Lilla1331

Lilla1331 képe

Profil

Bemutatkozás
Rólam: 

Sziasztok.!

36 éves vagyok, 8 éve férjnél és 7 éve vagyok bipo. és bordeline beteg, ebből az első1,5 év volt bipolásris zavar, ezt a doki egy 10 kérdéses tesztből és a tünetekből mondta, utána átmentem egy közelebbi dokihoz, ott alapos teszt után sütötték rám a bordeline szem.zavart.Annál a dokinál voltam egy ideig, szépen leszoktam a gyógyszerekről,rendszeresen jártam terápiára, csoportterápiára.Így kb. 4 évig tünetmentes voltam. De azt hozzá kell tennem, hogy bátyám cégénél vagyok alkalmazott, így megoldható volt a terápiára járás.

Sajnos tavaj év elején nagyon sok rossz dolog történt és visszaestem. Elmentem újra a dokihoz, hogy járhassak terápiára. Már más terapeuta volt, a régi akivel összeszoktam elment. Valamiért nem volt összhang közöttünk, ráadásul az a doki akihez legelőször mentem,az egész megyében főorvos, így az akkori dokimnak a főnöke is. Ezt közölte is velem az orvos, hogy most már visszamehetek hozzá.

Hát visszamentem,de csak azzal a célzattal hogy abban a kórházban jó terapeuták vannak, és ő a belépő hozzájuk.

A dokinál ottragadtam,kisérletezik rajtam, mert időközben már nem veszek be akármilyen gyógyszert, és ez nem tetszik neki. A terapeuta jó lett volna, aranyos kedves nő, az elején még volt ideje rám, aztán volt hogy fél órát vártam rá, de persze ugyanúgy lett vége mintha időben jött volna. A legutolsó eset, amikor már besokalltam, kerek 1 órát vártam rá, és akkor 10 perce volt rám. Mondtam neki, hogy nagyon jól vagyok és majd jelentkezem.

Most ott vagyok, hogy nem jól.Amit felírtak gyógyszert nem merem szedni.3 féle xanax,valdoxan,convulex.Ebből a xanax-ot szedem este. A convulex mellett nem tudok dolgozni,pedig 2 esélyt is adtam neki. De mindig hamar feladom, mert egy csomó rosszat írnak róla,és használhatatlan vagyok mellette.Jelenlegi elhatározásom 1,5 napig tartott Sad, nem érzem jól magam tőle. A Valdoxan meg számomra C vitamin volt,2 hónapig szedtem,aztán abbahagytam.

Miért vagyok itt a Búrán: 
Szeretnék tapasztalatokat és információkat gyűjteni. Sorstársakkal beszélgetni.
Kedvenc dolgaim: 
Olvasás,foglalkozás a gyerekeimmel

Aktivitás
2.00%

Történet

Ennyi ideje tag
2 év 43 hét
Blog
Friss blogbejegyzések