Ép Testben Ép Lélek
Idézet tőle: mahatma ekkor: 2017.03.17., 07:00
aki k.rvának áll,azt megb.sszák
mindenkit lenézek,hogy felnézzenek rám
aki mindent egy lapra tesz fel,az megérdemli a sorsát
kettő közül válaszd a harmadikat
ha már senki nem tart veled utadon,tudd, jó úton jársz
nő után ,busz után nem futunk
mindenki pszichopata,de van aki annyira,hogy már nem is tud róla
az élet a kihagyott lehetőségek végtelen tárháza
aki mindent tökéletesen csinál,azt gyűlölni fogják
senki nem tud semmit,csak tetteti
Isten sem létezik, abban az értelemben ahogyan gondolják
az angyalok ugyanolyan önző lények mint az emberek
aki nem volt jó velem mikor lent voltam,azzal én sem leszek jó,mikor fent leszek,ezt megígérhetem...
aki k.rvának áll,azt megb.sszák
mindenkit lenézek,hogy felnézzenek rám
aki mindent egy lapra tesz fel,az megérdemli a sorsát
kettő közül válaszd a harmadikat
ha már senki nem tart veled utadon,tudd, jó úton jársz
nő után ,busz után nem futunk
mindenki pszichopata,de van aki annyira,hogy már nem is tud róla
az élet a kihagyott lehetőségek végtelen tárháza
aki mindent tökéletesen csinál,azt gyűlölni fogják
senki nem tud semmit,csak tetteti
Isten sem létezik, abban az értelemben ahogyan gondolják
az angyalok ugyanolyan önző lények mint az emberek
aki nem volt jó velem mikor lent voltam,azzal én sem leszek jó,mikor fent leszek,ezt megígérhetem...
Idézet tőle: samsung ekkor: 2017.03.16., 17:06Gácsi Krisztián, Te mennyi idős vagy? Én 57 éves vagyok és bizony nekem is 40+ a BMI Indexem. 10 éve híztam el, azóta nem tudok lefogyni. Már jártam Pados doktoréknál, ahol kioktatott egy orvos, hogy a koncentrációs táborokban senki nem volt elhízott, csak attól lehet elhízni, amit beviszünk a szervezetünkbe. Na ez volt annak idején a segítség. Most lenne egy akupunktúrás hely, de egyelőre nincs pénzem rá, náluk szép sikerrel fogyasztják az 50 feletti elhízottakat. Előre is sok kitartást kívánok. Nem árulnál el magadról többet a weboldalon vagy a Facebook-on? Merthogy fiatalabb korban könnyű fogyni, 47 éves koromig én is mindig vékony voltam.
Gácsi Krisztián, Te mennyi idős vagy? Én 57 éves vagyok és bizony nekem is 40+ a BMI Indexem. 10 éve híztam el, azóta nem tudok lefogyni. Már jártam Pados doktoréknál, ahol kioktatott egy orvos, hogy a koncentrációs táborokban senki nem volt elhízott, csak attól lehet elhízni, amit beviszünk a szervezetünkbe. Na ez volt annak idején a segítség. Most lenne egy akupunktúrás hely, de egyelőre nincs pénzem rá, náluk szép sikerrel fogyasztják az 50 feletti elhízottakat. Előre is sok kitartást kívánok. Nem árulnál el magadról többet a weboldalon vagy a Facebook-on? Merthogy fiatalabb korban könnyű fogyni, 47 éves koromig én is mindig vékony voltam.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.03.16., 14:06