Kisfiam … esti mese, altatódalok

Az esti fürdetések hangulata is megváltozott – sokkal többet jászunk és viháncolunk, mint korábban.

Kitaláltam, hogy a szappanbuborékfújásra a legjobb alkalom az esti fürdés – remekül beválik! 🙂

És aztán a lefektetés ma egészen rendkívüli módon jól sikerült!

Két napja alig lehet lelőni kismanót, szétveti az energia, én már általában alszom, mire apja nagy nehezen ágyba tudja terelgetni a kis huncutot.

Ma én voltam a lefektetős – és el vagyok csodálkozva, milyen nagyszerűen és csodálatos hangulatban sikerült a dolog…

 

Először egy hosszú mesét olvastam, amit türelemmel végighalgatott, annak ellenére, hogy nem voltak hozzá képek egyáltalán.

Utána mosolyogva felült az ágyban, és közölte, hogy ő még nem álmos.

Mondtam hogy nem lehet most már játszani, ha akarja, akkor még énekelhetek neki. (hűha – vajon most hagyni fogja?? – gondoltam – mert egy ideje nem szereti, ha énekelek… 🙁 )

Hát, a kedvenc dalát ugyan nem találtam a daloskönyvben, és nem is ismerem – de gyorsan választottam két másik nagony vicceset – és frenetikus sikert arattam velük! – még ismétlést is kért!!!

Naponta átélem, hogy erősödik, javul, színesedik a kapcsolatom a kisfiammal!! 🙂 🙂

És ez nagyon boldoggá tesz!!!

Szerző:

Belépett: 5 év

amarilla

Blog kommentek: 6898Blog bejegyzések: 381Regisztráció: 31-10-2010

3 gondolat erről: “Kisfiam … esti mese, altatódalok”

 1. Szia!

  Szívet melengető amit írtál. És élő érzések vannak az írásodban. Nem tudom hány éves ez a tündéri kisgyermek, de az enyém 9 éves, és ez amit leírtál csak fokozódik. Egyre hatalmasabb közöttünk a már-már imádat, és az ehhez kapcsolódó egység. Ezt szavakkal le sem lehet írni. Talán egy anya-fia kapcsolat, vagy egy apa-lánya kapcsolat egy új „szerelem”, persze másféle értelemben mint ahogy ezt a szót használni szokás – ezért is tettem idézőjelbe, mielőtt pedofilnak titulálnak. Nálunk is van még altatódal, mese – és igényli, pedig azt hittem hogy ha már ekkora lesz, akkor megváltozik a helyzet. Sőt, hanem éneklem el az „este jót”, nem bír elaludni. Hát ez a mi kis kerek boldogságunk. Kár hogy néha mégis úgy a feje tetejére állnak nálam a dolgok, akkor képes lennék még ezt is feladni. Jó mondjuk én egyedül nevelem, mert apuka nem akarta, inkább mást választott. Jön hetente 1x a fiához, szeretik egymást, jó látni. Béke van köztünk is, jól elbeszélgetünk. És jó hogy nincs soha vita. Szóval örülök és megértem a boldogságodat!!!! Igy tovább!!!!

 2. szia!

  Ezt „ellopom” az ötletet, hogy fürdéskor este lehet fújni a buborékot:) ott végülis nem baj, ha kiömlik:D Ilyen apróságok, hihetetlen sokat számítanak a piciknek, én is úgy tapasztalom, nap mint nap. nekik ezek apró csodák. nekünk meg az, boldogok tőle.

 3. Nahát, milyen aranyosak vagytok! 🙂 🙂 Öröm volt olvasni a hozzászólásaitokat!! 🙂 🙂

  Igen, nem baj ha a szappanbuborékos kiömlik… Kreatívnak kell lenni, és résen lenni minden percben… 🙂 –

  Igen, ez egyfajta szerelem, ez kétségtelen – és ezt valóban nem lehet szavakkal leírni…

  Gyönyörű érzés, és boldog az az anya és az a gyermek, aki ezt megtapasztalhatja…

  öleléssel kívánok minden jót nektek is!

  a.

Írj megjegyzést