Kirándulás

 

Szerző:

Belépett: 10 év

samuboy

Blog kommentek: 595Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 10-08-2010

4 gondolat erről: “Kirándulás”

  1. Beszélgettünk a barátnőmmel,hogy milyen szép az erdő;a fényei,az illata.Klassz mászkálni benne.Meg nézem a blogomat:-eltünt egy kép-ahelyett raktam be az erdőst.Kirándulást még nem,de március 26.-ra szervezünk egy akciót!Ezen a napon lesz a PURPLE DAY;nemzetközi szolidaritási nap az epilesziával élő emberek megbélyegzése ellen!A betegségről és elsősegélyéről szeretnénk minél több embernek felhívni a figyelmét.Annyit kérünk,hogy márc.26.szombaton viselj egy kis lila szalagot vagy ruhadarabot.Köszi  

  2. Purple day

    Alapította 2008-ban, a kilenc éves Megan Cassidy, Nova Scotia, (Kanada), segítségével az Association of Nova Scotia, nemzetközi szintre emelt egy helyi erőfeszítést Epilepsziával kapcsolatos öntudatosság növelésére kérte az embereket világszerte. . Március 26-án, az embereket szerte a világon arra kérik, hogy egy lila kokárdát, szalagot viseljenek, vagy valami lila ruhaneműt!

    Miért? Az Epilepszia több mint 50 millió embert érint szerte a világon. Ez több mint a sclerosis multiplex, bénulás, izomsorvadás és a Parkinson-kór együttesen.

    Miért lila? Mert a levendula a nemzetközi színe az epilepsziának.

    Csatlakozz a„Purple Day”-hez!

    És ne feledd – viselj lilát március 26-án, hogy támogassuk az epilepszia öntudatosságot!

    Megérdemli minden epilepsziás hogy szolidárisak legyünk velük!

    2010-ben a Purple day a világ legnagyobb epilepsziás mozgalmává vált! Több mint 100 országban ünneplik!

Írj megjegyzést