Profil

heimweh.
Bemutatkozás
Rólam: 

El akarok költözni egyszer Norvégiába, valami puha állatkával akinek sansza sincs sarkon fordulni egy túl hűvös vasárnapon. Az összes barátságos és barátságtalan tájat bejárni, és rögzíteni a hóban türelmetlenül kapirgáló sarki rókák hangját példának okáért, majd hazavinni, és lejátszani este mikor már nincs fény, merthogy elfogyott vagy ilyesmi és akkor elaludni rókaneszre, de egyre csak rókátlanul. Hajnalban az egészen elgondolkodni, zavarba ejtően sokáig rágódni az apró részleteken. Kielemezni a helyzetet, hogy hogyan is volt ez, hogy én meg a róka hangja, és aztán feltárni az esetleges hangtechnikai hibákat, hogy például túl közel raktam le a rögzítőberendezést (én hülye!), és ennek hatására, tehát ennek köszönhetően esetleg, hogy úgy mondjam túlságosan is erőszakos lett a nesz, végeredményben tehát nyugodtan aludni nem sikerült, nem sikerülhetett. De ez csak egy lehetséges hibalehetőség, ez csak egyetlen egy lehetséges történet a megannyi közül ami megeshet egy ilyen szituációban Norvégiában, de az érdekes inkább az, hogy megesik-e vajon? Na szóval ha végre sikerült feltárni a hibákat, akkor újra kimenni oda a barátságos vagy barátságtalan tájba, ahol a róka is van (vagyis ugye tegnap még ott volt, de hát ki tudja), és akkor lerakni még egyszer óvatosan a hangrögzítő készüléket, és reménykedni, hogy ezúttal egy kicsit minden más lesz. Aztán hazamenni megint (oda ahol a puha állatka is lakik, aki ugye nem fordul sarkon, soha, következésképpen mindig ott lesz, legalábbis ezzel lehet számolni), és este akkor újra elindítani a felvételt, majd elaludni a rókaneszre, de mindinkább rókátlanul. És ezek után aztán hajnalban az egészen elgondolkodni, de mindent számításba véve ami számításba vehető egy ilyen este után még. Továbbá zavarba ejtően sokáig rágódni a dolgon, tulajdonképpen akár a végtelenségig is rágódni rajta, már úgy értem azon, hogy hogyan is volt ez tegnap este, ez a dolog a róka kapirgáló hangjával meg velem. Hogy, hol lett elrontva a dolog, ha egyáltalán el lett rontva, mert azért nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni. Mert megeshet, hogy éppen minden tökéletesen sikerült és jót aludtam a rókaneszre, akkor meg minek pánikba esni rögtön? Szóval ezt fel is írom, hogy a ”pánikot elkerülni”, ez még jól jöhet. És akkor ez így menne, mehetne a végtelenségig, ott Norvégiában a sok egészséges ember között, vagyis inkább azoktól tisztes távolságra. Vagy legalábbis valami völgyben, valami kedves kis házikóban, a puha állatkával meg a róka hangjával, amit a végére (tutira) egészen megszeretnék. Szóval valahogy így képzelem.

Same In English.

zene: http://www.last.fm/user/propt

Miért vagyok itt a Búrán: 
Talán azért, hogy közelebbről is érezhessem, tapasztalhassam, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal. És természetesen szeretnék tapasztalatokat, információkat cserélni, esetleg ismerkedni.
Kedvenc dolgaim: 
hangok, konvencionális zene, antizene, punktuális zene, nemzene zene, szöveg, vers, szonett, kortárs, dadagarde, szóközök, szép lányok, csúnya lányok, vékony lányok, telt lányok, visszafogott lányok, pici lányok, szemüveges lányok, popsik, mellek, combok, dombok, völgyek, hegyek, fák, virágok, álmok, illúziók, utópiák, történetek, gondolatok, beszélgetések, hallgatások, képek, festmények, formák, foltok, concrete, szubhumán realizmus, színes, szürke, fekete, J. Varadi, Giorno, Holzer, Vanderbeek, von Kaufmann, Rothko, Tinei, (E) Schumacher, Richter, Rozsda, Kertész, Orbán (O), Csordás, Ladik, Més-záros, Bartis, Houellebecq, Basinski, Kirby, (...), tavasz, ősz, belpest, Feneketlen-tó, Gellért-hegy, Nagykovácsi, séta, fűbenfekvés, magány, melankólia, nyugalom, CSEND, tolerancia, együtt, külön, egyedül, cicásgif, kutyásgif, törpeelefántosgif, …KIM!

Aktivitás
3.89%

Történet

Ennyi ideje tag
1 év 39 hét
Blog
Friss blogbejegyzések