Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Akik nem kellenek senkinek

Oldal 1 / 4Következő

"

Idézet tőle: messzecsussz

csajok ! írjatok már !

hát nemigaz

😀

Ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegynek kell Mohamedhez mennie.:)

Irjál nekik te, itt sok a visszahúzódó, gátlásos leányzó, lehet csak arra várnak, hogy írjál nekik. 🙂

csajok ! írjatok már !

hát nemigaz

😀

-

Sziasztok! Kényszerbeteg vagyok. Szeretnék hozzám hasonló problémákkal küzdő barátnőt találni, akivel a közös sorsunk miatt maximálisan megértenénk, elfogadnánk, tolerálnánk és segítenénk egymást, amit egy "normál" társtól, főleg hosszabb ideig nem lehet elvárni... Várom azok levelét, akik ezek alapján ismerkednének velem. 😉 Előre is köszönöm! Gábor

Nekem nagyon sok rossz emlékem van, olyanok amiket tudok, és valószínűleg amiről nem, de nem tudok ezzel kapcsolatban érezni, mert valószínűleg belehalnék. Így csak úgy megközelíteni tudom ezt, ha magam vagyok elég bátor átgondolni. Illetve valószínűleg nagyon gyakran átélem csak nem tudom.

Én nem hiszem hogy ne lenne, akkor minek a visszavitel? Mi a célja?

Mivel nem értek hozzá, semmi tudásom nincs erről, lehet visszamenni talán szép emlékekért is, de azért én nagyon szkeptikus vagyok mert mi van ha valami csúnyát lát az ember a szép helyet. Mert nincs olyan én nem hiszem a mai világban akinek ne lenne, mert akkor mitől beteg?

Még kiegészítve hozzátenném, mivel engem érdekel ez, hogy nekem nagyon sokat segít az, ha azokat az érzéseket, amiket megélek, rossz érzéseket, megtalálom valami zenében, irodalomban képben, és akkor az már van, azzal lehet mit kezdeni, átélni, átgondolni. Mert így nem csak a negatív érzéssel szembesülök, hanem a feloldsását is megtalálom, ha az rám hat, az a mű, illetve ez továbbgondolásra késztet, mert egy kérdés már, és nem egy homályol érzés.

Nekem ez nagyon fontos. Mert én is firtattam már magam aztán volt hogy pofán vert a sors, mert nagyon kíváncsi voltam és időbe telt míg talpra álltam. Szóval szerintem ez nem veszélytelen dolog. Habár az átlag nem hinném hogy túlmenne egy határon.Még a határig sem megy el.

És még tovább gondolva, én is voltam úgy hogy megpróbáltam gondolatban visszamenni egy eseményhez, és valamit tenni, hogy megoldjam, ez volt, nekem valójában ebben amit felvetettél, a hipnózis az ami nem tetszik és az, hog y kezelés.

Én nem nagyon ismerem ezeket a hipnotikus dolgokat, és a módszereket, de van elképzelésem arról mit jelent az, hogy visszaviteles hipnotikus kezelés.

Én azt szeretném megkérdezni, hogy Te egy ilyen távkapcsolatban mit tudsz kezedeni azzal, amit ez felszínre hoz benned. Mert szerintem ez erről szólhat. Érzéseket, emlékeket hozhat felszínre és ezzel valamit kezdeni kell, és ha ez nagyon intenzív mit tusz csinálni egyedül.

Én mostanában gondolkoztam azon, hogy nem véletlen, hogy gyerekkori emlékeket úgy elfelejt az ember érzéssel együtt, hogy azt sem tudjam mi volt, mert ha újra át kéne élnie, azt amit egyébként egy gyerek átélt, hát belehalna.

Én félnék egy ilyentől, ha nincs közel a segítség.

De lehet Te mást értesz ezen a hipnotikus visszavitelen. Ha igen mit?

Egyébként ha  valaki ilyet csinálna távkapcsolatban én abban nem bíznék, mert veszélyes dolognak tartom, vagy pedig elnézésedet kérem de sarlatánság, vagy egy álmarhaság vagy a fogalom félreértelmezése.

nekem nincs semmilyen rossz emlékem, és nem is hozott felszinre semmilyen kellemetlenséget

az én terapom jó, én egy visszaviteles hipnotikus kezelésen veszek részt és szerintem sokat fejlődök.Ő nagyon okos Jiu jit su mester van saját technikája Lotus Ryu Jiu jit su.Ő buddhista és vega .Egyik tanitványa nyert ketrecharcot.Ő kiválasztott és az előző életeiben is kiválasztott volt, szóval sokat tud és rámenrém bizni az életem.Ismerte féltestvéremet és mivel neki nem tudott segiteni, nekem segit.Nekem ingyen van, egyébként elég drága.Tv-ben is szokott szerepelni.Külföldön él igy csak Skype-on keresztül tudjuk folytatni a kezelést.

Igaz én sem bizok a pszichológusokban ,mert "sok" kontárral találkoztam már, halottam, legalábis mindig volt viszonyitási alapom.

félni éppen én is félek, de nem a terapomtól, de ez is enyhül, most magánéleti problémáim vannak, intimszféra ezért nem beszélek róla

nem merek.félek rosszabb lesz.nem bízom idegen emberekben.pláne ha csak egy beteg vagyok neki.mit tudhat ő?ott volt?átélte amit én?....nem tudom mi lenne jó.talán valami igazán őszinte ember.félek kezelésektől is.ki tudja mivé tesznek.

jársz terápiára?

én ha valaki megbánt,érzelmek nélkül nézek el mellette.érdekes,hogy teljesen idegenné válik...még ha éveket is töltöttünk együtt.

nincs gyűrűm

sem eljegyzésem

magányosan kóborlok

kinek senkije nincsen

elvesztettem gyűrűmet

pedig neki szántam

kérlek gyere vissza

nélküled gyenge lettem

kelt:2013.03.12.28. kinek irtam találja ki:)))

juj de nem tudok most beszélni

most nekem sincsen jó sorom, de fel a fejjel! (volt mikor mindig csak lehajtott fejjel közlekedtem annyira szégyeltem magam)

hiszek valakiben,valamiben,s kiderül műanyag az egész.

lépten,nyomon.életben,bennt kezelésen....inkább nem megyek többé.

ki alázott meg Bibor folyó? mesélsz róla?

...meg amikor megaláznak....

Az a baj, amikor az ember már nem is csalódna senkiben, csak ott akana ülni a többi ember között és lenni, és még azt sem lehet. Met kirekesztődött. És csak a nagy büdös semmi van. Nincs hova mennei, sem lehetőség, sem emberek, csak az üresség. Én már nem csalódnék senkiben. Egy munkahelyen ellenék, és jól érezném magam, ha csak egyszerűen nem bántanának nagyon. És még csak azt sem kérem, hogy ne bántsanak. Mert már az is jó lenne.

Mert én a nem kellenek senkinek, azt így értem már. Hogy úgy egészen nem kellenek a többi embernek. Aztán hogy ez miért van, hogy egyéni tehetetlenség, vagy az hogy helyek sincsenek ahol lehetnék, azt már nem tudom. Valószínű egyéni tehetetlenség is, de azért olyan túl sok lehetőséget sem ismerek, főleg huszonkétezer fornitos segélyből élve.

Én már egy munkahelynek is örülnék, ahol emberk között lehetnék, és nem kéne a jövőtől félni.

na igen,de először tudnod kell kikhez akarsz tartozni.....azután csalódsz.bezárkozol,próbálkozol,s a végén már egy jó szóért szerelmes vagy.

De nem néznék vele szembe. :S

mindíg van valaki ,aki a te tükörképed.

Akik nem kellenek senkinek az a Halál és mégis mindenkihez elmegy.

Ja a LÚZERség tudatállapot.

     Régen én is jártam ilyen cipőbe.Aztán egyszer megváltozott minden.Mindig hittem a változásokban bármennyire is lúzer voltam.

Ha ezt nekem írtad, akkor megköszönöm, de én nem írok senkinek sem.

Az a baj azzal a helyzettel amiben vagyok, hogy senkivel, de szó szerint senkivel sem tudok róla beszélni. Én azt hiszem nekem végem van. Ez a vég, ha még beszélni sem lehet arról mi történt velem, mert kollektíven nem szóltak hozzám hét évig csak én beszéltem és most azt mondják nem igaz. És ezzel vége, az életem hét éve semmivé lesz lassan, mert itt lett volna az ideje hogy megszólaljanak azok akiknek már régen kellett volna, ehelyett bántalmaznak engem. Ezt most nem is Neked írom, hanem csak úgy magamnak.

De még egyszer köszönöm, hogy szóltál hozzám, és ne haragudj ha itt esetleg megbántottalak volna régebben.

Ha akarsz írj pm-et!

Én sem kellek senkinek, és mégis úgy érzem használnak engem. Ez nem jó érzés, és már nagyon belefáradtam ebbe. Segítséget sem tudok kérini, mert nem állnak velem szóba azok, akiknek kéne. Már hét éve nem. És belerokkanok mostmár a sok gyötrésbe.

"Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen." - van, hogy még a webhelynek semm kellek. :S

http://www.youtube.com/watch?v=P3OQfsQGZ-M

Nem tudom, nálunk mindig bírták a melegeket. A heterókkal volt a baj. :S

Jó értelek.

.

.

bizony bizony

de előfordul mostanság ilyen, nálam is volt vannak időszakok, mint nálad a meleg időjárás a családodban

Akik nem kellenek senkinek, azért ezért keményen meg kell dolgozni. :S

Hello Bello

Agyonzúzott szivem olcsón adom/cserélem. 

Sziasztok

lola

majd segitek 'meggyógyulni', csak meséld el mi a bajod

Idézet tőle: Eszter

 22 éves barnahajú, barnaszemű, permanensen szomorú lány eladó.

Ez annyira aranyos..! :))))))))

(Soha nem bánkódom a koromon, de most sajnálom, hogy a dédnagypapád lehetnék.)

én sem kellek senkinek.

 

én sem kellek senkinek.

 

Ez jó hogy így összeszeded ezeket a jó dolgokat...megpróbálom én is...

kellek valakinek

zenét hallgatok

barátaim(??)

meló

tesómék nincsenek itthon(nekem ez a jó)

De mégis minden bajom van................

hátha kellek valakinek

zenét hallgatok

barátaim

suli

tesómék is itthon vannak

nincs semmi különösebb bajom és úgy gondolom másnak sincs

Mi az amitől boldog vagy?

én boldog vagyok, csak mások problémáznak

vannak bonyolult esetek

vannak későn járó buszok

vannak a korán kelők

és vannak akik iskolába akarnak járni

🙂

Lehet hogy a kettő ugyanaz...

lola

te most a szerelmről beszélsz vagy a skizofréniáról?

Oldal 1 / 4Következő