Van-e esélyem, mit csináljak?

14 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2015 már 23

Ősöreg úszótaktika megintzsivany hogy inkább a gyűrűt fogod , mint sem úsznál, utána meg kiverik a balhét hogy szatír vagy, addig meg leúszod őket.Nem tanítottak meg rá gyerekkordoba hogy kell úszni?Az én terápiámban egy úszólecke mindig benne van.Vízbe egyébként mindig gyűrű nélkül kell menni.

kedves nadese miért haldokolsz itt? Talán valami baj van?


Offline
Csatlakozott: 2013 feb 18

ha meg nem tccik, akkor lépj ki...


Offline
Csatlakozott: 2013 feb 18

Nincs esélyed.-olvasd a sztoikus filozófusokat.-azok is elmondják: nincs esélyed.- HA BELENYUGSZOL, akkor több esélyed lesz. üdv-egy haldokló


Offline
Csatlakozott: 2013 feb 18

ha tudnád, h ennél komolyabb ügyek is vannak, akkor most boldogan ugrálnál..- nem bántásból-


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 13

Ez a gyűrű elég durva dolog... Szerintem egyenértékű majdnem az enyémmel.


Offline
Csatlakozott: 2011 júl 29

Szia;

Nekem is volt egy ilyen jel.  Del-Kaliforniaban lakok. Szeretek a tengerben uszni.

A hazassag utan par honapra egy nehez helyzetbe kerultem uszas kozben a tengerben, es sokat kellett kapalozzak a megfulas ellen.  Sikerult.  De a parton vettem eszre, hogy a jegygyurum elveszett a fuldoklas kozben.  10 ev mulva elvaltam.


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 13

Köszönöm a bíztatást. Más választásom nincs. Azért tudott megetetni ennyire, mert amikor megismerkedtünk külföldön volt, így eleinte csak skype-on tartottuk a kapcsolatot, ott meg nem volt olyan feltűnő, hogy az édesanyja hívkálja...mert azt hittem, hogy távol van és szüksége van az otthoniakra.

Még fiatal csibe koromban volt egy ilyen udvarlóm, aki azért mondta le a randit, mert édesanyjával menni kell a tesco-ba, rögtön kapcsoltam, hogy menekülnöm kell.

A páromnak folyamatosan kereste a nálam engedelmesebb feleséget, mert nem tetszettem neki, hogy ki merek állni magamért, és kinyitom a szám. A saját anyám sem parancsol nekem. Nem szeretem, ha mások döntenek az életemről. Már unokáért is örjöngött, de megmondtam neki, hogy ő soha nem fog mellette segíteni, így csak azért, hogy ő kitehesse egy gyerek képét a kredencre, nem fogok szülni.

Itt sajnos nem, mivel 2009 óta külföldön dolgozik, és azt hittem, hogy egy önálló felnőtt ember, de tévedtem. Már a mama miatt kétszer kijött a gyomorfekélyem. És 6 év után újra xanaxot kellett szednem miatta, ennyit senki sem ér. Csak a botránytól félek, mert "micsoda szégyen lesz ez a falunak", hogy én felbontom a kapcsolatot. De pár mocskos levelet még kibírok. A facebook profilomat még ma miután megírtam neki a levelet törlöm, mert ott az a sok közös kép, nagyon fájó. Valamikor tényleg szerettem, de tudom, hogy hülye voltam. 

Természetesen rossz lesz egyedül, de már nem bírom ezt a külvilág felé álompár, belül pokol kapcsolatot. 

Nem tudom most lehet sokan kinevettek emiatt: de kaptam egy elég durva jelet. Egy több részes képkeretbe örömmel tettem bele a közös képeinket, amit a (volt) párom odaadott az anyukájának, és mire odaértünk eltört. Az anyósom röhögve mondta, hogy eltört, és ott díszelgett a törött kép a szobában...Nem jelent jót az biztos.


Offline
Csatlakozott: 2013 már 14

Sad

Hajrá! Erős vagy


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 13

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok nekem! ezt a bejegyzést akkor írtam, amikor szombaton magamra hagyott délelőtt 11 kor és este 9 kor jött haza, mert elment az anyjához. Majd alig akart előkerülni, és közölte, hogy mennyire jó volt otthon, és alig várja már, hogy újra láthassa a szüleit.

A párterápián én is gondolkodtam, de addig nem lehet senkit sem kezelni, amíg be nem látja, hogy problémája van. Hallani nem akarna erről.

Menekülök, más megoldásom nincs. Személyesen nem merem neki elmondani, mert nem tudom, hogy milyen reakciót váltana ki belőle. Így ma este megírom egy-emailben a telefont pedig kikapcsolom. Tőle nem félek, inkább az édesanyja mocskolódó leveleitől és telefonjaitól tartok, de ezt elviselem.


Offline
Csatlakozott: 2011 júl 29

Nekem is ez volt. En ezt igy, mint ahogyan te, elmagyaraztam a paromnak.

Egybol el is valt tolem.

Jobb igy nekem. Boldogabb vagyok.

Sok szerencset neked is.

Tisztelettel;


Offline
Csatlakozott: 2010 dec 26

Menekülj,amíg lehet...

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen