Búra - Hibabejelentés
Idézet tőle: oida ekkor: 2016.06.20., 17:44Jelezni szeretném, hogy továbbra is kidobál az oldal, és aztán nem fogadja el a jelszavamat, újat kell kérni, azzal belépni, visszaírni a régire... stb. Meg fogom dönteni az új jelszókérések rekordját az most már szinte biztos. 🙂
Jelezni szeretném, hogy továbbra is kidobál az oldal, és aztán nem fogadja el a jelszavamat, újat kell kérni, azzal belépni, visszaírni a régire... stb. Meg fogom dönteni az új jelszókérések rekordját az most már szinte biztos. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.04.21., 10:38Idézet tőle: oidaSziasztok! Az utóbbi hetekben 3x is megtörtént, hogy a rendszer kiléptetett (be van állítva, hogy mindig bejelentkezve maradjak) és a jelszavammal nem tudtam belépni. Először azt hittem, én felejtettem el a jelszót, de most már a böngészővel mentetem el és még úgy se, csak hibát ír ki. Csak ha új jelszót kérek, akkor azzal tudok belépni, és utána ugye meg kell változatni.
szia, most mi a helyzet? működik vagy még mindig nem?
Idézet tőle: oidaSziasztok! Az utóbbi hetekben 3x is megtörtént, hogy a rendszer kiléptetett (be van állítva, hogy mindig bejelentkezve maradjak) és a jelszavammal nem tudtam belépni. Először azt hittem, én felejtettem el a jelszót, de most már a böngészővel mentetem el és még úgy se, csak hibát ír ki. Csak ha új jelszót kérek, akkor azzal tudok belépni, és utána ugye meg kell változatni.
szia, most mi a helyzet? működik vagy még mindig nem?
Idézet tőle: oida ekkor: 2016.04.17., 06:49Sziasztok! Az utóbbi hetekben 3x is megtörtént, hogy a rendszer kiléptetett (be van állítva, hogy mindig bejelentkezve maradjak) és a jelszavammal nem tudtam belépni. Először azt hittem, én felejtettem el a jelszót, de most már a böngészővel mentetem el és még úgy se, csak hibát ír ki. Csak ha új jelszót kérek, akkor azzal tudok belépni, és utána ugye meg kell változatni.
Sziasztok! Az utóbbi hetekben 3x is megtörtént, hogy a rendszer kiléptetett (be van állítva, hogy mindig bejelentkezve maradjak) és a jelszavammal nem tudtam belépni. Először azt hittem, én felejtettem el a jelszót, de most már a böngészővel mentetem el és még úgy se, csak hibát ír ki. Csak ha új jelszót kérek, akkor azzal tudok belépni, és utána ugye meg kell változatni.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.04.17., 05:22Kedves Adminisztrátor,
szeretném jelezni, hogy nem tudok belépni a "harmony" névvel, mert 500-as hibát ír ki. Beírtam a megfelelő jelszót, és jól kitöltöttem a captcha-t is, de ennek ellenére nem tudtam belépni sajnos. Aztán próbáltam visszajutni a burára, de amíg a chrome-ban nem frissítettem a Beállításoknál illetve nem töröltem a cookie-kat, addig nem tudtam belépni "Szerelmes Hercegnő" névvel sem. Ez csak kicsike hiba, mégis hátha jól jön "valakinek", hogy megírtam. Nem muszáj megoldani, csak gondoltam szólok.
Kedves Adminisztrátor,
szeretném jelezni, hogy nem tudok belépni a "harmony" névvel, mert 500-as hibát ír ki. Beírtam a megfelelő jelszót, és jól kitöltöttem a captcha-t is, de ennek ellenére nem tudtam belépni sajnos. Aztán próbáltam visszajutni a burára, de amíg a chrome-ban nem frissítettem a Beállításoknál illetve nem töröltem a cookie-kat, addig nem tudtam belépni "Szerelmes Hercegnő" névvel sem. Ez csak kicsike hiba, mégis hátha jól jön "valakinek", hogy megírtam. Nem muszáj megoldani, csak gondoltam szólok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.04.13., 12:23Azt, hogy törölve van az oldalról, vagy felfüggesztve, utóbbiban nem vagyok biztos.
Azt, hogy törölve van az oldalról, vagy felfüggesztve, utóbbiban nem vagyok biztos.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.03.30., 13:36*
*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.29., 16:26lekérdezésnél időrendbeli elrendezés csökkenő legyen. vagy hsz dátuma alapján rendezzétek, így a friss hsz-es blogok kerülnek előre.
lekérdezésnél időrendbeli elrendezés csökkenő legyen. vagy hsz dátuma alapján rendezzétek, így a friss hsz-es blogok kerülnek előre.
Idézet tőle: accatone ekkor: 2016.03.27., 19:51Köszi Holdfény! És a többieké? Régen időrendben volt. Most mi a rendszer?Még mindig nem értem...Szívesen olvasnám mások friss írásait, de ha rámegyek a Blog oldalra, az 1. oldalakon vagy 0 bejegyzéses, üres tartalmakat látok, vagy olyan régi bejegyzéseket, amiket már 100 éve nem frissítettek.
Köszi Holdfény! És a többieké? Régen időrendben volt. Most mi a rendszer?Még mindig nem értem...Szívesen olvasnám mások friss írásait, de ha rámegyek a Blog oldalra, az 1. oldalakon vagy 0 bejegyzéses, üres tartalmakat látok, vagy olyan régi bejegyzéseket, amiket már 100 éve nem frissítettek.
Idézet tőle: accatone ekkor: 2016.03.27., 19:08Sajnos senki nem válaszolt. 🙁 Csak én nem látom most a rendszert a blogok közt, vagy már nincs is rendszer? Előre is köszi, ha válaszol valaki!
Sajnos senki nem válaszolt. 🙁 Csak én nem látom most a rendszert a blogok közt, vagy már nincs is rendszer? Előre is köszi, ha válaszol valaki!
Idézet tőle: accatone ekkor: 2016.03.26., 16:31Sziasztok, rég jártam erre!
Lenne egy kérdésem: a megújult Búrán miért nem időrendi sorrendben jönnek egymás után a blogbejegyzések, mint rég?
Szívesen elolvasgatnám sorban az új blogbejegyzéseket, de az 1. oldalakon lévő blogok legtöbbje kb. 2011-2013-ban frissült utoljára...Írtam én is egy új bejegyzést, de nem látom sehol a saját blogomat sem, régen mindig előre kerültek a friss bejegyzések... Csak én nem látom rendesen a blogokat, vagy már sosem lesznek valami alapján sorrendbe téve? :/
Sziasztok, rég jártam erre!
Lenne egy kérdésem: a megújult Búrán miért nem időrendi sorrendben jönnek egymás után a blogbejegyzések, mint rég?
Szívesen elolvasgatnám sorban az új blogbejegyzéseket, de az 1. oldalakon lévő blogok legtöbbje kb. 2011-2013-ban frissült utoljára...Írtam én is egy új bejegyzést, de nem látom sehol a saját blogomat sem, régen mindig előre kerültek a friss bejegyzések... Csak én nem látom rendesen a blogokat, vagy már sosem lesznek valami alapján sorrendbe téve? :/
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.03.24., 05:38Most már csak az a kérdés, hogy akik nem tudják megnyitni a lapot, azokhoz hogyan jutnak el ezek az információk.
Most már csak az a kérdés, hogy akik nem tudják megnyitni a lapot, azokhoz hogyan jutnak el ezek az információk.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.03.23., 15:25juhé, siker! eddig a "mindenkori"-t nem írta senki, kösz, aya
(érdekes, nálam Explorerben simán jött)
juhé, siker! eddig a "mindenkori"-t nem írta senki, kösz, aya
(érdekes, nálam Explorerben simán jött)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.23., 14:04valaki akinek sikerült, és le tudja írni úgy, h nem ilyen bonyolult, jó lenne ha megtenné :))
valaki akinek sikerült, és le tudja írni úgy, h nem ilyen bonyolult, jó lenne ha megtenné :))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.23., 13:46a saját böngészőben kell törölni.. nekem chroom, akkor beállítások, speciális beállítások, böngészési előzmények törlése, de előbb azokkal a beállításokkal amiket leírtam 🙂
a saját böngészőben kell törölni.. nekem chroom, akkor beállítások, speciális beállítások, böngészési előzmények törlése, de előbb azokkal a beállításokkal amiket leírtam 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.03.23., 13:41itt ugyan olyan nem jelenik meg, csak ami zomebazamnál, viszont az Explorerben simán nyílik
nem lehetne "központilag" orvosolni a hibát, nálam semmi gyorsítótárat nem ír ki - vagy hülye vagyok (ezért is)köszi a segítséget előre is
itt ugyan olyan nem jelenik meg, csak ami zomebazamnál, viszont az Explorerben simán nyílik
nem lehetne "központilag" orvosolni a hibát, nálam semmi gyorsítótárat nem ír ki - vagy hülye vagyok (ezért is)
köszi a segítséget előre is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.23., 10:40mindenki törölje a gyorsító tárat, minden más pipát ki kell venni, CSAK A GYORSÍTÓ TÁR, és a MINDENKORI, legyen bejelölve, és TÖRLÉS.. akkor jön be a búra.
mindenki törölje a gyorsító tárat, minden más pipát ki kell venni, CSAK A GYORSÍTÓ TÁR, és a MINDENKORI, legyen bejelölve, és TÖRLÉS.. akkor jön be a búra.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.03.23., 08:01Szia,
Kb 12 óráig én sem tudtam belépni, note bookról, telefonról, asztali gépről sem. 🙁 Szóval nem csak te szívsz.
Szia,
Kb 12 óráig én sem tudtam belépni, note bookról, telefonról, asztali gépről sem. 🙁 Szóval nem csak te szívsz.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2016.03.22., 21:19üdv! az volna a kérdésem, hogy tényleg egyes egyedül én szívok az oldallal? ma egész nap nem nyitja meg semmilyen böngésző sem! cookiekat töröltem, kínlódtam vele órákat, nem nyitja meg továbbra sem! egyedül ezzel az oldallal van problémám, minden más megy tökéletesen! szóval tényleg érdekelne mostmár, hogy van erre valami megoldás, vagy a bosszankodást megelőzendő inkább hagyjam a francba az egészet? most telefonról próbálok írni, egyelőre még ez megy...
üdv! az volna a kérdésem, hogy tényleg egyes egyedül én szívok az oldallal? ma egész nap nem nyitja meg semmilyen böngésző sem! cookiekat töröltem, kínlódtam vele órákat, nem nyitja meg továbbra sem! egyedül ezzel az oldallal van problémám, minden más megy tökéletesen! szóval tényleg érdekelne mostmár, hogy van erre valami megoldás, vagy a bosszankodást megelőzendő inkább hagyjam a francba az egészet? most telefonról próbálok írni, egyelőre még ez megy...
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2016.03.16., 14:15üdv!
nálam google chrome alatt behalt teljesen az oldal, először csak egy hozzászólást nem posztolt, mostmár az oldal sem hajlandó bejönni egyáltalán. most opera alól próbálok meg írni, azt nem tudom sikerül-e el is küldeni. túl sokszor irányította át, ezt írja ki. windows 7-et használok.
üdv!
nálam google chrome alatt behalt teljesen az oldal, először csak egy hozzászólást nem posztolt, mostmár az oldal sem hajlandó bejönni egyáltalán. most opera alól próbálok meg írni, azt nem tudom sikerül-e el is küldeni. túl sokszor irányította át, ezt írja ki. windows 7-et használok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.16., 10:44Nálam szinte alig működik. Folyton hibát ír ki, alig bírom használni!!
Nálam szinte alig működik. Folyton hibát ír ki, alig bírom használni!!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.03.16., 08:51Kösz, hogy szóltál!
Kösz, hogy szóltál!
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.03.16., 05:48Sziasztok, hibát szeretnék bejelenteni.
Nálam az összes böngészőnél hibát ír ki a weboldal, Windows Xp-ém van.
Egyedül a legújabb Mozilla Firefox-on jön be a weboldal.
Képernyőkép:
http://www.indigoportal.hu/harmony/bura2.jpg
Sziasztok, hibát szeretnék bejelenteni.
Nálam az összes böngészőnél hibát ír ki a weboldal, Windows Xp-ém van.
Egyedül a legújabb Mozilla Firefox-on jön be a weboldal.
Képernyőkép:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.07., 14:08Idézet tőle: Marci88Csak Internet Explorer alatt tudok üzenetet írni a fórumokba, se Chrome, se Opera böngészők alatt nem működik. 🙁
És ez is csak másodszorra sikerült. 🙁
Idézet tőle: Marci88Csak Internet Explorer alatt tudok üzenetet írni a fórumokba, se Chrome, se Opera böngészők alatt nem működik. 🙁
És ez is csak másodszorra sikerült. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.07., 14:08Csak Internet Explorer alatt tudok üzenetet írni a fórumokba, se Chrome, se Opera böngészők alatt nem működik. 🙁
Csak Internet Explorer alatt tudok üzenetet írni a fórumokba, se Chrome, se Opera böngészők alatt nem működik. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.01.02., 11:4448-ra, 49-re: most legalább a friss fülben látszik. Je.
48-ra, 49-re: most legalább a friss fülben látszik. Je.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.01.02., 11:41...
...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.01.02., 11:39Most tök komolyan: miért nem látszik a csoportom: /csoportok/pszichoterapeutak ?
Vagy nem itt kéne nézni: /csoportok/altalanos-csoport-minden ?
Most tök komolyan: miért nem látszik a csoportom: /csoportok/pszichoterapeutak ?
Vagy nem itt kéne nézni: /csoportok/altalanos-csoport-minden ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.31., 06:26Elnézést, de ki az az Admin? A "búra alapítvány csapatában" nem szerepel.
Elnézést, de ki az az Admin? A "búra alapítvány csapatában" nem szerepel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.30., 17:51...
...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.30., 05:3543-ra kaphatok választ?
43-ra kaphatok választ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.30., 05:26Üdv mindenkinek!
Meg lehet valahonnan tudni, hogy ki(k) a moderátorok? Szerintem jó lenne, ha a nicknév alatt jelezve lenne (huh, szép magyaros), hogy ki(k) az(ok).
Köszönöm.
Üdv mindenkinek!
Meg lehet valahonnan tudni, hogy ki(k) a moderátorok? Szerintem jó lenne, ha a nicknév alatt jelezve lenne (huh, szép magyaros), hogy ki(k) az(ok).
Köszönöm.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2015.12.29., 09:03Vannak topikok, amikre kattintva csak a nagy fehér semmi jelenik meg. Az én készülékemben van a hiba, vagy ez még valahogy rendbe fog jönni?
Vannak topikok, amikre kattintva csak a nagy fehér semmi jelenik meg. Az én készülékemben van a hiba, vagy ez még valahogy rendbe fog jönni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.27., 12:42Szia Eszter!
Köszönöm.
RR
Szia Eszter!
Köszönöm.
RR
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2015.12.27., 10:42Szia rhia!
A csoportokat kevesen használják, ezért az új csoportok csak a Csoportok menü alatt (fent) jelennek meg. Megbeszélem a rendszergazdánkkal, ha elérhető.
Eszter
Szia rhia!
A csoportokat kevesen használják, ezért az új csoportok csak a Csoportok menü alatt (fent) jelennek meg. Megbeszélem a rendszergazdánkkal, ha elérhető.
Eszter
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.27., 04:32Ha az ember lánya/fia csinál egy új csoportot, akkor a jobb oldali oszlopban vajon megjelenhetne?
Valamit rosszul csinálhatok, mert
a) itt: /csoportok/altalanos-csoport-minden sem jelenik meg
b) a "friss" fülben sem.
Ha az ember lánya/fia csinál egy új csoportot, akkor a jobb oldali oszlopban vajon megjelenhetne?
Valamit rosszul csinálhatok, mert
a) itt: /csoportok/altalanos-csoport-minden sem jelenik meg
b) a "friss" fülben sem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.26., 20:29Amúgy nem lenne jó, ha a csapat tagjainak a nickje alatt látszana, hogy ők kik (szerkesztő, moderátor, mérnök)? Szerintem jó lenne, mert tudja az ember fia/lánya, hogy ki kicsoda.
Amúgy nem lenne jó, ha a csapat tagjainak a nickje alatt látszana, hogy ők kik (szerkesztő, moderátor, mérnök)? Szerintem jó lenne, mert tudja az ember fia/lánya, hogy ki kicsoda.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.12., 16:16.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.12.12., 16:15.
.
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.12.07., 22:51Hahó...ha rákattintok a történeteknél, hogy a történetet szeretném elolvasni, átugrik a gyógyszerek oldalra...talán ez egy jelzés nekem? 😉 meg nincsen chat, és hiányoznak a robot kedves szavai.
Hahó...ha rákattintok a történeteknél, hogy a történetet szeretném elolvasni, átugrik a gyógyszerek oldalra...talán ez egy jelzés nekem? 😉 meg nincsen chat, és hiányoznak a robot kedves szavai.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2015.12.07., 17:03Megértem, hogy előfordul ilyesmi, gondoljunk csak a freeblog végnapjaira. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy itt is ez lesz, illetve nem akarok párhuzamot vonni, illetve nem is mondam semmit.) Talán újra megírom a semmitmondó kis bejegyzésemet, talán nem, emiatt igazán ne aggódj.
Megértem, hogy előfordul ilyesmi, gondoljunk csak a freeblog végnapjaira. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy itt is ez lesz, illetve nem akarok párhuzamot vonni, illetve nem is mondam semmit.) Talán újra megírom a semmitmondó kis bejegyzésemet, talán nem, emiatt igazán ne aggódj.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2015.12.07., 16:37Roboman, mi is nagyon ki voltunk akadva... Bár tudom, hogy ez téged nem vigasztal. A háttérben itt működik -- és néha nem működik -- egy komplex informatikai rendszer, sok szerver, miegymás, és mivel egyetlen ember tartja karban, előfordulnak hibák.
De ilyen súlyos nagyon ritkán! Remélem, újra megírod a blogbejegyzésed!
Roboman, mi is nagyon ki voltunk akadva... Bár tudom, hogy ez téged nem vigasztal. A háttérben itt működik -- és néha nem működik -- egy komplex informatikai rendszer, sok szerver, miegymás, és mivel egyetlen ember tartja karban, előfordulnak hibák.
De ilyen súlyos nagyon ritkán! Remélem, újra megírod a blogbejegyzésed!
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2015.12.07., 09:43Ez rossz. Nagyon rossz. Egy nagyon értékes hszt- vesztettem a blogomról, meg volt egy érdektelen blogbejegyzésem, amiért nem kár. Plusz néhány hsz, azokért sem... Viszont újra van +, - jel, ha jól látom? Nekem bejön.
Ez rossz. Nagyon rossz. Egy nagyon értékes hszt- vesztettem a blogomról, meg volt egy érdektelen blogbejegyzésem, amiért nem kár. Plusz néhány hsz, azokért sem... Viszont újra van +, - jel, ha jól látom? Nekem bejön.
Idézet tőle: tigerlily ekkor: 2015.12.06., 02:22Szia Infinity!
Jol latod, a nov.20 mentes van visszaallitva mert egy szerverhiba folytan sajnos elvesztettunk ket hetet..
A technikai reszletekrol nem tudok beszamolni miutan nem en vagyok a rendszergazda.
A staff neveben elnezest kerek minden felhasznalotol az elszallt tartalmak miatt. Nekunk is borzalmasan kellemetlen az egesz mert minden info amit azota felraktunk ugyanugy eltunt mint a hozzaszolasok es az uzenetek.
Igyekszunk stabilizalni a rendszert hogy ez tobbet ne forduljon elo.
Koszi a megertest.
Szia Infinity!
Jol latod, a nov.20 mentes van visszaallitva mert egy szerverhiba folytan sajnos elvesztettunk ket hetet..
A technikai reszletekrol nem tudok beszamolni miutan nem en vagyok a rendszergazda.
A staff neveben elnezest kerek minden felhasznalotol az elszallt tartalmak miatt. Nekunk is borzalmasan kellemetlen az egesz mert minden info amit azota felraktunk ugyanugy eltunt mint a hozzaszolasok es az uzenetek.
Igyekszunk stabilizalni a rendszert hogy ez tobbet ne forduljon elo.
Koszi a megertest.
Idézet tőle: Infinity ekkor: 2015.12.05., 22:41Tisztelt szerkesztők.
Szeretném megkérdezni mi történt.
Vagyis arra rájöttem hogy nem volt elérhető a búra és úgytűnik mintha egy backup-ból lenne helyreállítva az adatbázis mert egy hozzászólást nem látok november 20. 0-óra előttről, viszont nem tudom mi történt egyáltalán.
Minden működik rendesen?
Tisztelt szerkesztők.
Szeretném megkérdezni mi történt.
Vagyis arra rájöttem hogy nem volt elérhető a búra és úgytűnik mintha egy backup-ból lenne helyreállítva az adatbázis mert egy hozzászólást nem látok november 20. 0-óra előttről, viszont nem tudom mi történt egyáltalán.
Minden működik rendesen?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.11.08., 02:26Köszönöm szépen Gácsi Krisztián és azért is, hogy szóltál!
Mondjuk már nem szedem a gyógyszert, de valakinek jól jöhet még. 🙂
Köszönöm szépen Gácsi Krisztián és azért is, hogy szóltál!
Mondjuk már nem szedem a gyógyszert, de valakinek jól jöhet még. 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2015.10.27., 18:10Kösz, hogy szóltál! Nem tudom, mi történhetett, véletlenül törölhette valaki.
e
Kösz, hogy szóltál! Nem tudom, mi történhetett, véletlenül törölhette valaki.
e
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.10.27., 17:29Sziasztok!
A gyógyszereknél az antidepresszánsokat kiválasztva a
oldal nekem nem jön be, helyette a
oldala jön be.
Sziasztok!
A gyógyszereknél az antidepresszánsokat kiválasztva a
oldal nekem nem jön be, helyette a
oldala jön be.