Osszeveszes egy pillanat alatt

Az elobb torten velem hogy a parommal neztunk egy filmet es a kutyam nagyon ehes volt mar ezert nyoszogott a parom megunta es kitette a folyosora.ezen en teljese kiakadtam.felpattantam es az ajtot becsapva kimentem a konyhaba cigizni.tiszta ideg voltam hogy ezt tette a kutyammal.csak cigiztem a konyhaban majd hog y lehiggadjak bementem a masik szobaba pakgatni.bar valojaban azert mentem oda hogy ne is lassam ot.erre o bejott es elkezdte hogy menjek vissza filmet nezni meg ilyenek en meg mar a vegen uvoltottem hogy hagyjon beken.egyszeruen nem ertette meg hogy maganyra van szuksegem.hatalmas duhot ereztem.nem sok kellett hozza hogy ne ussem meg.mert nem hagy beken.majd visszajottem a szobaba de most nem szolok hozza es nem erdekel a film sem.nem erdekel semmi.tiszta ideg vagyok es utalom ot legszivesebven pofon vagnam es azt mondanam kapd be.most ha jo lenbe az ido biztis elmennek itthonrol hogy ne is lassam es csak cigiznek valahol az utcan.de hideg van kint igy nem tehetem meg ezt.hat most szi nelkul ulok a szobaban es duzzogok es csak netezek ey forrongok a duhtol.off…

Szerző:

Belépett: 2 hét

Setapalca

Blog kommentek: 555Blog bejegyzések: 85Regisztráció: 12-01-2018

1 gondolat erről: “Osszeveszes egy pillanat alatt”

  1. Szia Sétapálca, már egy ideje követem a bejegyzéseidet. Megkérdezhetem: szedsz valamilyen gyógyszert, jársz valamilyen terápiára? Úgy látom, hogy iszonyatosan befordultál, rögzült nálad egy nagyon mély szorongás, nyugtalan állapot. Valahogy nagyon benne ragadtál ebben, és ha valami (pusztán csak a változásból kifolyólag) kizökkentene ebből az őrült mókuskerékből, úgy érzem, sokkal jobban lennél. A párod, úgy látom, folyamatosan érezteti veled, hogy veled van, támogat – ezen túl milyen segítséget kapsz a környezetedtől vagy szakemberektől?

    Az is nagyon érdekelne, te magad hogy érzed, mi juttatott téged eddig a fokú kétségbeesésig, eddig az állapotig. Te magad miből eredezteted a betegséged (a kvázi megfejthetetlen genetikán túl)?

    Ha nem szeretnél itt válaszolni, priviben is írhatsz…

Írj megjegyzést