Mi volt a legdurvább tünet, amit a szorongás váltott ki nálatok?
Idézet tőle: nemember ekkor: 2013.03.22., 16:10Amikor kórházban voltam, és hazaengedtek kimenőre hétvégére, mikor visszavittek a kórházba, olyan pánikroham tört rám, hogy nem bírtam kiszállni a kocsiból, tolószékkel vittek be az osztályra. Ez jutott most eszembe.
Amikor kórházban voltam, és hazaengedtek kimenőre hétvégére, mikor visszavittek a kórházba, olyan pánikroham tört rám, hogy nem bírtam kiszállni a kocsiból, tolószékkel vittek be az osztályra. Ez jutott most eszembe.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.03.22., 14:54Nekem az volt durva, mikor undorodtam a tömegközlekedéstől. Olyankor gyalog jöttem haza a munkából. Több, mint 4 óra séta. Kánikulában vagy hóban. Baromi fárasztó volt egy idő után.
De nem tudtam mit tenni, ahogy fel kellett volna szállnom, szinte ájultam. Kiment a vér a fejemből, az erő a lábamból, kész, vége.
(Ez azért mostanában is sokszor van így.)
Nekem az volt durva, mikor undorodtam a tömegközlekedéstől. Olyankor gyalog jöttem haza a munkából. Több, mint 4 óra séta. Kánikulában vagy hóban. Baromi fárasztó volt egy idő után.
De nem tudtam mit tenni, ahogy fel kellett volna szállnom, szinte ájultam. Kiment a vér a fejemből, az erő a lábamból, kész, vége.
(Ez azért mostanában is sokszor van így.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.20., 22:56és valamit írni is akartam rá csak már nem tudom mit
és valamit írni is akartam rá csak már nem tudom mit
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.20., 22:56miért tötölted ki? én olvastam:)
miért tötölted ki? én olvastam:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.19., 21:04a mellkasi nyomás és egyéb durva dolgok mindennaposak
a mellkasi nyomás és egyéb durva dolgok mindennaposak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.03.19., 21:03Elvitt a mentő 200/100as vérnyomással, 140es pulzussal és fura EKG-val:)
Elvitt a mentő 200/100as vérnyomással, 140es pulzussal és fura EKG-val:)