Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Mindenki üzenője Mindenkinek!

Idézet tőle: Vippa

Békés és nyugodt karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Áldott Karácsonyt!

Van valaki aki Cymbaltát szed, vagy szedett vagy ismeri.Most második hónapban szede, de nem nagyon birom fáj  a fejem és szédülök.

LOVE

LOVE!

5676,

én is szeretlek téged, te is mondhatnád ezt nekem, meg van a számod, felirtam a kezemre szeretlek és rajzoltam egy virágot is hozzá, lefotoztam, ha megadod a mobilt is nem csak a vezetékest akkor elküldöm a képet, csókollak, szenvedélyesen

 

már csak ezt a bello88-at kéne megtanitani csajozni

ezt 5676nek küldöm vagy moderator.cnek, tegnap vki törölrte a buzivonal friss topicomat,vicc

Srác hazakíséri a csaját. A kapuban búcsúzkodva macsósan hátrateszi a kezét, a falnak támaszkodik, és megpróbálja a párját rávenni egy búcsú szopásra. A lány szolid, polgári nevelést kapott, nem akarja beadni a derekát. A srác hosszan kérleli, mindent bevet, de hiába. Egyszer csak felkapcsolják a lámpát, megjelenik a csaj húga idegesen.

-Figyelj Zolika, apám küldött, és üzeni, hogy ha a nővérem kapja be, leszoplak én, vagy lejön ő, kiveri neked, csak vedd már le a kezed a kurva kaputelefonról!

Ha benned is vagy egy is melegség(nem tudom hány embertől kérdezte ezt már meg Eszter- én igennel válaszoltam ) egyere ide és beszélgessük.Az előző társalgó topic helyett lenne(lett volna), ahol Osama Bin Laden nem volt elég jó beszélgetési téma.Üdv mindenkinek.

Egy kis szopoást mis is megérdemlünk.

Frank Zappa - He's so gay

http://www.youtube.com/watch?v=9WLRIPPa5Qw

Kedves 5676, ha Eszter visszautasit , már tavasz lesz mire mi összejöhetnénk,egy félév kipihenni a sosrscsapást és elfogadni min nem tudunk változtatni, különbségek mindig vannak, mikor kibe szerelmes az ember.Régen irtam neki nagyon sok sort,de sztem em tetszettek.A régin igen sok információhoz hozzá lehetett jutn, itt meg semmihez, sajnálom h nem az működik.

Kedves vippa , te meg menj el a satanos szövegeddel, majd gondolkozzatok is kik azok.Ilyennek vádolt meg régebben, ott mindenki szerett engem.Lécci ne töröljétek.

Black Sabbath - Megalomania - yeah

itt 5676 egy sors segély hivószám(06307111404), elég egyedül vagyok mostanában, jó lenne egy kis társaság.Fájni nem szokott, inkább zavarogni, ugy kellemesen kavarognak bennem a gondolatok(rendesen alszok, gyógyszert nem szedek, viszonylag gyakran vannak álmaim mostanában).Emailem az öngyilkosság topicban.Szia

Csak a Mai nap!

http://youtu.be/r4p8qxGbpOk

Amikor dátumokat és számokat írtál, akkor pedig kalkuláltam, hogy kijönnek e olyan számok, amik jelentenek valamit. Fejben számoltam, de voltak benne hibák.......

de nem érdekes. Talán nem is célszerű beszélni ezekről. Ne haragudj.

Amikor pedig azt írtad hogy "le tudom írni,le tudom írni" akkor a chaten bíztattam magam, hogy képes vagyok olyan szinten kommunikálni mint a többiek - kisebbségi komplexusom volt....... minden, minden gondolatot pontosan tudok mikor és hogyan gondoltam. De ez korábban volt.....

A "mondom egyedi stílus"-on nevettem, tetszett, azt gondoltam valami jó gondolat végre. Azt a dokinál gondoltam a váróban talán.

Amikor egyszer a gépen dolgoztam bejött valaki, és közben azt gondoltam bárcsak befogná (ez volt a komolybeilesztés másolás anyád jógikurzus).... azok az én gondolataim (is) voltak 🙂

Breko ugyanaz mint a Márvány Drakón és az autista. 🙂

A Taj csi csuan mikor kimondták, nem tetszett, olyan bántóan mondták. A bíróság és a gondnokságba helyezés összefügg, verekedni akartál ott, de csak gondolatban, kivülre azt mutattad (vagy én), hogy mindent elfogadsz, megjátszottad a jópofit..... a bíróságon. De belül nagyon dühös voltál rájuk. Apukáddal kapcsolatban sok az ellenérzésed, de ez nem tudatos. Anyukáddal kapcsolatban még több az ellenérzésed (vagy az enyém), elitéled (vagy én) sokszor.Ez viszont tudatos.

Pák Attilla valaki aki nagyon fontos és kitölti a gondolatainkat. De nálam Ő neki más a neve. De ugyanaz az élmény.

Ezek véletlenek?

harmony

Frank Zappa- zenész- zeneszerző, bővebben olvashatsz róla a http://www.zappa.hu-n- (kb 80 db album- korai halál. még egyes rejzkönyvekben is benne van a neve- jazz rockként)-aki ért a zenéhez az ismeri.zsivany is, hizs amerikai.Eötvös Péter hires zeneszerzőnk a halálára megirta a psalm151-et, neten rá lehet keresni és meghallgatni.

Pák Atilla mint mint én is debreceni. Itt mindenki úgy ismeri halacska.A homlokán vagy egy tetoválás aminek a közepén egy virág van mint a bura régi szimboluma, ilyen egyszerü és szép abból két vonal és... senki nem érti a tetoválását, én láttam a többijét is, kézfején, MEGSZÖKTEM

Azt mondja a szerelem illuzió.A lélek ahogy beszélsz..stb., jó barátom, unokahuga van Pák Blanka. picipici.hihhüm:).- nem azaz e=m*c2amit leirnak hnem amikor 220al futsz, bonyolult matek, most talán olyan 40 éves, közelit 41hez- Orvos apuka(saját könyvtár), anyuja asszitenese, és egy nővere, volt két kocsmája, eladta, most egyedül a egyrekével van.(simplexes- pssz- nagy hibákat vétett- egyirányu tucában 70el- szembe rendőr- és az alkohol szonda 4.6ot mutaoott ki)- le van százalékolva drogfüggőség miatt.

Nincsenek hibák csak szándékosség mondja ő. Mondom a Múlt por, mondom én.Futással meg lehet hosszabitani.A lényeg, hogy magadnál legyél mindig egyel előrébb, előzd meg magad.Mindennapi öntúlszárnyalásnak hivják.Illene Babarczyhoz- Jóképű-okos-művelt-igazi ember.

Most vagy az van hogy a korábbi írásaid részét én meg tudtam fejteni a saját gondolataim által, vagy pedig az, hogy Te tudod a gondolataimat. Pák Attila neve valójában Peti.

A Zappa pedig valami olyan dolog, amiről az emberek nem beszélnek, mert kínos.
Szívesen elmagyaráznám, minek mi a jelentése...... de gondolom te tudod, más meg nem biztos hogy érti.

Van egy barátom akit meg én kineveztem autistának. De ő másmilyen autista mint a többi. Pont azért mert ki lett nevezve.

Breko - tetszik. Márvány Drakón is. 3 az egyben 🙂

Szeretettel (ez válaszott):

http://www.youtube.com/watch?v=5re_J-VWtU0&feature=related

You make me crying and dancing, crying and dancing, don't stop moving 😉 keep on drifting forever.

Nagyon tetszik a Keep the fire burning. 🙂 Fel is vettem a kedvencekbe.

A Dub Pistols-tól az Open-t és a Speed of Light-ot küldöm neked, ez jött spontán, biztos hogy nem véletlen. Talán üzenet lehet..... a spontaneitás híve vagyok........ de szeretek megtervezni is, de a spontán és megtervezett dolgok együttese valami egészen különleges:

Meg amugy nem jó szerintem a "kényszer" sem, tehát pl most konkértan az jutott eszembe, hogy ha ír valaki, mondjuk én neked, vagy te nekem, hogy nem jó úgy érezni hogy "muszáj" a következő hozzászólást egymáshoz írni..... ez valahogy berögzült az emberekben, hogy viszonozzák a kedvességet, pedig azt másképp islehet - ez érzés szinten megy. nem kellene kényszer. Csak szabadon ami jön, és ahogy..... mindenkinek másokhoz, egymáshoz, vagy senkihez. én szeretek SZABADNAK lenni. A szabadság jó, és szerintem nem is veszélyes. Időnként talán az... de a szabadság magában foglalja azt, hogy JÓ. biztonság önmagunkban... vagy nem is tudom hogy fogalmazzam... Isten is JÓ. Isten mi vagyunk, és ahogy mi részei vagyunk, nekünk is részeink az emberek. Mintha mi alkottunk volna mindenkit - és nincs szégyenkezés, mert ez érzés. Vagyis helyesebben és pontosabban kéne írnom, de most csak így tudtam megfogni. Az emberek részeink, és a mi cselekedeteinktől és gondolatainktól alakul a világ és minden.

most azon gondolkoztam, - és bevallom te segítettél ezekre ráterelni a gondolataimat - hogy az embernek szabadabbnak kellene lennie. Tehát spontán megnyilvánulni, és nem túl sokat gondolkozni azon hogy jó e amit ír, vagy tesz... pl vegyünk olyan helyzetet mikor hirtelen kell cselekedni - ugye van aki leblokkol, sokszor én is. De ha valahogy felszabadítanánk a tudatunk, a lelkünket, és bátrak lennénk, akkor az szerintem elég pozitív lenne. Bár innen nem vagyok teljesen biztos, de te rádöbbentettél, hogy a spontán dolgok JÓK. Vagy nagyrészt jók. Amugy a vegaságot is JÓ dolognak találom, nem kellene húst ennie senkinek. Én vega vagyok, de nagyritkán becsusszan pár falat hús, de olyankor rossz érzés...... nem akarok húst enni, meg valójában növényt sem, de valami kell azért..... nem egyszrű eldönteni, hogyan éljünk, vagyis nem is ez a jó szó, hanem hogy megtervezni lépésről lépésre az már valahogy egy művészet, és kreatív dolog. Szeretek alkotni, és szeretnék még inkább ALKOTÓVÁ válni. Létrehozni új dolgokat, egyedi valamiket, amiket más nem.

Az antipszichiátria topic jó ötlet talán, bár nem szívesen írok le mások ellen dolgokat, de én sem vagyok pszichiátria párti. Talán csak bizonyos értelemben - minden nézőpont kérdése. Ha a szót nézzük magát, sokmindent elárulhat, de ami mögötte van, az nem biztos hogy a javunkra válik. nekem sokat ártottak a gyógyszerek, és a "kezelés". De mostanra sikerülget átlépnem rajta egy lépéssel. Most jól vagyok és ennek örülök.

Köszönöm, ez rendkívül jólesik amit írsz.
Igen, tetszik a kinevezésed! Szeretnék valami érdekeset írni, de nem tudok olyan jókat mint te. Időnként van fantáziám, de van hogy "leeresztek" és akkor semmi motiváció, semmi gondolat. Azért igyekszem.

Szerintem van tudásod, és bölcs is vagy hozzá.
A zenét megnézem. Én amugy majdnem mindig meg szoktam nézni a dalszövegét is a zenéknek, az is amolyan üzenetféle számomra - mégha mások részéről nem is tudatos, de tuti hogy semmi nem véletlen. Vagyis lehetnek "véletlenek", de ritkán 😛

amugy te tudsz valamit a RAI-klánról? Le merném fogadni hogy ja. Én érzem hogy abba tartozom, de persze ugyanakkor Istenhez. Ez talán furcsa lehet pár embernek, hogy hogyan fér össze, a kettő, egy "klán" meg az Istenhívőség, pedig szerintem harmóniában megvannak egymás mellett, egymást kiegészítve. Valahogy a Rai klán már életem része.... nem sokszor vagyok tudatában, de érzem, hogy részem.

Nem tudom mi az amit "illik" leírni, de én sokszor nem bírok magammal, úgyértve, közlési ingerem van. Szerintem az a JÓ, ha nem fogjuk vissza azt amit le akarunk írni - így születhetnek igazán kreatív dolgok, vagy gondolatok. A legjobb lenne spontán leírni mindent ami csak úgy jön! Én nem vagyok ellene. Ehhez kell egy bizonyos megértés azt hiszem.

puszi neked is!
Örülök neked!

Kedves harmony

Rivotrillal az antipszichiátria, gyógyszermentesség felé.0,5 mg.Kellene egy antipszichiátria topicot csinálni, kinek milyen rossz élményei vannak avagy hogyan tette tönkre az életét a pszichiátria avagy tenné ha hagyná.

Tegnaptól megpróbálok leállni.Irány a kocsma. No money.

Dup Pistols - Keep the fire burning

http://www.youtube.com/watch?v=uUqodLxvmCI , talán itt elérhető

Az vagy, kineveztelek, Babarczy Eszter nem ellenezte a kinevezésed, igy megmarad.Mikrokozmosz felügyelő-, a hajó oldal gumimatracokkal kivédve ha ember lenne a vizben, és mentőöv.Nem megyünk jéghegynek. Velünk van Isten.

puszillak harmony , Márta.

sp

Mondjuk nem tudtam róla hogy Mikrokozmosz felügyelő lennék 😛

De bírom amiket írsz Spellbound, jó, humoros, kedves, meg aranyos. A zene tényleg nagyon jó, sok problémán átlendít, erőt ad, ha el vagyunk kenődve.

Érdekes az idézet, bár szerintem az információból már lehet építkezni, és fel lehet építeni bizonyos tudást, bár tény hogy bölcsességet nem ez fog adni. Vagy azzal születünk, vagy nagyon nehéz elérni a megvilágosult állapotot. Szerintem a bölcsesség az valahol megvilágosodás lehet. De persze nem biztos. Vannak elképzeléseim. Számomra az infó fontos vagy inkább az infó helyes használata. Meg az hogy ne éljünk vissza vele. Szerencsére ez ritkán áll fenn, olyan emberek körében akik tudatosak, és a JÓra törekszenek. Én komolyan csodállak Spellbound. Nagyon sokszínű, érdekes egyéniség vagy. Mindig úgy éreztem, van egy kapocs közöttünk, de ezt nem könnyű megérteni másoknak, ez valami földöntúli dolog, mintha tudnád a gondolataim, de nem is akarom nagyon különválasztani magam tőled, hiszen, valahol egyek vagyunk vagy voltunk - mint mindenki mással is.

Szeretem olvasni amiket írsz. Igazán igényesen, gondosan öszeválogatott gondolatmenetek. Nekem mindenesetre tetszik. 😉

sziasztok

VIKING hajóra kell szállni, hogy utolérjuk Sri Chinmoy tanitványok csónakját

Meghirdetem a BARBAR UNION-t!

Esteban Gonda - Gonda István

David- Thompson ügynük- könyvügynök- Spirituality specialista- veszi- adja, reklámozza- beszélget róla. kaja vega - Müller Dávid- alias műzliszelet- narancsosan leöntve- rövid hajjal

Forgalmazó- Nepal , Kina, India - Völgyesi -aleman cooker- Márton Dániel- szakács könyv- 80 10 10

Az egészséges emésztésért alapitvány vezetője, munkatársa- Buzás Dániel Barnabás

Közmunka- markow lánc Ska -p - cappy felügyelő - könyvügynök- közgaszdász- állasérült- közalakamazott - Ursula- Cseke pénzszámláló Orsolya- Tarr Béla - Nagy kedvenc

Mikrokozmosz felügyelő Harmony Valentinyi Márta - Babarczy Eszter oldalán, jobb kardos- evező lapátos- Programtervező- szabadidő kellmes eltöltése a bura helyett.

Jónás Péter - pszichológus- turul mackósajt- békacombot- padlizsánt, kirántja. spékeli

ezotéria- mély sicológia tanulmánnyal- Munkateraputa lesz- grafológiából. Van pénze

Ért a fegyverek szaván. :Yngwie Johann Malmsteen- Adagio

Jehudi Menuhin oktober 1. a zene világnapja. Paganini kortársbajnok- Barouqe and roll

BŐR- páncélgyártó- ősifegyverbajok- Shadowrun- Snell- Solaris- avagy a divatba jött Szolarium- strand buli- külföldi nyaralás szervező- bura.hu mellékvágányra terelése- több séta- lassan jársz- tovább érsz- koherencia- ÉRTITEK? - Lóska kanálhajlitó Ádám

MI IS ISTENEK vagyunk, a gondolatainnak is teremtünk- Tibor Zsámboki- hipnoterapeuta

Ez a Feldmár egy hülye segg- olvasta két könyvét. Négy nyelven beszél. Saját technikája van (sighborg - Uncle Moe's Space Ranch), amit a világon mindenhol elismernek. Tanitánya - egyetlen ketrecharc legálisan 1. hely. 2 db dvdjét is látta.Mondja csak kritikával nézd és olvasd.Felelős érte- szaktudósunk- Babarczy Eszter.

R.D.Laing. Összes könyve magyarul. Most nincs nálam mindegyik.

DJ pult. várom jelentkezéseteket.Idő elterlésnek.

Vagy MEDITÁCIÓ.

Origami. Mandala kifestő sok szinnel.Én gyöngyözök is mellé.

Aki akar legyen festő(pillangó késsel a szebében).

Legyetek zenészek. Egy tanulságos idézettel zárom.

Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom.Wisdom is not truth. Truth is not beuty.Beuty is not love. Love is not music. Music is the best. Frank Zappa- Buzás Daniel.

Shut up n play yer guitar. yeah.

Spellbound, örülök hogy itt vagy ismét. 🙂 Remélem minden ok. Egy kicsit te vagy én.. 😉

JAGUAR

DODGE VIPER

Gericoult

száguldás -

Porche

Bugatti

JAGUAR

DODGE VIPER

Gericoult

száguldás -

Porche

Bugatti

Sziasztok

Apachmen- lső béke cigereta 2db füstölős , megfelelő tölőanyg mennyiség.Izeletes

c3po jelentkezz - Behringer Zoltán

ijszok gyertek avagy régi nevem a bölény, megyek bölény vadászatra.

Müller David Jónás Péter ijszok

zene Erik Truffaz - Tahun Bahu

skizoaffekiv mania

majicman - -- jin jang rövid hosszú

a tisztességes banda, csak igy hivom magunkat.

pár bölényt levadászunk- missing-

kaja jó ki vsisza. itthon finom rakott padlizsán - házi recept.

master Devin Townsend - Regulator

kardosok vikingek Sándor csaba Viking Aranyi- nem megijjedni Csabi

PTK polgári jog- Program tervező közalkalmazottak- Dobi Zsolt -alias Yeti

Joe Satriani- surfing with the alien - berentzen savanyú alam kötre

Edison- vega jelentkezés.

Salvador Dali

béke pipa- moon- füstölő. szofi dohány- ősmagyar 40 kmes ijak:)):D

Spellbound - jelentkezz!

Remélem jól van.... nekem hiányzik. A sok "hülyeségével" együtt 😛

valószínűleg eljutott orvoshoz...legalábbis remélem hogy csak ennyi...

Spellbound-dal mi történt? Hová tűnt?

törölt üzenet.

Idézet tőle: Spellbound


-::>csak nvessünke?HÁÁÁH::DDmindenki nevessen panka keveri a lemezeket-alais Mindegy bazsdme nem  mindegy(hamuban sült ogácsa)Néha azon gondolkodom, mi járhat a fejedben, miközben ezeket írod... talán neked a legjobb.

Marad a zenehallgatás.

Akkor járok ide, ha nincs kihez szólni, és rossz kedvem van, de ez a hely nem pótolja a társaságot. Nem az igazi.

Idézet tőle: Vippa

Idézet tőle: crazy

én már rég megkaptam, így sztem senki sem fog kimaradni, kivéve ha véletlenül valamit elírt a címben...

Szia Crazy!

Természetesen, akik helyes mélcímet adtak meg, azok időben megkapták.

Így jár az - mint pl. én is -, akinek több mélcíme is van, és keveri a nickneve utáni évszámokat. irul-pirul smile

 

beraktam a topicomba az enyémet, a képet jobban látni ha jobb egér katt és kép megjelenítése....sokmindent elárul. terapom azt mondta az van bent ami van...szal jó munkát végzett az ismerősöd 🙂

a leírásokat azért nem mároltam be, mert 4 oldal.....és azok csak elmagyarázzák a statiban levő dolgok értelmét....

Idézet tőle: crazy

én már rég megkaptam, így sztem senki sem fog kimaradni, kivéve ha véletlenül valamit elírt a címben...

Szia Crazy!

Természetesen, akik helyes mélcímet adtak meg, azok időben megkapták.

Így jár az - mint pl. én is -, akinek több mélcíme is van, és keveri a nickneve utáni évszámokat. irul-pirul smile

Idézet tőle: resdi

Idézet tőle: Vippa

 

Kedves Resdi,

válaszolt a srác, jövő héten - vagy azután - kimazsolázza a tesztjeinket, s akkor megküldi nekünk az eredményt, mert most rendkívül elfoglalt.

Nekem kórházban megcsinálták a Rorschach tesztet (pacatesztet) vagy 3 hete, és a zárómba is beírták az eredményét. Ahhoz képest érdekel, most ő is kihoz-e olyan eredményt, amit kaptam.

Köszönöm a türelmedet.

Kedves Vippa!

Oké várok és remélem 2 hét múlva már megkapom az eredményt, mert ugyan én türelmes vagyok, de már elég rég kitöltöttem a tesztet és pont az az egyik bajom, hogy túl sokáig türelmes vagyok aztán meg sajna egy pillanat alatt elszakad a cérna.

 Sok sikert kívánok az új teraphoz!

üdv.:Resdi

Kedves Resdi!

Sajnos, ca. 1,5-2 hónapig képtelen voltam bármilyen fórumra is írni, ebből is adódhat, csúszott ez a reklamálás. 🙁

Most éppen egyéb elfoglaltságai vannak a srácnak - nincs otthon -, amint hazaér, küldeni fogja a teszt eredményét.

én már rég megkaptam, így sztem senki sem fog kimaradni, kivéve ha véletlenül valamit elírt a címben...

Úgyhogy inkább reklamálok, mint túl sokáig tűrjek!

Idézet tőle: Vippa

 

Kedves Resdi,

válaszolt a srác, jövő héten - vagy azután - kimazsolázza a tesztjeinket, s akkor megküldi nekünk az eredményt, mert most rendkívül elfoglalt.

Nekem kórházban megcsinálták a Rorschach tesztet (pacatesztet) vagy 3 hete, és a zárómba is beírták az eredményét. Ahhoz képest érdekel, most ő is kihoz-e olyan eredményt, amit kaptam.

Köszönöm a türelmedet.

Kedves Vippa!

Oké várok és remélem 2 hét múlva már megkapom az eredményt, mert ugyan én türelmes vagyok, de már elég rég kitöltöttem a tesztet és pont az az egyik bajom, hogy túl sokáig türelmes vagyok aztán meg sajna egy pillanat alatt elszakad a cérna.

 Sok sikert kívánok az új teraphoz!

üdv.:Resdi

Idézet tőle: Vippa

Idézet tőle: nett

en nem kaptam meg:(((

Írjad meg nekem priviben a mélcímedet, kedves nett, és akkor holnap rákérdezek, miért nem kaptad meg.

(Ma vidéken vagyok.)

Nem írtad meg a mélcímedet priviben, amire a tesztet elküldted, így addig nem tudom a srácnak jelezni, neked is küldje meg.

Természetesen, ha bizalmatlan vagy, azt is megértem, no de akkor nem tudok neked segíteni.

Kedves Resdi,

válaszolt a srác, jövő héten - vagy azután - kimazsolázza a tesztjeinket, s akkor megküldi nekünk az eredményt, mert most rendkívül elfoglalt.

Nekem kórházban megcsinálták a Rorschach tesztet (pacatesztet) vagy 3 hete, és a zárómba is beírták az eredményét. Ahhoz képest érdekel, most ő is kihoz-e olyan eredményt, amit kaptam.

Köszönöm a türelmedet.

-::>csak nvessünke?HÁÁÁH::DDmindenki nevessen panka keveri a lemezeket-alais Mindegy bazsdme nem  mindegy(hamuban sült ogácsa)

Idézet tőle: nett

en nem kaptam meg:(((

Írjad meg nekem priviben a mélcímedet, kedves nett, és akkor holnap rákérdezek, miért nem kaptad meg.

(Ma vidéken vagyok.)