Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Az első rakétasiló mindegykinek. 😉

akkor legyen 6+9 :DDD

Na pont a 69 nem jön be, mert ahhoz feküdni kell. 😉

Ha elbírom a nyakamban végülis nem. 😉

áh, 69, de csak előjátéknak... nem durván, finoman

Ne ijesszen meg senkit a proklamációm!

Durvulsz?

Amúgy én hosszú előjáték fan férfi vagyok. (A szex-nek nevezett része annyira  nem igzat, annyira nem, hogy odáig még nem igazán jutottam el.)

"egyenrangú kapcsolat NINCS"

Idézet tőle: Rakéta

Neked csak is. 😉

nem csak! előjátéknak...

Neked csak is. 😉

Amúgy voilà is jár hozzá.

.

húúú, meg még egy francia is...

Amúgy nőies vagy. Nyugi! Van potenciális hal a tengerben bőven. - és ezt nem kedveségből mondtam. Látszodik rajtad a törödésre és a kedvesége való hajlma azaz a nőiesség egy jelentős része.

Amúgy voilà is jár hozzá.

.

Francia ezért az "érdekes" színek. 😉

minuteman_iii_in_silo_1989.jpg

kéjek atomsilót!!!

image016.jpg

Nem megy ennyit sikerült aludom, de mint a rugó úgy pattantam ki az ágyból, aztán meg mint úgyan az esetem össze. :S

Toalett frisitő kacsa nékül. :S

ismerem a helyet, ott szokok átszállni a buszról a kricsmibe menet...

Általában mondjuk még üvegnélkül is, hogy legyen slussz poén is. 

Á értem. 

Fogaraasi úti (kurvák utcai) trolimegálóban a kifelé menő mögött nyílvános WC van az üvegfal mögött. :SSS :(((( 

én azt szokom mondani: mi van, fiam, nem látott még nőt?
na de a cigányasszony az Üllői üti aluljáróban du. 5-kor szétvetett lábbal állva hugyozott, és megjegyezte: mi van, nem láttak még hugyozni senkit? nem semmi volt 

ja, arra írtam a WC-ajtóst, h te ösmerted anyád teljes szexuális életét 

Ok értem.

á, röhögött mind a kettő, pasi előreengedte a gyerököt, az meg szencccségőtt, h nem tud nyugodtan kakálni
pasi azért +nézte, h megvan a jánynak mindene... spontán merevedés egy velem töltött éjszaka után? ne röhögtess 

Ja és a: Nem látott még fehér embert? - mondás van a leginkbb a tárban, ha valaki nézz.

Budapesten lakótelepen az a szokás, hogy a félház alsógyatyában visszi ki a szemetet a hulladék ledobóba. - én legalábbis így láttam, és így tudom másoktól is. 

Csak nem sokkolta a lányod (?), vagy a pasinak volt merevedése? Nem értem. :S

És macnél van oldal ami nem nyílik "mac"?

alapjában kompatíbilis... más a gond – amiről a moditopicban beszéltünk, le van lassítva (már nem először), zenét se tölt be

Kimondom: MEGHEKKELTÉK MEGINT AZ ELVTÁRSAK A GÉPEMET, ezért mondom, h ne politizáljunk meg cionistázzunk, basszus.

@Rakéta képzeld, amikor az egyik pasim alsógatyába' meg a lányom pizsiben reggel 7-kor összefutottak a klozettajtó előtt... még a lakótelepen., azért a csaj már húszéves volt

Minden férfi meg  strici csak "jól" titkolja. 😉

És macnél van oldal ami nem nyílik "mac"?

@dióhéj meg a nővéred, az a félszemű dandárkomisszár!

Sajnos anyám telejs szexuális életével tisztában vagyok, és az ezzel kapcsolatos érzéseivel is. :S - lehet az hitte ez a felvilágosítás. 😉

nehogy azt hidd, h ez nálam kinyílik, és nem azért, mert Mac...

de képzeld, ösmerem, vmi Rembrandt...

"Éjféli őrjárat" <- (tévedés) tűző napon. 😉

http://i45.tinypic.com/nz1655.jpg

Na ő is egy favoritom. - az alkotó, is meg a kép is. 

Éppensége nagyon is ott vannak a renesszánsz művészek, csak nem az én ízlésem, meg a kezdetek. Igen Bosch jól oda tette magát. 😉 Az egy örült zseni.

ha nem jött volna ki, én egyenest utálom, de azért az olaszok, főként Michelangelo; no de H. Bosch nem kutya...

Igen bár én nem vagyok Leonardo fan. A Németalföldiek jobban bejönnek. Meg persze a görög, őt imádom. 

jin-jang

de a kép elrendezése, fényhatásai is mágikusak...

Minden férfian van egy női rész is, és minden nőben egy férfi rész is.

Nagyon hasonlít a fiatal Leonardo da Vincire. 😉 - pedig: "Már Leonardo da Vinci felismerte ezt, amikor naplójába azt írta, hogy a festőnek olyan szép arcokat kell keresni, amelyek a közönségnek tetszenek, nem pedig magának, mert ha a festőnek netán csúnya arca van, akkor csúnya arcokat fog festeni."

Az hát.

Mona Lisa... ördögi mű

"Minden műalkotás, ami tartalmas, csak egy kulcs valami fontos lelki kapuhoz, némi útba igazítással kiegészítve, hogy mi is van az ajtó mögött, ahová az útjuk vezet, nehogy az emberek megijedjenek, az ismeretlentől vagy eltévedjen a felfedezőúton." - GiL

Ha működne itt a helyesírásjavitó, akkor az javítana valamennyit rajta. De nincs nagy kedvem mindent a word-be másolni, majd vissza. Amúgy a díszem mard a díszeség. Bár remélem az írásomban a közérthetőséget.

Én is remélem, hogy jó lesz a terápiám, akkor már négyen vagyunk akik ezt kifejezték ezt a vágyuk, nem is öten vagyunk már. 😉 Ki lesz a hatodik? Mert a hetedik te magad légy! 😉

Bár a negyedik is én voltam. 

Ha meg a hosszútávúra gondolsz jövőhétől újra terápia.

Ja persze. Gyors vagyok az ilyenben. Köszönöm öszinte érdeklődésed, másnap már nagyjából semmi bajom nem volt!

lex exdiszlexia 😉

The Communards - Don't Leave Me This Way

http://www.youtube.com/watch?v=ifAtvI48R_0

Én is lennék Franz Kafka reinkarnációja, én csak LSD-s hippi voltam az USA-ban, előtte meg csizma csatogtató katonatiszt. Olyan emlékeim voltak 4-5 évesen ami információk akkor nem juthattak volna el hozzám, más hogy csak meditációban.