Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Egy új élet kéne

Idézet tőle: Marci88

....

Ez amit most leírok az nem egészen a fórumhoz kapcsolódik, de leírom hátha mást is érdekel. ..

Abban egyébként nem vagyok biztos, hogy ha a világ megváltozna akkor meggyógyulnék. Tudod nekem már az az egyik bajom, hogy nem is vagyok kíváncsi az emberekre. Nem szánok senkit és lassan már nem tesz boldoggá semmi.

sajnalom, hogy igy erzel Marci88 ! 🙁 , de valahogy azert nem csodalkozom sem 🙁

en, jol ismerem a Bibliat es minddig kerdeses volt nekem a Bibliaban irtak ( es nemcsak, hannem a vilag leggendaikban is megtalalhato ! ...) OZONVIZ !

Sehogy nem ertetem meg, hogy Egy Szereto Teremto / Atya, hogy pusztitota el az emberiseget , csak 7 vagy 8 maradt eletben ! ?

( azota, megtudtam, hogy maga az emberiseg huzta sajat magara az Ozonvizet ! ....)

Par eve, lehet magyarazatot kaptam sajatmagamnak legalabis : az akkori nagy rosszasag miatt, meg az ugymond " jo " emberek is, nem meg akkartak elni abban a rossz vilagban, vagyis, az ozonviz lehet nekiuk egy " megvaltast " / " megpihenest " ! ? jelentett ! ? nem buntetest ! ???

Nekem, 4 eve, drot nelkuli fullhalgatom van, avval dolgozom a kertben, vele fozok, mosok takaritok, vele alszom el ! ...neha a vasarlasnal is a fejemen felejtem ! 🙂 , ezek itten nem tudjak, hogy mi ? es kerdeztek is, baj van a fullemel ? / hallasal ? meg volt " kedves "aki azt mondta :, hogy bolond vagy AVVAL a fejeden 😀 , bolondnak nevezet, nem tudva , hogy mi is AZ a fejemen ! ...

Nekem, fontos az internet, de fontosabb a zene ! internet nelkul megvagyok ...de zene nelkul, biztos rosszabb lenne az eletem

De, a NAGY FELELMEM nekem is ez, hogy FELEK, hogy egyszer nem meg foggom keresni az egyenekben a jot 🙂 , nem meg leszek kivancsi rajuk 🙂 , nem meg fogom sajnalni se oket , ahogy te is irod 🙂

Mikkor a 86 evesekben is csak rosszat latsz ! irigyseget es tele leven gyuloletel, hat valojaban nehez sajnalni ! 🙂

Bocs ! nem sertes kepen irom, de, ha a fentikre jutok, akkor velemenyem szerint legalabbis zombi = elo hallot leszek, nem ember ! 🙁 🙁 🙁

Filmeken én sem tudok annyira elmerülni, ez is csak moziban szokott sikerülni nekem. Ott teljesen mások a filmek. De ezt biztosan tudod.

Ez amit most leírok az nem egészen a fórumhoz kapcsolódik, de leírom hátha mást is érdekel. Én nap mint nap használok tömegközlekedést és nem igazán bírom a tömeget. Jórészt az utazások alatt zenét hallgatok olyan füllhalgatóval ami a környezeti zajokat nagyon jól szigeteli. Így utazás közben eléggé el tudok merülni és csak a dallamokra és a hangzásra figyelek.

Abban egyébként nem vagyok biztos, hogy ha a világ megváltozna akkor meggyógyulnék. Tudod nekem már az az egyik bajom, hogy nem is vagyok kíváncsi az emberekre. Nem szánok senkit és lassan már nem tesz boldoggá semmi.

en,  szeretnek egy uj vilagban elni ! 🙂 itten a foldon ! egy Paradicsomi foldben ! ahol a rosszasag eltune ! mert nem lenne ertelme ! ahol az emberiseg legnaggyobb ellensege a hallal veglegesen elmulna !a betegsegek, a szenvedesek, stb ek

ahol, az emberek igazabol es osszinten szeretnek egymast ! igazabol torodnenek egymasal ! ...

nem hiszem, hogy velem lenne baj ! ( ez nem jelenti azt, hogy tokeletes lennek ! tavol tolem ez a gondolat, tokeletlen vagyok es meg nem kicsit, hannem nagyon de nagyon ! ...), ezert is es nemcsak, nem akkarnak mas lenni aki vagyok ...

de, egy tokeletlen vilagban amiben elunk, velemenyem szerint legalabis ...a gyorekedes a tokeletesegre, a jora , stb ugy latom , hogy hiba ! meg egy nagy nagy hiba!

tokeleteseg = hiba nelkuli

Idézet tőle: Marci88

Én ilyen álmokat nem szoktam szőni, de ehelyett én gyakorta napokig benrakadok videójátékokban. Ilyenkor megszűnik a betegségem és csak a készítők által megálmodott világban barangolok és az ötletesebbnél ötletesebb fejtörőket oldom meg.

Tudom, ez annyira nem egészséges, de néha jó kicsit kimenekülni a világból és még mindig jobb mint a drogok vagy az alkohol mámorában úszni.

nem tudom mennyire egeseges vagy sem, de en " irigyelek " , hogy sikerul mindez neked 🙂

nekem, sajnos nem sikerul ! mar filmekben sem sikerul " menekulnom " va 4 -6 eve !, tul sokkat lattam lehet ! ? mindha ismetlodnenek, nem kapok bennuk mindha semmi ujat ! ...hat, idovesztesnek vesszem .... nem sikerul meg a filmeknek se hogy lekosek mar figyelmemet !

ritkan sikerul mar par percre is " menekulnom " a durva es rossz  ! ??? valosagtol ..:( , mindha mind egy pokhalo, mind jobban es jobban korulvesz ! mindenhova amerre nezek, lepek, mind csak a rosszat talalom ! ??? ....lehet kezdek paranoja lenni ? vagy valojaban ez a durva valosag ? mind rosszabb es rosszabb az elet ! ? a kapcsolatok ? meg a foldmuveles is ? a gyerek neveles is ? a csalad alapitas is ? stb., stb., stb . !

Én ilyen álmokat nem szoktam szőni, de ehelyett én gyakorta napokig benrakadok videójátékokban. Ilyenkor megszűnik a betegségem és csak a készítők által megálmodott világban barangolok és az ötletesebbnél ötletesebb fejtörőket oldom meg.

Tudom, ez annyira nem egészséges, de néha jó kicsit kimenekülni a világból és még mindig jobb mint a drogok vagy az alkohol mámorában úszni.