Felnőtt "gyerekek", és akik hiányolják gyerekkorukat. Gyertek beszélgessünk!

17 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2014 már 13

______________________________________________ 
                                     
     FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS 
______________________________________________


Eszterrel kísérleti hangulatjavító csoportot indítunk vasárnaptól itt a Búrán mindenkinek, aki kedvet érez hozzá! A kísérlet alapvetően a Seligman-féle pozitív pszichológia mentén fog zajlani, amit már teszteltek, és határozottan jó eredményeket mutat.

Ezen a linken találjátok meg: http://www.bura.hu/csoportok/k%C3%ADs%C3%A9rleti-hangulatjav%C3%ADt%C3%B3-csoport-tal%C3%A1ld-meg-a-boldogs%C3%A1got 
Ide részletesen le van írva a jelentkezés módja, illetve a csoport indulásához szükséges első két feladat is fel van töltve.

Jelentkezzetek bátran, ugyanolyan anonim módon fog üzemelni, mint itt minden, és jó kedvünk is lesz tőle.Smile

______________________________________________ 
                                     
     FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS 
______________________________________________


Offline
Csatlakozott: 2010 szep 7

Nem volt könnyű gyermekkorom, de nyilván létezik ennél rosszabb is. Csak egy kicsit bele olvasgattam a témába. Smile Nincs hangulatom írni róla, bocsi! :) 


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 24

Nem hiszem, hogy infantilizmusra gondoltak, hannem hianyoljak asszem elvesztet gyerekorukat ! Sad , sajnos van ilyen is, hogy szuleik miatt vagy traumak miatt, betegsegek miatt, stb nem volt problema mentes gyerekoruk es vagyodnak raja, mert nem volt gondolom reszuk benne ! ....

az infantilizmus, azt mongyak, hogy betegseg, en azt mondanam, hogy egy csunya, onzo egyeniseg inkabb ....felnot leven, ugy viselkedsz mind egy taknyos gyerek , mind egy elkenyesztetet , makacs gyerek ! ....nem akkarjak elfogadni eletevuket , kovetkezeskepen, 30 - 60 eves korukban is ugy viselkednek mind a hulye gyerekek....

meg a Biblia, mikkor azt mondja, hogy legyunk olyanok mind a gyerekek, asszem, hogy arra utal, hogy legyunk kivancsiak, nyiltak , irigyszeg / bosszualas nelkuliek, stb ek mind a gyerekek ....

Valojaban irja, hogy Isten gyerekei vagyunk minnyajan, de mindezt en ugy ertem, hogy a gyerek soha nem lehet egyenlo az Atyaval es , Hogy Teremtonk oly mely szeretetel visszonyul hozzank, mind egy szulo a gyerekeihez es igy megadja nekunk isa lehetoseget, hogy tudhasunk visszonyulni mennei Atyankhoz, mind Atyankhoz, nem mind egy elerhetetlen valamihez !


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

De aranyos ahogyan azt írod, hogy játszhatnánk! Smile Nagyon szeretek kirándulni is! Nagyon szeretem a gyerekeket. Alkotónkhoz viszonyítva viszont mindannyian gyermekek vagyunk. Persze tudom, hogy itt infantilizmusokról van szó. 


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

De aranyos ahogyan azt írod, hogy játszanánk! Smile Nagyon szeretek kirándulni is! Nagyon szeretem a gyerekeket. Alkotónkhoz viszonyítva viszont mindannyian gyermekek vagyunk. Persze tudom, hogy itt infantilizmusokról van szó. 


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 30

nem zárok ki senkit Smile csak éppenséggel nem tenne jót az ha úgy jönne ide hogy ő most egy pedofil. mert ennek a dolognak ahoz semmi köze és más félre értheti. na meg nem tudom hogy egy pedofil ezt á tudja e érezni egyáltalán... vagy mi játszódik le a szerencsétlen elméjében....


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 6

Tudom, hogy eltérnek egymástól de az sem lepra és csak annyi érdekelt, hogy segíthet-e nekik ez vagy hasonló dolog. Ha igen, miért rekesztenéd ki őket? Ha nem, akkor meg többet úgyse jön szóba.


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 30

Neharagudj, de ez nem pedofil topik, és semmi köze nem szeretném hogy legyen az ilyen szerencsétlen abberációkhoz. olvastam a profilodat, te akkor most AB/DL vagy? az sem kizáró ok, csak éppenséggel nem is nekik szól célirányosan ez a topik. de légyszives ne próbáld ezt összemosni a pedofíliával, mert a kettő dolog élesen eltér egymástól, igazából semmi közük egymáshoz! 


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 6

Ahogy most így ezt néztem, (egyébként egyszerre találom kissé bizarrnak és szívmelengetőnek is) eszembe jutott, hogy erről az egészről vajon mit gondolnak purify-ék, mármint ő és lonelymaster és még mások, akik meg nem gyerekek szeretnének lenni, de hozzájuk vonzódnak, ahogy olvasgattam nemrég a másik témát. Különösen az első részlet végét illetően merült fel bennem a kérdés, mert ott van ilyen "apuka" szerep is, ami ennél az ageplay dolognál elég általános és jóval elfogadottabb, mint a pedoság, azt pedig biztosan tudom, hogy itthon is vannak olyan felnőtt nők és férfiak, akik imádják, ha gyerekekként tekintenek rájuk és ez valahol segíthet ott, ahol a vonzalom nem csak szexuális-féle és nem is csak fizikai, nem?

https://www.youtube.com/watch?v=889-MBf31ek


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 6

Én olyan 7-8 és 10 között érzem magam általában. És nagyon lányosan élem ki ezeket a dolgaimat, ha épp tudom. Ezzel próbálom kárpótolni magam azért, hogy sosem voltak és már nem is lehetnek valódi lány barátaim, mert nagyon sok szeretet volt és van bennem, de magamnak nem tudok adni belőle, csak ha minden felnőttes kényszert levetkőzök és újra gyereknek élem meg magam. És sem a felnőtt nők sem a felnőtt férfiak nem izgatnak különösebben, olyan, mintha egy fal lenne köztünk, vagy mintha én folyton álmos lennék de nekik nem lenne szükségük alvásra és szánalmasnak vagy nevetségesnek tartanák az, akinek van. Fura. Nem tudok velük mit kezdeni és mindig magányos vagyok, nem számít milyen közeli barátok vesznek körül, mert ők nem tudnak igazán társaim lenni játékokban és hülyéskedésekben és olyan dolgokban, mint amiben a gyerekek szoktak egymásnak. Van plüssöm akit szeretek de mégsem pótolhatja az emberi kapcsolatokat. De jó lenne rendszeresen kirándulgatni valakivel, és vagy közösen elkezdeni valami jó kis táncot, vagy csak kitalálni mindenfélét és expedíciókra menni, vagy kalózosdit játszani, vagy kajacsatázni, esetleg vízilufizni, meg mindenféle kalandos és érdekes és izgalmas dolgot csinálni. 


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 6

És te hány éves vagy belül?


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 30

szia. sztem nem ismerjük egymást... még. Smile én is szívesen ismerkedek. 


Offline
Csatlakozott: 2014 feb 6

Hm... bocsásd meg a bizalmatlanságom, hogy ezt pont most és pont itt látom. De egy ideje elég nyíltan keresek én is korombeli "gyerekeket" barátkozás céljából. És ha nem valami ismerősöm vagy, aki provokálni akar, akkor nem lenne ellenemre az ismerkedés.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen