Dalsan
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.08.18., 13:35köszönöm.
paroxetine-t (más néven, de nem jut eszembe) szedtem én is, rövid ideig jó volt. ezt a hülye dalsan-t a nem kissé begyepesedett házidokiom írta fel, mert gondolja, h az apám 3 hónappal ezelőtti halála miatt magam alatt vagyok, de hát mit oldhat meg egy gyógyszer? tényleg magam alatt vagyok, 100 méterrel kb. , de a tizenötödik dilibogyó nem lesz jó semmire. most próbálok nélküle megmaradni valahogy.
köszönöm.
paroxetine-t (más néven, de nem jut eszembe) szedtem én is, rövid ideig jó volt. ezt a hülye dalsan-t a nem kissé begyepesedett házidokiom írta fel, mert gondolja, h az apám 3 hónappal ezelőtti halála miatt magam alatt vagyok, de hát mit oldhat meg egy gyógyszer? tényleg magam alatt vagyok, 100 méterrel kb. , de a tizenötödik dilibogyó nem lesz jó semmire. most próbálok nélküle megmaradni valahogy.
Idézet tőle: Molecular Biology ekkor: 2011.08.13., 08:22En Escitalopram hatoanyagu SSRI-t szedek ami a Te gyogyszered szarmazeka. Nalam bevalt, de az ilyen jellegu a gyogyszerekre nem reagal minden szervezet egyforman. Elotte Paroxetin hatoanyagu gyogyszert kaptam - ez egyaltalan nem segitett, csak a mellekhatasoktol szenvedtem, mas betegeknel viszont o a nyero valasztas. Szoval meglatod, mikent hat majd es ez alapjan allitja be az orvos a jovoben..
Sok sikert es jobbulast kivanok!
udv
MB
En Escitalopram hatoanyagu SSRI-t szedek ami a Te gyogyszered szarmazeka. Nalam bevalt, de az ilyen jellegu a gyogyszerekre nem reagal minden szervezet egyforman. Elotte Paroxetin hatoanyagu gyogyszert kaptam - ez egyaltalan nem segitett, csak a mellekhatasoktol szenvedtem, mas betegeknel viszont o a nyero valasztas. Szoval meglatod, mikent hat majd es ez alapjan allitja be az orvos a jovoben..
Sok sikert es jobbulast kivanok!
udv
MB
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.08.10., 05:18OK. köszi, h legalább komolyan vetted a kérdést, nem úgy, mint a kolléga a másik topikban. azt hiszem, tök fölösleges most már azon gondolkoznom, hogyan éljek. mindegy .
OK. köszi, h legalább komolyan vetted a kérdést, nem úgy, mint a kolléga a másik topikban. azt hiszem, tök fölösleges most már azon gondolkoznom, hogyan éljek. mindegy .
Idézet tőle: 24.óra ekkor: 2011.08.09., 15:40Serotor néven szedtem ugyanezt. Kevésbé vált be, igaz nálam az SSRI gyógyszerek monoterápiában soem voltak elég hatékonyak. Eddig a Zoloft Rexetin Cipralex és a Serotor volt. Tehát az én esetemre nem lehet alapozni.
Serotor néven szedtem ugyanezt. Kevésbé vált be, igaz nálam az SSRI gyógyszerek monoterápiában soem voltak elég hatékonyak. Eddig a Zoloft Rexetin Cipralex és a Serotor volt. Tehát az én esetemre nem lehet alapozni.