Tanulni - "bogyókkal"

5 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2011 dec 26

Teljesen új vagyok ezen a weblapon.Sok kérdésem lenne, főleg azokhoz akik voltak már itt, vagy épp bennt vannak.

Csak néhány : 10 éve szedek többek közt 2 mg-os Rivotrilt ,elég sokat., sajnos függő lettem. 4x voltam az utobbí 6 évben a Balassa utcai Pszichiátriai Klinikán 4x1 hónapot gyógyszerelvonáson és a szorongások csökkentése céljából Szintén hasonló osztályon.

Mennyiben más ez, mint Unoka Zsolt osztálya, hány hónap a kezelés, hányan vannak 1 szobában.Mennyire "nehéz esetek" vannak itt, hányan vannak egy foglalkozáson, milyenek az orvosok, ápolónők, mennyire empatikusak, gyógyszercentrikus e, vagy alternatív segítséget adnak? Egyszóval mindent szeretnék tudni, mielött jelentkeznék. társalgó, büfé, internet van e, ki lehet e jönni sétálni, milyenek a körülmények?  

Ha tudtok segítsetek. Várom a válaszotokat, tapasztalataitokat. Köszönöm


Offline
Csatlakozott: 2011 jún 6

Kedves Sorstársak!

Elindult az év orvosa pályázat, ahol  jelöltem e honlapon is nagyon sokat segítő Dr. Ratkóczi Évát. Aki egyetért azzal hogy az év orvosa jelölést elnyerje - az astellas- díjat, az alábbi linken szavazzon rá. http://www.astellasazorvosokert.hu/szavazas - a listából az R betűnél találjátok. Mindenkinek köszi Azur


Offline
Csatlakozott: 2011 dec 17

Kedves Monspirit!

Ha tanulok és vizsgáznom kell bennem is hasonló érzések zajlanak. Nehéz, de nagyon..


Offline
Csatlakozott: 2011 máj 2

Szia,

megertem a helyzeted, hasonlo problemaval kuzdottem tanulmanyaim folyaman, de amikor sikerult beallitani a szamomra megfelelo gyogyszert ez eliminalodott. Mit szedsz, ha megkerdezhetem? a legujabb generacios antidepi gyogyszerek minimalis mellekhatasokkal mukodnek. a nyugtatokat viszont en sem ajanlanam, ill. csak indokolt esetekben. Mar jo ideje nem szedek benzodiazepin szarmazekokat, remelem ezt sikerul is fenntartani.

Sok sikert kivanok Neked es jobbulast, ha van kedved beszelni nyugodtan irj privat uzenetet, ha tudok szivesen segitek!!

udv:

MB

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen