Olanzapin

OLANZAPIN TEVA 5 mg filmtabletta betegtájékoztatója
1. Milyen típusú gyógyszer az Olanzapin Teva és milyen betegségek esetén alkalmazható?
Az Olanzapin Teva olanzapin hatóanyagot tartalmaz. Az Olanzapin Teva az ún. antipszichotikumok csoportjához tartozik és a következő állapotok kezelésére használatos:
- Skizofrénia, melynek tünetei közé tartozik olyan dolgok hallása, látása, vagy érzékelése, melyek nem valódiak, tévhitek, szokatlan gyanakvás és zárkózottá válás. Az ebben a betegségben szenvedő betegek lehetnek nyomott hangulatúak, feszültek vagy nyugtalanok.
- Közepes fokú, illetve súlyos mániás epizódok kezelésére is alkalmazható, melynek tünetei: izgatottság vagy szélsőséges jókedv.
Kimutatták, hogy az Olanzapin Teva megelőzi a fenti tünetek visszatérését azoknál a bipoláris zavarban szenvedő betegeknél, akik a mániás epizód során reagáltak az olanzapin-kezelésre.

https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/olanzapin_teva_5_mg_fi...


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Itt még nem vertem nagy dobra, de újra bejött a képbe az Olanzapin agitáltság, meg pörgős állapot miatt. 10mg-ot akart belém nyomni a drága Doktornő egyem a zuzáját.. de azért nem felejtettem el azt ami tavasszal volt. Az 5mg-ot is figyelve szedem.. Havonta jelzem itt hogyan hat, egyelőre mintha megint jó lenne.. Kész lutri ez a gyógyszer. De már akkor inkább ez mint a Liticarb. Ha elkezdem érezni hogy húz lefelé.. nehéz tőle felkelni.. vágom úgy vissza magam aripiprazolra mint a huzat. 


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Én is sokat belefektettem, a mostani terapomhoz 3 éve járok hetente. Előtte is volt egyéni terápiám, Thalassa Ház stb.

De én gyszerrel sem szoktam teljesen jól lenni.

A túlórák miatt nekem gyakran csak 6-7 órám van aludni, így 5 mg Olanzapintól kimerültem.

Jobb mhelyet nem tudok, váltás is nagyon megvisel, nekem évekbe telik mire enyhül a szorongásom, ezért sem jó váltani.


Offline
Csatlakozott: 2020 okt 8

Kiscsillag!

 

Napi 9 órát alszom (legalább), és ha gáz munkahelyem van, én is tudok rettentő rosszul lenni. A gyógyszerek mellett Flavon maxot fogyasztok, Forever Aloe Vera gélt, inkább nem annyira ruházkodom, csak jól legyek. Pszichológushoz is jártam évekig rendszeresen, most már csak 2 havonta. A pszichiátriai betegségbe tapasztalatom szerint rengeteg munkát kell "ölni", mert anélkül nem megy, legalább is nekem.


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Artemisz!

Jó hallani, hogy neked ennyit segítenek a gyszerek.

Ami nekem jól hatna (az az adag), az kiüt és nem tudom munka + sok utazás mellett megoldani, hogy több időm jusson alvásra.

Napi hány órát alszol? 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2020 okt 8

Sokáig szenvedtem Zyprexa nélkül, ez már években mérhető. Jött az OLPINAT 10 mg, amit darabolok, mert 7,5 mg az adagom és megváltoztatta az életem. Nem nyom le, kreatív lettem, többet járok emberek közé, terveim vannak.. Ez is olanzapin, csak mégis más nekem. Azoknak ajánlanám, akiknél csak a Zyprexa jött be, és más generikumot nem éreznek jónak. 

Nekem hangulatzavarom van, illetve skizoaffektív zavar diagnózist is kaptam már többek között. Lítiumot is szedek.Ezzel együtt ekkora állapotjavulásra nem számítottam. Smile))


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Ide már nem is mondok semmit, zyprexaboy, trevictaboy, olanzapineboy. Nektek lehet, hogy ez egy jó buli, másnak nem.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

De én ráadásul "csak" mániára meg zavart állapotra kaptam az olanzapin-t. 5 hónapig jól voltam tőle majd úgy belenyomott engem is a mély depresszióba hogy kb 2 hónappal az abbahagyása után kezdek lassan helyreállni. Abilify 5mg-al meg másodszor próbálom már beállítani az escitalopram-ot mert Abilify monoterápiában nem hoz ki ebből.  


Offline
Csatlakozott: 2020 ápr 14

Jó nekem a Clozapine, 1 bajom van vele,hogy mivel  felezési idő kevesebb mint az Olanzapinnál, néha úgy érzem,hogy figyelnek és rossz emberek laknak körülöttem. de ez agusztusban elválik mikor  lejár a  szakjavaslatom.


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

De ha bejött a clozapine, akkor miért akarsz megint olanzapine-t?


Offline
Csatlakozott: 2020 ápr 14

Hello. Én is mikor elkezdtem szedni az Olanzapint 1 hónap múlva annyira depis voltam tőle,hogy 25g Paracetamollal adagoltam túl magam,de Pécsen a 400 ágyas Klinikán az intenzíven kiszedték belőlem.

 Én most CLOZAPINE GEROT 300mg-ot szedek és 2mg Rivotrilt.

Augusztusban jár  le a szakjavaslatom 1 év után és lehet fogok megint Olanzapin Teva 20mg szájban diszpergálódó tabit szedni.

Van aki itt INVEGÁT szed? én szedtem 9mg retard tabletta formjában és TREVICTA 525mg retard szuszpenziós injekciót is.

 Viszont a Clozapine eddig a leghatásossabb nekem


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Na, azóta offoltam a Zyprexát habár csak 7,5 mg-ot szedtem, januártól már erősen depressziós voltam tőle, ráadásulo mintha az érzelmeket is kiölte volna belőlem. Mentem is vissza az áterhez kérni vissza az Abilify 5mg-omat jelenleg antipszichóból csak azt szedem meg egy hete mellé 10mg escitalopramot(Escitil) antidepresszánst. Remélem helyreállok valahogy ezután a sz@r után. Kerüljétek a Zyprexát. 


Offline
Csatlakozott: 2020 már 4

azt hiszem én most ismét nappalra PARNASSAN-t fogok kérni Teva helyett.

 Tevát sokáig szedtem, legyen  PARNASSAN most Smile


Offline
Csatlakozott: 2020 már 4

Én is szedtem Zyprexat, filmtabit és szájban diszpergálódót is.

 aztán Olanzapin Teva szájban diszpergálódó tabit.

Parnassant, Olanzapin Mylan Generics Uk-t

 Nyilván a szájban diszpergálódó tabi kikerüli a First-Pass effektust, ami annyit jelent,hogy a májban nem metamoblizálódik mielött eléri a  szisztémás vérkeringést.

Most 300mg Leponexet és 2mg Rivot szedek,de hamarosan nappalra kapok Olanzapin Tevát megint. Nekem is magas a DOPAMIN  szintem, SSRI-k és egyéb szarságokkal én is leálltam. Én  enyhe Skizo vagyok és kicsit skizoaffektív. Kedvenc gyógyszerem nekem is az Olanzapin. király a cucc Smile


Offline
Csatlakozott: 2019 nov 19

Aki hajlamos a hízásra, illetve van a családban cukrobeteg nem nagyon ajánlott az olanzapin alkalmazása. Én most abilify maintena depo injekciót fogok kapni 2. Alkalommal és mellé reagila tablettát szedek. Skizoaffektiv betegségre alkalmazom ezeket. A szorongásomat rivotrillal próbálom enyhíteni persze idővel az a cél, hogy rivotril mentes életet éljek. 
Az abilify tablettás szedésénél felerősödött a szorongásom ezért tértem át a szuri mellett a reagilára (Richter uj fajta antipszihotikuma)

Szerintem a clozapin is komoly mellékhatásokkal járhat.. hosszú távon nem merném alkalmazni


Offline
Csatlakozott: 2019 nov 27

Szia! Nos az Olanzapin depo az egyeseket altat, egyeseket nem.

 Olanzapin depót nyugtalan, agresszív és még sorolhatnám milyen betegeknek adják. az abilify nekem sem volt jó annak idején. Kérj Olanzapin Teva szájban diszpergálódó tablettát vagy filmtabit.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2019 nov 19

Sziasztok,

Skizoaffektiv betegségemre abilify depot injekciot illetve melle meg 30 mg abilify tablettát szedek jelenleg, 

Sajnos nagyon komoly szorongás lépett fel a gyógyszer miatt és ezért fordulok most hozzátok, mert szeretnék váltani Olanzapinra. Mi a véleményetek az olanzapin hosszú távú szedéséről? A pszihiáterem nem igazán ajánljaná, de sajnos az abilify mellett szociális fobia, szorongás mellékhatásokkal nem igazán élet az élet.

Valaki használt már olanzapin depot közületek? Vélemények?

 

előre is köszönöm a válaszokat

 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Én Egyéb skizoaffektív zavarra szedek Olanzapin Teva-t (ugyanaz mint a Zyprexa) 10 mg-al indítottam egy hónapja most kértem, hogy csökkentsük 7,5mg-ra. Azt kell, hogy mondjam kiválóan érzem magam Smile Ez a hangulatot is javítja ráadásul nem megy fel tőle a dopamin ami a "skizo" tüneteket okozza. Világ életemben rühelltem az SSRI antidepresszásokat.. kb 2 hónapig mentem el az escitaloprammal majd sorra jöttek a rosszullétek.  Remélem sokáig jó lesz a 7,5-ös Olanzapin.  Mindenkinek csak ajánlani tudom aki magas dopaminszinttől illetve hangulati labilitástól szenved Smile


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Helo. szóval 3 AP szabad szedni? Reagila,Amitrex ezeket szedem de mellé szeretnék szedni olanzapin 7.5mg ot tegnap beszedtem a felét és nyugtatott. még ezeket szedem mirtazen 45mg,scippa20mg,rivo3mg


Offline
Csatlakozott: 2019 már 8

Persze! 3 AP-t szedni teljesen felesleges.

Van akinek bejön az Olanzapin mint pl nekem.

 Ezekszerint neked a Ketilept a gyógyszered,hát térj vissza arra Smile


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

10 napja szedek 10mg ot,nem érzek semmi  változást. mégcsak nem is hizlal.


Offline
Csatlakozott: 2019 már 8

Nem hiszem,hogy 3 AP megoldást jelentene.max 2 fajtát javasol a szakirodalom.

 Nos mivel te is felnőtt fiatalember  vagy, ennyi mg-tól nem fogs meghalni,pláne,hogy a Ketilept gyoran ürül a szervezetből.

Én alváshoz csak az Olanzapint használom inszomnija miatt és 2mg Rivotrilt.

 

Sok sikert! Üdv

 


Offline
Csatlakozott: 2019 már 8

Szia!  A volt nevem Zyprexaboy. Én mosgt 3 havonta 819mg Paliperidon Palmitatot kapok izomba szakjavaslat alapján.

 

Nos az Olanzapin Teva 20mg szájban diszpergálódó tabit szedem én is alávhos: 20MG  és 2mg Rivotril. Én is 2 hét alatt 5kg-ot híztam tőle. Ez egy ilyen gyógyszer,de tudsz aludni és nem szorongsz Smile

 

Üdv


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Én 7.5 mg ot szedek parnassant szorongásomat csökkentette,viszont sokat eszek tőle


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Három AP szabad szedni átmenetileg? a ketilept prolongot épitem le orvos utasitása szerint,250 nel kezdtem most 100 nál tartok, azt mondta mikor 50 mg nál járok kezdjem el beszedni az olanzapint de én már tegnap beszedtem,nagy baj?? nem halok meg?? azt azért nem szeretném


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

-

  •  

     


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Kedves tőled,h kérdezed Smile Nos volt már  nekem távmunkám. Call Centeres.

 

Nem épp az én idegeimnek való.

Nem hiszem,h nekem lesz még valaha munkám,de köszönöm kérdésed


Offline
Csatlakozott: 2011 feb 27

Zyprexaboy: nem tudsz valami távmunkát vállalni, ahol rugalmas az időbeosztás?


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Én 3 éve lesz ebben az évben,hogy nem dolgozom.

Olanzapin nekem is bevált,de elkezdtem tolerálni így 40mgot kellett beszednem.

ez miatt vissza mentem a  dokimhoz. Most az INVEGA  9mg retard tablettát szedem. Hát 20mg.tól is sokat aludtam nem tudtam volna munkát válllalni.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

bartika írta:

Kiscsillag, én szedtem kis adag Olanzapint, de nem aludtam tőle túl sokat. Viszont mániás, pszichotikus állapotban voltam. Én azt hiszem, hogy számít a páciens épp aktuális állapota is, h mire hogyan reagál. Normál állapotban még nem kaptam.

Ez jó hír!

Mániám nagyon minimális, de így is nagyon zavaró. De még óvatos vagyok ennek kimondásával is. Terap nem erősítette és nem is zárta ki a mániát. Azt viszont ő is mondta, èn is érzem, h gondolatrohanásom van, sokszor hadarok, olyan mintha akatíziám lenne stb. 

Korabban, más orvos is dilemmázott, hogy ez mániás tünet (azaz kevert szakasz) vagy csak a feszültség pörget, nem jó értelemben. 

A mostani orvodomnak mailben leírtam a tüneteimet (mit érzek). Ő azt írta, h ez kevert állapot lehet, nem depresszió. 

De: ezt csak mailben írta. Sztem akkor lehet ezt biztosan állítani, ha szemèlyesen is talizunk.

A 2,5 mg olanzapinra azt írta, h jó választás. (én vetettem fel az ötletet)

Bnőmet normál állapotban 5 mg is szétcsapta. Màniás állapotban (neki nagyon látvànyos tünetei voltak) 10 mg-vel is alig aludt pár órát. 

Én most sem vagyok energikus, nincs eufóriám. Neki ezek voltak és mèg sok màs tünet. Zártra került.

Nekem kh fel sem merült emiatt, gyszerre is 3 hetet kell várnom.

Azt sem tudom,h laborkontrollra talál-e megoldást ill ha nem, akkor megkaphatom-e a gyszert v nem vàllal. 

Ő nem tud beutalót adni. Magánorvos, nincs laborkapcsolata. Házidoki engem lerázott, hepatológushoz csak fél évente kell mennem.

Most ő próbàl majd dokijaimmal beszélni laborkontroll ügyben. 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Zyprexaboy írta:

Ja értem akkor sok sikert és   jobbulást neked! Minden jót Kiscsillag Smile

Köszönöm. Smile

Te tudsz dolgozni ekkora adaggal? Vagy nem dolgozol?


Offline
Csatlakozott: 2011 feb 27

Kiscsillag, én szedtem kis adag Olanzapint, de nem aludtam tőle túl sokat. Viszont mániás, pszichotikus állapotban voltam. Én azt hiszem, hogy számít a páciens épp aktuális állapota is, h mire hogyan reagál. Normál állapotban még nem kaptam.


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Ja értem akkor sok sikert és   jobbulást neked! Minden jót Kiscsillag Smile


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Még így is tartok attól, hogy lassan fog lebomlani az olanzapin és nappal is álmos leszek.

1,5 éve hasonló tünetek miatt Seroquelt XR-t próbáltak beállítani. Azt korábban is szedtem, akkor 50 mg-ról vitték fel 800 ig több hónap alatt. 

1,5 éve kapásból 200 mg-t kaptam. Szerda este vettem be, csütörtökön felkelni sem tudtam. Csüt este nem vettem be, péntek reggel még le voltam szedálva.

Később újra próbáltam és kardiológián kötöttem ki. Vérnyomásom alacsony volt (ezért ment el a kèp), pulzusom magas. Leállítást javasolt. Gyszermentesen kellett kontrollra menni. Akkor a 24 órás vizsgálat és a szív UH is jó volt. Ezzel kizárták, h a szívemnek van baja és megerősítették, h a gyszer okozta a gondot.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Ha nincs 2,5 mg-s forgalomban, akkor gondolom 5 mg-osat ír és azt kell kettétörni.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Zyprexaboy írta:

Igen lehet hatásos a problémáidra,de ha jól tudom 2,5mg-os már nincs semelyik márkanéven forgalomban se generikus Magyarországon.

 

Egyébként ha hanghallasáod van akkor érdemes 20mg-ot beszedni.

Ugyan is az Olanzapin neme erős antagonista és 10mg felett bizonyítja hatásosságát.Én nyáron nappal 5mg-osat szedtem én atttól is elaludtam

Nem az a cèl, hogy a mellékhatásától munkaképtelen legyek.

Orvosom 2,5 mg-t szeretne adni. Azt írta h a lehető legkisebb adagra kell törekedni. 

A hanghallás nem zavar, 5 éve gyszert sem kapok rá. 


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Igen lehet hatásos a problémáidra,de ha jól tudom 2,5mg-os már nincs semelyik márkanéven forgalomban se generikus Magyarországon.

 

Egyébként ha hanghallasáod van akkor érdemes 20mg-ot beszedni.

Ugyan is az Olanzapin neme erős antagonista és 10mg felett bizonyítja hatásosságát.Én nyáron nappal 5mg-osat szedtem én atttól is elaludtam


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

MINI adag (2,5-5 mg) olanzapinnal van vkinek tapasztalata? 

Valszeg kevert szakaszban vagyok (depi + kicsi mánia együtt) és ebből szeretnék kikeveredni. 

Kis adag is lehet hatásos?

MINI adag mellett milyen mellèkhatásra lehet számítani? 

Korábban pár napig 5 mg-t szedtem (akkor halura). Lassan álmosított el, másnap olyan volt mintha kómából kellene felébredni. Nappal is elaludtam. Hosszabb távon ez enyhülhet?

Most 2,5 mg-vel szeretnèk kezdeni.

(Seroquelnèl - amíg kicsi volt az adag - az álmosság pár hét után elmúlt)

Hanghallásom is van, de az nem zavar. Kétlem, hogy arra ekkora adag hatna, max adag ill kombináció mellett sem sokat javult. Emlékezethallucinációm is van időnként, arra anno hatott az AP. Igaz, égig volt emelve. 


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Nos. Ma elkezdtem újból az Olanzapin Teva szájban diszpergálódó tabit szedni.

 

Más mint a Parnassan. Én maradok ennél és a Rivotrilnál.Mirtazapint magamtól letettem.


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Már a patikában van 3 havi adag Olanzapin Teva 20mg szájban diszpergálódó tabetta.  Reggel 9-re mehetek is érte . háhá

Én 40mg-ot szedek és 2mg rivotrilt. mirtazapint 2 évig szedtem de elmúlt a depresszió. Olanzapintól és Rivotriltól 9 órát alszom. Nekem  ez a tuti.az INVEG-ára meg nincs szüksége,se Leponexre


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

amúgy én sem értem mire jó a másolás.... minek bonyolítják, az orvos úgyis egy cégtől választja a hatóanyagot ,ez épp olya,hogy a  perdox doboza szebb mint a  ripedoné.. de mi a  fasznak kell másolni  meg más segédanyagokat hozzá adni.

hát ez a Pszichiátria XD


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

az Invegát inkább elfeljtem egy életre. drága de csak szorong tőle az ember és álmatlan. én jan 2.-án megyek is a  házidokimhoz  már van szakjavaslatom

Olanzapin Teva szájban diszpergálódó tabira,Mirtazapin Sandoz szájban diszpergálódó tabira és 2mg Rivotrilra. BÚÉK Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Szia! Nekem bejön a Parnassan,de a Teva jobb volt.

 

de mind1 is én leállok vele. inkább nappal szedem újra az INVEGÁT,mert az olanzapintól 3-4 órát alszok napközben. este pedig leponex 100mg lesz és 2mg rivotril. az invega miatt simán meglesz a 2019.-ik évi közgyógy is Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 13

Elvileg valóban csak a segédanyagokban van különbség, a hatóanyagban nincs. A segédanyagok azonban befolyásolhatják a hatóanyag felszívódásának módját és minőségét. Például én aripiprazolt szedek. Kezdtem Arisppa-val, ami nagyon elnyomott és sivárrá tett, majd ezen problémák miatt áttértünk az Explemedre ami tökéletesen beválik. Ugyanaz a hatóanyag de mégis másként hatnak - mintha nem lenne enélkül is elég nehéz kisakkozni a megfelelő gyógyszert... 


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Nah nem nagyon vagytok akítvak ezen a  fórumon. Igazából meglepő,hogy  bizonyos másolatok nem jönnek be valakiknek.

Ez akkor is mindenhogyan Olanzapin 100-101% tisztaságu toulol tisztítva.

Igaz  segédanyagok lehetnek eltérőek de a hatóanyag nem.

 

Nekem a PARNASSAN  ugyan úgy hat mint az Olanzapin Teva.

 


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Én TEVA szájban diszpergálódó tabival kezdtem az Olanzapinumozást.

Ez egy marketing fogás: citrom aroma.. de az igazság vele kapcsolatban az,hogy végig folyik a  garatodon és 3 óra múlva napközben elalszol.

Nem hinném,hogy a diszpergálódó tabletták  gyorsabb hatást váltanának ki...

 Nekem a PARNASSAN  jobban bejön és hát nem 28 szemes hanem legalább 30 Smile


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Na a PHARMINDEX ONLINE-on megnéztem a Teva és a PARNASSAN filmtabletta összehasonlítását.

 

A Teva sokkal undortóbb segédanyagokat tartalmaz  mint a Parnassan.

Nekem az a meglátásom,hogy a PARNASSAN-t nem véletlenül a Richter fejlesztette ki............................. Gondolom ebből minden érthető.

Például az Olanzapin TEVA  20mg filmtabletta mint a ripedon 4mg filmtb vörös titándioxiddal .Uram atyám....... azt meg minek ? a Richter szerintem még ha másolt verziót is kínál,szakszerűbb és tisztább gyógyszert gyárt mint a Teva...


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Szerintem mind1 melyik Márkanéven szedjük az Olanzapint.Én Tevát és PARNASSANT- próbáltam ki. Ugyan úgy segít mind2.Mindegy milyen segédanyagok vannak .A cél,hogy gyorsan jusson be a véráramba,a filmtabletta is védi a hatóanyagot.Nekem így ez miatt nem kell napközben Rivotrilt szednem. Én napi 40mg PARNASSANT is elviselek.

Gyógyszereim így néznek ki: Reggel 20mg PARNASSAN

                                                Este: 20mg PARNASSAN,45mg MIRZATEN,2mg Rivotril.

annyira csökkenti a  szorongást és a pszichotikus tüneteket,hogy végre 4mg Rivo helyett cssak 2mg kell este elalvás elött.

A márka nevekkel kapcsolatban csak annyit,hogy hiába válogatunk... a hatása egy és ugyan az. Hisz mindegy,hogy szájban diszpergálódó tabit szedünk vagy Filmtabit. A hatóanyag ugyan az.Sőt a filmtabletta szerintem erősebb,mert jobban védve van a  hatóanyag. De ez az én szubjektív megítélésem.Igazából én szerettem volna ZYPADHERA  retard 405mg-ot is. De ha a 405mg-ot leosztod 30 nappal akkor kb 8,5 mg Olanzapinum van 24 órán át 1 napra lebontva a vérkerikésedben és az agyadban. Tehát ha 300mgx2-őt szurnának be az a  20 mg.... röhej.. semmi értelme.Meghát előnyösebb is tabit szedni mint szúrni magunkat.


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

Én eddig Olanzapinból kát márkát szedtem.

Olanzapin Teva szájban diszpergálódó tabletta.

Most megint PARNASSAN filmtabetta


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 15

aha.hát eleinte én is híztam,de hozzá szoktam  gyógyszerhez és már minden ok.

Én napi 40mg-ot is elviselek így nap közben nem kell Rivotrilt beszednem.

Este pedig Mirtazapint és 2mg Rivotrilt.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Zyprexaboy írta:

SZIASZTOK!  Én ripedont szedtem 3 évig. aztán jött a Tiapridál,amitől rosszul voltam nagyon.Február óta szedem az Olanzapint 2x10mg-ot, 30mg Miagent,2mg Rivot.

 

Nekem bejön az Olanzapin,de a Ripedon valahogy más volt.Viszont az INVEGÁról SOK ROSSZAT  hallottam.

Ti mire kapjátok az Olanzapint ?Szia!
Nekem 5 mg aztán 7.5 mg Parnassan volt este. Az étvágyamat nagyon megnövelte. Híznom kellett, ez volt a cél. Az alvásban is segített.

Megosztás Viberen