Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

Szia Eszter!

Nem tudom, jó helyre írom-e, de tudnátok ajánlani olyan pszichiátert, aki nem túl drágán vállal skype-os tanácsadást? Én most külföldön élek és nem tudok eljárni senkihez, mert nincs a környéken magyar pszichiáter.

Sziasztok!

Bár én is csak pár napja jöttem, de itt vagyunk persze, várjuk az új tagok hozzászólásait is a témákhoz. Írjátok meg bátran, hogy mi a konkrét problémátok, biztos lesz olyan, aki tud majd segíteni, vagy tanácsot adni nektek. Nem kell félni, nem hiszem, hogy itt bárki is elítélné a másikat bármiért is.

 

 

Kedves Búrások! Sziasztok!

Az a kérésem hozzátok -- a régiekhez főleg --, hogy segítsétek, üdvözöljétek az újakat (balra fent láthatóak). Nektek is biztosan jól esett, ha valaki kedvesen szólt hozzátok, amikor regisztráltatok.

Tudom, nem kis kérés, mert naponta 2-3 új ember regisztrál, de gondoljatok rá, hogy mennyire el vannak veszve, és keresik, miről is szól a Búra, hol is találhatnának és milyen segítséget, kivel beszélgethetnének.

Nagyon köszönöm mindenkinek előre is!

Eszter

most már nekem is jó, csak frissíteni kellett a firefoxot, köszi

Firefox-ot használok a kezdetek óta, gond nélkül megy. Nem lehet hogy feltelepült valami? Pontosan mi a probléma?

Szerintem nem értetted meg a lényeget. Mindegy. 🙂

nekem gugli Chorme-on simán megy ... régen meg a Rókán is ment az Mc-n; lehet, épp senkinek sem ment akkor, sokszor van rendszerhiba stb. – szóval elvileg mennie kéne, na majd ha fönn lesz Admin, kérdjed meg

csak szólnék, hogy firefox alatt nekem nem megy a fórum, át kell váltanom explorerre, ha használni akarom (és így csak ritkábban járok fel (sajnos, vagy nem sajnos))

Én is úgy látom, hogy nagyon szét van forgácsolva az oldal. Egy témához van tucatnyi topik, és így nem tudja a funkcióját betölteni, képtelenség összkeresni az infót. De ez a felhasználók belátásán, fegyelmezettségén múlik, nem az üzemeltetőn. Könnyebb új topikot nyitni, mint a régit előkeresni és felfrissíteni. Utólag ezt összerendezni már nem lehet, legfeljebb a jövőben kell jobban figyelni.

Idézet tőle: HellStone

Rengeteg fórum van az oldalon, nem lehetne összevonni párat? Vagy valahogy megoldani hogy senki ne hozzon létre százat amibe aztán alig kerül infó? Így is a második oldaltól ha a fórumokat nézzük már 2014-es az utolsó írás...

 

Ez csak egy ötlet, szerintem jobban átlátható lenne az egész, és nem "vesznének" el hasznos infók. (ez alatt azt értem hogy a fórumban nem hinném hogy valaki ellapozna mondjuk a hatodik oldalra ls elolvassa x ember y-bejegyzését z témában, inkább megnézni mik a még viszonylag friss fórumok és odaír, vagy nyit újat roszabb esetben)

Aki meg magának -magáról ír fórumot az nyugodtan írhatna blogot, az alá is lehet írkálni másoknak... vagy akkor miért a blog?

 

Várom válaszom kedvező elbírálását 🙂 Nektek mi a véleményetek erről?

Én sok oldalt ismerek, ami a második oldaltól már 2014-es.Ez a net velejárója.Blogot így is írhat bárki, bármikor.Bocsi hogy belevaúztam, dee szerintem ilyen szentpontból renben van az oldal.Szerintem Eszter ami tóle tellett megtette, gondoljunk csak bele, mennyi hasznos barátsák köttetett itt. :)Meg egyéb pozitív dolgok is vannak itt, de az nem ebbe a témakörbe való. 🙂

Rengeteg fórum van az oldalon, nem lehetne összevonni párat? Vagy valahogy megoldani hogy senki ne hozzon létre százat amibe aztán alig kerül infó? Így is a második oldaltól ha a fórumokat nézzük már 2014-es az utolsó írás...

 

Ez csak egy ötlet, szerintem jobban átlátható lenne az egész, és nem "vesznének" el hasznos infók. (ez alatt azt értem hogy a fórumban nem hinném hogy valaki ellapozna mondjuk a hatodik oldalra ls elolvassa x ember y-bejegyzését z témában, inkább megnézni mik a még viszonylag friss fórumok és odaír, vagy nyit újat roszabb esetben)

Aki meg magának -magáról ír fórumot az nyugodtan írhatna blogot, az alá is lehet írkálni másoknak... vagy akkor miért a blog?

 

Várom válaszom kedvező elbírálását 🙂 Nektek mi a véleményetek erről?

mi van deliah0 neked itt lehet offolni megállás nélkül? másokat baszogatni szándékosan...

mi van ,hol lehet vega58 a "sasmadár" faj legbunkóbb és szánalmasabb képviselője?Talán egy ideig kellett babarczye.-nek, utána meg már itt sincs emiatt.Pedig sokat szárnyalt itt, mint kiváló sas a többiekkel.Persze szerintem be hamarabb beszerezte a sast, csak nem az enyémet, nekem volt sasom,mivel papám vadász volt.

önök moderátori munkája egy szemét ami évek óta rám van kihegyezve..

hát amennyi szemetet kellett utánad törölni ne is csodálkozz, ráadásul többszöri figyelmeztetés ellenére sem változtattál. sőt talán ez tetszett neked, hogy értelmetlenségeket írtál midnen hová, és közben szidtál is nem egy felhasználót. szal én nem panaszkodnék a helyedben...

szeretném elmondani ha már kedves be a nevemet használta hogy az önök moderátori munkája egy szemét ami évek óta rám van kihegyezve és amivel ön nem tett semmit(mondvan ön itt aki az igazságot kiosztja a rendszerműködésben)

kettő ez a topic sehol nem irja hogy csak a honlap problémáival lehet idefordulni, miután ezek miatt is tiltotgattak, a maguk álláspontja után is jöttek ugymond az offolok  nézzhetnek utána harmony nick pl., ő rá nem is szóltak rá, főleg nem moderálták emiatt,  azaz törölték.Maga baromnak néz engem?

tudja megnyugtat hogy a magán életében is legalább ekkora szemét, végülis azt szerettem volna közölni hogy itt meg vagyok elégedve mindennel, több dologba nem mennék bele , mert kétlem hogy egy a buralakók kérelmeit csak ugy figyelembe venné

-igaz most hagyta el egy friss buralakó a helyet, feltehetően nem miattam, de a felelőséget remélem majd ön is észreveszi

Azért is kell ideirnom mert ön nem képes válaszolni még akkor sem ha ön kezdeményezi a beszélgetést

nem hinném hogy ön hallgatna bounce-t, vagy electrohouse-t, nekem még mindig a zene a kedvenc hobbim, azért küldök egy dalt,

https://www.youtube.com/watch?v=xTDRKBPxSw0&list=RDMM8n34bL2bxzM&index=2

Idézet tőle: a b i g e l

Szia Harmony!

Itt van a topikod:

 

Köszi! 🙂

Köszi  a b i g e l!

e

Szia Harmony!

Itt van a topikod:

Mondjuk igaz, hogy annyira nem olyan humoros...

Nekem meg el is tűnt a "H." nevű topikom, mert csak létrehoztam megint és nem írtam bele... és mivel "lejjebb" került, ezért már képtelenség felkutatni hol található 😀 XD Ide már "felfedező brigád" kell :DDD Bocsánat de ez picit nekem pl humoros 🙂

kedves babarczyeszter

Nem tudom hogy ezek a kis segitő irományok kérésre kerülnek-e fel ide a honlapra, de én szeretnék kérni valamit, hogy kaphatnánk ahhoz segitséget hogy a burán ha valaki drogfogyasztó vagy volt drogfogyasztó , esetleg helyesli a drogfogyasztást, netán esetleg valaki itt olyan helyzetbe jut hogy az itteni buralakók tanácsai miatt ki van téve drogfogyasztásnak vagy csak beszél a narkotikumokról bárki itt bárki is legyen, akkor mik lennének a tanácsok hogyan kell viselkedni, döntést hozni stb., csupán mert ha pl. véletlenül vki betanácsolna egy jó kis drogfogyasztás, ki tudja hogy a következőként már meg is hal benne.ÉS jelenteném hogy ilyen az ön buráján már előfordult csak tudomásom szerint még senki sem halt meg.

Köszönet a szocfóbos anyagért.

Delia, neked mi bajod van? Szerintem az ember azért tesz itt fel kérdéseket, mert szeretne rá választ kapni és ez a fórum többek között azért van, hogy kérdezhessünk. Gondolom, akkor talán el is várhatom, hogy válaszoljanak is rá. Kb 3 hete már, hogy feltettem egy kérdést és még most sem kaptam rá választ, pedig nem egy bonyolult kérdés volt. Én azt is megértem, hogy nem volt még ideje senkinek ezzel a témával foglalkozni és azért nincs kitéve róla semmi anyag, de akkor legalább annyi választ írhatnának, hogy még nem volt rá időnk vagy valami, vagy, hogy előreláthatólag mikorra várható, hogy lesz belőle valami. De a semmi válasz az kb olyan, mintha le se tojnák, hogy az ember kérdezett valamit. Úgyhogy nehogy már még mi legyünk a hibásak, hogy elvárnánk valami választ a kérdésünkre, nem tudom, ez miért lenne feltűnési viszketegség. Akkor neked nagyobb feltűnési viszketegséged van, mert senki sem kérdezett, mégis bele kellett ütnöd az orrod más dolgába és muszáj volt megjegyzést tenned.

delia0

Miért akkor mire van a topic?

furi....

ez valami feltűnési viszketegség? hogy muszáj választ kapnotok? 😀
 

Én is csak az egyik kérdésemre kaptam választ, a szocfóbos hozzátartozóknak szóló tanácsokról még mindig nem érkezett válasz.

Én valami választ várnék és talán sok olvasó is.

Kedves Harmony!
A Bura es a Buran levo tartalmak nem lesznem semmilyen teve tulajdonai, ne aggodj. Minden ok, minden ugyanaz. Ha ezert torolted mindenedet, akkor kar a so tartalomert, es kar azoknak, akiket rajtad kivul erint a forumok letezese. Sajnalom.

Töröltem az összes topikomat, szeretném kérni, hogy csináljatok most egy adatbázis mentést, ha nem gond, hogy ne kerüljenek vissza a topikjaim, amiket az előbb töröltem. Nagyon szépen köszönöm a kitartó munkátokat!

Üdvözlettel: Harmony

Oké, megtaláltam a törlés gombot az "Anorexia" nevű topikomnál, azt már töröltem. 🙂 Elnézéseteket kérem a döntésemért, de én így döntöttem, hogy törlöm az összes létrehozott topikomat, nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a fórum életében, hogy tagja lehettem az oldalnak, de most úgy döntöttem, hogy kiszállok egy időre, és csak az olvasótok leszek.

Üdvözlettel: Harmony 🙂

Rendben, köszönöm a választ crazy 🙂

Kedves Eszter,

a Facebookon az egyik ismerősöm kiírta, hogy a búra (tartalma?) valami tv tulajdona lesz (sajnos nem olvastam el figyelmesen a kiírást, ennyi ragadt meg bennem), ez pontosan mit jelent ránk a fórumozókra és oldalt használókra nézve? Mert én nem járulok hozzá, hogy a tartalmaim amiket itt a búrán közzétettem, bárhol felhasználják, más oldalon vagy tv-ben. Töröltem is a saját topikomat (a "H." nevű topikot). Továbbá szeretném kérni az "Anorexia" nevű topikom törlését, mert sajnos nem találom a "Törlés" gombot ennél a topiknál.

Megértésedet köszönöm!

Üdvözlettel: Harmony

Köszönöm szépen a választ.

És az miért van, hogy van, akinek válaszolnak, van, aki meg már napok óta vár valami válaszra, de semmi ( többek közt én is )?

Egyszer írok arra a hülye fórumra, több szobába is, ugyanis az oldal iszonyat belassítja a gépemet, emiatt sosem írtam a fórumra. Erre tessék, MINDEN TÖRLŐDIK!

Előtte a blogom törlődött, majd az összes üzenetem.

Most ismét az üzeneteim megint törlődtek!!!!!

Hogy lehet így megcsinálni valamit??????

 

És akkor a jelszó módosításról még nem is mondtam semmit, hogy csak úgy tudok ismét belépni ha újat igénylek.....

 

Köszönöm nekem ennyi elég is volt az oldalból, azt hittem itt találok társakat akik úgy éreznek mint én ami össze is jött volna, de így hogyan jusson előrébb az ember a kapcsolatépítésben ha mindig törlődnek a dolgok?

 

Talán egyszer újra próbálom itt.... ha még élek...

 

ÜDV

Idézet tőle: babarczyeszter

Szia szonyecska!

Igen, sajnos történt valami tegnap éjjel... Elnézést! Pontosan két nap tűnt el, ahogy mondod.

Bocsánatot kérek mindenkitől! Várhatóan ilyesmi nem lesz többet.

Eszter

 

értem... =( köszönöm a gyors választ! 

Szia szonyecska!

Igen, sajnos történt valami tegnap éjjel... Elnézést! Pontosan két nap tűnt el, ahogy mondod.

Bocsánatot kérek mindenkitől! Várhatóan ilyesmi nem lesz többet.

Eszter

Idézet tőle: szonyecska

kedves eszter,

valamiért megint eltűnt két napnyi hozzászólás. április 2-3-a hiányzik... =( lehet tudni, mi történt? 

köszönjük előre is!

bocsánat, elírtam, április 3-4 hiányzik...

kedves eszter,

valamiért megint eltűnt két napnyi hozzászólás. április 2-3-a hiányzik... =( lehet tudni, mi történt? 

köszönjük előre is!

Szoktak ezen a fórumon válaszolni?

Mondjuk ez jó ötlet, de gondolom nincs ideje szegény Eszternek ennyi mindenre, hátha majd lesz ideje és akkor majd összejön ez is... én is időhiányban szenvedek mostanában, de még egyenlőre van időm, csak az a gond ha az ember pl túl sokat vállal akkor nincs nagyon ideje, de reméljük, hogy majd lesz  a "Hogyan segíts" rész is megjelenítve a címlapon, bár lehet hogy a túl sok infótól az emberek esetleg nem találnának meg néhány dolgot, de nem tudom.... a Nasa oldalává gondolom nem válhat a búra, ez gondolom ilyen "egyszerűbb" website. 🙂 De éppen ettől jó szerintem 🙂

Kedves babarczyeszter

Mikor lesz látható a címlapon a hogyan segíts.... skizofréniával küzdőknek 60 segítő mondata?

szerkesztőknek:

És: hogyan lesz egy csoporttémában lévő topic látható a "főlapon" is a forumoknál bármilyen módon? elnézést ha nem ideillik vagy sértek valakit de szeretném ha látható lenne valamikor amikor megengedhető a jövőben az (affektív zavarokkal ...  topic a csoporttémákban).

Szia!

Szeretném kérni a profilom/felhasználónevem törlését.

Szia Eszter!

Itt próbálok kérdezni, mert hiába írok neked privát üzenetet, mindig eltűnik.

Ha jól látom, akkor eltűnt a címlapról az az írás, ami depressziósok hozzátartozóinak szólt, legalábbis én nem találom sehol. Fel lehetne tenni újra, illetve lehetne egy hasonlót kitenni szociális fóbiások hozzátartozóinak is?

kedves babarczyeszter

maguk nekromantak!

Kissüsü!

Összefoglalom világosabban:

Ez nem tájékoztatás, hanem bunkóság: "maga egyébként az elvárásoknak nem felet meg, akkorát bukott a könyv megirása után hogy csak na. még valóban ennivalóra se jut magának ma már."

A moderáció egyoldalú, mivel ezt a feladatot a moderátorok látják el, akik a saját belátásuk szerint döntenek ilyen ügyekben.

Ezen kívül itt senki nem utálja a zsidókat és a más nemzetiségűeket sem. Fel sem merült a származása, arra hívtam fel a figyelmét, hogy ha ezen az oldalon másokat fog baszogatni, akkor letiltom -- én vagy egy másik moderátor.

 

én tájékoztatni szerettem volna, tudok olvasni topicinditóhozzászólást

EGY SZÓVAL BETÜVEL SEM SÉRTETTEM SENKIT

HA MÉGIS TALÁL jelezze MÁs FORUMTÉMÁBAN :::EZT:

-NEM EGYOLDALÚ A MODERÁCIÓ

KÉREM ESZTERT JELENTEM AZ ELŐTTEM LÉVŐT DISZKRIMINÁCIÓÉRT

-alattam lévőnek, : nem az ön intelligenciájából áll a moderáció

ITT TALÁN GYŰLÖLIK A ZSIDÓKAT VAGY MÁS NEMZETISÉGÜEKET

Kedves Kissüsü!

Ez a fórum azért jött létre, hogy tájékoztatni lehessen Esztert -- a Búra létrehozóját, az oldalon felmerülő rendszerproblémákkal, illetve a közösséget érintő egyéb jelentős krízisekkel kapcsolatban, nem pedig azért, hogy felületet adjon a személyét érintő random sértéseknek.

A Búra mentális problémákkal küzdők és hozzátartozóik közösségi segítő oldala, ennek megfelelően az egész közösségre nézve -Babarczy Esztert beleértve- nyíltan ellenzi egymás sértegetését, ezért megkérem, hogy ezt fejezze be.

Amennyiben folytatja, le fogom tiltani, mert a tevékenysége a Búra szabályzatába ütközik.

maga egyébként az elvárásoknak nem felet meg, akkorát bukott a könyv megirása után hogy csak na. még valóban ennivalóra se jut magának ma már. elmesélhetem dédimnek milyen elvárásai voltak. testvérkéje meg csak berepült az mta tetején aztán az is ott tart mint maga.

egyébként megköveteltem hogy kinek lehet virágos vagy fehér szinű dzseppetája(kazinczy tájszólás)