regisztráció

helpless képe

Sziasztok!

Új vagyok itt a Búrán.

Igazából a régi Búrát olvasgatom egy jó ideje,és oda szerettem volna regisztrálni,de nem tudtam.

Az lenne a kérdésem,hogy miért nem tudok oda belépni ezzel a felhasználónévvel.


Időrabló

Üdv helpless!A régi Burára én se tudok belépnim meg regisztrálni se, mert most ez lesz helyette. Talán idővel a régi tartalmak át lesznek hozva, de ennek a részleteiről nem tudok semmit.

Mint látható, ide regisztráltál. Szerintem nézz körül, olvasgass, ha van kedved írj, a többi majd kialakul.


Időrabló

Üdv Kovács Béla!A fórumot Babarczy Eszter hozta létre.

A régi fórum sajnos nem tette lehetővé hogy a destruktív elemek ki legyenek szűrve, és nyilvánvaló hogy egy nyílt fórumon egy ember nem tud rendet tartani, főleg ha mellette dolgozik, gyereket nevel, és lehet hogy Ő sincs mindig csúcsformában. Ezért nyilván szükség volt arra hogy néhányan besegítsenek a topikrombolók megfékezésében. Vannak mindenre elszánt rosszindulatú emberek, akik személyes sértettségük okán, vagy éppen saját pszichés állapotuk miatt elhatározták hogy ezt a fórumot is ellehetlenítik. A fórumra tudomásom szerint bárki regisztrálhat, és aki nem támad másokat, eleget tesz a netikettnek, a fórum szabályainak, az nem hinném hogy ki lenne tiltva.

 

A fórum működése még kicsit akadozik, egyelőre néha én is csak nézek mint a csirke a piros kukoricát, de majd kiforrja magát, majd megtanuljuk. Akár még azt is elismerem hogy sokminden bonyolultnak tűnik, mivel az előzőhöz képest több funkciót tud. És úgy tudom webmester, fejlesztő is van, gondolom Ő se  csak a hasát sütteti a nappal. Nem hiszem hogy az építő jellegű kritikával bárki szembeszállna, ha van ötleted a fórum jobbítására vonatkozóan, írd le nyugodtan, mi is ezt tesszük, szerintem senki nem fog ezen berágni.


savannah

Kedves Kovács Béla!

Én is egyike vagyok a régi búrásoknak bár kb 4 év nem olyan nagy idő és különben is az idő számít valamit?A régi búra megszűnt,erről sajnos nem mi tehetünk,mivel nem mi tettük anno a fórumot olyanná,hogy utána már csak Babarczy Eszternél emailes regisztrációval lehetett bejutni,én elég későn csöppentem bele,elég nehéz volt számontartani azt a sok nicknevet,ami mindig teleszemetelte a topicokat ellehetetlenítve a fórumozást,ha ez nem lett volna nem lett volna szűrés sem.Ha jól tudom azért a támogatása sem volt egy időben teljesen biztos a búrának,Eszternek köszönhető és még nem tudom pontosan kiknek,hogy ezt létrehozták.Ez az új búra,ami MINDENKIÉ,ahol a régi búrások is otthon érzik magukat,de ez nem egyenlő a kisajátítással,ha valaki csak azért regisztrál,hogy kötekedjen és szétoffolja a topicot,azt szankcionálják,mint minden más fórumon,nyilván,mert akik idelátogatnak azok segítséget,megértő szavakat szeretnének,nem ellenségeskedést,úgyhogy ide bárki regisztrálhat SOHA nem lesz akadálya,a régi búra pedig megszűnt örökre létezni,esetleg a régi tartalmakat lehet áthozzák,ha megoldható,de nem tudom.

Ez a fórum mindenkié és a régi búrások annak örülnének a legjobban,ha idővel minél több ember lenne és szólalna meg:)


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Szó szerint ugyanezt szerettem volna beírni, de megelőztek....

Nagyjából azért tájékozódtam, bár nem teljesek az ismereteim.

Ez itten egy purgatórium, ahol régi Burás rendfenntartók ellenőriznek mindent, és mindenkit. Ide nem elég az EÜ kártya sem, amivel pedig akár MRI-t is lehet csináltatni az egészségügyben, Itt pár tulbuzgó sajátmagát féltő egyén átvette a hatalmat, ami a kedves Babarczy Eszter kezéből kicsúszott. A Gyurcsánnyal előbb lehet szót váltani, mint bekerülni a régi Burára.

Bela. Kovacs Bela

Ui: ez egy túlbonyolított semmitérő fórum.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen