Forum Navigation
Tartalmak létrehozásához Bejelentkezés (vagy Regisztráció) szükséges.
Itt találod a régi Búra fórumokat.
TopikokLegutóbbi bejegyzések
Rettegek a haláltól, az el,úlástól, a megsemmisüléstől. nagyon depressziós vagyok, és egyre erősebb. a nap 24 órájában.Szerző: The Overseer42 válasz · 81 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Kleó
Hogy álltok a párkapcsolatokkal? Szerző: The Overseer · 282 válasz · 446 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Guest
11 év
Guest
Guest
Nem tudom,mi legyen?:( 1 hét kórház vagy magándoki?Szerző: The Overseer21 válasz · 79 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · flower_drop
még mindig benne vagyok,de a kiutat azt nem találom belöleSzerző: The Overseer16 válasz · 58 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Guest
11 év
Guest
Guest
Belőlem nem lett semmiSzerző: The Overseer · 141 válasz · 233 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · nemember
Ábránd pszichológus válaszolSzerző: The Overseer · 779 válasz · 905 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Ábránd
Mi a pszichopata sz*r? Szerző: The Overseer21 válasz · 65 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Dániel Zoltán
Akik nem kellenek senkinekSzerző: The Overseer · 159 válasz · 309 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Nemadomfel
Mi a pszichoterápia??Szerző: The Overseer7 válasz · 101 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · 24.óra
Szerelmes vagyok az orvosombaSzerző: The Overseer16 válasz · 1 212 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · rozsaszirom
Minden ami kötöttpályaSzerző: The Overseer17 válasz · 72 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Dániel Zoltán
vágyakozás az elérhetettlenértSzerző: The Overseer25 válasz · 82 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Nemadomfel
Gyógyszerváltáskor, alatt milyen tüneteitek voltak?Szerző: The Overseer10 válasz · 88 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · nemtudomki
Az első rakétasiló mindegykinek. 😉Szerző: The Overseer · 163 válasz · 284 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Rakéta
Joga van egy barátnak megtiltani, hogy saját erőmből találkozzam vele? Szerző: The Overseer5 válasz · 59 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Vpollard
Fantazmagórikus art, Művészetek......Szerző: The Overseer · 87 válasz · 164 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Aurora-M
Van itt olyan férfi akit kasztráltak? Szerző: The Overseer3 válasz · 66 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Guest
11 év
Guest
Guest
nem tudom mi van velem, sajnos tudom mi van velem, szándékos örület, művészet?Szerző: The Overseer4 válasz · 79 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 11 év · Rakéta
nemi erőszakSzerző: The Overseer · 99 válasz · 166 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 12 év · rozsaszirom
Férfi probléma. Mit akarhat? Szexet vagy mást is? Szerző: The Overseer7 válasz · 77 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 12 év · amarilla