Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 78 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Rosszul emléxel. Akkor volt... De tényleg nem rég írtam.

Azt hittem, hogy ezt a jelenre vonatkozóan írod.

Indul a lazítás, pattintottam egy üveg bort...meg persze elképzelhető, hogy lesz némi paráználkodás 😆

Remélem mindenkinek jól telik a szombat este 🙂

Akut éhségre kellene most szednem valamit. Tejföl, hosszú virsli, borjú párizsi, zacsis leves, pásztortarhonya fantázianevű konzerv, 2 féle sajt, ezek vanak most recept nélküliek.

Rosszul emléxel. Akkor volt... De tényleg nem rég írtam.

Nem. Hasnyálmirigyileg és halu miatt (ami sosem volt, és azóta sincs).

Ez akkor volt?

Vagy most? 

Úgy emléxek, hogy mostanában írtad, hogy a zsírt nem emészted + halud volt. Emiatt nem minden nap iszol.

Nem. Hasnyálmirigyileg és halu miatt (ami sosem volt, és azóta sincs).

4,5 év, ebből 2 visszaesés és picike nélkül... Hát, besokalltam. És betojtam, nem is kicsit.

Májilag paráztál be akkor?

4,5 év, ebből 2 visszaesés és picike nélkül... Hát, besokalltam. És betojtam, nem is kicsit.

Nem megint. Mindig.

Igen, elfelejtettem.

Mennyi volt régen a leghosszabb piamentes időszakod? Akkor miért nem ittál?

Nem megint. Mindig.

Le kell mennem pijájért. Hogy nézne már ki nyögdíjnapon nem berúgni egy prolinak???

Jajj, már megint az a pijja.

Le kell mennem pijájért. Hogy nézne már ki nyögdíjnapon nem berúgni egy prolinak???

Ez a barom volt pasim lelopta a volt szerb honvédelmi miniszter képeit és avval villog...
A lúzer barom!

Nanáhogy!

Jól teszed. De magyarul küldd el, az káromkodásilag plasztikusabb!

Na, a csávó most már magyarul ír...
Úgy elküldöm a jó anyjába, hogy még a google fordító is dupla szaltót vet.

Megint mindenki bealudt?

Te szegedi vagy akkor kozel lakunk egymashoz.tok joka fyertyatartok en gyujtom oket...

Nem, sajnos az ismerőseit nem, csak akik lájkoltak valamit nála, és van köztük több magyar is, de azoknak sem látom az ismerőseit.
De tegnap este az éppen-volt vagy aktuális nője akart engem hívni (le van tiltva), szóval nagyon valószínű, hogy ő az.
Nagyon sokat kérdezget az éppen aktuális pasimról.

Látod az ismerőseit? Nincs közös?

Megtalálhatott egy ismerősödön keresztül is, ha az ismerősöd ismerősei között látszol.

Mit írogat?

Jaj, APktől akkora lettem mint egy hegy, vagy mint egy gombóc az elmúlt 3 évben. 

Plussz leszokás.

Egyelőre arra gyúrok, ne hízzak tovább. Hátha még fogyni is fog sikerülni lassanként.

Szia!

Örülök, h jól vagy. 🙂

A hízásra vigyázz tényleg, mert aki leszokik a cigiről, szokott hízni.

Sziasztok! Egy hete leszoktam a cigiről, remélem végleg. A családtagjaim sorban, szerencsésen kigyógyultak a covidból. Rádöbbentem, hogy muszáj fogynom is, nem tudom, fog-e sikerülni. Egyelőre lépésenként haladok, most jó, hogy legalább a dohányzás abbamaradt. Munkám nincs, ez aggasztó, cserében újra jó a viszonyunk Z.vel. Kicsit eltűntem, ez most életjel, hiradó magunkról.

Munkaterveket építek, hogy Karácsonyig mivel tudok haladni. Addig is. Muszáj klienseket szerezzek, a boltokban minden egyre drágább, nagy az infláció, tartalékok fogytán. 

Tegnap kinyaltam a lakást a koszból, ma jóleső volt tiszta konyhában reggelizni. Alapvetően azt hiszem minden jól van velem. Üdv mindenkinek!

Cukorhegyi et. jó 5let, de talán JD tud segíteni.

A fiamat már kérdeztem, szerinte kérdezzem meg M. Zuckerberget.
Gyanús nekem, hogy a volt PP magát angolnak kiadva kamuprofilról írogat nekem. Engem nem lehet megtalálni a FB-n csak úgy.
Ezt vajon hogy lehetne kideríteni, hogy ő-e az?
Vannak jelek, ami miatt gyanús nagyon.

Igen, meg is gondoltam magam...

Hideg undok idő van.

Most mehetek le miatta, megivott vagy 4 centet...

Á, eddig se volt... A trafikos már rég rájött. 😀

Akkor mostantól nem zugivás titokban ivás a titokban ivás?

A mámmát ma elvitték kontrollra. Aszongya: visszafelé fölkeveredett a gyomra, amire ugye egy réges-régi dr.bácsi töményet ajánlott. Szóval mámmá térül-fordul: Nincs egy kis vodkád? Mondom: cherry. Kérsz? Ő: Nüná. Kérdem: honnan tudod, h van piám? Ő: mindig tudom, ne nézz már hülyének...

Hát asszem kölcsönösen letiltottuk egymást anno mindenhol.

Írd le ide.

John Doe, írtam volna neked privit, de nem engedi.
Tudnál segíteni egy infós dologban?

Először Ezseaz-nak olvastam.
Ennek a buddhisták örülnének. 🙂

Azt hiszem, most a volt pszichopata pasimmal csetelek angolul egy kamuprofilról, meg ő is arról. 🙁
Ez érdekes lesz.

Tudja valaki mennyire addiktív a Dezasez ?

Köszönöm az információkat előre is!

"Kicsit" félek a Dezasez től!!!

Ezek szerintem annyira nem addiktívak.

Ajjaj.

Csak nehogy rászokj ezekre. 

🙂

Múzeum? Hozzám már régészt hívnak, nem orvost...

Igen. Van még vérnyomás csökkentő is, azt majd akkor eszem ha menni kell kardiológiai vizsgálatra.

Skizó!

Végül is, ha piát és gyógyszert örököltél, ne menjen kárba...

Kleó, ma nyertünk 4:0ra idegenben a Kisvárda ellen. 😀

Idézet tőle: John Doe

Idézet tőle: Kiscsillag

Felébredtem. Remélem ma magamra találok. 

Vagy rádtalál valaki. 🙂

Visszaaludtam. Most ébredtem.

Senki. Apámtól hoztam el, minekutána neki már nem kell semmilyen gyógyszer. Neki írhatta fel a házidokinő, aki az elmondások szerint ugyancsak múzeumba való (én még nem találkoztam vele). Magamnak eddig csak stilnox-ot irattam fel, megideologizálva azzal, hogy hétvégén kialszom magam, ezért vasárnap nem tudok elaludni ami rossz hatással van a hétfői munkakezdésre (fel kellett hívni a céges orvost, amikor igényeltem, hogy minek az nekem, és mégse mondhattam be a krónikus alvási zavart és egyebeket, rejtőzködő vagyok az eü. előtt meg úgy általában is).

Rudotelt neked ki ír fel? Anno én is szerettem volna a Xanax helyett, de a pszichiáterem azt mondta, hogy keressem valamelyik múzeumban esetleg, mert olyan régi gyógyszer és ő ezzel nem foglalkozik.

Nagy adag KV + 20mg rudotel kombinációtól teljesen bealudtam valamikor, legalábbis reggel 9kor ébredtem fel. Szerintem nem ez lett volna a cél, hanem az, hogy felbaszódás nélkül tudjak hajnalig játszani.

Idézet tőle: Kiscsillag

Vagy rádtalál valaki. 🙂

🙂 Fejkörfogatot írj majd légy szíves + milyen színt szeretnél.

A felajánlás természetesen mindenkinek szól. Örököltem egy csomó fonalat mindenféle színben. Levezetésként kötök, de a családtagoknak már van 'pár' sapkájuk. Nagyon szívesen elpostázom bárhova.

ElőzőOldal 78 / 569Következő