DÜHÖNGŐ 2

2319 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

Most látom milyen csúnyán beszéltem jah írtam nah, de az az igazság, hogy akkor ha felvettek volna, akkor megmentettek volna. Ezt a piciáter pasit a régi th-n is utálták. A picóm, aki a régi tn-kezelt nagyon drukkolt, és kiakadt, de semmit sem tudott tenni. Az interjú után kiültem az előtérbe, és zokogtam egy órán át. Szóval köszönöm ennek a pö..fejnek! Simán hagyott elveszni a naagy egója miatt! Sad Angry


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

Igen ez nagyon igaz! Szomorú:(

Én meg ellentétet írok, köszönöm a figyelmet és kedvességet, és akinek inge, az vegye magára! Mert van ilyen is!


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Úgy látszik,hogy ezen az oldalon már senki sem tudja(tisztelet 1-2 kivételnek)hogy mit jelent pár kedves szó ha valaki maga alatt van vagy ha tudta,már elfelejtette az kurvabiztos!Akinek nem inge ne vegye magára!

 


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

A pszichiáter szerint ne ismételgessem ugyanazt, mert unalmas.

Egyetlen lógus se vállal, mert egyiket éjjel sokat hívtam 2012-ben, és elmondta összes többinek egész megyeszékhelyen, amúgy is borderline meg bipoláris maga a téboly, terror, sok cikk szerint sok öngyilkos lesz - hahahhaa, vajon miért?

Mert piciátria (direkt írtam így) semmire nem jó, csak tömik gyógyszerrel embert, mint kenyérrel a kacsákat, mielőtt levágják őket barbár módon. Így van...

A piciáterek legtöbbje beteg, és ostoba és semmisem tudnak! És beszarnak ha igazán dolgozni kell valakivel! Hozzám jár szociális nőci, aki nagyon szaki, és sajnso mindazt amit írsz, ő pontosan igazolja! Most épp tanulmányt ír arról, hogy a borderek pl. mennyire kivannak taszítva az átereknél, mennyire megvagyunk bélyegezve, és magunkra vagyunk hagyva. Meg vagyunk bélyegezve az áterek által!!!! Ezvan. fasza.

 

A Tündérhegy vezetősége kicserélődött, háááát meghallgattam sok új szakember nyilatkozát neten, nem szimpik!Amúgy is tudjuk, hogy szegény lány, aki nemrég öngyilkos lett  és volt vőlegénye (biztos mindenki ismeri sztorit, mivel szép lány volt, hatalmas hírverés és döbbenet volt belőle), azért tette, mert Thegy nem vette fel bizonyos okok miatt.... ez nem nyilvános, de volt ismije, aki közölte velem....

Amikor elmentem az úúúj TH-ra, felvételre, még éreztem az erőt akaratot magamban, hogy hajráááá!!  pont ott volt a régi TH-ás lógusom, és drukkolt, cuki volt, de pont az egyik régi th-s nagyonpöcskalap nárci (fiatal de p a kiráály) piciáterrel kezdtem beszélgetni, hogy felvegyen, és bazz, mióta nem ittam? mondom már több mint 3 hónapja. Az neki nem elég. Ott  omlottam össze. hogy az ilyen szarrágó szak(r)emeberek miatt pusztulunk meg!!!! Hogy szo....n le a f..mat.. rohadt geci nárci geci. ááááááááááááá!

Lelki segély mindig leráz, mert úgyse jutunk előre.... meg is fenyegettem őket, hogy állapotom rosszabbodása és esetleges pszichózis részben az ő lelkükön szárad majd..... nah ezt már többször írtam, ismerős.. idióta baromálllat banda.

Ugye sok fizikai bajom van és emberek nem szeretik szomorú, depis, szorongó embereket, a borderek meg bipolárisok emberek  többsége szerint meg dögöljenek meg sorra, jobbra-balra. Erre írtam, hogy igen, sajnos a normál segítők áterek, lógusok akikből kevés van, pontosan tudják, hogy likvidálva vagyunk!

Az emberek való világban kegyetlenek, könyörtelenek, szívtelenek, utolsó mocskos véglények - tisztelet kivételnek. Igaz Sad

Összegezve: aki borderline, bipoláris mielőbb dögöljön meg társadalom szerint, még szakemberek se szeretik, és agyő, úgyhogy fogják be szájukat, ne legyenek energiavámpírok, negatívak, panaszkodóak stb. Így van! pusztuljunk!

Az emberiség megérett a pusztulásra szerintem - ha együttérzés és empátia nincs, akkor nincs értelme az egésznek. Igazad van:( és ez végtelenül ellkeserítő. Sad

Szóval pusztuljunk, hisz csak az emberiség szemete vagyunk?? Sad mélységeen szomorú. És küzdünk.. demeddig? Sad

 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Éjjel volt elég nagy mérvű vizelési fájdalom, így felhívtam megadott ügyelet-számot, amit valami gyengeelméjűek rosszul tüntettek fel.

Legalább megmondta néni, mit hívjak, felhívtam, ott közölték, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót. igyak sok vizet. Így is lett.

Ma kértem volna antibiót, de doki szerint káros, így valami Urostemol-t vagy mit írt.

Mindig azt írta fel eddig, ami már bevált és most nem, hogy a kismanók kalapálnák el.

Akkor van valós idejű ingyenes külföldi chatszoba, ami lehalt.

Remek.....

A pszichiáter szerint ne ismételgessem ugyanazt, mert unalmas.

Egyetlen lógus se vállal, mert egyiket éjjel sokat hívtam 2012-ben, és elmondta összes többinek egész megyeszékhelyen, amúgy is borderline meg bipoláris maga a téboly, terror, sok cikk szerint sok öngyilkos lesz - hahahhaa, vajon miért?

Mert piciátria (direkt írtam így) semmire nem jó, csak tömik gyógyszerrel embert, mint kenyérrel a kacsákat, mielőtt levágják őket barbár módon.

A Tündérhegy vezetősége kicserélődött, háááát meghallgattam sok új szakember nyilatkozát neten, nem szimpik!

Amúgy is tudjuk, hogy szegény lány, aki nemrég öngyilkos lett  és volt vőlegénye (biztos mindenki ismeri sztorit, mivel szép lány volt, hatalmas hírverés és döbbenet volt belőle), azért tette, mert Thegy nem vette fel bizonyos okok miatt.... ez nem nyilvános, de volt ismije, aki közölte velem....

Nem, nem akarok öngyilkos lenni, csak úgy megemlítem.....

Lelki segély mindig leráz, mert úgyse jutunk előre.... meg is fenyegettem őket, hogy állapotom rosszabbodása és esetleges pszichózis részben az ő lelkükön szárad majd.....

Ugye sok fizikai bajom van és emberek nem szeretik szomorú, depis, szorongó embereket, a borderek meg bipolárisok emberek  többsége szerint meg dögöljenek meg sorra, jobbra-balra.

Urológus doki meglátja, hogy sok átriai gyogyit szedek, jah, akkor azért nem hat én gyógyszerem... ne szedje! Ja, sokkal jobb, ha nem alszok, sarokban remegek, reszketek, pszichózisom van, szorongástól leblokkol testem meg ilyesmi.

Az emberek való világban kegyetlenek, könyörtelenek, szívtelenek, utolsó mocskos véglények - tisztelet kivételnek.

Összegezve: aki borderline, bipoláris mielőbb dögöljön meg társadalom szerint, még szakemberek se szeretik, és agyő, úgyhogy fogják be szájukat, ne legyenek energiavámpírok, negatívak, panaszkodóak stb.

Az emberiség megérett a pusztulásra szerintem - ha együttérzés és empátia nincs, akkor nincs értelme az egésznek.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

cukorkához nem kell doki

felirja a körzeti

anyád sír majd csak

hogy a fia egyre hulyébb marad

 

 

korunk balladája

belevész a félhomályba

mindenki kispetőfi már

 

CSAK A HÍNÁR SZORÍT

A VÍZ ALÓL

 

 

NYAKAD KÖRÉ MAJD

SZÉP LASSAN

AZ SZORUL


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

azon kapom magam néha hogy rímelek

én beteg csalfa csapka lélektelen érzelem

 

rázoma a rongyot

remélve hogy el nem kopok

 

rázom a taktust

jól felnyomom a basszust

 

piros kicsi konflissal

vágom köreimet a ródlival

 

mire jó ez az egész

bassza meg a

 

NEMES PENÉSZ!!!

 

 

XD XD XD

"!+!%+@&#!!!

 

 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 2

Köztetek járok, mégsem láttok, hozzátok beszélek, mégsem halljátok, nektek írok, mégsem olvassátok....lélektöl-lelekig szállok, ti pedig felzabáltok, majd kihánytok. Nem kell nektek a rút igazság, a tiszta logika, az önfeláldozó szív....csak eltiporjátok, ha véletlenül felfogjátok.... nem én vagyok más, ti vagytok semmilyenek, üres-fakó köpenyek, egy elhagyatott ruhatárban.

Pórzik a lelketek, de nem a szomjazástól, mert nem szomjazzátok az erényt....nem pór az, hanem tunyaságban kiégett lelketek pernyéje. Üres-fakó köpenyek a ruhatárban, gazdátok a színpad előtt tapsol állva, az ember tragédiáját bámulva tátott szájjal....végtelen előadásban. 
 

Elveszett minden, értelmetlen az értelem, betegség az érzelem....és az élet alázata, az veszett el igazán.

Nincsenek már arcok sem, csak maskarák....arctalan fapofák. 
 

 


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 2

Szeretnék gyáva lenni, és mindig elfutni,

Szeretnék süket lenni, és nem hallani a világ őrült sikolyát,

Szeretnék vak lenni, és nem látni a világ nyomorát,

Szeretnék érzéketlen lenni, és nem érezni,

Szeretnék tudatlan ostoba lenni, és semmit sem megérteni,

Szeretnék egyetlen napot élni, és nem meghalni naponta,

.......de nem szeretnék nem létezni, még ha csak ennyi is létezni....naponta többször megsemmisülni, és újrakezdeni....meddig még? meddig még a szikra, mely újraindít? és ki dönti el, mikor szakad meg a kör? én, vagy ti? Isten, vagy én? lesz-e újabb büntetés? vagy lesz-e jutalom? csak egyetlen nap, csak ennyit kértem én....


Offline
Csatlakozott: 2018 jan 3

Jol el van baszva minden.. 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

NEM érdekelhet ha leszarod! Inkább igyál valamit.."többre emlékszel"


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

De, Kleót érdekelni érdekli (kíváncsiság), csak letojja.


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Dehogynem vállalhatod! Épp ettől szép h ne akarj megfelelni csak azért h elfogadjanak..és mégis kicsodák?..senkik a maguk módján lélektelen húscafatok akik beléd marnak..persze add meg nekik a minimális tiszteletet dee full igaza van Kleónak ezek szerint! NE érdekeljen,h ki mit gondol rólad! Vagyis csak az a pár ember számít aki fontos neked...nem kell több...


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Én úgy értem, betegségeim, nézeteim nem vállalhatom fel valós világban (utcán, szemtől szemben), mert úgy senki nem fogadna el.

Van egy könyvesboltos, akivel beszélgetek, meg részben egyezik nézetünk, de ő sem értené meg mentális betegségeim, személyiségem.

És valós világban emberek elárulhatnak, pletykásak stb.Amúgy is csak kihasználtak, eldobtak, így cs*sszék meg.  Így csak neten vannak olyan emberek, akik megértenek és általában messze laknak és/vagy külföldiek.

Nézeteim alatt nem azt értem, hogy politikai nézetek, hanem minden egyéb.

Ilyenkor irigylem Kleót, őt aztán nem érdekli, hogy ki mit gondol róla.

 


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Fuck cops..Légy önmagad és őszinte! Nézd hülyének aki hülyének néz..


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Igen, a társadalom nem segített, mikor kellett volna, a rendőrség inkompetensnek bizonyult, az orvosok pofájától felfordul gyomrom. *hányós szjmáli*

Sok orvos pöffeszkedő, lekezelő, lenéző, arrogáns.

A g*ci rendőrnyomozó is azt mondta, hogy nincs mit tenni, mert ilyen aktívan üldöznek, megvernek és nem segítenek felnőttek esetben nincs mit tenni.... a jó büdös k*rva anyját!

A társadalom teljesen kudarcot vallott, elhagyott, elhagyott, nem volt büntetés aljas és galád elkövetőknek.

És most nem szabad ugyan nevük leírni, de leírom mindazok nevét monogram formájában, akik elárultak és rosszat tettek nekem vagy érzéketlen bunkók voltak (egyik sem bura-tag, csak olyan galád aljas senkiházi emberek, akikkel összesodort élet forgószele):

C.I., C.Á., dr. A.M., dr. T.V., Dr. E.K., P.D., P.F., T.N., T.É., CS.É., GY.M., A.R., Dr. É.A.  

Nem használnak igazán gyógyszerek, csak egy pár. Félek Rivotril-hiány miatt, mert Xanax és Frontin nem használ nekem, csak rossz mellékhatások, ahogy antidepik se :( Am én nagyon ritkán veszek be plusz fél Rivót (2 - 3 havonta).

Nem lehetek önmagam és őszinte, senki nem tolerálja mentális betegeket, csak talán (?) más mentális betegek, kivéve, ha nőkről van szó, hiszen nekik több mindent elnéznek és jobban is belefér az gyengébbik, esesettebb nem szerepébe.

Egyszerűbb is lenne nekem nőként, mivel inkább nőies gondolkodásom van és átlagnál érzékenyebb vagyok.

 


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Nálam már havazik...de am tényleg uncsi és egy hóangyalharc tényleg jó lenne Smile


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Na-jó....béke


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Na...szerintem se veszekedjünk az olyan uncsi,inkább verekedjünk xd szóval gyere ki a hóra ha majd esni fog.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Na-na!


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Sajnos csak egyiket tudtam pontyolni, de az ponty.

De most már jussunk túl ezen, és senki ne b*szogasson senkit a jövőben, akár negatív, akár pozitív.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Okés, nem zavar engem senki, csak az, ha valakit élesen és igazságtalanul bírálnak.

De mivel felborzolódtak a kedélyek, ezért átszerkesztem a posztom egy pontyra (.) 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Bujj el és a vonat szabjon rád nadrágot..szia


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ugyan, engedd el; és maradj!


Offline
Csatlakozott: 2021 nov 14

Tényleg nem emlékszem, hogy bárkivel is személyeskedtem, vagy "áldozathibáztattam" volna. Én olyankor jövök ide fel, amikor kimondottan rossz passzban vagyok , ezt szerintem írtam is, azt is, hogy elnézést érte, de továbbra sem érzem -gondolom- úgy, hogy bárkit megbántottam volna. Áldozathibáztató, meg a kis faszom, az. Tudod Elija, nyertél, megyeik innen a picsába, úgysem érdeklek senkit. Őszintén kívánom, hogy legyen ez a "győzelem" a legnagyobb siker és öröm a hátralevő életedben. 


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Okés ;) 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Olvastam.

Persze, értem én, de ebben a formában, légyszíves, ne!


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Itt meg lehet nézni előzményeket:

 

https://www.bura.hu/blog/intro86-blogja/2022-dec-03/fekudni-az-agyon#gsc...

Na itt csak megvédtem intro 86-ot, amúgy nem szoktam személyeskedni.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Kedves ElijahShade!

Az, hogy nem személyeskedünk és nem húzunk le másokat, oda-vissza értendő. Mindenki elmondhatja a véleményét ugye, de mert a mienk más, nem bántunk senkit.

Köszönjük.


Offline
Csatlakozott: 2021 nov 14

Ó, dobogós vagyok, pedig alig szóltam hozzá valamihez. Agresszív, és áldozathibáztató? Hűha, hát igazán köszönöm. 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Hát nehéz szülés volt lerakni a Kventiaxot annyi szent. Szedtem mellette Leponexet is, az is szinte abbhagyhatatlan, de megszabadultam attól is igaz, az még nehezebb volt. 1 évig szedett 3x0,25ös Xanaxot is abbahagytam már 1 hónapja, Lepót már szeptember végén. Mindegyikkel csak megszívtam. A Kventiaxot ráadásul 2,5 hét alatt lenulláztam.. olyan rosszul lettem tőle. Szerencsére az alvásom nem károsodott durva mértékben. Valójában csoda hogy megúsztam a dolgot kórház nélkül. De ha bármelyik is segített volna hosszú távon én szedtem volna csakhát nem segített. Sőt sok esetben rontott rajtam. 


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Amúgy még mindig nagyon fiatal tudományág pszichiátria, és megtaláltam neten és íme depresszió kezelési fázisai (piramis-szerűen, ha egyik nem válik be, jön másik):

- antidepresszánsok

- kventiax + latrigil

- lítium

- elektrokonkluzív-terápia megfontolandó 

Na, kb. ennyit tudnak.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Le tudtál jönni kventiax-ról? :O 

Sokan nem tudnak, én sem, mert elvonási tünet pánikroham és 2017 óta szedem, így már nem is fogok.

Legtöbb ember miután szedett kventiax/kvetiapin, sosem jött le, vagy ha igen, onnantól kezdve csak 1 órát tud éjjelente aludni Sad Színes álmok.

És te jól jártál, mert sokak skizók lesznek kveti elhagyási tünetei után, olvastam. :( 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Na ez az. A Frontin nekem sem ér semmit de még nem is altat. Akkor nem csak nekem nem hatnak ezek a csodaszerek. A Ketamin-t nem merem. 1x próbáltam a füvet, rossz élmény volt, soha többet.. Csak az orvos is már morogni fog hogy annyi mindent próbáltunk erre csak negatív eredményt értünk el szinte vagy vegetatív állapotot. És akkor én vagyok a rossz hogy nem szedem a gyógyszereket.. mintha bármelyik is működött volna hosszútávon. 
Olanzapinra még rábólintanék ha legalább pár évig működne. Utoljára 4 hónapig volt hiper szuper utána meg jött a jaj.. Kventiaxból 400mg-ot kajáltam tavasszal jó rosszul lettem vele.. arról is én jöttem le egyedül szinte. Azt hittem megdöglök. Csoda ha ezek után szkeptikus vagyok és nem hiszek a gyógyszerekben. 


Offline
Csatlakozott: 2022 dec 30

Akkor jövök én is.Antidepik nekem is offosak ötöt próbáltam mindegyiktől csak rosszabb lett. Frontin nem nyugtat csak altat. Most próbálok antipszichotikumot első párnapban jónak tűnt jól álmosított és oldotta egy kicsit a szorongás most már azt se hiába az adagemelés tudok neki örülni,hogy ez se válik be. Smile


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Van még egy lehetőség, amit megpróbálhatsz.

Leírom, hogy tudd.

Én nem merem, mert vegyesek a tapasztalatok.

Egyes helyeken, pl. Debrecenben lehet ''ketamin'' terápiát folytatni. 

A ketamin egy tudatmódosító anyag, mely nagyon kis mennyiségben hathat depresszióra pozitívan.

Szakember ad neked mini mennyiséget és vagy bentfekvéssel vagy 3 - 4 napi, heti megnézéssel ellenőrzi általában a főrorvos, adjunktus vagy valamelyik nagy fejes, hogy használ-e vagy nem.

A hátránya az, hogy nagyon addiktív, teljesen összezavarhatja embert, plusz újabb mentális betegségeket is kihozhat. Amennyiben nem használ, de ront, a terápia leáll. 

Illetve elkerülendő állapotromlást, ha nagyon rossz neked, akkor adnak olyan cuccot, amely káros tüneteket kiküszöböli meg elvonási tüneteket is.

Szóval eléggé oroszrulett.

No meg persze adott főorvos dönti el, hogy neked lehet-e vagy nem.

 

Szerény véleményem szerint az orvosi marihuánát be kéne vezetni itthon, mivel ahol be van vezetve, ott is csak más szerre nem reagáló testi vagy mentális betegségekre adják - depresszió, bipoláris, PTSD, epilepszia, krónikus testi fájdalom vagy krónikus testi betegségek.

És ott nem ilyen rossz minőségű utcai patkánymérges-csavarlazítós van, hanem 100% tiszta, organikus, szakemberek által adagolt.

Legfőbb mellékhatása a zabálás - de még mindig jobb boldog bálnának lenni szerintem, mint nyomott csontkollekciónak.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Én meg tegnap végre beismertem magamnak, hogy a Reagilaval sem vagyok jobban semmivel sem. Be sem vettem már tegnap se, ma se tervezem. Kényszermozgásaim voltak tőle, nem tudtam nyugton megülni egy helyben. 1 liter borral kezeltem magam tegnap, ami ki is jött.. Én kb 6 éve járok magam kezeltetni ebből az utóbbi másfél évben semelyik gyógyszer sem válik be. Némelyik mint a placebó, némelyik csak erős függést okoz, meg van amelyiktől "ki akarok menni az ablakon".. erre most mit csináljak? De az a vicces, hogy pár hét gyógyszermentesség után többnyire mindig rosszul leszek legtöbbször fizikailag.. súlyos fejfájás, pofa sajgás stb.

Gyógyszerrel meg á la zombi üzemmód. Régebben még használt ez meg az, mostanra kb semmit nem tudok 3 hétnél tovább szedni.

Gondoltam kiírom magamból én is Laughing out loud Nem tudom mi lesz így.. szerintem nem gyártottak még olyan szert ami engem rendbe hoz. Antidepivel nekem is ugyanazok a tapasztalataim mint ElijahShadenak. Áhh..


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Hát, én agyam eldobom!

Voltam egy külföldi oldalon, amelynek neve healthfulchat, azaz egészségben teljes, egészséggel kapcsolatos chat, és kiírás szerint lehet beszélgetni mentális problémáidról.

Na most én beszéltem, és ugye mondom öngyilkossági késztetés, depresszió, bipoláris, borderline, szorongás stb. Meg elmeséltem élettörténetem, így kivágtak 1 évre, merthogy ne traumatizáljak másokat az élettörténetemmel (ugye nyilvános utcán megverés, gyógyszereket nem szedhetem nagy mennyiségben, félrekezeltek, legtöbb pszichomókus és áter inkompetenes és nem is nyomat semmit sablondumán kívül, elárultak, kihasználtak stb.), illetve öngyilkossággal fenyegetőzök - nem fenyegetőztem, csak megemlítettem, hogy vannak késztetéseim.

Erre mondják lelki segély, már hívtam őket, de azok nagy közhelykirályok meg nem is érdekli őket, néha el is küldenek anyádba, hogy mit picsogsz meg nagyon prosztók, bunkók.

Ugye itt sem szereti nép, ha valaki rinyál. 

De könyörgöm, ha valakinek egyre jobban romlik állapota 15 év alatt, pl. nekem. és kipróbálja keleti-nyugati orvoslást, különféle pszichoterápiákat, homeopátiát, kineziológiát, tempós sétát, sportokat és antidepik nem hatnak, mert mindegyiknek nagyon rossz mellékhatása van, és tulajdonképpen mindenki elismeri, hogy nem nagyon tudnak mit segíteni, annak miért nem lehet valamilyen halálmódot biztosítani. Semmilyen gyógyszert nem szedhetek terápiás adagban, csak latrigil meg tiapridal meg rivotril, de egy antidepit sem.

Sajnos túl gyáva vagyok erőszakos módszerekhez (magasság, mélység, bizonyos eszközök, melyek halált ontanak), gyógyszer ugye nem öl meg, de társadalom is mondja, hogy terhére vagy stb.

És súlyos fizikai betegségeim vannak, így nem tudom önmagam megölni, ÍGY miért nem lehet hagyni elmenni, ha én el akarok.

Mert ha semmi nem használt 15 év alatt, ezután se fog. 

 És lehet nyomatni itt dumát, hogy de orvostudomány fejlődik. Fejlődik, igen, de orvos dönti el, hogy kinek mit ad.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

A legjobb az volt amikor a főoldalon volt a búrachat és ott beszélgettünk,az eléggé pörgött,nagyon szerettem oda írogatni,az hiányzik.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Holdfény27 leírta a lényeget.

Én megismertem a búrán egy pár embert akikkel személyesen is találkoztam,volt akivel bántottuk egymást,volt akivel csak simán megkopott a dolog köztünk és van akivel napi szintű kapcsolatban vagyok szóval nekem azonkívűl,hogy leírhatom,megoszthatom a gondolataimat többet jelent a búra.Többször előfordult,hogy nem indult zökkenőmentesen egy beszélgetés,de nekem az a tapasztalatom,hogy  vannak itt emberek akik  valóban segítő szándékkal regisztráltak,nekem legalábbis sokat segítettek/segítenek.

 


Offline
Csatlakozott: 2021 feb 23
ElijahShade írta:

Hát igen, épp meg is magyaráztad:

közönyös, bunkó, empátia nélküli, másoknak megszabod, hogy mit írjon és ne panaszkodjon típusú ember vagy, jól van akkor, mint mondom, nekem aztán mindegy, én nem vagyok itt gyakran.

 

Oké, értem, vettem az adást.
Én is további szép hétvégét kívánok neked!
:) :beer:


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Hát igen, épp meg is magyaráztad:

közönyös, bunkó, empátia nélküli, másoknak megszabod, hogy mit írjon és ne panaszkodjon típusú ember vagy, jól van akkor, mint mondom, nekem aztán mindegy, én nem vagyok itt gyakran.

 


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 2

A címlap megvan mindenkinek? Eszter nagyon szépen megfogalmazta anno, mi is a bura.....ne veszen el a részletekben!


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 2

Minden ember egy szempont, ritka, hogy 1 bizonyos dolgot 2 ember pont ugyanúgy lát/hall/érez/gondol, és így van ez jól. Kell, hogy mások legyünk, és értem én, hogy minden el van baszva rendesen, csak azt nem értem, ha elsiklunk a lényeg mellett. 
 

Most éppen intro86 miatt kering a fos a levegőben, egyeseket telibe is talált, no de a lényeg gyerekek....valaki bajban volt/van, de megint egymással baszakodtatok/baszakodtok. 
 

A bura egyszerre menedék, és siralomház, ezt írta Jekyll is, nehéz itt lenni, és nehéz nem itt lenni is. Szerintem több es precízebb fókuszt ahova és amikor kell, a sallangot pedig ne vegyétek magatokra, abból bőven elég IRL-ben.


Offline
Csatlakozott: 2022 dec 30

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy az írás az pont segít .Hiába lehangoló írás attól még segít neki legalábbis azzal,hogy kiadja magából aki meg nem akarja elolvasni az ne olvassa ennyi. Ennek az oldalnak pont arról kéne szólnia,hogy egymás degradálása nélkül kitudjuk adni a lelkifájdalmunkat és nem verseny csinálunk kinek rosszabb,mert mindig lehet találni olyat akinek hozzánk képest nagyobb gondja van.Egymást ne bántsuk :)  elég ha az élet teszi.


Offline
Csatlakozott: 2021 feb 23

Ja, értem. Szóval nem válaszolsz, hanem magyarázkodásra kényszerítesz. Jó taktika, nem mondom.

Abból indult az egész, hogy 242 felhívta a figyelmet arra, hogy vannak a blogírónál is rosszabb helyzetben levők. Ami így is van.
Feltételezem, hogy 242 sem jókedvében van itt...
És erre valaki beírt egy enyhen degradáló hozzászólást, amit szerintem nem kellet volna. De rendben, nézzük el neki, biztos nem bántásból írta.

Tegyük fel a kérdést!
242 nyomorával (szavad járásával fogalmazva) ki foglalkozik?
242 nem lehet áldozat?
242 nem lehet elkeseredett? (Bocs 242!)

Na, szóval, nem kell nekiesni valakinek, mert egy sorstársáról markánsan fogalmaz!
De ez történt, és ekkor jöttem én, azzal a szándékkal, hogy a blogíró figyelmét felhívjam arra a tényre, hogy a szomorúságát feloldandó, nem biztos, hogy az a megoldás, hogy ilyen nyomasztó írásokat készít. Szerintem ez inkább elmélyíti a depresszióját, amit azért gondolok,mert jó ideje benne van sajnos. Segíteni nem tudom, hogy miként kellene rajta, nyilván az nem segítség, hogy kritizáljuk, de szerintem az sem, hogy biztatjuk, hogy írjon még minél több szívszorító verset.

És itt jön az, hogy olyan helyzetet kívánok neki, aminek hatására jókedvű, derűs írásokat vet papírra.

Akkor, hogy a te megállapításaidra reagáljak:

Nem számíthat senkire:
Ugyan, kérdezd már meg tőle (intro86-ra gondolok), hogy vajon számíthat-e valakire? Csodálkoznék, ha igenlő választ adna...
Nem gondolom, hogy antiszociális lennék, mert felismerem valakinek a majdnem kilátástalan helyzetét.

Érthető, ha senkit nem érdekel (a) negatívitás:
Szerintem akik ide feljönnek, azok egy idő után belefáradnak abba, hogy mások nehéz helyzetével szemben megértőek legyenek. Hiába érdekli, megoldást nem tud rá adni, ugyanakkor a saját bajával is meg kell küzdenie. Erre írtam, hogy nehéz helyzet.

Aki hasonló beteg, az nem lesz empatikus vele:
Nem egészen úgy van. Ha a saját problémáját nagyobbnak látja, akkor nem biztos, hogy elvárható tőle az empátia. Az, hogy valaki a saját gondját szubjektíven méri fel, nem hinném, hogy felróható neki.

Intro86-nak a saját problémája pont annyira a legnagyobb, mint 242-nek a saját problémája.
Na, ezért nem szerencsés, ha valamelyik sorstárs keményebb odamondására jön egy letorkolló reakció.

Ha pld én írtam volna ezt, mármint azt, hogy mások is nagy bajban vannak, de mégsem panaszkodnak ennyit, akkor jogos lett volna a letolás, mert hát énnekem semmi ilyen jellegű problémám nincs, így nincs is jogalapom valakit "kioktatni" a helyzetének súlyosságáról.

Remélem kielégítő volt a válaszom.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Az egész.

Gyakorlatilag kifejezted, hogy nem számíthat senkire, és érthető, ha senkit nem érdekel negativitás, illetve aki hasonló beteg, az nem lesz empatikus vele.


Offline
Csatlakozott: 2021 feb 23
Igen. És? Melyik mondat az, amelyik áldozathibáztató, agresszív, illetve antiszociális?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen