Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:58Ma csapatepitonk volt. Kotelezo ivas. Meg is volt.
Ma csapatepitonk volt. Kotelezo ivas. Meg is volt.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:56Nem tudom... Egesz eletemben mindenki utalt. Kiveve: gyerek. Én is mádom.
Nem tudom... Egesz eletemben mindenki utalt. Kiveve: gyerek. Én is mádom.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:55Jó dolog az állat. Nek7nk európai cirmos cicánk van. Az is cuki.
Jó dolog az állat. Nek7nk európai cirmos cicánk van. Az is cuki.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:52Kleo! Nem zavarok itt?
Kleo! Nem zavarok itt?
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:51Tényleg!
Tényleg!
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:49Az is jo. Van egy ilyen nemetjuhasz kutyad?
Az is jo. Van egy ilyen nemetjuhasz kutyad?
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:48A kijelzot se latm... Mindegy. Szeretek mindenkit...
A kijelzot se latm... Mindegy. Szeretek mindenkit...
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:47Megyek teljes vérképre jovohet vegen. Mostababan nem ittam. A mai naleset.
Megyek teljes vérképre jovohet vegen. Mostababan nem ittam. A mai naleset.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 21:46Evvan. Szerencsere van még pálesz.
Evvan. Szerencsere van még pálesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.22., 21:24Mondjuk én most már kvázi nulla sporttal (csak gyógytorna megengedett 🙁 ) sokalltam a 90-100 közöttit.
Mondjuk én most már kvázi nulla sporttal (csak gyógytorna megengedett 🙁 ) sokalltam a 90-100 közöttit.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.22., 21:14Úgy vagyok az edzéssel, hogy akár még négykézláb is nekiállok, ha az kell. 😀 Ugyan úgy edzek, mintha semmi bajom se lenne. Kávét nem nagyon merek inni a koffein miatt, pánikosoknak nem a legjobb állítólag.
Úgy vagyok az edzéssel, hogy akár még négykézláb is nekiállok, ha az kell. 😀 Ugyan úgy edzek, mintha semmi bajom se lenne. Kávét nem nagyon merek inni a koffein miatt, pánikosoknak nem a legjobb állítólag.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.22., 21:05Én heti 5ször edzek lassan 20 éve, ezen nincs mit növelni, valószínűleg az is okozhatja a gyógyszer mellett, de a vérnyomásom alapján ennyi is elég. .
"60 és 100 között minden szám normálisnak tekinthető, egy átlagos felnőttnél jellemző a percenkénti 70-75 szívdobbanás. Ami ennél alacsonyabb, annak lehet számos természetes oka, például edzett sportolók erősebb szívének kevesebbet is elég pumpálni. Egy fiatalabb, fit személy probléma nélkül élhet akár 50-es pulzusszámmal is."
Én heti 5ször edzek lassan 20 éve, ezen nincs mit növelni, valószínűleg az is okozhatja a gyógyszer mellett, de a vérnyomásom alapján ennyi is elég. .
"60 és 100 között minden szám normálisnak tekinthető, egy átlagos felnőttnél jellemző a percenkénti 70-75 szívdobbanás. Ami ennél alacsonyabb, annak lehet számos természetes oka, például edzett sportolók erősebb szívének kevesebbet is elég pumpálni. Egy fiatalabb, fit személy probléma nélkül élhet akár 50-es pulzusszámmal is."
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.22., 20:58Idézet tőle: Charlie FirpoÉn a Paroxattal küzdök. Most levitte a pulzusom ilyen 53-54re, bár a vérnyomásom meg tökéletes 118/60.
Az nagyon alacsony, de nem valószínű, h csak attól van. Növeld a mozgást, igyál kv-t, az kicsit +hajtja a szivet.
Idézet tőle: Charlie FirpoÉn a Paroxattal küzdök. Most levitte a pulzusom ilyen 53-54re, bár a vérnyomásom meg tökéletes 118/60.
Az nagyon alacsony, de nem valószínű, h csak attól van. Növeld a mozgást, igyál kv-t, az kicsit +hajtja a szivet.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 20:52Mindegy. Szeretlek titeket. Kicsuot zenet hallgatok.
Mindegy. Szeretlek titeket. Kicsuot zenet hallgatok.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 20:49Kleo, te biztos nem szeretsz engem, de én mielitt regisztraltam volana, evekkel elotte olvastalak es szerettelej. Meg Kiscsallagot. Most is szeretlek titeket 🙂
Kleo, te biztos nem szeretsz engem, de én mielitt regisztraltam volana, evekkel elotte olvastalak es szerettelej. Meg Kiscsallagot. Most is szeretlek titeket 🙂
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 20:47Én munkahelyi köteleaségből.ittam
Én munkahelyi köteleaségből.ittam
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 20:46Ez mit jelenr?
Ez mit jelenr?
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.22., 20:41Én a Paroxattal küzdök. Most levitte a pulzusom ilyen 53-54re, bár a vérnyomásom meg tökéletes 118/60.
Én a Paroxattal küzdök. Most levitte a pulzusom ilyen 53-54re, bár a vérnyomásom meg tökéletes 118/60.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.22., 20:40Nekem azt mondta az a bizonyos áter, h olyat soha ne csináljak, hh iszom, akkor nem veszem be a gyszert...
Nekem azt mondta az a bizonyos áter, h olyat soha ne csináljak, hh iszom, akkor nem veszem be a gyszert...
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 20:36Hullamzik a minden
Hullamzik a minden
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.10.22., 20:31:-(((( = sokat kellett innom = nem vehetem be a gyogyszert= reggelig nem alszom = reggelig iszom = :-((( = System of a down reggelig
:-(((( = sokat kellett innom = nem vehetem be a gyogyszert= reggelig nem alszom = reggelig iszom = :-((( = System of a down reggelig
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.22., 20:22Azért az túlzás, amióta ilyen házi apollónő lettem... (Nem az én sportom.) Csak utána kellett nézzek a zárójelentésének, a mámmáénak.
Azért az túlzás, amióta ilyen házi apollónő lettem... (Nem az én sportom.) Csak utána kellett nézzek a zárójelentésének, a mámmáénak.
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 20:21Idézet tőle: KleóJa-ja, még egy matematikus!
Jó éjt!
Számolni tudunk ez a lényeg! Jóéjt skacok!
Idézet tőle: KleóJa-ja, még egy matematikus!
Jó éjt!
Számolni tudunk ez a lényeg! Jóéjt skacok!
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.22., 20:19Ahogy látom te is unatkoztál amíg nem volt fórum... 😀
Ahogy látom te is unatkoztál amíg nem volt fórum... 😀
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 20:17Idézet tőle: KleóNa, hogy tudok számolni??? A lányom '86-os.
Ja bocs nem illik ilyet nőtől kérdezni XD
Most lépek aludni. Viszlát holnap !
Idézet tőle: KleóNa, hogy tudok számolni??? A lányom '86-os.
Ja bocs nem illik ilyet nőtől kérdezni XD
Most lépek aludni. Viszlát holnap !
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 20:13Idézet tőle: KleóNa, hogy tudok számolni??? A lányom '86-os.
Nagyon ügyi vagy Kleókám 😀 na a lányod is fiatal még.
Te 1961-es vagy ?
Idézet tőle: KleóNa, hogy tudok számolni??? A lányom '86-os.
Nagyon ügyi vagy Kleókám 😀 na a lányod is fiatal még.
Te 1961-es vagy ?
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 20:08Idézet tőle: Kleó'83-as vagy?
Igen!
Idézet tőle: Kleó'83-as vagy?
Igen!
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 19:50Idézet tőle: KleóKiderítettem, h normál esetben 60 éves korban kezdődik az agyi atrophia. Na, akkor már 2 hónapja sorvad az agyam, de még nem kell kisebb sapka!
Akkor van még 22 évem hátra! Háh LOL
Idézet tőle: KleóKiderítettem, h normál esetben 60 éves korban kezdődik az agyi atrophia. Na, akkor már 2 hónapja sorvad az agyam, de még nem kell kisebb sapka!
Akkor van még 22 évem hátra! Háh LOL
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.22., 19:47Kiderítettem, h normál esetben 60 éves korban kezdődik az agyi atrophia. Na, akkor már 2 hónapja sorvad az agyam, de még nem kell kisebb sapka!
Kiderítettem, h normál esetben 60 éves korban kezdődik az agyi atrophia. Na, akkor már 2 hónapja sorvad az agyam, de még nem kell kisebb sapka!
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 18:11Idézet tőle: KleóElkönyvelve, de magánügy. És amíg az is marad minden oldalról, no problem.
Tudjátok mit találtam nagyon viccesnek azt hiszem ez idpn tavasszal vagy nyáron volt.
A kharzak azt írja publikasan te majom gyerek vigyázzál mert megjárod te bundásképü.
Kleó erre: Hát akkor csak vigyázzkodjál :)))))))!
Ezen mai napig jót röhögök XD
Idézet tőle: KleóElkönyvelve, de magánügy. És amíg az is marad minden oldalról, no problem.
Tudjátok mit találtam nagyon viccesnek azt hiszem ez idpn tavasszal vagy nyáron volt.
A kharzak azt írja publikasan te majom gyerek vigyázzál mert megjárod te bundásképü.
Kleó erre: Hát akkor csak vigyázzkodjál :)))))))!
Ezen mai napig jót röhögök XD
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 18:02Idézet tőle: KleóElkönyvelve, de magánügy. És amíg az is marad minden oldalról, no problem.
Sosem tagadtam de nem is reklámoztam. Gondoltam ha már több éve dumálok ebben a közösségben akkor elmondom. Ennyi 🙂
Idézet tőle: KleóElkönyvelve, de magánügy. És amíg az is marad minden oldalról, no problem.
Sosem tagadtam de nem is reklámoztam. Gondoltam ha már több éve dumálok ebben a közösségben akkor elmondom. Ennyi 🙂
Idézet tőle: Edronaxboy ekkor: 2021.10.22., 17:39Idézet tőle: KleóEz, ebben a formában, hülyeség.
Amúgy tényleg?
Igen. Már ovis koromban is a fiúk tetszettek.
Idézet tőle: KleóEz, ebben a formában, hülyeség.
Amúgy tényleg?
Igen. Már ovis koromban is a fiúk tetszettek.
Idézet tőle: Propofolboy ekkor: 2021.10.21., 19:54Idézet tőle: KleóHát, hogyha Roxy igényelné, mit tudnál vele állva.
Most mosolyszünetet tartotok????
Ok köztudott ,h itthon utálják a buzikat. Császtok makik. Lépek innen. Bye
Idézet tőle: KleóHát, hogyha Roxy igényelné, mit tudnál vele állva.
Most mosolyszünetet tartotok????
Ok köztudott ,h itthon utálják a buzikat. Császtok makik. Lépek innen. Bye