örömtelenség

Szerző:

Belépett: 2 nap

armi

Blog kommentek: 350Blog bejegyzések: 6Regisztráció: 2012. 04. 21.

10 gondolat erről: “örömtelenség”

 1. Neha be kell ismerni magunk elott is , hogy padlora keultunk A legtobben magvarjuk azt a pillantot mikor mar az agyunk es a lelkunk uvoltozni kezd es ha nem valtoztatunk meg valamit megunkban eletunk vegeig uvoltozni es orjongeni fogunk odabent . Miert is kell mindig jonak lenni ? miert kell mindig elfojtani a negativ erzelmeket ? persze , hogy ebben felemesztodik   az ember janya (fia). Soha nem leszel mindig mindenkinek jo ember , mert mindig lesz olyan valaki akinek nem vagy eleg jo ,eleg szep ,eleg okos …… es  sorolhatnank . Lehet nyujt egy paranyi vigaszt nemi erot ha masokon segitunk de nem hinnem , hogy ezekkel a cselkedetinkkel megvalthatnak magunkat .

  A magany ,az ertetlenseg ,a szeretetlenseg mind olyan eles szog az ember lelkeben ami mar szinte a szemlyisege resze . Ezeket nagyon nehez lecserelni es  bele is lehet betegedni .Minden emberben ott van a megfelelesi vagy de olykor eleg az is ha magunknak sikerul valamennyire megfelelni .

 2. Vicky Pollard

  próbálj azért kommunikálni. amíg itt vagy. írj magadról, bármit.

  a vonatok nekem is csábítóak, de nem vonatoztam már úgy másfél éve. de fura. hiányzik. a dübörgés is, főleg az.

  igen, a magányba bele lehet betegedni. pontosan az élem át. a halál hidegen hagy, valahogy már ez is tök mindegy. hamarosan elvégzi a természet.

 3. Vicky Pollard

  a c-típusú személyiségzavart nem ismerem, csak a többit. (de azt jól, sajnos).

  nekem is nehéz a kommunikálás, mert fáj.  néha annyira fáj minden, h lefagy az agyam, mint egy számítógép, és mozdulatlanul vagyok órákig. ez új jelenség. még mindig jobb, mintha a fejem verném a falba vagy felakasztanám magam, ilyesmi.

  akkor neked van reményed, h legalább a következő élet jobb lesz. az is valami. én nem hiszek benne, gondolom, ha erőltetem, akkor se fogok, szóval nem erőltetem:]

 4. Vicky Pollard

  tudom. értem.

  érdekelnének a konkrét személyes körülményeid, hogyan élsz, de ez nyilván magánjellegű téma. ha van kedved, írj privit. én is szabadabban tudnék megnyilvánulni magánüzenetben.

Írj megjegyzést