Segítséget kér a szerkesztőség

Kedves Búralakók! Nagyon köszönöm azoknak, akik eddig is segítettek. Most is kérném a segítségeteket. Ha tudtok önsegítő csoportot, intézményt, ahová érdemes menni, küldjétek el a címét vagy írjátok itt meg kommentben!

Ha van kedvetek még anyagokat gyűjteni, nagyon örülnénk neki! Például beküldhettek érdekes híreket, linkeket, amiket találtatok.

A gyógyszerekhez igyekszem feltenni új információkat, visszajelzéseket külföldi oldalakról. Ha valaki segítene ezek lefordításában, akkor  gyorsabban tudok haladni (gondolom, nem mindenki tud angolul, aki kíváncsi rá, kire hogyan hatott egy gyógyszer).

6 gondolat erről: “Segítséget kér a szerkesztőség”

  1. Időrabló

    A Mirtazapinról találtam egy Rihmer dolgozatot, valahova ide már belinkeltem, hol szeretnéd még látni?

    Önsegítő csoportot nem tudok, de a lelki elsősegély számokat valahova célszerű lenne kitenni a címoldal közelébe, ezt esetleg kigyűjtöm(ha már megvan, akkor bocs, viszont az hogy nem találtam meg, azt jelenti, hogy nem elg szembetűnő  devil

  2. Eszter,

    Csatlakozom én is, boldog szülinapot!

    Rengeteg jó szakirodalmat tudnék ajánlani, idővel szép lassan majd jövök ezekkel is.

    Addig is elsőnek talán a Játszmák nélkül c. tanulmánykötetet – magyar tranzakcióanaltikusok cikkeivel.

    Még valami: a Bécsben élő és néha a világban utazgató és ezért velem is személyes kapcsolatban levő és engem tanító-kezelő David Kaetz Feldenkrais tanáromat megkérdeztem, hogy nem akarna-e Budapesten is tartani foglalkozást. Rád, rátok gondoltam.

    Nnyitott rá, rajtatok múlik, hogy akarjátok-e személyesen is őt. Hát nem egy olcsóság, de én minden egyes foglalkozás után úgy érzem magam, mint aki 10 évet nyert az életből! Tehát szerintem jó befektetés! 🙂

    Esetleg a táncos barátaimat is megkérdezem – lehet, hogy a kontaktbudapest programjába is illene.

    Mindenesetre ha érdekesnek találod, szólj.

    üdv

    amarilla

Vélemény, hozzászólás?