Szeretet-éhség
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2024.10.22., 17:27Nekem mindig is annyira szeretet-hiányom van, hogy bárkire rá tudok csatlakozni. A volt Lógusom (akiről annyit írtam már) volt nagyon sokáig (néha még most is) az fp-m. Aztán lett más, akire ráakaszkodjak. Egy énekes és fotós (Shady). Félek, hogy elveszítem, pedig tényleg semmi nincs köztünk, még a szerelem is egyoldalú részemről. Az a gáz, hogy van párom (Józsi, róla is már írtam itt). Faszom. FÁJ. 😭😭
Nekem mindig is annyira szeretet-hiányom van, hogy bárkire rá tudok csatlakozni. A volt Lógusom (akiről annyit írtam már) volt nagyon sokáig (néha még most is) az fp-m. Aztán lett más, akire ráakaszkodjak. Egy énekes és fotós (Shady). Félek, hogy elveszítem, pedig tényleg semmi nincs köztünk, még a szerelem is egyoldalú részemről. Az a gáz, hogy van párom (Józsi, róla is már írtam itt). Faszom. FÁJ. 😭😭
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2015.01.18., 18:46Igazad van Eszter (szia) de én magától a szeretettől is félek sokszor. Rettenetes, mikor szinte fájdalmassá, ijesztővé tud válni, ha szeretnek.
Igazad van Eszter (szia) de én magától a szeretettől is félek sokszor. Rettenetes, mikor szinte fájdalmassá, ijesztővé tud válni, ha szeretnek.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2015.01.17., 11:22Szia Árvalányka! Néha azért félünk a szeretettől, mert előre félünk attól, hogy elveszíthetjük.
Szia Árvalányka! Néha azért félünk a szeretettől, mert előre félünk attól, hogy elveszíthetjük.