Búra - Hibabejelentés
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.01.23., 12:27Köszönöm szépen, hogy megjavítottátok, mostmár jó
Köszönöm szépen, hogy megjavítottátok, mostmár jó
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.01.22., 20:11Sziasztok, sajnos ismét nem műxik az avatarfeltöltés
Sziasztok, sajnos ismét nem műxik az avatarfeltöltés
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.09.18., 09:33Sziasztok, észrevettem, hogy nem működik az avatarfeltöltés, azonban mostmár "óvatosabb" vagyok ezzel, mikor feltöltöttem egy képet és láttam, hogy nem töltődött fel, akkor kiléptem, nehogy a rossz, üres "képet" mentse a rendszer.
Sziasztok, észrevettem, hogy nem működik az avatarfeltöltés, azonban mostmár "óvatosabb" vagyok ezzel, mikor feltöltöttem egy képet és láttam, hogy nem töltődött fel, akkor kiléptem, nehogy a rossz, üres "képet" mentse a rendszer.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.03., 18:20Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: murray headElmúlt a csilingelés és a kontaktom is meglett. Köszönöm.
Hogy múlt el a csilingelés nálad??? Nálam még mindig tart!
Tényleg? Nekem magától egyszer csak elmúlt. Hála.
Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: murray headElmúlt a csilingelés és a kontaktom is meglett. Köszönöm.
Tényleg? Nekem magától egyszer csak elmúlt. Hála.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.05.03., 14:34Idézet tőle: murray headElmúlt a csilingelés és a kontaktom is meglett. Köszönöm.
Idézet tőle: murray headElmúlt a csilingelés és a kontaktom is meglett. Köszönöm.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.03., 14:15Idézet tőle: babarczyeszterA rendszer beállítása szerint tudod törölni.
Vááááááá, akkor még kutatnom kell, hogy hogyan. Köszönöm!
Idézet tőle: babarczyeszterA rendszer beállítása szerint tudod törölni.
Vááááááá, akkor még kutatnom kell, hogy hogyan. Köszönöm!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.05.03., 12:10A rendszer beállítása szerint tudod törölni.
A rendszer beállítása szerint tudod törölni.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.26., 09:38Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: murray headNa most nekem csilingel FOLYAMATOSAN a cset és nem tudom, miért.
Ami még érdekes, hogy az egyik "contact"-om és a vele való csetelésem eltűnt.
Ha valaki letilt cseten, akkor nem látszanak többé nekem/nálam a korábbi csetüzeneteink?
Emlékszel? Ezt is mondtam neked, hogy nekem is eltűnt az egyik contactom, és amit vele chateltem!!
Bocsánat, erre a részére nem emlékeztem. 🙁 (Köszi xanax.) Neked a csilingelés elmúlt?
Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: murray headNa most nekem csilingel FOLYAMATOSAN a cset és nem tudom, miért.
Ha valaki letilt cseten, akkor nem látszanak többé nekem/nálam a korábbi csetüzeneteink?
Emlékszel? Ezt is mondtam neked, hogy nekem is eltűnt az egyik contactom, és amit vele chateltem!!
Bocsánat, erre a részére nem emlékeztem. 🙁 (Köszi xanax.) Neked a csilingelés elmúlt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.26., 09:16Idézet tőle: murray headNa most nekem csilingel FOLYAMATOSAN a cset és nem tudom, miért.
Idézet tőle: murray headNa most nekem csilingel FOLYAMATOSAN a cset és nem tudom, miért.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.26., 08:42Na most nekem csilingel FOLYAMATOSAN a cset és nem tudom, miért.
Na most nekem csilingel FOLYAMATOSAN a cset és nem tudom, miért.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.09., 14:21Valamiért nem akarja az igazságot. Kiállítottam a hangot, aztán még ténykedtem itt egy kicsit (közben nulla hang, nagyon örültem), majd kijelentkeztem. Most visszajelentkeztem, és megint van hang. Pedig esküszöm, nem szoktam ennyire hadilábon állni ezekkel az informatikai dolgokkal, de most úgy néz ki, hiába állítom ki, valahogy visszaáll, és megint "indokolatlanul" csilingel...
Valamiért nem akarja az igazságot. Kiállítottam a hangot, aztán még ténykedtem itt egy kicsit (közben nulla hang, nagyon örültem), majd kijelentkeztem. Most visszajelentkeztem, és megint van hang. Pedig esküszöm, nem szoktam ennyire hadilábon állni ezekkel az informatikai dolgokkal, de most úgy néz ki, hiába állítom ki, valahogy visszaáll, és megint "indokolatlanul" csilingel...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.09., 11:50Idézet tőle: crazyIdézet tőle: PhilCSziasztok! Újabban ha megnyitom a honlapot, vagy ha megnyitom egy újabb lapon is, mindig olyan csilingelést hallok, mintha chatüzenetem érkezett volna. Pár másodpercre rá a lap böngészőben látható fülecskéjén (nem tudom, mi a hivatalos neve a "fülecskének") is megjelenik, hogy "New Messages..." Azonban valójában semmilyen üzenetem nem érkezett, megnéztem a Személyes üzeneteknél, a chatnél, sőt a fórum- és blogbejegyzéseimnél is... akkor hallom a csilingelést, ha megnyitok egy újabb lapot. Tanácstalanul állok a jelenség előtt, és nagyon zavaró is. Úgy sejtem, ez valamiféle rendszerhiba lehet. Tapasztalta már más is? Lehetséges az orvoslása valahogy?
Szia! talán a közös klub szobás üzenetek miatt van.. az orvoslása : ha felhozod a chatet, a 3 pontra kattintva előjönnek a beállítások (gépen nálam), s ott a Sound Notifications-ból vedd ki a pipát...innentól nem fog csipogni
Köszönöm a segítséget! 🙂
Idézet tőle: crazyIdézet tőle: PhilCSziasztok! Újabban ha megnyitom a honlapot, vagy ha megnyitom egy újabb lapon is, mindig olyan csilingelést hallok, mintha chatüzenetem érkezett volna. Pár másodpercre rá a lap böngészőben látható fülecskéjén (nem tudom, mi a hivatalos neve a "fülecskének") is megjelenik, hogy "New Messages..." Azonban valójában semmilyen üzenetem nem érkezett, megnéztem a Személyes üzeneteknél, a chatnél, sőt a fórum- és blogbejegyzéseimnél is... akkor hallom a csilingelést, ha megnyitok egy újabb lapot. Tanácstalanul állok a jelenség előtt, és nagyon zavaró is. Úgy sejtem, ez valamiféle rendszerhiba lehet. Tapasztalta már más is? Lehetséges az orvoslása valahogy?
Szia! talán a közös klub szobás üzenetek miatt van.. az orvoslása : ha felhozod a chatet, a 3 pontra kattintva előjönnek a beállítások (gépen nálam), s ott a Sound Notifications-ból vedd ki a pipát...innentól nem fog csipogni
Köszönöm a segítséget! 🙂
Idézet tőle: zsoofi93 ekkor: 2018.04.08., 17:14Sziasztok! Gepen probaltam belepni ,kijott egy ablak hogy kapcsoljam ki a reklam blokkolot. Kikapcsoltam de utana se tudtam belepni mert allandoan ez az ablak ugrott fel. Pedig mar kikapcsoltam es frissitettem is az oldalt.
Sziasztok! Gepen probaltam belepni ,kijott egy ablak hogy kapcsoljam ki a reklam blokkolot. Kikapcsoltam de utana se tudtam belepni mert allandoan ez az ablak ugrott fel. Pedig mar kikapcsoltam es frissitettem is az oldalt.
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.04.03., 17:15Idézet tőle: PhilCSziasztok! Újabban ha megnyitom a honlapot, vagy ha megnyitom egy újabb lapon is, mindig olyan csilingelést hallok, mintha chatüzenetem érkezett volna. Pár másodpercre rá a lap böngészőben látható fülecskéjén (nem tudom, mi a hivatalos neve a "fülecskének") is megjelenik, hogy "New Messages..." Azonban valójában semmilyen üzenetem nem érkezett, megnéztem a Személyes üzeneteknél, a chatnél, sőt a fórum- és blogbejegyzéseimnél is... akkor hallom a csilingelést, ha megnyitok egy újabb lapot. Tanácstalanul állok a jelenség előtt, és nagyon zavaró is. Úgy sejtem, ez valamiféle rendszerhiba lehet. Tapasztalta már más is? Lehetséges az orvoslása valahogy?
Idézet tőle: PhilCSziasztok! Újabban ha megnyitom a honlapot, vagy ha megnyitom egy újabb lapon is, mindig olyan csilingelést hallok, mintha chatüzenetem érkezett volna. Pár másodpercre rá a lap böngészőben látható fülecskéjén (nem tudom, mi a hivatalos neve a "fülecskének") is megjelenik, hogy "New Messages..." Azonban valójában semmilyen üzenetem nem érkezett, megnéztem a Személyes üzeneteknél, a chatnél, sőt a fórum- és blogbejegyzéseimnél is... akkor hallom a csilingelést, ha megnyitok egy újabb lapot. Tanácstalanul állok a jelenség előtt, és nagyon zavaró is. Úgy sejtem, ez valamiféle rendszerhiba lehet. Tapasztalta már más is? Lehetséges az orvoslása valahogy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.03., 15:13Sziasztok! Újabban ha megnyitom a honlapot, vagy ha megnyitom egy újabb lapon is, mindig olyan csilingelést hallok, mintha chatüzenetem érkezett volna. Pár másodpercre rá a lap böngészőben látható fülecskéjén (nem tudom, mi a hivatalos neve a "fülecskének") is megjelenik, hogy "New Messages..." Azonban valójában semmilyen üzenetem nem érkezett, megnéztem a Személyes üzeneteknél, a chatnél, sőt a fórum- és blogbejegyzéseimnél is... akkor hallom a csilingelést, ha megnyitok egy újabb lapot. Tanácstalanul állok a jelenség előtt, és nagyon zavaró is. Úgy sejtem, ez valamiféle rendszerhiba lehet. Tapasztalta már más is? Lehetséges az orvoslása valahogy?
Sziasztok! Újabban ha megnyitom a honlapot, vagy ha megnyitom egy újabb lapon is, mindig olyan csilingelést hallok, mintha chatüzenetem érkezett volna. Pár másodpercre rá a lap böngészőben látható fülecskéjén (nem tudom, mi a hivatalos neve a "fülecskének") is megjelenik, hogy "New Messages..." Azonban valójában semmilyen üzenetem nem érkezett, megnéztem a Személyes üzeneteknél, a chatnél, sőt a fórum- és blogbejegyzéseimnél is... akkor hallom a csilingelést, ha megnyitok egy újabb lapot. Tanácstalanul állok a jelenség előtt, és nagyon zavaró is. Úgy sejtem, ez valamiféle rendszerhiba lehet. Tapasztalta már más is? Lehetséges az orvoslása valahogy?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.02.06., 18:43A külföldi számokat kézzel tudjuk visszaigazolni. Ha külföldi számod van, írj nekem a chaten, és visszaigazoljuk.
A külföldi számokat kézzel tudjuk visszaigazolni. Ha külföldi számod van, írj nekem a chaten, és visszaigazoljuk.
Idézet tőle: füles01 ekkor: 2018.02.06., 18:27Kedves szerkesztőség!
Külföldi telefonszámmal sajnos nem működik a regisztráció megerősítése, nekem legalábbis kód nem érkezett. Magyar telefonszámra azonnal megérkezett a kód, ezért gondolom, hogy a külföldi szám formátumával van a probléma.
Problémámat egy magyar barát segítségével megoldottam, de lehet nem én vagyok az egyetlen, aki így járt.
Üdvözlette, füles01
Kedves szerkesztőség!
Külföldi telefonszámmal sajnos nem működik a regisztráció megerősítése, nekem legalábbis kód nem érkezett. Magyar telefonszámra azonnal megérkezett a kód, ezért gondolom, hogy a külföldi szám formátumával van a probléma.
Problémámat egy magyar barát segítségével megoldottam, de lehet nem én vagyok az egyetlen, aki így járt.
Üdvözlette, füles01
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.01.22., 14:18a jelenség megtárgyalva. zárolt ill., törölt felhasználói "törött" linkek voltak.
a jelenség megtárgyalva. zárolt ill., törölt felhasználói "törött" linkek voltak.
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2018.01.22., 14:01Köszönöm szépen az infókat! Regisztráltam a mobilszámomat, de továbbra sem tudok egy-két profilt megnyitni. Már arra is gondoltam, hogy törölt felhasználó, de a Chat-en viszont fenn van.
Köszönöm szépen az infókat! Regisztráltam a mobilszámomat, de továbbra sem tudok egy-két profilt megnyitni. Már arra is gondoltam, hogy törölt felhasználó, de a Chat-en viszont fenn van.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.01.22., 13:14Kedves András!
Regisztrálnod kell a telefonszámodat, akkor nézhetsz csak meg oldalakat. A szerkesztőségi topikban jeleztem, hogy újra be kell vezetnünk a mobilos visszaigazolást a regisztrációba.E
Kedves András!
Regisztrálnod kell a telefonszámodat, akkor nézhetsz csak meg oldalakat. A szerkesztőségi topikban jeleztem, hogy újra be kell vezetnünk a mobilos visszaigazolást a regisztrációba.
E
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.01.22., 11:25ez nem hiba 😉
ez nem hiba 😉
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2018.01.22., 11:05Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy bizonyos user-ek adatlapját nem tudom megnyitni. Ezt a hibaüzenetet kapom:
Hozzáférés megtagadva
Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez.
A legtöbb adatlapot meg tudom nézni, csak néhánnyal van ez a gond.
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy bizonyos user-ek adatlapját nem tudom megnyitni. Ezt a hibaüzenetet kapom:
Hozzáférés megtagadva
Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez.
A legtöbb adatlapot meg tudom nézni, csak néhánnyal van ez a gond.
Idézet tőle: Bird45 ekkor: 2018.01.20., 12:10Idézet tőle: Bird45Most meg itt nem látszik. 🙁
Bocs! Most látom, hogy új helyre került! Nem szóltam! 🙂
Idézet tőle: Bird45Most meg itt nem látszik. 🙁
Bocs! Most látom, hogy új helyre került! Nem szóltam! 🙂
Idézet tőle: Bird45 ekkor: 2018.01.20., 12:06Idézet tőle: Gácsi Krisztiána privát üzenet menü nem látszott mobilon. hiba javítva. ha valakinek hasonló észrevétele van nyugodtan szóljon!
Most meg itt nem látszik. 🙁
Idézet tőle: Gácsi Krisztiána privát üzenet menü nem látszott mobilon. hiba javítva. ha valakinek hasonló észrevétele van nyugodtan szóljon!
Most meg itt nem látszik. 🙁
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.01.20., 11:58a privát üzenet menü nem látszott mobilon. hiba javítva. ha valakinek hasonló észrevétele van nyugodtan szóljon!
a privát üzenet menü nem látszott mobilon. hiba javítva. ha valakinek hasonló észrevétele van nyugodtan szóljon!
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.20., 12:30Hepinesz és szánsájn, megoldódott a probléma. Köszönöm.
Hepinesz és szánsájn, megoldódott a probléma. Köszönöm.
Idézet tőle: Cinismo ekkor: 2017.03.19., 15:02Üdv!
Ugyanúgy jártam mint Mandula 2.0, nem tudok jelszót változtatni, illetve általában véve a profilomban semmit.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
Ugyanúgy jártam mint Mandula 2.0, nem tudok jelszót változtatni, illetve általában véve a profilomban semmit.
Előre is köszönöm a választ!
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.19., 14:56Segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam és kicsit későn (?) kattintottam a mélben kapott linkre. Beenged a rendszer, de sehol nem találom, hogy hol lehet a jelszavam módosítani. Előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam és kicsit későn (?) kattintottam a mélben kapott linkre. Beenged a rendszer, de sehol nem találom, hogy hol lehet a jelszavam módosítani. Előre is köszönöm.
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2017.03.07., 11:24Akkor már csak az a kérdés, hogy a blogomban miért csak egyedül Holdfény válaszai különültek a többi hozzászólástól? Egyébként Holdfény hosszabb ideje nem járt már itt.
Akkor már csak az a kérdés, hogy a blogomban miért csak egyedül Holdfény válaszai különültek a többi hozzászólástól? Egyébként Holdfény hosszabb ideje nem járt már itt.
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2017.03.06., 12:16Igaza van, Columbo. Megvan az összes bejegyzés. Csak az én bejegyzéseim legalulra, mások válaszai pedig felülre kerültek, elkülönítve egymástól. Ez a változás zavart be kissé.
Igaza van, Columbo. Megvan az összes bejegyzés. Csak az én bejegyzéseim legalulra, mások válaszai pedig felülre kerültek, elkülönítve egymástól. Ez a változás zavart be kissé.
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2017.03.05., 21:23Ez érdekes. Én meg nem, kedves Columbo!
Például a Naplóban én Holdfény 2016 áprilisi bejegyzését látom legutolsónak.
Ez érdekes. Én meg nem, kedves Columbo!
Például a Naplóban én Holdfény 2016 áprilisi bejegyzését látom legutolsónak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.27., 09:49Idézet tőle: Lost50Sziasztok, miért van az, hogy ha frissült egy fórum a "Friss" oszlop szerint, de ha rákattintok, mégis az én utolsú bejegyzésemet látom csak? Most pl. a "Gyógyszer" fórumban.
szia! a gyógyszer fórumban azért látod utolsónak a tiédet,mert muszáj volt kimoderálni a rá érkező választ!
Idézet tőle: Lost50Sziasztok, miért van az, hogy ha frissült egy fórum a "Friss" oszlop szerint, de ha rákattintok, mégis az én utolsú bejegyzésemet látom csak? Most pl. a "Gyógyszer" fórumban.
szia! a gyógyszer fórumban azért látod utolsónak a tiédet,mert muszáj volt kimoderálni a rá érkező választ!
Idézet tőle: Lost50 ekkor: 2017.02.27., 09:27Sziasztok, miért van az, hogy ha frissült egy fórum a "Friss" oszlop szerint, de ha rákattintok, mégis az én utolsú bejegyzésemet látom csak? Most pl. a "Gyógyszer" fórumban.
Sziasztok, miért van az, hogy ha frissült egy fórum a "Friss" oszlop szerint, de ha rákattintok, mégis az én utolsú bejegyzésemet látom csak? Most pl. a "Gyógyszer" fórumban.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.25., 08:28Köszi a visszajelzést! Probléma megoldva.
Köszi a visszajelzést! Probléma megoldva.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.09., 11:30ez utóbbi bejegyzés természetesen a CHAT re vonatkozott
(többen jelezték hogy hiba van, reméljük sikerült kijavítani)
üdv,
Krisztián
ez utóbbi bejegyzés természetesen a CHAT re vonatkozott
(többen jelezték hogy hiba van, reméljük sikerült kijavítani)
üdv,
Krisztián
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.09., 11:27eh ezek az ázsiai fiúk nem lazsálnak itt a 6.3.4 es verzió minden funkciója tesztelve weboldalunkon is!
mind a weboldalon
mind mobilon csúcsszuperül működik
mobil eszközről, mobil eszközre zökkenőmentes mind a hanghívás, mind a videótelefonálás!
kellemes használatot!
eh ezek az ázsiai fiúk nem lazsálnak itt a 6.3.4 es verzió minden funkciója tesztelve weboldalunkon is!
mind a weboldalon
mind mobilon csúcsszuperül működik
mobil eszközről, mobil eszközre zökkenőmentes mind a hanghívás, mind a videótelefonálás!
kellemes használatot!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.06., 10:51jelezzetek ha a csettel kapcsolatban valami furcsát tapasztaltok vagy ha nem műxik valami rajta. ez a legújabb fejlesztése az inscripts cégnek, reméljük beválik hosszú távon is!
mobilhoz az alap klienst javaslom a 6.3.3 cometchat et ("available on the App Store", "get it on Google Play") az alap kliensben annyi a különbség hogy weboldalt is meg kell adni. DE! NEM közvetlenül a búra weboldalát kell begépelni, hanem (mivel új dolog fejlesztői környezetben van) ezt így pontosan -=> https://dev.bura.hu/
legyetek jók!
ne igyatok mosatlan pálinkát!
Üdv,
Krisztián
jelezzetek ha a csettel kapcsolatban valami furcsát tapasztaltok vagy ha nem műxik valami rajta. ez a legújabb fejlesztése az inscripts cégnek, reméljük beválik hosszú távon is!
mobilhoz az alap klienst javaslom a 6.3.3 cometchat et ("available on the App Store", "get it on Google Play") az alap kliensben annyi a különbség hogy weboldalt is meg kell adni. DE! NEM közvetlenül a búra weboldalát kell begépelni, hanem (mivel új dolog fejlesztői környezetben van) ezt így pontosan -=> https://dev.bura.hu/
legyetek jók!
ne igyatok mosatlan pálinkát!
Üdv,
Krisztián
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.02., 19:55Idézet tőle: Kriszej mandula. ez nem hiba, hanem funkció. ha törlöd a képet a tárhelyről az összes fórum topikból eltűnik értelem szerűen.
Ja értem. Köszönöm a választ.
Idézet tőle: Kriszej mandula. ez nem hiba, hanem funkció. ha törlöd a képet a tárhelyről az összes fórum topikból eltűnik értelem szerűen.
Ja értem. Köszönöm a választ.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.02., 07:46ej mandula. ez nem hiba, hanem funkció. ha törlöd a képet a tárhelyről az összes fórum topikból eltűnik értelem szerűen.
ej mandula. ez nem hiba, hanem funkció. ha törlöd a képet a tárhelyről az összes fórum topikból eltűnik értelem szerűen.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.02., 07:22Idézet tőle: Kriszmandula: amint látod működik a profilkép csere nálad is! puszi ölelés!
Drága Krisz, nem a profilképpel volt baj, hanem a feltöltött képekkel. Úgy vettem észre, hogy ha a tárhelyről vagy mi a fenéről törlöm, akkor a hozzászólásból is törlődik.
Idézet tőle: Kriszmandula: amint látod működik a profilkép csere nálad is! puszi ölelés!
Drága Krisz, nem a profilképpel volt baj, hanem a feltöltött képekkel. Úgy vettem észre, hogy ha a tárhelyről vagy mi a fenéről törlöm, akkor a hozzászólásból is törlődik.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.01.24., 15:11mandula: amint látod működik a profilkép csere nálad is! puszi ölelés!
mandula: amint látod működik a profilkép csere nálad is! puszi ölelés!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.23., 04:31Rájöttem. IWA, te itt a búrán segítesz az informatikai dolgokban? Te rendelted hozzá az új nickem a régi topikomhoz (pszichoterapeuták)?
Nem tudtam.
Köszönöm.
Rájöttem. IWA, te itt a búrán segítesz az informatikai dolgokban? Te rendelted hozzá az új nickem a régi topikomhoz (pszichoterapeuták)?
Nem tudtam.
Köszönöm.