Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Mindennapi életünket nehezítő problémáink

ElőzőOldal 2 / 2

Sziasztok


No kérem, nekem vannak olyan problémáim hogy van most nekem ez a két kicsi, aki nem érti az olvasson bele az Üzenetek Babarczy Eszternek topicba, ahol ép anyukát keresek.Szóval nekik szoktam bevásárolni, ha vkinek nincs gyereke annak csak annyit mondok példaként hogy egy Bio almalekvár kb 80g , igen kisüveg 310 forint.Szóval mondjuk ki igen drága nekem egészséges éeteleket venni számukra hisz még csak 22 éves vagy, jelenleg egyedülálló és nincs munkám arról nem is beszélve hogy nekem még tanulnom kéne.Szóval én szzeretek járni hipermárketbe vásárolni, mert olcsóbb mint a kisbolt és a sok ember között mindig találok szegényeket vagy csak olyanokat akik ugy néznek ki vagy csak hülyéket akik vizeszsemlét esznek, mondjuk a buci(kifliféle) hasznos ha hoddogot akarunk csinálni, viszont a hamburger zsömle sokkal finomabb és tartalmasabb mint a vizeszsemle.Szóval én ilyenkor látaom hogy nem avgyok egyedül szegény és ez örömtelivé teszi számomra a vásárlást.Annyit hozzá fűznék hogy mivel nagyon picik a tündérkék keveset esznek, persze nehogy azt higyjék kinézem az ételt a szájukból avag a kis apró kezükból.Annyit hozzá tennék hogy van egy fgél telekrészem, szóval nem a semmire alapoztam a családom.Most jönne a kérésem hogy aki tud küldjön nekem élelmiszert.Aki ugy gondolja ogy küld azzal megbeszélhetjük hogy mire lenne szükségem.Pénzt nem akarok elfogadni, de szivesen visszafizetem kamatmentesen a termékek árát mihelyt eladtam a telekrészem.Köszönöm válaszotokat.Most egy kicsit elfáradtam, talán meg is könnyeztem.Azért irom hogy az én érzékeny lelkivilágomban ez az öröm mit ők adnak és a sok energia amit +ba rájuk kell forditanom, nem csak már magamért vagyok felelős talán hogy szépen fogalmazzak és ne báncssak senkit "görönygősebbé teszi utam."talán nem mondanám azt hogy megtrhel lelkileg csak talán hamarabb kimerülök és nehezebben tolerálok.Akik kinevetnek vagy kötözködni akarnak azokat nem várom ide, hogy irjanak nekem.

Igazából nem érdekelt huhu megjegyzése, mert ezek az ő gondolatai. Hogy rosszindulatúak-e a megjegyzései, arról nem filozófáltam. És a téma nem arról szól itt, ahogy írtam is, hogy nekem nehéz-e elindulni, hanem mások nehézségei, nem feltétlen az elindulással kapcsolatban. Az is érdekes lehet, miért nem fürdik meg valaki.
Jellemhiba vagy depresszió? Vagy antiszociális magatartás?
Szerintem sok minden nehezítheti az ember mindennapjait, ha nem egészen úgy működik, mint a környezet.

Én lusta ,inkorrekt felelőséget nem vállaló , kegyetlen,akarnok, zsarnoki, antiszociális ember vagyok.


Viszont nem zavarja a mindennapjaimat. Úgyhogy bocsánat, hogy bemerészkedtem.

De ,tőlem bárminek nevezheted magad. Csak feltünő, hogy mennyi jellemtelen ember bújik a sokkal kényelmesebb diagnózisok mögé vállalva a stigmatizálást, ahelyett, hogy a jellembeli hiányosságait igyekezne karban tartani, vagy együtt élni vele.

Igen

Valójában ez a topik nem azt a célt szolgálná, hogy az én jellembeli hiányosságaimat taglalja, ha azok valóban jellemhibák lennének. Mint említettem arról szólna, hogy ha kedvünk és hajlandóságunk akad, akkor beszélgessünk azokról a nehézségekről, amik akadályozónak tűnnek a mindennapokban. Lehet más témákról is beszélni, de az nem én lennék. Egyébként úgy érzed, hivatott vagy eldönteni, hogy nálam jellemhiba a tökölés, vagy patológia?

Ezzel csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ma hajlamosak a pszichiátriában patalógizálni a  jellemhibákat is. Azt gondolom, hogy ha te tökölsz mielött elmennél otthonról, akkor az azért van, mert szarsz az eseményre.


 

Ezt én nem vonhatom kétségbe. Ha lustának érzed magad, hát lehet, hogy úgy van.

Persze ma ezt alulmotiváltságnak hívják a szakemberek:-)

Persze. Nekem is 2 napja meg kellene fürödnöm. Én azt gondolom, hogy lusta vagyok:-), és nem is vagyok messze az igazságtól

Nem is akartam. Csak példának hoztam. Egyébként lehetne okokat keresni, miért nehéz elindulni, vannak is magyarázatok erre. De tényleg csak példának szántam.

Jaaaaa, akkor csak simán tökölős vagy, Szerintem nem kellene ezt pszichológizálni:-)

Vonatot, és időponthoz szigorúan kötött dolgokat ritkán kések le. 🙂  Repülőn pedig még sosem utaztam.

Nem mennék veled repülőútra.

ElőzőOldal 2 / 2