családon bellüli erőszak

48 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Hát igen, a gyermekneveléshez is fel kéne nőni! Sok gyermek éppen a rossz nevelés miatt lesz lelki beteggé. És ez a helyzet csak tovább romlik. 


jelenlét

kurvára beteg az egész és csak betegebbé tesz


jelenlét

de ezt miért jó nézegetni amúgy?

láttam olyat, ahol a nő ette a csecsemőjét, de mi értelme?


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Figyelem gore:

 

 

Mostanában hazánkban is egyre több a hasonló eset, hogy apuci berág anyucira, mert féltékenységre gyanakodik, miközben sok esetben teljesen alaptalanul, ok nélkül, aztán eldönti, hogy bosszút áll a hűtlennek hitt feleségen, így, vagy úgy, de lehetőleg a legkegyetlenebb módszerrel. Itt is ez történt, a férj hűtlenséggel vádolta feleségét, de amikor az erősen tagadta a dolgot, ő még jobban vérszemet kapott, és ú gy érezte, hogy teljesen hülyének nézi az asszony, és vele együtt az egész világ. Megvilágosodott, és úgy döntött: Ebből elég, most jól megleckéztetem a mocskos cédát! Kisfiúkkal kocsikázni indult, mert azt nagyon élvezte a kissrác. Annyi extrával, hogy apuci magával vitte a Stihl fűrészt is, majd megálltak egy helyen, beröffentette a cuccost, és megmetszette vele a három éves kisfia nyakát. Mikor emberünk megbizonyosodott róla, hogy a gyermeke már itthagyta ezt az árnyékvilágot, a saját nyakához szegezte a láncfűrészt, és húzott rajta egy alaposat, magával is végzett. Anyuci meg fizethet két temetést.


Offline
Csatlakozott: 2011 júl 3

http://index.hu/belfold/2013/11/26/patkannyal_etettek_gyerekeiket/


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

   Sad

 

http://www.youtube.com/watch?v=i_30gOZ7kYg


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7
Apa ..... Ez fáj ! A nevem Chris Három vagyok, A szemeim beduzzadtak Nem látok , Hülyének kell lennem Rossz kellett legyek, Mi más tehette volna Az apukám ilyen őrülté? Remélem jobban leszek Remélem nem maradok ilyen csúnya, Akkor talán az anyukám Szeretne újra megölelni . Nem tettem rosszat De nem tudom elmondani Be vagyok zárva Egész nap. Ha felébredek, egyedül vagyok A ház sötét A szüleim nincsenek otthon Amikor a mama hazajön Megpróbálok jó lenni Így talán csak egy Ütést kapok ma este. Most hallottam az autót Az apukám hazajött A Charlie bárból Hallom átkozódik Engem szólít Hozzányomom magam Újra a falhoz Megpróbálok elrejtőzni Gonosz szemeitől Annyira félek most Elkezdek sírni Ő rámtalál Csúnya szavakkal illet , Azt mondja , hogy az én hibám Hogy ő szenved a munkahelyén Pofoz és üt És kiabál velem tovább , A végén kiszabadulok Az ajtóhoz futok Már bezárta.... Elkezdek üvölteni , Ő elkap és elhajít , Újra a kemény falhoz A földre zuhanok A csontjaim eltörtek, És az apám folytatja További szitkok között , " Sajnálom ! " , Sikoltom De túl késő már..... Arca eltorzult Elképzelhetetlen formába A kín és a fájdalom Újra és újra Ó kérlek Istenem , irgalmazz ! Ó kérlek, legyen vége ! Végre abbahagyja És az ajtó felé indul Ott fekszem mozdulatlan Elterülve a padlón A nevem Chris Három vagyok , És ma este az apám Meggyilkolt engem ..... Csak Amerikában és Latin-Amerikában naponta 40 millió gyermeket ér testi vagy lelki bántalmazás. Magyarországon tízezernél több azon gyermekek száma, akik rettegésben élnek, mert rendszeresen, bántalmazzák, vagy megalázzák szüleik. Hazánkban naponta minimum 8 gyermeket bántalmaznak súlyosan. Közülük évente minimum harminc gyermek meghal  Igen, te segíthetsz! Nem szabad tovább csendben néznünk! Mert neked is tenned kell, ha hallod a segélykérést, ha látod a szenvedést ha hallod a sírást…. A szomszédból, az utcából, vagy akárhonnan Ha megérintettek a szavak, Tegyünk ellene! Küldd el ahány embernek csak tudod, ha csak egy gyermeket menthetünk meg általa…… Megérte!
Apa ..... Ez fáj ! A nevem Chris Három vagyok, A szemeim beduzzadtak Nem látok , Hülyének kell lennem Rossz kellett legyek, Mi más tehette volna Az a...pukám ilyen őrülté? Remélem jobban leszek Remélem nem maradok ilyen csúnya, Akkor talán az anyukám Szeretne újra megölelni . Nem tettem rosszat De nem tudom elmondani Be vagyok zárva Egész nap. Ha felébredek, egyedül vagyok A ház sötét A szüleim nincsenek otthon Amikor a mama hazajön Megpróbálok jó lenni Így talán csak egy Ütést kapok ma este. Most hallottam az autót Az apukám hazajött A Charlie bárból Hallom átkozódik Engem szólít Hozzányomom magam Újra a falhoz Megpróbálok elrejtőzni Gonosz szemeitől Annyira félek most Elkezdek sírni Ő rámtalál Csúnya szavakkal illet , Azt mondja , hogy az én hibám Hogy ő szenved a munkahelyén Pofoz és üt És kiabál velem tovább , A végén kiszabadulok Az ajtóhoz futok Már bezárta.... Elkezdek üvölteni , Ő elkap és elhajít , Újra a kemény falhoz A földre zuhanok A csontjaim eltörtek, És az apám folytatja További szitkok között , " Sajnálom ! " , Sikoltom De túl késő már..... Arca eltorzult Elképzelhetetlen formába A kín és a fájdalom Újra és újra Ó kérlek Istenem , irgalmazz ! Ó kérlek, legyen vége ! Végre abbahagyja És az ajtó felé indul Ott fekszem mozdulatlan Elterülve a padlón A nevem Chris Három vagyok , És ma este az apám Meggyilkolt engem ..... Csak Amerikában és Latin-Amerikában naponta 40 millió gyermeket ér testi vagy lelki bántalmazás. Magyarországon tízezernél több azon gyermekek száma, akik rettegésben élnek, mert rendszeresen, bántalmazzák, vagy megalázzák szüleik. Hazánkban naponta minimum 8 gyermeket bántalmaznak súlyosan. Közülük évente minimum harminc gyermek meghal Igen, te segíthetsz! Nem szabad tovább csendben néznünk! Mert neked is tenned kell, ha hallod a segélykérést, ha látod a szenvedést ha hallod a sírást…. A szomszédból, az utcából, vagy akárhonnan Ha megérintettek a szavak, Tegyünk ellene! Küldd el ahány embernek csak tudod, ha csak egy gyermeket menthetünk meg általa…… Megérte!

Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

rá kell jönni hogy az ember kurvára csak magára számíthat....mert mindenki leszar mindent....és úgy csinálnak mint ha baromira senki sem tudna erről....


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Sajnálnám, ha ezzel zárnám itt a soraim.

Úgyhogy mindenkinek egyszerre kedveszerinti jót, és sok boldogságot kívánok!

ui.: "Mindig az nézzük meg először, mi miben vagyunk a hibássak!"


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Én nem harcolok a nők ellen, sem a férfiak ellen.

A bűnbak keresése soha nem vezett a megoldáshoz, sőt semmi előnnyel nem jár.


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

jogos ha ilyenkor eltartja nőt, nem jogos ha nem - bár akkor is képtelen rá a legtöbb férfi

én például a mosogatós, mosós etc. férfi vagyok mert az bírom férfi aggyal/idegekkel, de egy felmosásba agyilag bele halók, a nemek feladatai tízezer év alatt nem véletlenül lettek úgy felosztva, ahogy vannak ... - csak ésszel a reformokat! Wink

Mindenki egyenlő elbánást érdemel, ha valaki valamiben többett tesz le kompenzálni kell, régen erre volt az, hogy sokszor a férfiak gyilkosabb és nehezebb és jobban jövedelmező munkát végeztek. (jó példa a kohász, bányász, ... )

Nő tartos hosszabbb megterhelést bír - ezért hordák ők a vízet - a férfi nagy erőkefjtésekre képes általában, és megvédi a családját az élete árán is. - de ezzek már elavultak, és minden népboldogítónak beállítótt idea csak rontott még a törzsitársadalmakhoz képest is, itt keleten.


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Ha kimész terepre megtanulhatod, mi az Úristen.

Két exem is volt szociálismunkás gyakornok (oktatás mellett) terepen, profi mellett.


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

hallod kurvára nem érdekelsz....

egyébként meg szerintem baromi jogos az hogy a nők kikérik maguknak hogy nem cselédek....   a faszi baromira azt szerti ha picsája alá van téve minden...a legtöbb faszi nem mozdítana meg semmit otthon.... mert gondolják van egy marha aki majd megcsinálja helyette.... jó hogy a picsájukat nem töröltetik ki,....


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Van egy betegség ami a nőkre jellemző csak, súlyostestisértés mérnek a gyerekükre (például satuba sórítják a gyereket), hogy utána ápolhassák. Még az USA-ban is több ilyen nő van mint pedofil erőszak tevő. Igen a férfiak nem csak moesztálnak, és leutóbbis egy molesztáló nevelő szülőpár bukott le. Sad(((

Kocsma szociólogia ez itten a topicban sajnos kérem szépen. Wink


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Utálom azt hogy a nők egy idő után házosárkányok lesznek ...

És az elégedetlenségük okozta düket a férjükön vezetik le.

És lelki verbális/szóbeli erőszakkal, bárkiből ki tudják hozni az állatot is, még a legbékésebb emberből is ... - még Einsteinből is az elsőfelesége, pedig ő aztán a nyugalom és türelem mintképe volt otthon.

Kettőn áll a vásár.

u.i.: Nő önbűntetés, családi minta, verbális erőszak, pszichoterror. Egyenlőség itt kívételesen meg van, mint minden sz@rban.

+ búlvár szinten erről szerintem nincs értelem beszélni +


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Én baromira utálom az erőszak minden formáját!!

Utálom azt hogy a pasik egy idő után állatok lesznek.. és a családjuk ellen fordulnak....Féltékenyek lesznek a gyerekeikre, mert a feleségnek már nincs gusztusa hozzá bújni...  Utálom a buzi alkoholistákat..akik több tucat családot tesznek tönkre,....mert nem értékelnek semmit,... és csodálkozznak azon ha az ember nem fog hugyos, szaros gatyákat mosni utánuk....és még ök vannak megsértödve....tiszta szánalmas patkányok akik az alkoholt többre becsülik, a családot meg elüldözik otthonról....

Utálom hogy senki sem védi meg a családokat!!! mindig azt lehet hallani hogy jobban büntetik akik családon bellüli eröszakot követ el, fölleg ha a gyerek is érintett a dologba....De az egész csak egy nagy reklám.... egy kurva nagy vicc.... Azokat is büntetni kellene akik tudják és kurvára nem tesznek semmit...Utálom az igazságtalanságot!!!!!

Utálom ezt a geci világot.... ahol baszik mindenki mindenre....


Offline
Csatlakozott: 2013 jan 17

női áldozat = férfi áldozat

felnőtt áldozat = felnőtt áldozat

Hogy ki mit hozzot a családan és milyen szerhez nyúlvagy eszközőkhöz az már elég bonyolult, Bárki eltudja érni, hogy a legbékésebb ember is meg akarja majd ütni. Hosszú.

BÁR az alkohol tilalom nem ártana egyik nemnek sem.  - csak hát nagy pénz.

A női áldozat ábrázolása is az, bíznisz. - bárik oldalé vegetál.

A férfiak nem erről olvasnak a bulvárban sem.

[/quote

"A női áldozat ábrázolása is az, bíznisz. - bárik oldalé vegetál.

Ez egyátalán nem biznisz. A családon belüli erőszak igenis létezik, és a nők és az ártatlan gyerekek szenvedik el legtöbbször.A férfiakat nem kell áldozatként beállítani, az nagyon ritka, hogy egy férfi szenved családon belüli erőszakért. Lehet van ilyen, de ritka.Én is ismerek pár embert, akik alkohol nélkül is, terrorizálja a családját.A legjobban a gyerekeket sajnálom, mert egy feleség el tud menni jó esetben de egy gyermek?


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Nem csak "hímnős"/"kispapa" apukákat terrorizálnak, a macsó pasikat sokkkal gyakrabban.

Pszichoterápiás krízis osztályon ez egy alap kéréds kör, mindig dolgoni kell rajta, mert a legtöbb probléma egyik pillére a családon belűli erőszak, és ami rosszabb az elhanyagoltság.

Az elhanyagoltságot még napjainkban is rosszul ismerjük fel, nem teljesen feltárt terület. De azért hatalams tudás tárunk van róla, de például az oláh cigányokra nem alkalmazható eddig írt egyik könyv sem ami a témába vágott volna. Ott más amit tanul a gyerek, viselkedés, gesztus, érzelmek és nem társadalmi merev és főleg nem rideg stabil integráció.


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Ezekről a dolgokról nagyon ki tudnám fejteni a véleményem.... csak eléggé fárat vagyok, éjszakás voltam, és nemsokára mennem kell a pszichomhoz is, a házim sincs kész.....

Úgy hogy később leírom a gondolataimat... ha el nem felejtem addig....


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

női áldozat = férfi áldozat

felnőtt áldozat = felnőtt áldozat

Hogy ki mit hozzot a családan és milyen szerhez nyúlvagy eszközőkhöz az már elég bonyolult, Bárki eltudja érni, hogy a legbékésebb ember is meg akarja majd ütni. Hosszú.

BÁR az alkohol tilalom nem ártana egyik nemnek sem.  - csak hát nagy pénz.

A női áldozat ábrázolása is az, bíznisz. - bárik oldalé vegetál.

A férfiak nem erről olvasnak a bulvárban sem.


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Nálunk volt fasírtá verés, és lelkierőszak is, és utána is olvastam. ...

Ne fűtsük a nem is emberi természet részét képező, Fraudista alapokon számításból fejlesztett genderwars-t!!!


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Felnőtt ember, úgyan annyi felelősége van benen, hogy oda jutott.

Nem hitem volna, hogy olyan tiszteségtelenség talál meg a demagogiákból mind női áldozat = gyerek áldozat.


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Elnézést 21 éves kor altt nem vagy felnőtt, és ... .

Sok nő maga az áldozat és ő a provokátor, sokan így írányitanak - viktimológia és bújtatott szándékok.

A két nem közül egyik sem erőszakosabb, csak most a feminista hazugságot és a genderwars fűtve, a bácsik lettek a rossz fiúk.


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Bármitt tett vagy mond az ember, attól még nem kell megütni öt.... Ez nem megoldás...Elég szomorú hogy az ember így vélekedik, és az okokat keresi.....Mert nincs ilyen ok!!!

És ha egy gyereket látnál úgyan így??? akkor is azt kérdeznéd hogy vajon mit tehetett??????


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Egyoldalú ezért demagog. Fürdő köntös és ököl?- sorry. Szokás ebbe a hibába esni. Bár a nő azért játsz az áldozatott. ... Kérdésem az lenne, mit mondott vagy tett előtte a nő.

Kettőn múlik a vásár. És a viktimológia igazolta magát, ezért vették le a napirendről. (???) :SSS


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

A lelki manipuláció leggyakoribb eszközei

Félelem


- Ha igazán szeretsz, megteszed értem...
- Ha nem teszed meg, elhagylak...
Aki így érvényesíti az pontosan közli, mit vár a másiktól, és egyben jelzi a büntetést is. Közben pedig egyáltalán nem érdekli a másik érzésvilága, problémája. A pszichológusok őt nevezik "büntető zsarolónak".
Van, aki nem mondja ki nyíltan a fenyegetést, de a sokatmondó hallgatás, az elfordulás, a szex- vagy szeretetmegvonás ugyan ezt a célt szolgálja. Így jelzi ugyanis a párjának, hogy nélküle milyen hideg és sivár lenne a világ.
A helyzet megoldása az lehet, ha az áldozat képes legyőzni félelmét, amellyel a zsaroló elveszíti legfontosabb eszközét.

Remény


Sokan azárt befolyásolhatók, mert szép reményekkel, konkrét jutalmakkal kecsegtetik - olyan ez, mint amikor egy csacsi orra előttrépát lógat a gazda, hogy haladjon a szekér. De hiába megy a csacsi, a répát soha nem éri el...
Pszichológusok szerint ebben a helyzetben az a legjobb, ha az áldozat alaposan szemügyre veszi a motiváció valódi okait. Ha nem éri meg a szenvedés, akkor el kell vágni annak a bizonyos répának a madzagját.


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7


Mobid2

piris írta:
Súlyos börtön családon belüli erőszakért

 

 • Július 1-jétől az eddigieknél szigorúbban, akár öt év börtönnel büntethető a családon belüli erőszak.

A parlament döntésével a testi sértés egyes eseteit, a becsületsértést, a személyi szabadság megsértését és a kényszerítést a jövőben súlyosabban bünteti majd a Btk., ha az elkövető és az áldozat együtt él vagy élt, illetve ha kapcsolatukból közös gyermek született.

A könnyű testi sértésnél és a becsületsértésnél három évig terjed a szabadságvesztés időtartama. Súlyos testi sértésnél, továbbá az aljas indokból, védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen, illetve idős vagy fogyatékossággal élő ember sérelmére elkövetett könnyű testi sértésnél, valamint személyi szabadság megsértése és kényszerítés miatt pedig egytől  öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az elkövető.

Azt is büntetni fogják, ha az elkövető megalázza vagy súlyos nélkülözésnek teszi ki hozzátartozóját, illetve ha az emberi méltóságát súlyosan sértő magatartást tanúsít. Ezt két évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja majd a Btk., az eljárás azonban ilyen esetben csak a sértett indítványára indulhat el.

Ezt nagyon jó hogy beidézted ide, piris.

Lesz mihez nyúlnom, ha megint nyilvánosan akar alázni valaki.


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Mária2 írta:

Kedves Piris!

Van egy másik segítő oldal, a psyche.hu ahol most éppen hasonló dolgokról van szó. Ott egy pszichológus válaszol olyan problémával kapcsolatban, ami ugyan nem ilyen súlyos mint a családi erőszak, de egy apa fia közti konfliktussal kapcsolatban sok hasznos dolgot elmond, ami ide is igaz, amit azzal kapcsolatban írtál, hogy hatalmaskodnak veled, hogy nincs kedved dolgokat csinálni. A családon belüli erőszak egyébként egy érdekes dolog. Csak arra gondolnak általában, ami durva, már egyértelmű, de minden erőszak, ami a másik embert korlátozza, elveszi az önbecsülését, és ez lehet olyan észrevehetetlen, ami nagyon sok családban ott van, még az egészen normálisnak tűnő családokban is. Érdemes elolvasni amit ott írnak a Témák - Tanácstalanság címszó alatt.

http://www.psyche.hu/index.php?page=/index.nml&subpage=/nml/forum.nml

 

Kedves Mária!

köszönöm hogy figyelmembe ajánlottad ezt az oldalt.... képzeld jó régen még regisztráltam is erre az oldalra, de már nagyon régen nem jártam ott... köszi:-)))) majd körül nézek ott is:-)

piris


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Mária2 írta:

Én nem vagyok túl érdekes. Nincs testvérem, most egyedül élek, van egy fiam 21 éves. A férjemmel húsz évig éltünk együtt, két éve váltunk el. A fiam sem lakik velem, hanem a menyasszonyával, és nem is Pesten, úgyhogy ritkán látom, de sokat levelezünk, és jó a kapcsolatunk. A nagy gond nálam, hogy nincs munkám, ez a legnagyobb probléma, és még van egy-kettő.Ha van munkád, az nagyon sokat számít, ma szinte a legfontosabb. Ne hagyd magad terrorizálni, hisz magad írod a bevezető szövegben, hogy nem szabad tűrni ezt.

Ha akkor jobban voltál, amikor gyógyszert szedtél, akkor milért nem szeded? Az biztos, hogy azok után amik mostanában történtek Veled, nem lesz egy ideig kedved olvasni, vagy mást csinálni, de lassan jobb lesz.Én is megpróbáltam abbahagyni a Frontint, de aztán rájöttem, hogy jobb ha szedem, mert engem is sok rossz dolog ért az életben, és így jobban vagyok. Most megyek. Örülök, hogy beszélgettünk. Smile

Szia:

Marika

 

 

Nem érzed túl magányosnak magad? rossz lehet egyedül lakni.... mondjuk én nagyon szeretnék végre egyedül lenni.... már elegem van belőllük....a tesommal megbeszéltük hogy ha lesz nekik nyári leálásuk akkor adok neki 25.000 ft-ot, hogy ne lássam egy hétig.... idáig úgy van hogy benne van... remélem tényleg komolyan is gondolta.....

Azért hagytam abba a gyógyszert , és azért nem fogom ujra szedni, mert sokat híztam tőle, de ez még nem is lenne olyan nagy baj.... de itthon állandóan azt hallgattam nap mint nap, hogy minek szedsz gyógyszert hisz semmi szükséged nincs rá... meg hogy hülye vagyok, és hogy olyan nyomorék vagyok mint a nővérem....... és ebből elegem lett... már régebben is abbahagytam a gyógyszert akkor 2 hétig birtam, de utánna anyu sírva könyörgött hogy menyjek vissza a dokihoz... akkor egy darabig békén hagytak és utánna kezdték előröl.... ebbe már belefáradtam....

A frontint neked ki írta fel??? ezek szerint téged is kezelnek?? jársz dokihoz?


Mária2

Kedves Piris!

Van egy másik segítő oldal, a psyche.hu ahol most éppen hasonló dolgokról van szó. Ott egy pszichológus válaszol olyan problémával kapcsolatban, ami ugyan nem ilyen súlyos mint a családi erőszak, de egy apa fia közti konfliktussal kapcsolatban sok hasznos dolgot elmond, ami ide is igaz, amit azzal kapcsolatban írtál, hogy hatalmaskodnak veled, hogy nincs kedved dolgokat csinálni. A családon belüli erőszak egyébként egy érdekes dolog. Csak arra gondolnak általában, ami durva, már egyértelmű, de minden erőszak, ami a másik embert korlátozza, elveszi az önbecsülését, és ez lehet olyan észrevehetetlen, ami nagyon sok családban ott van, még az egészen normálisnak tűnő családokban is. Érdemes elolvasni amit ott írnak a Témák - Tanácstalanság címszó alatt.

http://www.psyche.hu/index.php?page=/index.nml&subpage=/nml/forum.nml

 


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Nyugi, itt én közösben nem engedem ki a saját szörnyem! - legalábis ígyekszem.


Mária2

Ha ezt nekem mondta, én nem nyílok itt meg, mert engem zaklatnak. Én csak szóbaálltam, kivételesen, de a szörnnyel biztos nem beszélnék, habár itt mindenki gyanús.


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

"Soha ne mond, hogy soha!" "Ha elhiszed lesz még jobb is."

És én is örülők, hogy végre  megnyíltál.


Mária2

Én nem vagyok túl érdekes. Nincs testvérem, most egyedül élek, van egy fiam 21 éves. A férjemmel húsz évig éltünk együtt, két éve váltunk el. A fiam sem lakik velem, hanem a menyasszonyával, és nem is Pesten, úgyhogy ritkán látom, de sokat levelezünk, és jó a kapcsolatunk. A nagy gond nálam, hogy nincs munkám, ez a legnagyobb probléma, és még van egy-kettő.Ha van munkád, az nagyon sokat számít, ma szinte a legfontosabb. Ne hagyd magad terrorizálni, hisz magad írod a bevezető szövegben, hogy nem szabad tűrni ezt.

Ha akkor jobban voltál, amikor gyógyszert szedtél, akkor milért nem szeded? Az biztos, hogy azok után amik mostanában történtek Veled, nem lesz egy ideig kedved olvasni, vagy mást csinálni, de lassan jobb lesz.Én is megpróbáltam abbahagyni a Frontint, de aztán rájöttem, hogy jobb ha szedem, mert engem is sok rossz dolog ért az életben, és így jobban vagyok. Most megyek. Örülök, hogy beszélgettünk. Smile

Szia:

Marika


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Kedves Mária!

Nagyon örülök neki hogy veled így is lehet beszélgetni...Smile

A tesom ha nem kap pénzt akkor nagyon agresszív, csunyán beszél velünk, csapkod, földhöz vág dolgokat....De ő is az anyukám gyereke... csak ő valahogy mindig fontossabb volt neki....Sok dolgot eltűr tőle, én ha fele ennyit tettem volna, már rég kiraktak volna....De nem érdekel, egyébként anyunak a fiai valahogy a mindenei.... a lányait nem érti meg leszar minket... Lehet hogy ez nem így van de ezt érezzük....Nem mondunk neki semmi olyan dolgot ami bánt minket, vagy segítségre szorulnánk....Mindig megpróbáljuk megoldani egyedül a dolgokat....

Járok terápiára, pszichológushoz 3 hetente... A pszichiáteremhez már vagy 2-3 hónapja nem mentem...már gyógyszert sem szedek....Pedig elméletileg kellene mert paranoid skizofren vagyok.....ÁLÍTOLAG....  Egyébként nem fizetek a terápiáért.....Amég gyógyszert szedtem addig voltak jó napjaim is...De most úgy érzem hogy megint kezdek padlora kerülni.....

Nekem igazából nincs kedvem sportolni, sem semmit sem csinálni.... Nem is olyan régen, még olvasni nagyon szerettem, rengeteg könyvet olvastam, de már ez sem érdekel....nem szeretek igazából már semmit sem csinálni....mert úgy érzem hogy nincs értelme....

De rólad még olyan keveset tudok...dolgozol?van párod? gyermeked?testvéreid?


Mária2

-


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Kedves Mária...

Már évek óta nincs körülöttem senki..Amég suliba jártam addig nagyon sok ember körülvett, nagyon jól éreztem magam velük..Akkor még azt hittem hogy ezek a barátságok örökké fognak tartani....De nem így lett....Nagyon sokat szenvedtem ez miatt, és nem értettem a miérteket....Hogy mi változott...kb. 5-6 éve van ez így.... Már úgy vagyok vele hogy nem is akarok új emberekkel megismerkedni, hisz minek??? úgyis csak addig lesznek velünk amég pl. munkatársak vagyunk.... és ha valamelyik elmegy onnan akkor le se fogja szarni a másikat... Erre meg nincs szükségem, úgyan is ha megszeretek valakit akkor azt nehezen engedem el..... Nem járok szorakozni már évek óta, ha elmegyek itthonról valahova már én érzem magam szarul...Nem érzem jól magam az emberek között...

A jövőm teljessen kilátástalan....Persze vannak terveim, céljaim...De egyre jobban úgy érzem hogy nem tudom megvalósítanni.... pedig nem nagy célok, és álmok.... csak ilyen pl. hogy leteszem a jogsit, befejezem az érettségit ( már csak két évem lenne belőle, de évekkel ezelött abbahagytam),  egy csecsemőápolói sulit szeretnék elkezdeni... hát ha abba jobban el tudnék helyezkedni...szeretnék egy kislányt...   De sajnos ezek a célok elérhetetlenek...A sulik a pénz miatt....mert a családom állandóan lehúznak pénzel, és amennyi pénzel tartoznak ezeket már rég megtudtam volna csinálni.....De ha nem adok nekik pénzt akkor én vagyok a legnagyobb szemét....

Párom nincsen egy jó ideje....elvesztettem a hülyeségeim miatt....pedig nagyon szeretem még most is....Azóta senkit nem engedek közel magamhoz mert attól félek hogy beleszeretek, és megint el kell hogy veszítsek valakit....


Sajnos nincs rá lehetőségem hogy elköltözzek itthonról....mivel kb.5-talán már hat évvel ezelött amikor a szüleim elváltak akkor felvettünk kölcsönt hogy kifizessük aput hogy elköltözzön....és ezt 3-an fizessük...úgymond velem még anyu ki tudná fizetni a tesommal nem , úgyan is ha a tesom megkapja a fizetését kb. 1 hét alatt elkölti akár mennyit is kap és onnantól mi tartjuk el.....Nem cseszhetek ki anyuval....


Mária2

-


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Kedves Mária!

Nem tudom hogy miért törölted ki az írásodat, pedig jókat írtál, és jogos is....Csak sajnos délután dolgoztam és nem tudtam egyből reagálni rá....

Sajnos nekem is van tapasztalatom arra hogy hiába tudták hogy mi folyik nálunk, senki sem tett semmit.... Nálunk tudták a tanárok, a szomszédok, rokonok,az egész falu, sőt még a rendőrség is még sem tett senki semmit... És amikor elmúltam 18 akkor kérdezték meg a rendőrök hogy a gyerekek elmúltak 18 évesek? mert ha nem akkor fennáll a kiskorú veszéjeztetése..... hát kössz b.a.z.d. meg.....Na akkor baromira haragudtam a világra......


Mária2

-


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7
Súlyos börtön családon belüli erőszakért

 

 • Július 1-jétől az eddigieknél szigorúbban, akár öt év börtönnel büntethető a családon belüli erőszak.

A parlament döntésével a testi sértés egyes eseteit, a becsületsértést, a személyi szabadság megsértését és a kényszerítést a jövőben súlyosabban bünteti majd a Btk., ha az elkövető és az áldozat együtt él vagy élt, illetve ha kapcsolatukból közös gyermek született.

A könnyű testi sértésnél és a becsületsértésnél három évig terjed a szabadságvesztés időtartama. Súlyos testi sértésnél, továbbá az aljas indokból, védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen, illetve idős vagy fogyatékossággal élő ember sérelmére elkövetett könnyű testi sértésnél, valamint személyi szabadság megsértése és kényszerítés miatt pedig egytől  öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az elkövető.

Azt is büntetni fogják, ha az elkövető megalázza vagy súlyos nélkülözésnek teszi ki hozzátartozóját, illetve ha az emberi méltóságát súlyosan sértő magatartást tanúsít. Ezt két évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja majd a Btk., az eljárás azonban ilyen esetben csak a sértett indítványára indulhat el.


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

Rakéta írta:

Nálunk egy erőszakos ember volt, és az anyám, ő volt akit a családban fasírtá is vert. És hallottam sorba a hasonló storikat, amikor ideiglenesen Könybányán albérletben lektunk. Ezért is akadok ki az ilyen NANE-s "nősoviniszta" szevezeteken. És ott van még a verbális erőszak is.

 

"sajnos" olyan is van hogy nem a nők az áldozatok.....ilyenkor gondolkozom el azon hogy a gyerekem nem nőhet fel így....


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 7

a gyerekkoromba apám, terrorizált minket...meg vert, meg szavakkal sem kímélt....Picit nagyobb lettem utánna anyám is vert engem ( nem voltam túl jó gyerek)... De szavakkal is kaptam tőle rendessen.... Abban az időkben a tesom sem maradhatott ki a sorból.... olyan is volt hogy tőle is kaptam.... ( folytogatott, meg neki lökött az ágynak és pont a derekamat ütöttem meg....)..De most hogy felnöttem igazából sok dolog nem változott... mondjuk már nem vernek, de szavakkal annál jobban.....


Offline
Csatlakozott: 2012 okt 31

Nálunk egy erőszakos ember volt, és az anyám, ő volt akit a családban fasírtá is vert. És hallottam sorba a hasonló storikat, amikor ideiglenesen Könybányán albérletben lektunk. Ezért is akadok ki az ilyen NANE-s "nősoviniszta" szevezeteken. És ott van még a verbális erőszak is.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen