeret (több), tőke és persze óriási protekció kellett, hogy megkapja a munkát. Hazai mércével mérve jól keresett, de már valamiért felmondtak neki. Ez valóban otthonról végezhető munka volt, kivéve ez évi 2-3 külföldi személyes konzultációt.
Az meg, hogy palimadarakat fogok, és az általuk előre befizetett kaució (kezdőcsomag, akármi) összegéből valami visszacsurran nekem is, az nem munka, hanem pilótajáték vagy piramisjáték, még ha kereskedelemnek is van álcázva. Ebben érintett ismerőseim is vannak, mindegyik bukott rajta. Engem is elcipeltek nem egy ilyen mézesmadzag szeánszra, nagyon jól mulattam mindegyiken. 🙂 Olyan öltönyös-nyálas szektagyűlésekre emlékeztettek, ahol mindenki mindenki legjobb barátja, ahol mindenki megkönnyebbbült és révbe jutott, ahol a gyémántfokozatú tag könnyes szemmel meséli el, hogy milyen nehéz volt az élete, mielőtt belépett, bezzeg most semmi gondja, lett pénze a halálos beteg anyukája külföldi gyógykezelésére és épp most vesz egy kisebb hajót az Adrián.
😀
Egy ismerősöm neten (és telefonon) végzett munkát egy nemzetközi szakfolyóiratnak, egyfajta ügyfélszolgálatos volt, az előfizetőkkel tartotta a kapcsolatot. Kb fél év volt a betanulás, ami sok energiát és rengeteg pénzt emésztett föl, a munkaideje nagyjából egész nap tartott. Csak kitűnő nyelvismeret (több), tőke és persze óriási protekció kellett, hogy megkapja a munkát. Hazai mércével mérve jól keresett, de már valamiért felmondtak neki. Ez valóban otthonról végezhető munka volt, kivéve ez évi 2-3 külföldi személyes konzultációt.
Az meg, hogy palimadarakat fogok, és az általuk előre befizetett kaució (kezdőcsomag, akármi) összegéből valami visszacsurran nekem is, az nem munka, hanem pilótajáték vagy piramisjáték, még ha kereskedelemnek is van álcázva. Ebben érintett ismerőseim is vannak, mindegyik bukott rajta. Engem is elcipeltek nem egy ilyen mézesmadzag szeánszra, nagyon jól mulattam mindegyiken. 🙂 Olyan öltönyös-nyálas szektagyűlésekre emlékeztettek, ahol mindenki mindenki legjobb barátja, ahol mindenki megkönnyebbbült és révbe jutott, ahol a gyémántfokozatú tag könnyes szemmel meséli el, hogy milyen nehéz volt az élete, mielőtt belépett, bezzeg most semmi gondja, lett pénze a halálos beteg anyukája külföldi gyógykezelésére és épp most vesz egy kisebb hajót az Adrián.
😀
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.02.24., 08:40Hajjaj ez nagyon pilóta játék szagú. Aki a rendszer tetején van az keres, az alullévők szopnak, ha nem szerveznek be senkit.
Hajjaj ez nagyon pilóta játék szagú. Aki a rendszer tetején van az keres, az alullévők szopnak, ha nem szerveznek be senkit.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.23., 22:58SZJA-t kell fizetni, mást nem, mivel ez nem egy munkahely, de jövedelemnek számít.
A rendszer jutalékos rendszer, ha behozok valakit, %-ot kapok az ő befizetett kauciójából.
Beregisztrállak én, csak előbb le kell rakni a megfelelő mennyiségű kauciót. persze megoldható hogy ha nem raksz le semmit, én lerakom helyetted, csak verifikáltatnod kell amgad személyivel, és lakcímmel, és kapsz ezért 25%-ot. Ez megoldható. Neked egy forintot se kell belerakni ez esetben havi 25-ért.
SZJA-t kell fizetni, mást nem, mivel ez nem egy munkahely, de jövedelemnek számít.
A rendszer jutalékos rendszer, ha behozok valakit, %-ot kapok az ő befizetett kauciójából.
Beregisztrállak én, csak előbb le kell rakni a megfelelő mennyiségű kauciót. persze megoldható hogy ha nem raksz le semmit, én lerakom helyetted, csak verifikáltatnod kell amgad személyivel, és lakcímmel, és kapsz ezért 25%-ot. Ez megoldható. Neked egy forintot se kell belerakni ez esetben havi 25-ért.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.23., 21:28De tudok más jellegű internetes pénzkeresési lehetőséget, bár az nem ilyen könnyű, munkát tartalmaz, de az üzleti modell működik, és ott fel se merül hogy kamu-e vagy sem. Csak néhány ezek közül: PTC oldalak nézegetése, FIVERR: online munkavégzés gig-ekkel, affiliate marketing, drophipping, private labelling, forexezés, saját termék készítése és értékesítése.
De tudok más jellegű internetes pénzkeresési lehetőséget, bár az nem ilyen könnyű, munkát tartalmaz, de az üzleti modell működik, és ott fel se merül hogy kamu-e vagy sem. Csak néhány ezek közül: PTC oldalak nézegetése, FIVERR: online munkavégzés gig-ekkel, affiliate marketing, drophipping, private labelling, forexezés, saját termék készítése és értékesítése.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.23., 21:143 névvel vagyok regisztrálva (öcsém, és anyukám megengedték hogy beregisztráljak nekik is), jelenleg 300 000-et keresek havonta ezzel. Nem virtuálisan, kp. Bukni: 0 ft-ot buktam. Tudom ez sok ember valóságába nem fér bele, mégis ez az igazság.
3 névvel vagyok regisztrálva (öcsém, és anyukám megengedték hogy beregisztráljak nekik is), jelenleg 300 000-et keresek havonta ezzel. Nem virtuálisan, kp. Bukni: 0 ft-ot buktam. Tudom ez sok ember valóságába nem fér bele, mégis ez az igazság.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.23., 20:21Lol. Ezt dicséretnek veszem. Én mondjuk nem gondolom problémának ha valakinek megy a reklámszöveg, senkinek nem ártok ezzel.
Lol. Ezt dicséretnek veszem. Én mondjuk nem gondolom problémának ha valakinek megy a reklámszöveg, senkinek nem ártok ezzel.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.23., 19:58A cég szponzorál autóversenyeket a greavesmotorsport oldalon, ezen kívül saját telefonja lesz, saját routere, magyarul egy valós cég, valós termékekkel. Hülyeség hogy piramisjáték. Az hogy egyoldalú dolgokat hallani róla, az amiatt van mert fiatal cég, és sokan támadják, és kevesen vannak akik megvédik. Illetve sok fórumon a céget propagáló hozzászólásokat letiltják. Így nehéz nem negatív véleményeket olvasni a cégről.
A cég szponzorál autóversenyeket a greavesmotorsport oldalon, ezen kívül saját telefonja lesz, saját routere, magyarul egy valós cég, valós termékekkel. Hülyeség hogy piramisjáték. Az hogy egyoldalú dolgokat hallani róla, az amiatt van mert fiatal cég, és sokan támadják, és kevesen vannak akik megvédik. Illetve sok fórumon a céget propagáló hozzászólásokat letiltják. Így nehéz nem negatív véleményeket olvasni a cégről.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.23., 19:52Valami tartalmi elemről is lehet tudni érdemi információról, vagy csak az informatikus ismerősök szubjektív véleménye ez?
Valami tartalmi elemről is lehet tudni érdemi információról, vagy csak az informatikus ismerősök szubjektív véleménye ez?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.02.23., 17:51Kedves Máté -- ha ez a Kairos cég által működtetett piramisjáték, akkor illegális, noha lehet, hogy ennek te nem vagy tudatában.
Kérlek, ne tegyél ki ennek más felhasználókat.
Kedves Máté -- ha ez a Kairos cég által működtetett piramisjáték, akkor illegális, noha lehet, hogy ennek te nem vagy tudatában.
Kérlek, ne tegyél ki ennek más felhasználókat.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.19., 17:23Azt előrebocsátom, hogy ez nem minden embertípusnak való. Sokan gyanakvóbbak, és szkeptikusabbak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, és ők nem fognak csatlakozni még akkor se ha minden bizonyíték az ellenkező irányba mutat. Ez beállítottság kérdése. Én őket feleslegesen nem győzködöm, amit csinálok, hogy elmagyarázom a rendszer lényegét, hogy lehet pénzhez jutni, aztán mindenki eldönti személyesen hogy neki ez jó-e vagy sem. Aki kételkedik, annak joga van hozzá, de akkor nem nekik szól ez a dolog.
Azt előrebocsátom, hogy ez nem minden embertípusnak való. Sokan gyanakvóbbak, és szkeptikusabbak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, és ők nem fognak csatlakozni még akkor se ha minden bizonyíték az ellenkező irányba mutat. Ez beállítottság kérdése. Én őket feleslegesen nem győzködöm, amit csinálok, hogy elmagyarázom a rendszer lényegét, hogy lehet pénzhez jutni, aztán mindenki eldönti személyesen hogy neki ez jó-e vagy sem. Aki kételkedik, annak joga van hozzá, de akkor nem nekik szól ez a dolog.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.02.19., 17:18Akit érdekel az interentes pénzkeresés, van egy működő módszerem.
Ami kell hozzá:
-számítógép szabad tárhellyel (15-320 gbyte): ez lehet külső winchester, vagy pendrive, lényeeg hogy tárhely legyen.
-internetkapcsolat
-egy program futtatása 10 órán keresztül naponta
Lényegileg ennyi. A rendszer lényege persze bonyolultabb, de akit érdekel, annak elküldöm.
Akit érdekel az interentes pénzkeresés, van egy működő módszerem.
Ami kell hozzá:
-számítógép szabad tárhellyel (15-320 gbyte): ez lehet külső winchester, vagy pendrive, lényeeg hogy tárhely legyen.
-internetkapcsolat
-egy program futtatása 10 órán keresztül naponta
Lényegileg ennyi. A rendszer lényege persze bonyolultabb, de akit érdekel, annak elküldöm.