501 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Offline

Köszönöm, állítják hogy legális, de akkor miért foglalták le??? A srác azt mondta, ha visszakuldom a cuccot, visszakapni a pénzt

Offline

névtelen írta:

Sziasztok, szeretnék kérni egy szívességet. Ha valaki ért az ilyesmihez. Legális drogot rendeltem de állítólag ellenőrzés során fennakadt a csomag. Biztosítottak afelől, hogy legálisak, viszont én írtam, hogy nem tartok igényt a csomagra. Ugye ebből nem lesz rendőrségi ügy???

Bocsánat, de ha legális, akkor miért lenne bajod akár a rendőrséggel, akár a dílerekkel? Elhiszem, hogy nagyon beparáztál, én is beparáznék, de hidd el, nem lesz semmi baj! Ha TÉNYLEG legális a dolog, akkor én már tuti átvenném, akkor nem gyűlik meg a bajom senkivel és aztán kidobnám, felgyújtanám, mittómén, lehúznám a wc-n.

Offline

Sziasztok, szeretnék kérni egy szívességet. Ha valaki ért az ilyesmihez. Legális drogot rendeltem de állítólag ellenőrzés során fennakadt a csomag. Biztosítottak afelől, hogy legálisak, viszont én írtam, hogy nem tartok igényt a csomagra. Ugye ebből nem lesz rendőrségi ügy???

Szia névtelen! Ne szégyelld magad szerintem. Felépítettél egy klassz életet, egy kicsit meginogtál most, de helyre fognak állni a dolgok. Mi szorítunk neked.

Offline

Nem vagyok normális és ezt itt vállalhatom. Szégyellem magam, mert amikor jól voltam, felétek sem néztem. Sajnálom. Gyűlölöm azt, ami vagyok és nem állok távol az ongyilkosságtól sem. De a gyerekek és a férjem és a két barátom még megvannak... még nem adhatom fel

Offline

Ne haragudjatok, köszönöm a választ, bíztatast, de eléggé be vagyok szűkülve 

Offline

Ha képet választanék, az egy fekete rózsa lenne. A rendező Dés: lediplomáztam, a családommal élek, van munkám, és 4éve nem kellett kórházba szállítani. A baj, hogy hosszú szabin vagyok és képtelen vagyok strukturalni a napjaimat. Jó hír, nem drogozok. A rossz, hogy megfenyegettem a dílereket a rendőrséggel, és igencsak nem vették jó néven. Konkrétan rettegek. A rendőrséghez nem fordulhatok, egyrészt mert bizonyíthatóan én rendeltem és igencsak cifra következményei lehetnek, ha ez kiderül. A másik, hogy ez egy egész klán, ráadásul visszaszóltak. Hát....nem unatkozom!!! Félek

Offline

szia névtelen! rég láttalak,s sajnálom h a rosszulléted miatt látlak megint Sad azt reméltem minden viszonylag rendben s amiatt nem írsz ide... tarts ki kérlek,s ne add meg magad a cuccnak!! tudok segíteni?

Offline

névtelen írta:

Van orvosom, igen. Harmadikán megyek hozzá és tud a dologról. Csak addíg bírjam ki. A lejtőn már éppen elégszer jártam....

Kár, hogy nincs neved, névtelen.

Ha választhatnál egy képet, amit a nicked mellé csatolnál, mi lenne az?

Meg lehet valamit (akár csak egy egészen mini részletet) tudni arról, hogy mik rendeződtek és ha rendeződtek, akkor mégis miért vagy rosszul? Vagyis van sejtésed arról, hogy miért vagy rosszul?

 

Offline

Van orvosom, igen. Harmadikán megyek hozzá és tud a dologról. Csak addíg bírjam ki. A lejtőn már éppen elégszer jártam....

Szia névtelen!

Van orvosod, vagy pszichológusod, akivel tudsz beszélni most, és aki tudna segíteni eligazodni, hogy miért van szükséged drogra? 

Nagyon drukkolok, hogy meg tudd állni, és tényleg örülni tudj annak, hogy rendeződik az élet!

Offline

Sziasztok, rég voltam itt. Éppen az életem elkurasan igyekszem. Minden rendeződni látszik, én mégis rendeltem 25mdma tartalmú tablettát. Más nem oldja a szorongasomat. Ugyanakkor rettegek. Régebben szurtam magam és kishijan meghaltam. És most megint ez a szarság...

Szia Csanita!

Lehet személyiségzavar miatt, de lehet "normális" is, hiszen a kettő közt főleg az a különbség, hogy mennyire okoz zavart az életedben. Ha a mélyponton nagyon rossz gondolataid vannak, vagy teljesen megbénulsz, a csúcsponton pedig túlpörögsz és olyasmit csinálsz, amit megbánsz utóbb -- sok pénzt költesz, összeveszel valakivel, rizikós dolgokat vállalsz be --, akkor érdemes erről egy szakival beszélni. 

Offline

Tudok aludni enni jo a sulyom is. Semmi tovabbi tunet nincs csak a totalis kiuresedettseg oromtelenseg es motivalatlansag...

Offline

Eszter!

Helyesbítek: Én az AD-kból próbáltam végig szinte az egész palettát, AP-kből csak háromfélét szedtem. és egyet szedek jelenleg is. A szakmai oldalon tényleg szinte mindegyikkel kapcsolatban, amit szedtem,  írtam a tapasztalataimról.

Offline

eumate írta:

Nem akar szunni a folytonos kiuresedettsegem a rosszkedvem az unalmam a kilatastalansagom. Milyen gyogyszer valt nektek be? Az aterem felirja megrendelesre ha szeretnem csak kicsit elegem van h "termeszetes" uton nem akar megszűnni...

Nekem úgy tűnik, hogy tényleg depressziós vagy. (Hatalmas felfedezés.) Van valami fizikai megnyilvánulás is? Hogy tudsz enni, aludni? Nekem a remeron nagyon jó volt tavaly nyáron, máig is szedem. A remeront nagyon jó szernek tartják, csak az a baj, hogy nagyon szedál és nagyon hízlal.

Offline

Nem akar szunni a folytonos kiuresedettsegem a rosszkedvem az unalmam a kilatastalansagom. Milyen gyogyszer valt nektek be? Az aterem felirja megrendelesre ha szeretnem csak kicsit elegem van h "termeszetes" uton nem akar megszűnni...

Offline

igen, a skatulya elvet sok kis gyerek tanulja.

Offline

Kedves Traktorgyáros!
Én a cimkét az orvosok által kiosztott skatulyára értettem, ami nem mindig igaz és helyes.
A Sero Xr nem rossz, én is szedtem évekig. Életünk végéig nem kéne, az biztos.
Olvastam egy vicces dolgot, amit leírok, hátha feldob valakit.
Az orvoslátogatók beültek egy étterembe és a számlát az Astra-Zeneca nevére kérték.
Megkapták Asztal-Zenekar névre Smile
Üdv!

Offline

matiri

szerintem nem mindegy milyen cimkéjü dolgokat veszünk, igen is fontos a minőség

ezért bízok New York-tól Basel-ig a Novartis AG-ban lassan már több mint 20 éve

és szerintem az egyik legjobban bejövő gyógyszer a Seroquel XR a pszichiátriában idehaza, amiért az Astra Zeneca-t kell dicsérni, persze ott azért kisebb gondok vannak, mert ezt a gyógyszert nem fogom életem végéig szedni.

Offline

Igazából mindegy a cimke. Legyen kiegyensúlyozva.
Nekem volt olyan gyógyszerem, amitől rapid ciklusaim voltak. Értsd, óránként változott a hangulatom. De nem a jó és jobb között....
Amúgy lehet normális is, ha evvel képes vagy együtt élni és tudsz magadon tudatosan lendíteni valami tevékenységgel.
Nekem anno azt mondta a lógus, hogy fogadjam el, hogy én ilyen szorongó vagyok. Hát kösz', nem.

Offline

lehet személyiségzavar miatt, de ezt így nehéz megállapítani. az nagyon nem mindegy, hogy vannak egyértelműen vagy akár kevésbé egyértelműen de azért nagyjából mégis beazonosítható kiváltó okok a hangulatváltozások mögött, vagy látszólag teljesen ok nélkül változik össze-vissza.  

Offline

Nekem lenne egy hülye kérdésem ide. Az a helyzet hogy nekem hetente változik a hangulatom de akár naponta is. Valamikor szétvet az energia olyankor nemis tudok aludni,de pár nap vagy hét múlva az ellenkezője van velem. Nehezen tudom összeszedni magamat stb. Ez lehet személyiségzavar miatt? Vagy ez teljesen normális egy normális embernél? 

Szia traktorgyaros!

En bipoláris 2 vagyok. Az osszes antipszichotikomot listaztuk a szakmai információk/gyogyszerek oldalon, ott olvashatod kommentben, ki mit szedett. Kleo, aut hiszem, vegigszedte a palettat. En jelenleg olanzapint kapok (Parnassan). Nálam hat, megelozi a szuiciditast.

Szia gyurma!

Van gyors ingadozású bipolaris betegseg, de szemelyisegzavar is okozhat gyors hangulatvaltasokat. Feltetlenul el kene menned dokihoz egy alapos diagnosztikai interjura. Javaslom a Balassa utcai pszichiátriát. 

Offline

sziasztok,én nekem 1 nap egyre többször ingadozik a hangulatom,de úgy szokott lenni hogy jó kedvem lesz aztán hirtelen rossz,ilyenkor nem szólok senkihez jobban is szorongok,nem társalgok.Körülbelül 30 perc múlva el is múlik és akkor mégjobb kedvem lesz .Hozzáteszem amikor ingadozik a hangulatom elkezdek emberekkel bunkó lenni.

Offline

végülis, akkor még ezen a honlapon nincsenek bipolárisak?

Offline

Feltudnátok sorolni azokat az antipszichotikumokat amik Magyarországon forgalomba vannak vagy amit már használtatok?

Bipolárisra is felírják az antipszichotikumokat, de tapasztalat szerint bármire.

 

Pörgésre antidepi semmiképp nem jó. Remélem, hogy két hétig még kihúzod -- olyan nagy rálátásod van mindig arra, hogy mi van éppen veled, hogy talán nem történik semmi nagy baj. Drukkolok!

Offline

Köszönöm a válaszod.

Nagyon remélem, hogy vagy spontán leáll ez vagy kaphatok rá valamit. 2 hét múlva megyek orvoshoz. 

Elfekvőben csak antidepim van. Tartok tőle, h az nem oldaná meg ezt a pörgős problémám. Antipszichotikumból egy életre elegem lett. Ha hangstabot felír azt kipróbálom. 

Szerencsére mióta süt a nap a depresszióm enyhült. Jókedvű voltam (mások szerint felhangolt). Aztán fokozatosan átváltottam erre.

 

//