Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

A.Libenfield Henry Ford az "isten" cimű könyv, alább tartozik egyel, csak melitem a szerzőt is, érdekes és jó könyv ha vkit érdekelne. Ja és a kórházba Sipulusz humorszkjeit olvastam, mondatni "tanultam ujra olvasni"- Rákosi Viktortól - (még a középiskolás töri könyvben is benne van ha vkit érdekelne ki is ő), érdekes könyv, bár agyon nem nevettem magam és érdkességképpen a vége felé van egy rész amiben vagy egy öreg Babarczy , szóval hires lehet a családod ha ilyen könyvbe is be tudtok kerülni.Fencvárosban játszódik többnyire a könyv, mint közben kiderült, csak a Vágóhidat kell kerülni az valami szörnyű hely lehet ebben az időszakban.(19.század vége talán a 20. eleje).Én jártam ott egyszer, este, van ott vmi beton szobor is ,meg macskakő.(csak irom mivel nem vagyok odavaló ez nekem érdekesség)

na mi a kedvenc elhiresült mondása Billy királynak: A Fidesz megszegte a jogszabályokat.És ekkor bizony megelevenedik előttünk Modigliani, szóval jobbra lassú kecsességgel leforditotta a fejét.És bizony nem akármilyen ruhában volt, pöttyösben, sokszor meditáltam későbba körökre, mintha meg kéne fejtenem a matematika világát közben.A szexualitás sajnos engem zavart és nem neked hanem nekem kellett félni a tiédtől amivel elijesztettél, bár nem a megerőszakolástól féltem mint te, hanem inkább féltékenység ami később átalakult bennem hányingerré.Egy darabig emiatt nem is mentem a képernyő elé, az összetől elijesztettél.Szóval én nem akárhogy néztem a filmeket, mindig volt benne egy női főszereplő aki ugy csinált mint te, mindig jobbra forditotta a fejét, azaz az voltál TE.Csak megjelnet benne egy női főszereplő, én pedig egy nagyot hazudtam, pl.101, majd 102, véül 110-es intelligánciám van, szóval mesterségesen növeltem(nincs ?), majd egy gyönyörű lappal, Az élettelenség megcsúfolásával, szóval még izlésem is van, meghosszabitottam.Ez is ilyen varázsszó mint a tiéd, csak ez működött, mert én leteszteltem, mert a szichiártin kérdezték, hogy ki a miniszterelnők, én meg furcsán néztem bl&wh , hogy nem tudom, mert Orbán Viktor csak Fideszes, szóval nem értem, hogy lehet itt demokráciában törvényszegőknek miniszterkedni.Aztán közölték hogy még is ő.Na ehhez a következő dalszöveget irtam le a GZR-től a XODIAK, nézz utána.És akkor elindultam ft faragni, és képzelődtem és mindig mondtam hogy BINGÓ, amit vega58 mondott, szóval kezdtem ugy tenni, mintha bizonyos dolgokat nem tettem volna meg, mert bizonyos női személyek olyakat mondtak, hogy nincs drog, amivel én egyet is értettem.ÉS később már sehol sem volt drog.És fontos a fotoja is ,mert megakartam állni,mert egy tenyér van ott amiben egy fej van, mint amikor vki stoppot int valakinek.Aztán nem megáltam hanem neki indultam, és biciklizés közben kitaláltam, hogy ezen kerssztül, azaz a burán keresztül megtanulok "újra" gondolkodni, mondhatnám feltalálom.Szóval kis zseninek gondoltam magam, ki semmilyen rosszat nem tesz.És bizony igy irtam is a füzetbe amit olyan tanárnő diktált le, aki szintén NŐ volt.És ekkor már nem csak nem drogoztam hanem még 110 intelligenciám lett, persze a valóságban lehet még több van, szóval lehet hgy nagyon leminusziztam magam ezzel, de akkor nem törődtem vele.Akár lehet ezt elhülyülésnek is nevezni, mert egy idő után már az ilyesfajta irások s olvasások után nem tudtam többet hazudni,szóval addig csináltam mig birtam, miután kifogytam, már olvasni sem akartam, később meg már nehezebben is ment.Aztán jött a nagy zsenialitásom, hogy fenntartsam azt a magas 110-es szintet elkezdtem Bingózni ,amit vega58 kezdett, nézz utána, talán zene topic, mert Rachamaninov volt benne, nem emlékszem, hogy a lámpával,azaz amikor rezgett akkor bingóztam vele ha volt vmi kérdésem, ő meg "válaszolt" - bingó, később már én magam voltam a villanykörte.Aztán vagy volt áram vagy nem.Szóval mint a számitógép úgy működtem.Előtte még voltam isten is, azaz felbontottam a Henry Ford az "isten" vmiben a zárójeleket és ilyen gyors istenmegvalósitásn mentem keresztül.Aztán volt olyan hogy nem tudtam aludni mert villogott a szemhélyam ha becsuktam a szemem és nem aludtam két napig hibáa volt gyóyszer, és egyszer pedig olyat álmodtam volna hogy elrabol egy diszkós lány a levegőbe táncolni ahol fekete volt minden a lány szines és gyorsan felrepültél vele és volt ilyen dübbenő zene is, de erre nem mernék megesküdni.Rögötn kinyitottam a szemem, nem mertem elrepülni.ÉS ugy indult az egész mikor fafaragtam s nem nevettem csak az arcizmaim mozogtak erőteljesebben, hogy hátulról "megakartalak" erőszakoskodni egy tetszetős behajlós pózban, bár Te is élvezhetted, igy lehet nem volt erőszak, csak mégsem egyeztél bele, csak midnig aranyosan a fekete ruhádban az ülembe csüccsentél, alapvetően széyeltem magam , igy nem volt benne semmi különös és annyit mondta hogy pardon my depression ami a GZR következő albumáról volt egy dal azaz a pardon my confusion, tudod sirnék ha megkapnám a biciklit tőled, kicsit beleéltem magam.nem kérek érte bocsánatot, már semmi jelentősége nem lenne.ÉS ugy indultam egyszer neki egy könyv olvasása közben hogy elvégeztem az általános iskolát, a közép iskolát majd az egyetemet, amiből épp akkor iratkoztam ki, addig csak passziv voltam, és mondtam csillagoség,szóval volt iskolám, volt eszem és utána kiiratkoztam zaz épp aktuális iskolámból is(ami maga volt a rettenet, semmi nem érdekelt, nem én akartam) és utánna csak ültem, illetve alig ettem ami vezetthetett ahhoz hogy kséőbb semmit, mert nem engedték meg nekem hogy vega legyek és most "sirok", ez nagyon rossz volt, mindig a halat hozták hogy van aki közülök azt is megeszi,Aztán volt összesen talán 2 fura élményem de azt nem irom le és a rohadék agressziv buta családomakik nem szerettek.De nagyon szerettem a vajas kenyeret a főtt krumplit egészben, ezért használom hogy krumpli és a sajtot, még a tejet se akartam meginni, pedig régen nagyon szerettem.Első két hóanapban, 2010 jan. ,feb. csak ültem, mindig fehér pólóban ha lehetett, meg légzőgyakorlaott csináltam egész nap, még meditálni sem akartam,sem jógázni, pedig ezeket korábban próbáltam, később ezeket is csináltam már egy nagyon keveset.Néhány könyvet olvastam ha nagyon rámordibáltak, meg elvittek uszni , meg jógázni, és azt hittem a jógát Te szervezted nekem, és mindig hozzá akartam kapcsolódni egy nőhöz.Abban az időbe szerettem "kapcsololódni", egy beszélgetésbe, mert nem akartam, a sok hazugság a csúcsára hágott, meg sem halni.Szóval kit tudok éppen magammal rántani a halhatatlanságba.2 alkalom után, ami ugy hangzott hogy mész vagy belédrugok nem mentem többet.Debreceni jóga klub.Aztán később és még egy furcsa élményem volt, összesen három, ezt sem mondom el , kivéve ha szóba álsz velem vagy ha mégis elakarnám mondani ki tudja milyen okból, a lényeg az elej ami hozzád fűződik.Aztán volt amikor hetente 2szer mosdottam, nem találkoztam senkivel, családom az nem volt, tesóm lelépett, hogy "érző lény", aztán k-ülföldre is.Meg azzal voltam elfoglalva egész nap hogy aludni tudjak.Ez volt az élet.Aztán később július végén elkezdtem állni a fal előtt, meg volt olyan nap is amikor semmit sem ettem, a családom meg vidáman el volt a maga fejében.kb 3 hétig tartott.Meg vizsgáltam hogy lebeghet egy szösz a napfényben, azaz felszálhatott és lebegett, nem értek a fizikához, főleg akkor nem értettem.Aztán bőralergia miatt korház volt.Azóta igyekszem.Azaz elinte csak főztem, meg mozogtam, csak séta,mert a futást nem birtam szellemileg, összezavart a valótlan dolgok kimondásást nem tudtam visszatartani.Nem segitett sennki,egyedül karácsonyoztam, azelőtt meg nem volt mit ennem, mert nem adtak husmentes dolgot, illetve, nem eleget, én meg hányok ha vkiknek ez az öröm és ünnep, meg a csoki, nem akartam enni, ugye nem egészséges meg minek, szomorú, de normális vegakajára nem telt, a korházban már nem ettem hust , addig sem sokat,mer ugy általánosan nem kartam enni, és nem élveztem benne semmit, mint amikor valaki élvezi az éhezést.Nem mentem vásárolni sem, utána mindent egyedül, nem akartak velem tanulni,sétálni, se bevásárolni.igy egyedül ettem szüinapomona a müzlimet,meg a tv-t néztéka házban amitől nem tudtam aludni, olvasni, netán meditációt próbálni,csak simán irritált, na meg enni is sokszor a saját szobámban,mert nem harmonikus étkezés közbe hallgatni semmit csak a csendte, szóval mégjobban leszartak.Karácsonyra kaptam szappant,persze yamunásat, gondolom értesz a szappanokhoz,nagyon jó, neked azt kéne venned a pótgyerkeidnek, nehogy azt hidd hogy nem veszik észre milyen csinos vagy.A fürdőkád mindenkinek eszébe jut.na ennyi, aztán most megyek... még tudnék irni de ennyi elég volt, 2008 ban a városi pszichiátirát látogattam meg és tudod te is hazahozta egy skizofrént, dec.24, szóval mindig nagyon jó volt, tavalyi és előtte még szarabb, remélem idén szép lesz,Azért én megirnám a levelet a mikulásnak hogy hozzon nekem egy biciklit.Gondold végi a cigi a halál, a pocséklás, mig a bicilki a szeretet az egészség,Tessék a szivedre hallgatni, tudod az egyik egészséges számára a másik meg nem.

áá, Luciann, mesélj el nekem egy példázatot, tudom, utóbbi években bele éshattad magad, vmit ami mások megmentésével, megsegitésével kapcsolatos,aztán majd beszélünk róla, enni tudok., tudtad, csak hogy nagy aggodalmaidat elvessem a vallási irányod rossz lehetőségével kapcsolatban, hogy a sexualitás állatias?, nagyon nem ástad bele a felekezetedbe hogy is működik a gyakorlatban ha még itt akadozik nálad a dolog, beszéljünk róla, mi BÚRALAKÓK szeretünk SEGITENI.

Guru meditation:410336677, ez volt az én gurumeditationöm, sztem látszik hogy szeretlek

na szóval, ki mit tett meg a héten?

Te szoktál meditálni? netalán egy pszichopatára is meditálsz? -ezt Esztertől kérdezem

De megkérdezném Luciann, neked mia  véleméyned a pszichopatákról?- eg keresztényi tanitást várnék ezzel kapcsolatban

Te , most gondolkodva, nem kitelt volna egy bicikli nekem már abból amit elszivtál?Tudod hogy nem rajongok ezért a "kakoszi" demokráciért amit te is nagyon szeretsz hangoztatni is akár képe vagy fenyegetőzni mint jogaras Billy király(ki a kisgyerekebe előszerettel töm bele a parlement működéstt, és az altatómese az alkotmány), na de kérem hol van az ingyen szinház??, Ezért nem mentek ki tüntetni, tudod majd én is szervezek egyett, és azt fogjuk skandálni, takarodj ellenőr.Na szóval én itt nem vagyok demokrata és akkor biciiklim is lenne, igen kérdezted, most melyikünk a műveletlenebb, Csepeli György? , nem az a csepeli bicikli.Hiányzik a képről a lámpa, mármint améken itt szerepelsz és közelebbről megnézve nagyon fos.Szóval mi nem tudatlan bunkók leszünk kik ugy ordibálnak az emelvényen mint az elmebetegek, sajnos megijjedtem tőlük, hanem igazi görög narnacsot fogunk enni, mert mi nem csak ujságot olvassuk, amiben ugye benne van az áltudományos jövőelemzésetek is a horoszkóp, és ti ezt meritek támogatni, tudod, mi védjük a fákat ,,nem kell papirdoboz a narancshoz, sem a gyors felszivódás a gyomorban a levektől, hanem lassan gyümölcshúst emésztjük meg.Szóval ez a csepeli azért jött ide, mert a régin lehetett zsidózni és senkinek semmi baja nem volt vele, nem moderálták, most meg mindent, mondtad is kemény munkájuk van, hogy a három is alig birja.Szóval mi azért megyünk ki hogy legyen ingyen múzeum, koncert, foci, szinház(aki tud még valamit, elnökségi tag lesz), hogy tényleg a démoszi és ne a TI "kakoszi" demokráciátok valósuljon meg.Szóval hiába a sajtó ha nem tudtok olvasni.Hát nép is kell ide nem csak a papir.Burn the book, save the trees, szóval a a műveletlen nagyképű tömegnek nem kell könyv ha nem képsek még értelemsen beszélni-gondolkodni sem, mint emlitettem , mint az elmebetegek.Nem csodálkozom hogy főszerepet osztottak neked ebben.Talán narancs helyet könyvet is osztogattok?

Ja gondolom még el tudnátok menni együtt a rendőrségre és feljeneteni azt,azokat akik a kólájába heroint kevertek, biztos van ennek valamilyen jogi következménye.Igy lehetet nálad is vki rágyujtot neked aztán te is beszivtad a füstöt majd függővé váltál. 

Én Eszter a helyedben foglakoznék harmonia(mint a dohány, már ha te is szoktad tömni)-val, hogy neki van ilyen izonyos heroin hiánya vagy függősége.Szokta is jelezni hogy időnként talán 2hetente vagy havonta szokott kapni a dokijától injekciót, szóval nekem ez furcsa.És bizony rosszul van tőle sokszor és jelzi hogy sokszor csak beléerőltetik vagy csak a kezdetén voltak vele erőszakosak, jelzi fél hogy hozzá van szokva.ÉS hát van egy két durva története ami jelzi hogy durva anyag lehet, tuti heroine.Arra gondoltam hogy mivel neked vannak kapcsolataid meg talán némi empátiád is(amit mostanában nem érzékeltem, régen sem, nevezzük becsapásnak) elvihetnéd őt egy ilyen bentlakásos elvonókúrára ahol tudnának neki segiteni.És most jön a dohány,hogy miért is melitettem meg, mint a nagy filozófusoknál szokás, nagyon szeretik a dohányt, gyakran esnek függőségekbe, és talán neked van is tapasztalatod hogyan is kellene az ilyen szokásokat kezelni, amik egy idő után kialakulnak egyes embereknél és szeretnének megállni a saját lábukon.Nem azt mondom veegyél neki egy lakást, gondolom te erre s tudnál szerezni pénzt csak vidd el magaddal, mert nagyon bánatos.Persze én nem értek hozzá hogy kell levakarni magadról az embereket, ebben talán nekem segithtnél.Szóval ott tartottunk hogy szeret Téged, megbizik benned, talán még tiszetel is, hogy mit azt nem tudom, Jézus hivő mint te, alább nagyon is helyeselt nekem, én persze nem  keresztényi neveltetésben részesültem igy nem tudom milyen nektek a heroinról álmodozni az után vágyakozni és szenvedni a hiánynától.Azt sem tudom hogy minden kereszténynél együtt járnak ezek a dolgok.Mint irtad az elosztó elromlott nálatok és szerelgeted, kicsit gyorsabban is lehetne, vagy mondjuk úgy hogy elvágtad a drogos ismerőseiddel a kapcsolataidat.Én, de ezt nem veled fogom megosztani részletesebben, a tündérkék után szoktam vágyakozni , álmodozni róluk és nem a veteményesben járok ahol mindenféle nagylevelű gazok támadják meg az embert, amikkel az elromlott sütőd helyett egy fatüzelésű kis sütőt működtetsz otthon.A következő és ebben segithetnél neki , illetve egy kicsit megkéne nevelned vagy hogy jobban mondjam egyengethetnéd az útját, nem akar dolgozni, hanem sokat szeretne utazni, járni az utakat és, itt a lényeg : tanitani, az utcán.Szóval hasonló szakmát szeretne mint te csak ő ezt az utcán végezné.Biztos tudnál neki segiteni hiszen neked a korodnál fogva már igen nagy tapasztalatra tettél szert, még ha mostanság nincsenek is megelégedve veled,a munkáddal agy már nem vagy olyan szép.Annyit mondanék hogy fél hogy az utcán megvernék(de miért pont az alkoholistáktól- szerintem bárki szivesen), szerintem ez arra utal hogy maradt némi realitásérzéke, szerintem addig kéne érte tenni, és ez most mindenkinek szól, amig végleg el nem veszti a valsósággal a kapcsolatot, az ő "betegségénél" ez sajnos előfordulhat.És most nyugodtan tölts egy kis harmonia dohányt a hüvelybe.

JA én szeretnék tőled kani egy biciklit karácsonyra,persze újat, ha már a Jézuskánál tarunk, tudod milyen sokba kerültek a korházi és gyógyszeres kezelések amiket ti előszerettettel támgattatok nálam, Tutod ez lenne ez igazi szeretet nem az ha orvoshoz küldesz.Tudod annyira szeretnék én is tekerni, jó hogy neked van mivel szórakoznod, persze görkorim és egybem sincs.Az élet a szeretet, te egy levelet sem küldtél nekem pedig állitottad hogy aggódsz értem, és tudtad az emailem, megnéztem réggebben többször is, mikor nem voltam feldobódva.A szar régi honlapod tehet róla hogy ide kerültem, én tudok bingózni, mert az szarul volt megcsinálva.Ezt is eltudom neked mesélni, magyarázni.JA és egyszer láthatad a honalpodon(márc13., a tv-s szereplésed után) hogy nem vagyok jól, illetve a többiek, talán 1 napig utána, gondolom miattam nem is volt elérhető a honlap, ez volt a segitséged.Peesze azt is el kell dönteni magában az embernek hogy mindenkit akar-e szeretni vagy sem.Tudod hogy rajongok a pszichopatákért, volt is 'vitánk' belőle, magyaráztam is neked hogy te szeretetlen vagy.Áradhat belőled a szeretet, szerintem te nem hiszel vagy nem elég erősen Istenben és most kiváncsi vagyok hová fejlődtél az évek során,bár látom rögtön a gyilkolással azonositod a pszichopatákat itt a forumon, hogy azóta szereted e őket, netalán Te is egy luxusfarmon gondolkozol számukra.Várom továbbra is lassan 1,5 hónapja a válaszaid.

Szia, Zsivány! 39 éves koromtól 3 alkalommal voltam Dömösön egy református gyógyító szanatóriumban, ahol már első alkalommal békességes szívvel, Istenhitre jutva távoztam. Ennek ellenére meg tudok fáradni. Kívánom, hogy Ti jobban "csináljátok" mint én, mert rajtunk is múlik. Jó éjszakát kívánok. 🙂

Haliho;

Hat, en sem szedek semmi pszihoactiv receptes gyogyszert. Kabitoszert se szedek, fuvet se szivok es alkoholt sem iszok. Tobb mint 6 eve.  Szoval a vallasossag az segit.  Pont ez hogy a valamilyen vallasba vetett hit, az jobban hat gyogyulasra mint bar milyen kemiai anyag.

Kavet meg iszok.  De mar hust sem eszek.

Ameditacio nekem segit.  Az egyik ilyen Buddhista, Vipassan fomufti mondta a kereszteny vallasrol, hogy kb valahogy igy:

"Jezus Krisztus !  Micsoda szent ember!  Isten fia: igazan hiszem, hogy az. O maga mint Isten: igazan hiszem hogy az.  Na, had folytassam a csendes meditaciomat tovabb.".

Szereintem ez olyan mint amikor egy embernek van egy falevel a kezeben, es gyonyorkodve nezi, es becsuli.  Es egyszer csak ez az ember felnez a falevel csodalatabol, es latja hogy o egy vegtelen erdo kozepen all ahol minden fanak ezer olyan levele van, es a fold boritva ilyen levelekkel. Es amig a szem ellat csak ilyen erdo.

Szerintem van eleg vallasos hit, gyakorlat es tapasztalat ebben a vilagban, arra, hogy mindannyiunkat ep elmeben tartson.

Talald meg te is a sajatodat.  Neked is van eselyed!

Hat en ezt gondolom.

Tisztelettel;

zsivany

Teljesen egyetértek ebben!

nekem Jézus a gyógyszerem, nekem nincsenek függőségeim, és Isten iránt vágyakozni szép dolog

Luciann, köszönöm, nagyon kedves melegszívű ember vagy, hát lehet hogy nem tűnik annyira fel a kommunikációs problémám, de sokszor nagyon nehezen találom a szavakat, nehezen rakom össze a mondataimat. Az agyam nem fog olyan könnyen, a gyógyszerek sokat rontottak az állapotomon, meg persze a "betegségem" is. Nyilván meglátszik hogy nem vagyok tökéletesen egészséges, de próbálok harcolni 🙂 Sosem adom fel! Köszönöm a kedves szavaid és bátorításod! Te se add fel kérlek, nagyon fontos hogy a Hited ne veszítsd el, bármennyi mindenen is vagy túl, Jézus és Isten melletted áll, egyengeti az utad, mégha nem is úgy érzed. Ők mindig a hátad mögött állnak és segítenek téged! Sosem hagynak magadra, még akkor sem mikor úgy érzed igen. Ők akkor is ott vannak csak szomorkodnak hogy nem érzed időnként őket. De ők mindig VELED vannak. És Spellboundot is nagyon szeretik, meg mindenkit. Spell, én kedvellek, őszintén, nem baj ha kicsit néha meg akarsz bántani, vagy csak őszinte vagy. Te is egy rendes kedves ember vagy, aki szeretni való. Őszintén. Remélem, mindenkinek rendbejön az élete.

Harmony, nem úgy nézel ki, mint akinek kommunikációs problémái lennének. 🙂 Sok erőt kívánok, hogy meg tudj állni a megtalált utadon! 🙂 Én Isten útján megfáradtam. 🙁

Nekem Jézus az életem értelme. Heroin-t sosem próbálnék ki, csak elméletben gondolkozom rajta a való életben soha nem tenném. Amig az álmok álmok maradnak addig nem lehet elitélni senkit emiatt. Álmodozni miért ne lehetne? 🙂

A heroinfüggőségem azért van, gondolatban, mivelhogy egyszer majdnem kinyírtak vele, heroinnal, azt kevertek az italomba, és kialakult valami függés, de soha nem heroinoztam önszántamból, de azóta hogy "megmérgeztek" folyamatosan érzem a hiányt. De soha azóta sem nem próbáltam ki és nem is fogom soha. Ez ezer százalékig biztos.

És arról se felejtkezz el beszámolni harmony hogy te megtaláltad az életed értelmét, a heroint.Eszter olvashatja a harmony üzenőjében hogy milyen szép életcélja van neked és hogy milyen biztos vagy benne hogy számodra ez az élet.csak igy tovább,szi,i,b,.......

akkor moderator.c nem értem miért ide irtak neki ha volt panaszuk a forumozoknak, ő meg miért itt válaszol és miért nem ir más topicba (is)pl.Sztem ő nem követi a fejleményeket,már én sem.Gondoltam itt is meg lehet szólitani, de ő sehol sem válaszol, fel voltam háborodva vagy csak nem értettem, de már mindegy, nem érdekeltem és nem érdeklem, ő meg csúnyán becsapott engem.jelenleg szegény vagyok, igy nyugodtan kifizethetné a telefonbeszélgetése-i-m felét, igy lenne korrekt, de hát neki nincsen érzékeny jószive mint nekem.A vonatjegyet én álltam.1500 forintban megegyezhetünk.

az alma legyen veletek, ahogy vega mondaná

Én kedvelem Esztert, szerintem elég nagy dolog hogy létrehozott egy ilyen honlapot, és szerintem kedves ember, de biztos nem könnyű neki hogy sokan sokfélét mondanak róla. Én személy szerint kedvelem, mosolygós, aranyos. Legszívesebben megvédeném minden bántástól, nem érdemli meg a sok negatív szót, véleményem szerint. Minden ember érző lény, mindenki megérdemli a megbecsülést, s szeretetet. Ha tehetném jobbá tenném a világot, és próbálok is tenni amit tudok, magamra figyelek olyan értelemben, hogy ne bántsak senkit, ami vagy sikerül vagy nem. Kedves Eszter, én köszönöm hogy van ez a honlap és lehetőséget adsz sok magányos beteg embernek hogy kiöntse itt a lelkét, nem is tudod milyen sokat jelent - nekem legalábbis - ez a hely.

Lett egy 1-esem az ötösön, a 4-es bejött.És NAGYON tiszta vagyok. adios

Spellbound!

A csoporthírekből töröltem a 2 hozzászólásod.Annyit fűznék hozzá, hogy akkor lenne jogos a felháborodásod azért mert nem kapsz választ Esztertől, ha ő hozta volna létre ezt a topicot azért, hogy kérdezhessetek tőle vagy beszélgethessetek vele. Persze eddig is válaszolt és írt itt amikor itt volt, de szerintem ez nem azt jelenti, hogy ez az ő kérdezz-felelek topicja.

Te 10 évvel le vagy maradva tőle

Joe Satriani- Starry night

http://www.youtube.com/watch?v=JQA4359xbkA&feature=related

ha neked is meg van a dvd akkor szóljál, úgy érzem mi már nem sütünk közösen semmit, pedig a gyereked hogy vihorászna egy kis fűtől a sütiben

--clone-

Joe Satriani - Raspberry jam delta - V

http://www.youtube.com/watch?v=EtkOSsHedzw

Joe Satriani - Cristal Planet

http://www.youtube.com/watch?v=lZFWLEFLXqQ

bizony halihó,

eszembe jutott a képed améken a fekete puloveredet nem tudtad rendesen felvenni és csináltak rólad egy pillanatképet, te meg elcsodálkoztál közben.Améken rövid a hajad és ilyen szürke háttér van, orrodig van huzva a pulcsid, nem tanitottak meg öltözködni vagy megszált téged az ihlet hogy bohóckodhatsz egy kicsit, mint a kisgyerek, de rájöttem mi hiányzik a tág pupillák mögül, egy kakaóstejjel teli cumisüveg a szádból, és akkor nagyon gyerekes lettél volna, aranyos

Kérdem azoktól kik tudják, hol van az a "testvéroldal" , kiváncsi vagyok rá, itt nem sok mindenki van?

Spellbound! Haliho!

http://www.moontribe.com

SYL - Drizzlehell

I watch the way you move,
And I count by the way you press your eyes
And by the little things that put you down,
Ride the rails to where you are - help me thank you all,
Let me fuck you all, and by the way you bitch and masturbate,
The bold ones carry on and on the way your prayer come up
And have fun - the way to carry on

I'm a dog, I know, I'm a dog

It's the only way, it's the corner stay
Push the freight along and grant them all their little

Goddamn shitty things
In the light it grows, slower than before,
"ten-four, they've got to burn, the 9.3 will come to carry on..."

Gimme some of your good loving,
I need your good loving

Dog, I'm a dog, I know I'm a dog,
I'm a dog, I know I'm a dog...

Oh, elvis yer just standin' there and completely naked

And I's jest thinkin' to m'self
"goddamn-it boy! you've come a quite a little while for

Such a little country doggie..."

And now he's touching himself in private
How may people do you know who can make it through

Life without ever buying a goddamn vowel

anal contact.agree? are you ok?

ami tetszik és sztem jó dadamnphreaknoizphunk - Up the down steroid

http://www.youtube.com/watch?v=gxuxjTYkFIM

mr.ZS

egy kis amerika amit szeretek,

Tribal Tech - fuziós jazz vagy micsoda - Saturn 5

http://www.youtube.com/watch?v=XCvY4Jrn2TA

ha tudsz hasonlót irjál

itt a mikrohullámsütő - dadamnphreaknoizephunk , legalábbis nálam nagyon lazit ,csak az alatt lévő dal nem jó, nem is kell azt meghallgatni

ez találtam youtube-n tőle http://www.youtube.com/watch?v=lw_tc47wCjM

ha lesz pénzem befektetek zenébe, az elsőbe

miszter.c hol van az a testvér oldal? itt már nincs mit néznem, egy sorstárs

igen valószinű abban is fog működni, elég neki 10 perc főzés, a remek receotből kimaradt, hogy keresztbe be kell vágni a végeit, és a fűszere a szerecsendiió és a fehérbors.

De itt van az én padlizsános receptem, nagyon egyszeű, én szeretem, rakott padlizsán, a padlizsánt beborsozzuk és kikell rántani lisztes panirban, egy tálat ugyancsak kivajazunk, vagy olajjal, vega-fajtától függ, ki hova tartozik erkölcsileg.Azt megrakjuk karikára vágott főtt krumplival, arra rakunk a megfelelő mennyiségű forróvizben fűszerezett(én sómenetes vegeta(általános) füszerkeverék illetve só ,bors amit használok) megfőzött szójagranulátumot , majd erre rakjuk a kirántott padlizsánt, és tejföllel leöntjük és a sütőbe rakjuk.Lehet kapni szójás joghurtot is, gondolom tejföl helyett azzal is működik.

Sajnálom hogy az Eszter csak a karajt ismeri.Szegény gyerek, mindig mondja keményen nevelem a gyereket, hát igy nem lesz thompson senkiből, nekem biztos, hindu mester alapom van.Én gránátalmát szeretnék nevelni.Persze finom a kenyérre a padlizsánkrém is, de azt kicsit nehéz eltalálni számomra.

A sajtos kelbimbo receptet koszonom. Majd tudositok rola hogyan sikerult.  Gondolod mikrohullamu sutoben is lehet csinalni?  Majd errol is tudositok.

Tisztelettel;

zsivany

óóóó oooó

EZT HAllGASD meg . ott voltam 18 évesen a turnéjukon a pecsában.Supercolossal

Joe Satriani - Crow Chant, nagy volt énekelni, djarumot szivni, sört inni, a dream tehater basusgitárosa volt ott, érdekesség képpen

http://www.youtube.com/watch?v=JCRX-EXR3_U

Strapping Young Lad - angolul van mint a tiéd - Rape Song - hallgasd meg

Rape is just cause for murdering
Waste life... Die bastard die bastard burn

Rape gives strength to weakness
Lies prone... cold and alone
He says...

I want you for your body
I want you for your body
I want you for your body
I want you for your body
Body... Body... Body... Body... Body

Here now alone with all who love her
Now feel this come down on you
You fucking pig... now you die
I want you for your body
I want you for your body
I want you for your body
I want to see you fucking dead

na tessék nekem válaszolni a levelemre, nem tűr halasztást, persze lehet rossz a telefonszám az iwiwen, azért küldöm - sajtos kelbimbó recept

Hozzávalók:

• 30 dkg kelbimbó

• 1 doboz joghurt

• 5 dkg füstölt sajt

• vaj

Elkészítés:

A kelbimbót sós vízben megfőzzük és kivajazott tűzálló tálba szedjük. Leöntjük 1 doboz joghurttal és meghintjük 5 dkg reszelt füstölt sajttal. Sütőben kb. 15 percig sütjük.

és itt a link hozzá: http://w3.mindmegette.hu/sajtos-kelbimbo.recept

+1 nap http://www.hamahama.hu, meghivtalak , ne legyél kiváncsi a karfiolos receptemre, az még bravurossabb. Jethro Tull - Acres Wild http://www.youtube.com/watch?v=AjzZm-m2BM4

SYL - Monday - fel a hegyekre, a következő levélbomba lesz, azt talán megérted a wc-n ülve http://www.youtube.com/watch?v=9a_dgMXI5Jw

csak azért irtam ennyit mert tartozó a padlizsános recpetel, érted, én kérdeztem, még hogy sorstárs amikor ilyen fontos dologkról nem akar beszélni

egy rendkivűli dal,black metal , SYL, dalszöveggel, ha nem lesz munkám megyek szerzetesnek a krisnásokhoz. http://www.youtube.com/watch?v=-IBcdICLTek&feature=related In the rainy season

Drive,
He's trying,
To tempt me, take me, down me, rape me, fuck her...
Fuck yourself, you'll never take me live,

Goddamn this sun,

Go, he's not the one

Take this away... july, july, july
Bring me rain.

Drive,
Keep calm,
These are only just illusions
And whatever has been said
It has now gone completely wrong
But keep your head, don't freak...
Keep your eyes upon the road,
And just don't think about that room... oh holy fuck
Oh holy fuck, oh holy fuck

Goddamn this heat
Christ, goddamn this shit

Take this away... july, july, july
Bring me rain

He said "I know that you know that I am the one"
"you know that I've found a way..."
Don't die on me, don't leave me alone!!!
Give me this chance and I'll make it the last,
I will never succumb
I will never succumb.

Eszter

A legujjab hrek szerint a gyógyszerek nem csak átmenetileg hanem tartósan is kikapcsólják az idegrendszert.Mit szólsz hozzá? Na én nem élek semmi ilyesmivel.

5678

Nem tudom felvenni a régiek közül senkivel sem a kapcsolatot, én nem voltam áruló, igy számomra ismeretlen a hely.pl. mindegyre kiváncsi lennék.Azért furi h itt csinálnak blogot, mull teliirja a szarjaival(már lehet törölte), de minket ez nem zavar, tudjuk ő ilyen, aztán meg lelép szó nélkül.pl. én mindegyre kiváncsi lennék, ő még a normális emberek közé tartozott.Ez nem káröröm, nekem olyan sosincs, bár tény két napig nevettem Eszteren, de ez már büdös, nem illik ilyen korban bekakilni.Á, Debrecen legjobb környékén lakok, vagyis utcájába, a Liget lakóparkban ujgazdagok vannak, itt meg értelmiségiek, egyetemi tanárok, földbirtokos, közgazdász, orvosok, stb, kis kellemes zsákutca, 200 nm-es házakkal, na én ezt csak azért mesélem hogy nekem szép gyerekkorom volt. De tudod mit majd elköltözök Pesten a Rózsadombra egy távoli rokonomhoz, ott van kamera, biztonság, sztem ez a Virányosi út vmi kurvanegyed lehet, mert felkerült az internetre egy babarczy akinek a lakcime hasonlit hozzám.Szeretném kérni Esztert, hogy járjon közre ez ügyben, úgy érzem mintha köze lenne hozzá.Nem hinném hogy sok Babarczy van, főleg nem a mi utcánkbban.

Nem tudtam hogy van testvére Eszternek, legalábbis neten mintha vmi ilyet találtam volna interneten vagy csak tévedés, ha mégis majd összemaszatolom a száját csokival a kiscica meg majd lenyalja.Na persze, nekem tetszik a pelusos is.

Na nekem van ötletem, ha B. Zolival berugunk, talán rátudnám beszélni, hogy csináljon egy honlapot ahol ugyanezzel foglakoznánk, aztán egy próbaidő után be lehetne zárni és átküldeni ide.Persze itt szerintem a felső köröktől kezdve anyagmozgatásokra és személyek eltávolitására lenne szükség, minden téren.Aztán talán eszter, mert ebben ő az illetékes összeszedhetne email alapján vagy telszám, neki talán megvannak, a régin még azt is gyűjtötte.Aztán a debileknek tarthatna vmi felrázó beszédet.Én a debilekhez nem értek.Persze vki csak még nem látot kapát a kezében , eszter helyében én osztogatnám.Aztán az apukája meg majd az utcasarkon fogja a cipőmet kefélni.

Átszerkesztve név kiírás miatt. Ez a második figyelmeztetésem. Legközelebb az egész hszt törölni fogom, max. kétszer. Utána kénytelen leszek zárolni.

moderátor.c

Kedves Sb

Gondolom a regiek kozul nem csupan itt veheted fel a kapcsolatot  , ha ok nem neznek be hozzad nezzel te be hozzajuk,Persze ha volt olyan ember akit megkedveltel itt . ; a regin egymas hulyesgei es b........i voltak a nyerok;stb stb ....itt mi ?;aztan ugyanugy alcohlistakent folytatja ;.... Persze a legszebb orom a karorom azt mondja egy regi mondas .Nem laktam meg Debrecenben es azt sem tudom mi az a jo kornyek ,

na itt van Neked egy szenzációs dal, nézzd hogy fociznak a srácok(én régen emlitettem hogy kéne ide egy kis mozgáskultura is) - smash mouth - all star

szerintem töröld a profilodat, idejétmúlt az e-book.szerintem te vmi csúnya ármánynak leszel az áldozata, elhitetik veled hogy szeretnek aztán pedig csúnyán ott hagynak mintha soha semmi közük nem lett vollna hozzád, persze Te odaadtad nekik azt a nagy szivedet, csurrant egy kis szeretet néha belőle,ma már nem folyik semmi.Kitartás ahogy vega mondaná.

eszternek összeesküvés elméletei lettek és kialakult nála az üldözésimánia is, lehet elvitte a mentő.de ő erősködik, nem kell gyógyszer.

Raymond Chandler .: Asszony a tóban, micsoda könyv, klasszikus, ez jó cim.A kutyát el kell vinni sétáltatni, na nem azért de szóltam ez ügyben, csak már nem birom más terheit is.

5678

képzeld el hogy az utcán összevernek, egy buliban megkéselnek, felgyújtják a házatokat, csak vázolom a rettegéseimet, de majd tszek én itt biztonsági intézkedéseket.Egyeseket kilöknek az utcára ringyónak aztán még a drogban fog elalélni.Nincsenek témák amiről beszélgetn leheti, törli c3po-t mert témákat ő akarná irányitani vagy egyéb, de legalább lenne vmi.Régin is leginkább a filmek voltak a nyerők, meg egymás hülyeségei, basztatásai, kihogy nyalja a másik seggét, aztán ugyanugy alkohlistaként folytatja.Én nem vagyok obszcén , én róla csak szépet mondtam.A gyereke kis kaliberü lehet, na de az anyuka az vki, de az sem fog sokáig tartani.ha krimiről szól az uj könyve a ciméből nem sokat jósolnék, a krimiket szeretem, talán még értek is hozzá, de ez igy gagyi.Aztán a régiről egy tamás bandita kinek mélyen a seggében volt a nyelve Eszternél elrabolta az ő beleegyezésével onnan az embereket, még örült is neki.Egy ingyenes honlapon többen vannak mint itt.Persze a nem gondolkodók előnyben.Már 3 éve meg lett neki mondva hogy hülye hogy ezt hagyja, nem ő még itt a puszipajtása, gondlom a modi.Pár emberrel a régiek közül talán felvehetné a kapcsolatot h elúszik a pénze,de ez nemén dolgom.Én irtam ki neveket, ők a barátaim.email is max 5 embernek, köztük zsivány , én.HA lenne itt vki értelmes a barátaim 1 2 lehet benézne de igy ez ki fog ürülni teljesen.Eszternek rossz a taktikája, teljes passzivitás.Addig is én meg trágyázok.Na csak elmondanám mellékesen h Debrecen legjobb környékén laktam.Te se akartál tőlem semmit, pedig aranyos egy nő vagy.

Ahoz , hogy megertsuk masok erzeseit valamennyire bele kellene kepzelnunk magunkat a masik helyebe . Igy ismeretlenul csak kihamozni tudja az egyszeri ember a masik gondolatait , ami lehet kozel all az elkepzeleshez de az is lehet , hogy teljesen ellentetben all ezzel .Miert latogatjak kevesen ezt az oldalt? Lattam itt neveket kiirva telefonszamokat email cimeket nem tudom , hogy ezek valosak e mert nem kutakodtam utana , aki felismeri oket az tudja .Kellemetlen ez igy ugy erzem .A masik vonatkozasa a latogatottsag hianyanak  a felrertesek . Ha valaki mas velemennyel van egy adott temarol azt neha ugy erzekelik mintha tamadna , lehet az illeto csak azt varna , hogy meggyozzek allitasa ellenkezojerol . De az mar kisse hosszadalmasabb munka idoigenyesebb ,terhelo is talan .Foglalkozni a masikkal csak abban az esetben lehet ha az egyik fel optimistabb megkozelitesben latja esetleg a sajat gondjait , ket helyben toporgo ember sem segiteni sem tamogatni nem tudja a masikat pontosan azert mert nem tud hosszutavon odafigyelni a masikra , mivel a sajat problemai emesztik naponta . Tartos eredmenyt elerni pedig nem lehet rovid ido alatt . Par leirt egyutterzo , vigasztalo mondat is sokat segithet egy kritikus helyzetben pillanatban de az kissse keves ahoz , hogy elheto elete legyen a masiknak . Felelossege valoban van annak  aki uzemeltet egy ilyen oldalt , csak nem lehet tudni erdekli e meg , vagy esetleg olyan idoszkban van ami szamara is kritikus , vagy nem az tortenik , hogy folyamatosan zaklatjak masok ehez pedig a legjobb idegrendszeru embernek sincs kedve .Van egy szakember itt , azzal lehet beszelgetni aki akar , aki meg nem az menjen surgossegire ,forduljon orvoshoz , vagy irogasson itt valaki majd valaszol. neki . Szerintem en sem tudnek tobbet tenni , de eszem agaban sem lenne egy ehez hasonlo oldalt letrehozni , en megmondom oszinten nem tudnak megbirkozni azokkal az elvarasokkal amit valahol jogosan is meg nem is elvarnanak tolem .SB en megertem , hogy szereted az Esztert , majd lehet ismet jelentkezni fog , ha kevesebb obszcen celzasokat kap .... nem tudom ....de lehet . A moderatort (kat) nem emlitenem meg kulon ,mar megfogalmaztam a veluk kapcsolatos aggalyaimat .. Ha valakinek tudok segiteni azzal , hogy elolvasom amit ir es arra reagaljak szivesen megteszem .Mivel nem kaptam visszajelzest par esetben , nem tudom , hogy erdekli az illetot ami megfogalmazodik bennem azzal kapcsolatosan amit leirt . Aki igy gondolja az irjon , nem vagyok sem szakember sem segito sot nekem sem mindig a legoptimistabb a kedelyallapotom , de irni azert meg tudok , ..lehet ez segitsegnek sem nevezheto ...mast nem tudok mondani.

van egy taoista modszer az elalváshoz, engem érdekel a Tao és a csan, igen érdekesnek találom és szépek a versei is. Röviden, elképzelsz egy nyújtófát és azt a fejed búbjától levezeted a csipődig és ötször mondod utánna hogy "hi" - hihihihi.Persze a hátadon fekszel. És igy szépen lassan elalszol. Autogén tréning.Persze Te mondthatod azt is hogy Tu Há(n?), annyira aranyos vagy, de lehet hogy elválnak utjaink ezentúl, pedig én tényleg kedves vagyok veled.Az alváshoz még annyit hogy em szabad hason aludni csak háton vagy oldalt, az enegia áramlások miatt.Ne hogy elakadjanak, gondolom.

Eszter

Gondolom egyértlemű hogy foglakoznod kellene harmonyval, majd a szüleinek mesélhetsz utólag hogy ott voltak a jelek erre te nem tettél semmit.Még öngyilkossági gondolatai és szándékai is vannak... az életeét ismered, magány, kirekesztettség, munkanélküliség, szörnyű pszichiátriai kezelés és hát intelligenciában sem marad alul.Ugy érzem lépned kellene ez ügyben vagy Te csak a temetésekre szoktál eljárni?A tükör előtt dohányzó anyukát fotozo gyerrek közveszélyes KÖCSÖG.Ért is ő a fotozáshoz mit szabad és mit nem.

Haliho;

Harmony irta:

Meg szerintem az agyam termel vmilyen anyagot ami a droghoz hasonlatos, néha elő tudom szándékosan idézni azon állapotokat, amikor akarom.

Ez bizonyitott teny az Abram Hoffer / Humphry Osmond : A pszihiatria adrenokrom teoriai  - szerint. 

De en meg szivesen olvasnek errol.

A Patangeli joga szutraban is van egy ilyen kitetel, hogy

"szamszara hala mohasantie"

A toxikus mereg ami a fuggosegi letezes diluziojabo / illuziojabol ered.

Harmony, te hogy erzed ezt???

Szivesen olvasnam;

zsivany

A drogokról még annyit, hogy egyedül azért "érdekelnek", mert már egyszer szerintem volt részem benne, az "élményben" csak éppen fordítva sült el a dolog. Nem én akartam drogot "enni", de valakik azt kevertek az kólámba, és majdnem meghaltam.... akkor sem akartam drogozni, de ki akartak nyírni. Mindegy, még itt vagyok- egyenlőre. A lényeg hogy akkor szerintem kialakult valamiféle függőség a drogok iránt, bár soha nem drogoztam önszántamból. Most is drogok nélkül élek. De sokszor nagyon hiányzik..... ez nem olyan függés mint egy drogosnál, hiszen akkor nem bírnám ki nélküle. De kibírom, csak szimplán hiányzik. De ellene vagyok, mivel tönkreteszi az életet, azzal egyidőben hogy fel is pörgeti egy időre. Meg szerintem az agyam termel vmilyen anyagot ami a droghoz hasonlatos, néha elő tudom szándékosan idézni azon állapotokat, amikor akarom. Van amikor egyszerűen nincs olyan kedvem - akkor nem idézem elő. Mindenestre a drogok szerintem nem feltétlenül rosszak, abban az esetben, ha nem mi keressük, ha nem vesszük be szándékosan, csak valahogy belénk kerül.... akkor - mivel nem volt szándékos bevétel - ki lehet bírni nélküle.

Amugy néha jó lenne nemlétezni..... ezen gondolkozom, de nem nyírnám ki magam.

szegény Mérő László, micsoda név!, hogy sajnálkozna most ebben az esetben. na nem akarok itt tragédiákat előre vetiteni, de azért nem ártana foglakozni egymással, talán azaz összesen 5 ember, és azok se a régiekből.

harmony 5678 célzása egyértelműek voltak a topicodban, ne aggódj, majd jön vega a tollakkal és megment téged,e

furcsa, a bántásokat annyira nem veszem fel. 🙂 Vagy nem tudom hogy ez annak számított e, de nem sértett.... amugy nem drogoznék, vagyis igen is meg nem is, de a gyakorlatban nem jutnék el odáig. Ha elém kerülne valami drog, egyértelműen Nem-et mondanék. Csak elméletben játszadozom a gondolattal 🙂

küldük neked egy dalt, sztem nagyon érzelemes metal; zene, nagy kdvenc, kiváló szöveggel,ilyen sebgyógyitó hatása van. Devin Townsend - Planet rain .(na ezt ajánlom veganak, fizikus nóta).Last day at home. ZTO - N9. Kapok majd laptopot, tetszett nekem az lmp, csak a plakáton kivul nem tudtam róla semmit sem..., akkoriban hanyagoltam a közéletet, de majd most.

http://www.youtube.com/watch?v=OpmeHLb5ucU

kicsit szomorkás, azért majd szeretni foglak, én sztem lassan távozok, azért küldöm, ne aggódj, nekem már menni fog a bicikli.

http://www.youtube.com/watch?v=YE74zTAHQyk  -szép a klippje

azért szia és köszi h legalább szép vagy, az is vmi, tetszik a hosszú hajad, le ne vágasd, amugy is a mester tanitása szerint, biztos nem olvastál tőle semmit, nőnek hosszú, hogy látszódjon rajta h nő,na ennyit.azért nekem lesz hosszú hajam.Meg szeretem a 3 mm-est is, kis szerzetes stilus.(azért idő közben még szépültem is)

aztán itt van ez a harmonymarta is aki elakar menni heroinozni, persze tisztán, mondja neki az lsd nem elég jó, hanem arra fogja költeni élete végéig a pénzét, irja a saját üzenőjében.Egyesek utaltak rá hogy elmegy ringyónak.A hereoin a profilképemhez hasonlóan nézz ki, szép kis kerek tabletta, igen nagy adagnak álcázva, letöröd és csak be kell kapni.Talán beszélned kéne vele, hogy ne csinálja, gondolom ti megértitek egymást.Egy anyukának illene gondodkodóbb lenni, felelősséggel lenni az itt folyó ügyekért.Bizony jó kurva lenne belőle, igy mondom, picit veszélyes a téma.Gondoltam felhivom rá a figyelemed ,mert mostaában keveset olvasol ITT.(ja, gyorsabb akar lenni tőle a fénysebességnél, nagy fizikus)

úgy érzem hogy álságos a helyzet