Álmok
Idézet tőle: babicsek ekkor: 2014.08.16., 19:45Az álmok nagyon érdekesek és fontosak! Szerintem jó, hogy emlékeztek rájuk. 🙂
Mégha rosszak is voltak - szerintem inkább tudjuk, hogy mi a baj, ha rosszul vagyunk.
A saját példámon tudom.
Az álmok nagyon érdekesek és fontosak! Szerintem jó, hogy emlékeztek rájuk. 🙂
Mégha rosszak is voltak - szerintem inkább tudjuk, hogy mi a baj, ha rosszul vagyunk.
A saját példámon tudom.
Idézet tőle: babicsek ekkor: 2014.08.16., 19:42Sziasztok!
Eszter vagyok, a szakdolgozatomat gyermekkori tapasztalatok, traumák és szülői bánásmód hatásairól írom. A kérdőívem kitöltéséhez szeretném a segítségeteket kérni. Ha kitöltitek a kérdőívet, sokat segítetek benne. 🙂
Köszönöm szépen
Üdv: Eszter
Csatolom hozzá a mellékletet is a táblázatban használt kifejezések magyarázatával.
https://docs.google.com/forms/d/1LCn5UUhns3cX3DX5iXx82UyiQ0VxPqC5WNpfMOVJul0/viewform?usp=send_form
https://docs.google.com/document/d/1dBPdzlyCDBAWOs4WaQMVKwpkQJYCbwlxNA0fg3N6TlU/edit
Sziasztok!
Eszter vagyok, a szakdolgozatomat gyermekkori tapasztalatok, traumák és szülői bánásmód hatásairól írom. A kérdőívem kitöltéséhez szeretném a segítségeteket kérni. Ha kitöltitek a kérdőívet, sokat segítetek benne. 🙂
Köszönöm szépen
Üdv: Eszter
Csatolom hozzá a mellékletet is a táblázatban használt kifejezések magyarázatával.
https://docs.google.com/forms/d/1LCn5UUhns3cX3DX5iXx82UyiQ0VxPqC5WNpfMOVJul0/viewform?usp=send_form
https://docs.google.com/document/d/1dBPdzlyCDBAWOs4WaQMVKwpkQJYCbwlxNA0fg3N6TlU/edit
Idézet tőle: titkosklára ekkor: 2014.08.12., 10:55Azt álmodtam, hogy egy fehérre kifestett pincében vagyok, fehér küzdősport ruhában. (Az övnek nincs színe.) Harmadmagammal lépek fel a tatamira, meghajlunk. V valami bíró vagy ceremóniamester vagy valami ilyesmi, nincs túlzott irányító szerepe, ő csak ott van. Nincs kétségem afelől, hogy van esélyem a talponmaradásra, és nem is kontakt küzdelemről szól még talán harcolnunk sem kell. Mire ezt végiggondolom V félhangosan megjegyzi; tudjuk, hogy talponmaradásban nincs párod, de ki közben a legnőiesebb?
Azt álmodtam, hogy egy fehérre kifestett pincében vagyok, fehér küzdősport ruhában. (Az övnek nincs színe.) Harmadmagammal lépek fel a tatamira, meghajlunk. V valami bíró vagy ceremóniamester vagy valami ilyesmi, nincs túlzott irányító szerepe, ő csak ott van. Nincs kétségem afelől, hogy van esélyem a talponmaradásra, és nem is kontakt küzdelemről szól még talán harcolnunk sem kell. Mire ezt végiggondolom V félhangosan megjegyzi; tudjuk, hogy talponmaradásban nincs párod, de ki közben a legnőiesebb?
Idézet tőle: titkosklára ekkor: 2014.08.10., 07:15Azt álmodtam, hogy otthon vagyok, a házban, ahol felnőttem.
Épp ki kellett onnan költöznünk, és ránk esteledett. A szomszéd ház tetején ültem, mikor az egyik sötét bőrű munkás, Levi's all star szandálban (tudom, hogy nincs ilyen, de akkor is ezt álmodtam) kijött a lakásból a hátsó udvarra, és megágyazott a tetőn, mondván, ők ott alszanak.
Mezítláb átmentem a tető másik oldalára, és az ott érő ribizlibokor utolsó ribizlijét, utolsó málna bokor utolsó málnáját megettem.
Anyám kijött az udvarra, én lementem hozzá, és sírva mondtam neki, hogy én nem akarok innen elköltözni, nincs a házban semmi olyasmi, amiért le kellene bontani, és átöleltem és sírtam a vállán.
Közben láttam, hogy a mellettünk hosszú idő óta üresen álló lakásba a vadszőlővel befuttatott falon keresztül hatalmas óriáskígyó mászik be.
Nagyjából ekkor ébredtem fel, emlékszem a pillanatra, ahogy meggyőződöm róla, hogy itthon vagyok, a saját ágyamban biztonságban.
Nagyon hosszú idő óta először álmodtam a saját életemmel kapcsolatosan.
Azt álmodtam, hogy otthon vagyok, a házban, ahol felnőttem.
Épp ki kellett onnan költöznünk, és ránk esteledett. A szomszéd ház tetején ültem, mikor az egyik sötét bőrű munkás, Levi's all star szandálban (tudom, hogy nincs ilyen, de akkor is ezt álmodtam) kijött a lakásból a hátsó udvarra, és megágyazott a tetőn, mondván, ők ott alszanak.
Mezítláb átmentem a tető másik oldalára, és az ott érő ribizlibokor utolsó ribizlijét, utolsó málna bokor utolsó málnáját megettem.
Anyám kijött az udvarra, én lementem hozzá, és sírva mondtam neki, hogy én nem akarok innen elköltözni, nincs a házban semmi olyasmi, amiért le kellene bontani, és átöleltem és sírtam a vállán.
Közben láttam, hogy a mellettünk hosszú idő óta üresen álló lakásba a vadszőlővel befuttatott falon keresztül hatalmas óriáskígyó mászik be.
Nagyjából ekkor ébredtem fel, emlékszem a pillanatra, ahogy meggyőződöm róla, hogy itthon vagyok, a saját ágyamban biztonságban.
Nagyon hosszú idő óta először álmodtam a saját életemmel kapcsolatosan.