Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Kényszer(gondolatok) és szorongás

Látom újabb probléma... velem oké minden..

Szia LM!

Pszichológushoz kellene járnod rendszeresen, kitartóan, mert ez amiket itt leírtál, nagyon gáz.

Sok embernek lehet baja, sok embernek lehet bánata, görcse, de a méltóságát akkor sem veszítheti el. Nem kellene tekinte nélkül hagyni azt, hogy itt nők is vannak, és amiket itt te leírsz, az nagyon natur.  És ráteszel egy lapáttal, hogy milyen a maszti hepciád. Szégyelld magad inkább

  " Ja és még valami: amúgy ez az én topikom, szóval azt írok bele, amit akarok, nem muszáj elolvasni."   

Az én házam, az én váram  :))) Hehe  Akkor adj neki más címet. Mondjuk: Fröcsögő xar és nem jövő ge.i...                                                                  

Kedves Boniboni! Lonely Master igenis intelligens és okos,és azért mer ilyeneket ide írni mert megbízik bennünk,akikkel napi kapcsolatban van...Ha nem bízna abban hogy mi erre nem így reagálunk ,mint Te,akkor mit is keresne itt...Vannak itt húzósabb témák is...szerintem..Hogy közönséges? Lehet. de akkor is Ő,és mi itt így kedveljük Őt. Egyébként én jót nevettem rajta,bár nem tartom magam közönségesnek,sőt...

várom..

:O nincs az elküldött üzenetek között sem! Hogy rohadna meg, elszállt... Leirom az OFF-ba a lényeget.

oké életem.

Nem. Pritáv üzenet. Elküldöm mégegyszer.

Nem az ami az off-on van?

Mikor? Nem kaptam meg.

lola, irtam privit, csak azért szólok mert lehet nem vetted észre

No!Mindenki átköltözött ide?? :))

Nekem meg van egy enyhe inkontinenciám... Fiatal vagyok még hozzá, mondhatná aki nem tudja, hogy már 13 évesen is becsorgott a vizelet a bugyimba trambulinozás közben... Pedig egyáltalán nem kellett pisilnem. De egyébként nem pisilek be, viszont amikor menstruálok, amint megérzem hogy kicsit is pisilnem kell, mennem kell azonnal wc-re, különben nem tudom visszatartani a vizeletemet, és csak a betét ment meg.

Mit csinál a proctológus? Nem tudom az milyen témát ölel fel

Lola sokkot kapott!  :)) Lola sokkot kapott!  :))))))   

értem... akkor én arra tippelek, hogy a végbélnyilásod nem zár jól... ez lehetséges?

Húú gyerekek ez nekem már sok(k). bocsi..:)

Tényleg gyorsabb lenne a zuhany, és költségkimélőbb is. Bennem is felmerül, még az is, hogy nem lehet, hogy esetleg nem is kakis már a feneked 2 perc után sem, csak ez a kényszergondolat ül a fejedbe, és azért törlöd sokáig?...

Csak egy ötlet,mert nem bírom megállni hogy ne vessem fel,mint lehetőséget,de ha lezuhanyoznál? Kevesebb idő lenne...ez nekem olyan kényszercselekvésnek hat ez a sok papírhasználat...nem?

Ez tényleg olyan hihetetlenül hangzik, mert ha nagyon belegondolok, el nem tudom képzelni, hogy kerülhet ennyi időbe... De elhiszem neked, már régóta irod hogy ez a problémád. Csak nem tudom elképzelni 🙂

Fura hogy pont a guttalax használ, ez egyénfüggő lehet ezek szerint... Pedig azt egy lágy szernek gondolom, saját tapasztalat alapján. De tényleg olyan sajnos, hogy az egész másnapot kiszámithatatlanná teszi, bármikor rátörhet az emberre, és onnantól kezdve többször is kell menni wc-re... Nem reggelre hat, mint ahogy irják.

Kedves LM, próbáldtad már a stadalaxot vagy a tisasen forte-t? A stadalax durvább, azt ha bevetted este 8-9 körül, éjszaka közepén felkelsz és mehetsz kifosni a beled is... A tisasen forte-ból viszont lehet hogy 3-4 szem is kell, ha súlyos a helyzet (én leponex mellett annyival tudtam csak székletet produkálni). Amúgy nekem is székrekeésem van most már hetek óta, mindig kell valami, különben várhatok 3-4-5 napot is, nincs eredmény, magától nem indul be. Most pl 4 napig vártam, hátha..., nem vettem be semmit, de várhatnék itéletnapig is, úgyhogy ma este vettem be tisasent, az kiméletes hozzám, és segit is. Nekem gyógyszer okozza, ezt tudom biztosan. Az a sok szar amit alváshoz kell bevennem. Hetekkel ezelőtt szedtem clonazepamot, aztán xanaxot, meg minden vackot nem is emlékszem már, amik elinditották ezt a szorulás dolgot. Azóta akármit csinálok, nem akar helyreállni, most vagy két hete daedalonnal (hányáscsillapitó) alszok, ma megpróbálom anélkül, mert kellően fáradt vagyok, egész nap stresszeltem, és tanultam, de ha 1 órakor még mindig ébren leszek, veszek be megint daedalont.

Milyen vizsgálaton voltál? Fogalmazz finoman úgy írd le...Bár ki vagyok én,hogy megszabjam hogyan fogalmazz...írd ahogy neked jó.

Belgyógyásznál nem voltál?Lehet,a beleiddel van valami....Hagyd már ezt a bozótot,majd kivágják azok akik le akarják dolgozni a szabálysértéseket amiket autóval követtek el...pl..én..:))Siófok és...... közt ketten kiírtjuk az összeset...oké? :))

Ahol Te laksz,nincs is bozótos..ma is voltam arra...

Idézet tőle: harmony

Nekem meg szekrekedesem van.

Ja neked is

Nem tudom.Szerintem minden ember akar dolgozni.De ha már a leszázalékolás van folyamatban akkor más az indok és nem ez,nem?

Nekem meg szekrekedesem van.

Köszönöm ezt a sok (egyébként teljesen felesleges) információt.Elég lett volna hogy :este.:)) Guttalax helyett valami más? aszalt szilva,ilyesmi?(nagyon vizuális típus vagyok,legyél rám tekintettel..:)köszi.

A guttalax-ot este szokták bevenni ,és reggelre hat.Te hogyan alkalmazod?Ne legyél túl "naturális..":))

Szia LM!  (jaj bocsi spell..ide írhatok? vagy ide sem?:)))

akkor a 4 bogyó nem is hat a kényszeredre? lehet h elég lenne csak a xanaxot szedni?

Igazatok van. Este nem voltam túl  jól.

nemember, ezek egyszerüen csak bunkók. beteg fórumra jönnek betegeket sértegetni meg gyógyfüveket ajánlgatni (képletesen).

nem fog ufó miattuk tönkretenni, ez boritékolom.

ez a jerez meg a sugi a rendszert szolgálják, bábok csupán, de a földönkvülieknek dolgoznak, hogy engem tönkretegyenek. segitsetek hogy ez ne történhessen meg!!

Ha végigolvasod a búra összes topikját, láthatod, hogy egyáltalán nem vagyok kötekedő típus, sőt.... De azt gondolsz amit akarsz.

jerez,egyetértek veled!!!nemember mindenkivel kötözködik egyébként.

Köszönöm! :)))

Örülök, hogy maradsz! 🙂

Idézet tőle: nemember

Mona, sajnálom, hogy ilyen gondolatok gyötörtek! Akkor ezek szerint már jobban vagy? Még mindig töröltetni szeretnéd magad?

Köszönöm, Nemember! Nem, mert hasznosnak érzem az itt töltött időt. Igen, jól vagyok. Szünetet tartottam egy napig, helyretettem magamban a dolgokat.

Az sem tűnt fel, hogy toronymagas az IQ-juk.

Ezt hogy érted...?  nekem nem tűnik jó  indulatúnak...:((

És ezt? inkább az emberi butaság, tökéletlenség taszít.

Mona, sajnálom, hogy ilyen gondolatok gyötörtek! Akkor ezek szerint már jobban vagy? Még mindig töröltetni szeretnéd magad?

(Ide is beteszem ezt.) Nekem is, mint minden depressziósnak vannak mélypontjai, amikor olyan téveszmék bukkannak fel belőle, melyek könnyen összetéveszthetők skizofrén paranoid állapottal. Sajnálom amit tegnap az OCD-s topikba írtam, magamat is orvoshoz küldeném ha ezt egy idegentől olvasnám.

Nagyon empatikus vagyok, de laikus, aki nem rendelkezik megfelelő elhárító mechanizmusokkal, hogy hol van az a pont, ahol be már a többiek bajait ne éljem át, ne vegyem magamra. Ahogyan Purifynak írtam priviben, sok(k) volt. Keresem a megoldást, ma jót tett egy nap "pihenő" és IRL-en kívüli élet.

Én néha túl sokat is foglalkozom ezzel, meg a bipolárissal is, de inkább a leszálló ágban. Mikor hipomániás vagyok, vagy normálisabb állapotban(bár azt se nagyon tudom hol van nálam) akkor mondjuk úgy érzem nincs semmi bajom, na az a tagadási fázis...

De pontosan tudom mi bajom van, mikor mondjuk rájöttem a borderline-omra, akkor kiakadtam kicsit, de attól még valós marad. Nem tudok vele mit kezdeni de sokszor nem is akarok, mert tudok így is élni. Csak van, hogy emiatt is szorongok és félek mi lesz velem később mi lesz velem évek múlva, meg ilyenek...

Persze ha foglalkozni kell ezzel, hogy mi van, milyen személyiségzavar, mit lehet tenni ellene stb, akkor az ok, csak rápörögni nem jó szerintem.

Tökmind1, szerintem inkább azt érdemes nézni, hogyan tovább, mi van előre, hogyan lehet élhető, minőségi(bb) életet teremteni önmagunk számára.

Személyiségzavarom nagy valószínűséggel nekem is van.

Nem tudom, engem nem diagnosztizáltak soha.

auom nelül melyik személyiségzavar?

sok sikert a szorongások leküzdéséhez.. ;))