Profil

Windstorm profilja
Bemutatkozás
Rólam: 

Társkeresési szándékkal regisztráltam. (Jelenleg nem keresek társat!) 39 éves vagyok. Az én párom szép. Nem sminkeli magát. Barna szeme van, a haja sötét. Kreolos árnyalatú bőrszíne van. Nagyon szereti a természetet. Nem eszik húst. Vagy, ha mégis eszik, akkor csak azokat, amit a Biblia nem tilt. Az én értelmezésem szerint a disznóhús is tilalom alatt van. Az én párom hisz Istenben. Nem vagyok még én sem teljesen megtisztulva, de dolgozom rajta. A református vallásokkal nem szimpatizálok. Az okkultizmus kategóriájába tartozó bármelyik dolog kizáró ok lehet kapcsolatunkra nézve. Ismerkedésünk legelején le fogom szögezni, hogy számomra mit jelent egy kapcsolat. Ha lelkedben harag van más emberek irányába, ne szólíts meg! Kezdeményezésre már nem vagyok képes. Légy türelmes, mert nálam évekig is eltarthat, mire rászánnám magam egy találkára!

A mostani szintemen nem tudnék komoly kapcsolatot kialakítani veled. De mégis nagyon vágyom már rád.

Nagyon szeretem a természetet. A jövőben kiadós természettúrákon szeretnék részt venni. A jövőben egyéni útjaimat is gyalog szeretném megtenni, mégha azok akár több településen is vezetnének át. És ahol lehet, csak földutakon keresztül... És nem sietve, gyors tempóban, hanem lassan, nyugodtan, olykor meg-megállva egy-egy csatorna partján vagy egy erdei tisztáson, vagy ahol épp kedvet kapok rá. Velem lehet majd gombászni, vagy egyéb vadon termő növényeket, terméseket is gyűjteni.

Szintén a jövő álma, hogy erdőt is szeretnék telepíteni. Az egész világot is be szeretném járni.

Hiszek a hamarosan eljövő ezeréves királyságban. Ezért van nálam a jövőlét annyira hangsúlyozva. Érzem, hogy ez 10 éven belül bekövetkezhet... És bizakodom, hogy még e testemben átléphetem a korelválsztó küszöböt... (Az az ember, aki még e testében átlépheti a két kor küszöbét, abban a pillanatban megifjodik, és élettartama jelentős mértékben meghosszabbodik. Ez több-, sokszáz évet is jelenthet.)

Az anyagiak, a pénz nem igazán érdekel. Amennyire csak lehet megpróbálnám függetleníteni magam a pénztől. A zöldség-, gyümölcsféléket magam szeretném megtermelni. Az én házam vályogtéglából épült, és az is marad. Nem vagyok rabja a minden évben újítsunk valamit házunkon jelenségnek. Sőt, annyira nem, hogy ez a ház, ahogy most van, úgy jó ahogy van. Pl. a padlócsempét sem fogom lecserélni csak azért, mert a modernizáció eszméje ezt diktálja. Ki kell majd, hogy egyenlítsem, de miután ez megtörtént, a régit fogom visszahelyezni oda. A lényeg, hogy funkcionáljon. Autóm nem lesz.

Nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Nem viselek testékszert, és tetoválásom sincs.

Én egyébként nem egy evolúciós termék vagyok, hanem Atyám egyik alkotása.

A szociáldarwinizmus az alvilágból való. Ez a mai világban egyre inkább jelen van. Ez nem szeretet, hanem önzés.

Érdeklődési köreim

( -5 -től 5-ig külön értékelem az egyes érdeklődési köreimhez való viszonyulásom mértékét.)

Művészetek: 2

Gasztronómia: 0

Koncertek: -4

Utazás: 5

Játékok: 4

Egészség: 2

Közösségek: 0

Fotográfia: 1

Sport: 1

Házi munkák: 0

Ház körüli munkák: 4

Tánc: -4

Film: 0

Mozi: -5

Olvasás: 1

Tanulás: 5

Színház: -4

Internet: 1

Természet: 5

Tesztek, kvízek: 5

Okkultizmus: -5

Barkácsolás: 3

 

Majd még folytatom magamról...

 

Miért vagyok itt a Búrán: 
Jelenleg nem keresek társat! Nálam barátkozásnál sem igazán működik a kezdeményezés, meg a már meglévő kapcsolat életben tartása sem. Lehet, hogy ennek önértékelési zavarom az oka.
Kedvenc dolgaim: 
Természet, utazás

Aktivitás
7.02%

Történet

Ennyi ideje tag
3 év 43 hét
Blog
Friss blogbejegyzések