Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Borderline, lamolep, kis adagban új gyógyszer, remény

Csak mesélni akartam, valakinek, valakiknek, hm, mivelhogy a családom leszar, minden tabu, semmiről se lehet itt már beszélni,

hogy legyél így önmagad? A dokim és a pszichológusom a lényeg. A dokim 2016 óta ismer...bár már 4 éve Tündérhegyen megmondták, ő sokáig nem merte bevállalni a border érzelmileg labilis diagnózist, aztán jött egy pár hónapos szakasz, amikor vagdostam a karom, látta és rögtön .... rögtön reagált. De nem hagy magamra. Nem küld el és nem kezel le. Meghallgat, minden szarom, hogy fáradt vagyok, nem alszok, éjszakánként sírógörcseim vannak... próbálgat ezt és azt. Legutóbb volt az Amitrex. 3 hét. kezdetben érzéstelenség majd kezdődtek újra az őrült sírógörcsök éjszaka, alszok, nem alszok, egy nyugtató, két nyugtató, csendes belső kitartás ameddig lehet...öcsém...éjszakák, árnyak, egy művészetterápia, 3 órás, pff, gondolhatjátok miket rajzoltam.

Most voltam nála, most megint új gyógyszerek. Időközben kventiax, yarocen elhagyva, az Amitrex passz, reggel brintellix...és most így hallgatott, és ahogy hallgatott már azon agyalt, milyen gyógyszer......és a lamolep még nem volt, ezért úgy döntött felépítjük ezt. 25mg-al indítja de valószínűleg fogja emelni.

( nem vagyok bipoláris, a borderes hangulatkáosz van) és az a jó, sokan borderesek áradoznak a lamolepről, milyen tuti gyógyszer, és nekem pont a depresszió és a sírógörcsökre kell (mánia nálam annyira nincs, max ez a gondolatrohanás ami most is, vagy verbálisan jónéha ha bárki meghallgat)

Szerintetek, ha valaki szedett már, a lamolep 25 mg-ban már hathat 1-2-3 hét után? Kevés, de ennyiben jó a dokim, óvatos, kis adaggal kezdi.

Mondjuk amin leakadtam, ezt is megosztom, át akart küldeni ott, egy rezidenshez. beszéljen vele is, lássa a rezidens is. Pfffff. durván borderline. ha egy idősebb ki tudja évek tapasztalatával doki, átküld, és vajon mit vár egy rezidenstől? vagy lásson egy ilyen esetet mint én? óriási.

szóval, jelenleg: ami eddig is brintellix, citagen , lamolep, mind kis adag reggel, a kvetiapint mondanám majdnem kivonta belőlem de estére a 300mg keti prolongot hagyta szóval mégse. és még helex, 1mg és vagy alszok vagy nem ( az alvászavar is, diagnosztizált is, borderline dolog is), emelem 2mg-ra a helexet vagy nem. el kell jutnom dolgozni, egészben, bár ma majdnem leesett a fejem a gépre, a szemem csukva....nem birtam koncentrálni.

nem gondolom hogy a 25 mg lamolep, - amiben amúgy nagyon bízok és már ezer éve gondoltam rá, de sose mondtam a dokinak, hát most jutottunk idáig - szóval én nagyon bízom benne - biztos emel is majd - hm, csak jó lenne tudni, lehet e hogy - vagy mikor érzek hatást, mert 25 mg nagyon kevés, de ez az alap, nem kell rohanni, hogy baj legyen, szerintetek? 

és nem gondolom, hogy a szemem és a koncentrációm a gyógyszer miatt, csupán mert nem bírok aludni, vagy 2 féle relaxációs anyagot letoltam mire hajnalban elaludtam. de munkanapokon, kizárt a két nyugtató.... áh, gyerekek, bárki bármit hozzászólna unalom kis életemhez - amúgy az unalomtól is leragadhat a szemem, mivel ha kolléganő se szól hozzám....szerintetek élhetek lamolep-reményekkel? ha sírógörcsök megszűnnek is, de hogy fogok aludni? 50-100mg tól már tudnék aludni? semmitől nem tudok! főleg hogy a lamolep meg a két antidepi reggeli, este meg 300 ketilept meg a nyugtató és még néha altató is....ja a benzo-függőség. na most kipofáztam magam. remélem, valaki majd idekavarodik ebbe az unalomba.